Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ωραιο αυτό!δεν το ηξερα..Τελος παντων το εκανα αλλα δεν...Αυτα τωρα πώς τα σβηνω?Δεν υπαρχει επιλογη "delete"... [/quote]

Ποια??

Αληθεια καταφερατε να τα βρήτε?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μαγκες επιχειρησα με το nero να γραψω μια ταινια σε dvd κ μου βγαινει το εξης μηνυμα
"το αρχειο ειναι μεγαλυτερο απο 2 GB κ δεν μπορει να αποθηκευτει με το συστημα των αρχειων ISO.χρημοποηιστε το συστημα των αρχειων UDF για να κανετε εγγραφη τοσο μεγαλων αρχειων.αυτο μπορει να γινει επιλεγοντας αλλο τυπο συνθεσης."
τι πρεπει να κανω απο δω κ περα?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
μαγκες επιχειρησα με το nero να γραψω μια ταινια σε dvd κ μου βγαινει το εξης μηνυμα
"το αρχειο ειναι μεγαλυτερο απο 2 GB κ δεν μπορει να αποθηκευτει με το συστημα των αρχειων ISO.χρημοποηιστε το συστημα των αρχειων UDF για να κανετε εγγραφη τοσο μεγαλων αρχειων.αυτο μπορει να γινει επιλεγοντας αλλο τυπο συνθεσης."
Καλησπέρα εαν θυμάμαι καλά σωστά σου λεει αλλά έχω πάνω απο δεκα χρόνια να το κάνω αυτό οπότε καταλαβαίνεις. Αλλα iso για ταινία δεν νομίζω όχι γιατί δεν μπορείς να δημιουργήσεις πάνω απο 2GB iso αρχείο αλλά το ότι βιντεο αρχείο είναι το θέμα.
Τι κατάληξη έχει το αρχείο που θέλεις να γράψεις;
Είναι κάποιο DVD που προσπαθείς να αντιγράψεις;

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ειναι μια ταινια που εχω κατεβασει κ θελω να την γραψω σε δισκακι
το αρχειο ειναι αυτο
another-round-2020-720p-1080p-amzn-web-dl-ddp5-1-h-264-ntg

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Το πρόβλημα μάλλον δεν είναι να την γράψεις σε δισκάκι. Το πρόβλημα είναι από τι συσκευή θες να την αναπαράγεις;
μεθύστακας τύπε;;;
Πάκης Σαπάκης

:zombie::zombie:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.076
Πόντοι
5.396
μπορώ να φανταστώ 2-3 λόγους να θέλει κάποιος μια ταινία σε dvd αλλά ταλαιπωρείσαι τσάμπα.
βάλε την σε ένα usb στικάκι με υπότιτλους στο ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα και απλά πίσω στη θύρα της τηλεόρασης και βλέπεις μια χαρά.
αν θες δανειζεις το στικάκι σου με τις ταινίες όπου θες.
δεν έχουν όλα τα σπίτια dvd ένω για back up ο κόσμος χρησιμοποιεί αν όχι cloud, έξτρα εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό.
δοκίμασε το devede για να κανεις όποιο αρχείο ταινιών θες σε ταινία για dvd.

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
DVD τι είναι αυτό;
χαχαχα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Μήπως ξέχασες στο φλόπυ την δισκέτα με το λειτουργικό;
(Σόρυ τύπε, δεν άντεξα.)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Back to The Future ερώτηση είναι αυτό;
Έχω να δω τέτοιο δισκάκι πάνω από 12 χρόνια.
Μήπως έχεις και 486 μηχάνημα;

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ρε μαγκες μην βιαζεστε να το ριξετε στο καλαμπουρι χωρις να ξερετε!πρωτον ειμαι ρετρο τυπος 44 γαρ ετων κ επισης μ'αρεσει να χω συλλογη ταινιων γραμμενες σε dvds
τη φαση με το στικακι τη δοκιμασα για να την προβαλω στην τηλεοραση,αλλα δεν με αφηνει να μεταφερω το αρχειο απο τον σκληρο στο usb stick

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.825
Πόντοι
456
ρε μαγκες μην βιαζεστε να το ριξετε στο καλαμπουρι χωρις να ξερετε!πρωτον ειμαι ρετρο τυπος 44 γαρ ετων κ επισης μ'αρεσει να χω συλλογη ταινιων γραμμενες σε dvds
τη φαση με το στικακι τη δοκιμασα για να την προβαλω στην τηλεοραση,αλλα δεν με αφηνει να μεταφερω το αρχειο απο τον σκληρο στο usb stick
Πιθανότατα επειδη το στικάκι είναι σε FAT32. Κάντο NTFS.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Ε μήπως να έψαχνες γιατί κάτι νορμάλ όπως η αντιγραφή ενός αρχείου δεν δουλεύει αντί να ψάχνεις δισκάκια, προγράμματα αντιγραφής κλπ;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.304
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ μου, μας τρελαίνεις.

UDF χρησιμοποιείς που έχει όριο 2TB, ξερω γω. File System (Format) είναι. Το επιλέγεις, καις το δισκάκι με αυτό το format και τέλος.

Αν τώρα ο Media Player που θα προσπαθήσεις να παίξεις το δισκάκι, αναγνωρίσει το UDF, αυτό είναι άλλο θέμα.

Άμα είναι καμιά παλιά κινεζιά ή το βάλεις σε κανα αυτοκίνητο, παίζει και να φας πόρτα. :S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
τελικα δωθηκε λυση απο τον φιλο felixgr μετατρεποντας το στικακι σε NTFS.συνεδεσα ομως το στικακι στην τηλεοραση κ ενω η ταινια επαιζε κανονικα οι υποτιτλοι εμοιαζαν σαν κινεζικα κ δεν καταλαβαινες τιποτα.να σημειωσω οτι στο λαπτοπ παιζουν κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι κ ειναι σε αρχειο srt

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
τελικα δωθηκε λυση απο τον φικο felixgr μετατρεποντας το στικακι σε NTFS.συνεδεσα ομως το στικακι στην τηλεοραση κ ενω η ταινια επαιζε κανονικα οι υποτιτλοι εμοιαζαν σαν κινεζικα κ δεν καταλαβαινες τιποτα.να σημειωσω οτι στο λαπτοπ παιζουν κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι κ ειναι σε αρχειο srt
Η κωδικοποίηση των Ελληνικών είναι το θέμα εδώ πχ εαν είναι UTF-κατι(8 ή 16). Πρέπει να βρεις ποια κωδικοποίηση αναγνωρίζει η τελεοραση και να μετατρέψεις το αρχειο srt σε αυτή.
Για την μετατροπή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον editor πχ www.sublimetext.com/download]αυτόν[/url]. Ανοίγεις το αρχείο και επιλέγεις να το σώσεις σαν με άλλη κωδικοποίηση.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.076
Πόντοι
5.396
τελικα δωθηκε λυση απο τον φικο felixgr μετατρεποντας το στικακι σε NTFS.συνεδεσα ομως το στικακι στην τηλεοραση κ ενω η ταινια επαιζε κανονικα οι υποτιτλοι εμοιαζαν σαν κινεζικα κ δεν καταλαβαινες τιποτα.να σημειωσω οτι στο λαπτοπ παιζουν κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι κ ειναι σε αρχειο srt

πήγαινε στο .srt αρχείο των υποτίτλων και άνοιξε'το και σώσε 'το ως "ansi" στο encoding.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
τελικα δωθηκε λυση απο τον φιλο felixgr μετατρεποντας το στικακι σε NTFS.συνεδεσα ομως το στικακι στην τηλεοραση κ ενω η ταινια επαιζε κανονικα οι υποτιτλοι εμοιαζαν σαν κινεζικα κ δεν καταλαβαινες τιποτα.να σημειωσω οτι στο λαπτοπ παιζουν κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι κ ειναι σε αρχειο srt
Νομιζω πας στο μενου της τηλεορασης και αλλαζεις την κοδικοποιηση η την γλωσσα υποτιτλων αν θυμαμαι καλα...
ετσι ειχα κανει εγω σε samsung τηλεοραση και πλεον βλεπω ταινιες κανονικα με ελληνικους υποτιτλους μεσα απο στικακια usb κτλ. αρκει και το .srt αρχειο υποτιτλων να εχει ακριβως το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας που θες να δεις...

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
26
συγνωμη παιδια ακυρο ποστ

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
thessalon ναι,τωρα που το λες το ειχα κανει κ γω παλιοτερα.επιανε το κολπο καποιες φορες,καποιες αλλες οχι
θα το ξαναδοκιμασω

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
γεια σας σαινια κ παλι
θα θελα να ρωτησω πως μπλοκαρει κανεις τα παραθυρακια με τις διαφημισεις κ τις ειδοποιησεις που πεταγονται σαν αγγουρια κατω δεξια.
κατι με το block ads εχω ακουσει.αν ξερει κανεις καποιο αλλο προγραμμα ας ενημερωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom