Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Παιδια δεν θυμαμαι πώς εκανα το buck up, εχουν περασει και καποια χρόνια..Από gmail ειναι,ανοίγουν με το word αλλα με χιλια ζορια και μεσα απο ενα καταιγισμο ιερογλυφικών διαβαζεις το μηνυμα...
Αυτα....
ΑΝΤΕ ΡΕ LEON!!!ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ!!!:P :P :P

ριξε μια ματιά εδω¨
ισως βοηθησει λίγο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Παιδια δεν θυμαμαι πώς εκανα το buck up, εχουν περασει και καποια χρόνια..Από gmail ειναι,ανοίγουν με το word αλλα με χιλια ζορια και μεσα απο ενα καταιγισμο ιερογλυφικών διαβαζεις το μηνυμα...
Αυτα....

Κοιτα και εδω
Παντως me gmail θα ειναι πιο σιγουρο οτι θα τα διαβασεις. πρεπει να τα κανεις εισαγωγη στο gmail πάλι.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ποιος κάνει backup το email, ρε τύποι; Αν δεν υπήρχε search, πάει στο διάολο.

Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ. :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αυτα....

Κοιτα και εδω
Παντως me gmail θα ειναι πιο σιγουρο οτι θα τα διαβασεις. πρεπει να τα κανεις εισαγωγη στο gmail πάλι.
Το διαβασα αλλα λεει εισαγωγη στον thunderbird που τον χρησιμοποιω όμως..Και δεν μπορω να τον ξαναεγκαταστησω.
Και στο gmail. πώς θα εισαγαγω τα αρχεια που σας εδειξα??
Οταν παω να τα ανοιξω βγαζει αυτές τις φωτο..Λεει με ποιο προγραμμα να τα ανοιξω και δειχνει οτι ο φακελος περιεχει μεσα δεδομενα...
Τωρα γι αυτο που ρωτησε ο φιλος περι buck up στο gmail,εχει καποα βαση αλλα δεν θυμαμαι γιατι το εκανα..Ειλικρινα όμως..ΚΑποιος λόγος θα υπηρχε, γιατι υατα τα μηνυματα δεν υπαρχουν μεσ στο mail τωρα πια..

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    716,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • ηηκξκξ.jpg
    ηηκξκξ.jpg
    188,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Admiral,

πρέπει να βάλεις remote κανα φίλο στο PC σου, με κανα AnyDesk.

Έτσι δε γίνεται. :S

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αυτα....

Κοιτα και εδω
Το διαβασα αλλα λεει εισαγωγη στον thunderbird που τον χρησιμοποιω όμως..Και δεν μπορω να τον ξαναεγκαταστησω.
Οταν παω να τα ανοιξω βγαζει αυτές τις φωτο..Λεει με ποιο προγραμμα να τα ανοιξω και δειχνει οτι ο φακελος περιεχει μεσα δεδομενα...
Τωρα γι αυτο που ρωτησε ο φιλος περι buck up στο gmail,εχει καποα βαση αλλα δεν θυμαμαι γιατι το εκανα..Ειλικρινα όμως..ΚΑποιος λόγος θα υπηρχε, γιατι υατα τα μηνυματα δεν υπαρχουν μεσ στο mail τωρα πια..

Sorry Τώρα ειδα το μήνυμα. Ήμουν εκτός Αθηνών.

Τι έγινε έβγαλες καμιά άκρη με τον lone?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αυτα....

Κοιτα και εδω
Εαν είναι απο gmail μπορείς να τα εισάγεις όπως περγράφει το αρθρο εδώ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αυτα....

Κοιτα και εδω
Εαν είναι απο gmail μπορείς να τα εισάγεις όπως περγράφει το αρθρο εδώ

Το gmail είναι για τα μπάζα. Ουτε αναφορά ανάγνωσης (read receipt) δεν στέλνει από προσωπικό λογαριασμό! Χίλιες φορές outlook.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Το gmail είναι για τα μπάζα. Ουτε αναφορά ανάγνωσης (read receipt) δεν στέλνει από προσωπικό λογαριασμό! Χίλιες φορές outlook.

Προσπαθω να βρω εναν (ΕΝΑΝ) μονο λογο γιατι σε λενε γκουρου :jerking::think: υποθετω γνωριζεις οτι μπορεις να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του ενος και του αλλου ...αν δεν ξερεις πως γινετε ρωτα τον δεκαπενταχρονο ανηψιο σου (αν εχεις) να σου πει πως γινετε ...:2funny::bounce-glasses:

Πες του να σου πει και πως μπορεις να στειλεις κωδικοποιημενο μηνυμα (εσυ και ο παραληπτης - ες) μεσο των δωρεαν τζαμπανταν μεγαλων υπηρεσιων ( στην προκειμενη περιπτωση google microsoft) και θα εκπλαγεις ! :jerking:

Τυπε δεν ξερεις ΟΥΤΕ τα βασικα ....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Προσπαθω να βρω εναν (ΕΝΑΝ) μονο λογο γιατι σε λενε γκουρου :jerking::think: υποθετω γνωριζεις οτι μπορεις να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του ενος και του αλλου ...αν δεν ξερεις πως γινετε ρωτα τον δεκαπενταχρονο ανηψιο σου (αν εχεις) να σου πει πως γινετε ...:2funny::bounce-glasses:

Πες του να σου πει και πως μπορεις να στειλεις κωδικοποιημενο μηνυμα (εσυ και ο παραληπτης - ες) μεσο των δωρεαν τζαμπανταν μεγαλων υπηρεσιων ( στην προκειμενη περιπτωση google microsoft) και θα εκπλαγεις ! :jerking:

Τυπε δεν ξερεις ΟΥΤΕ τα βασικα ....

Φιλε δεν νομιζω να με ειπε κάποιος γκουρού. Ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα.

Οσο το οτι δε ξέρω ουτε τα βασικά άσε να το κρίνουν άλλοι που με ξέρουν απο κοντά και οχι μεσα απο τις συζητήσεις του BOU

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Φιλε δεν νομιζω να με ειπε κάποιος γκουρού. Ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα.

Ε αφου ετσι σε λενε ρε τυπε απ το μυαλο μου τα εβγαλα ? τι θες να κανουμε τωρα κοπυ παστε και χαζα?

Οσο το οτι δε ξέρω ουτε τα βασικά άσε να το κρίνουν άλλοι που με ξέρουν απο κοντά και οχι μεσα απο τις συζητήσεις του BOU

Τυπε στα παπαρια μου το τι συζητας με τους κοντινους σου και αυτους που ξερεις και καλα κανουν και σε κρινουν απο κοντα, εγω σχολιαζω τις μαλακιες και τις πιπες που εχεις πει δημοσια εδω περα μεσα και τις βλεπει ο οποιοσδηποτε ...και εχεις πει παρα πολλες ! το οτι ειναι το μπου τι σημαινει οτι τα ειπες ετσι για να τρολαρεις ? :jerking:

Κατι ασχετο τυποι προγραμματισταδες του μπου δεν μου εβγαλε πουθενα ειδοποιηση (ουτε στο μειλ) οτι μου απαντησαν στο ποστ και το ειδα τωρα τυχαια :jerking:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Βρήκα ένα offline email viewer...

Έχει και screenshots... για τσέκαρε μήπως σου κάνει.

iagouaros1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
175
Πόντοι
1
Kαλησπέρα, μολις κατεβασα την τελευταία έκδοση του gom player και δεν μου παίζει υπότιτλους. Και με βόλευε πολύ το gom player. Εχω κατεβάσει το vls και τους παίζει. Ξερει κανεις ποια είναι η λύση για να τους παίζει ο gomplayerwx;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
WIN 10,SSD...Ποιος να μου το φαει ρε συ....Και να σβηστουν ΜΟΝΟ οι ληψεις??
Αυτο που με απασχολεί ειναι να μην ξαναγινει και σβηστούν πιο ευαισθητα αρχεια...
...Βατραχε στο έχω ξαναπεί... έχω τον Νέστορα τού είδους..

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
WIN 10,SSD...Ποιος να μου το φαει ρε συ....Και να σβηστουν ΜΟΝΟ οι ληψεις??
Αυτο που με απασχολεί ειναι να μην ξαναγινει και σβηστούν πιο ευαισθητα αρχεια...

google drive backup όλα τα σοβαρά αρχεία.
Εγώ έτσι κάνω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να σας δω στα δυσκολα...Και λεω δυσκολα γιατι πρόλαβα και κουφανα τον LONEMARVEL με αυτο που εγινε....
Λοιπόοον...Σημερα το πρωί,απο το laptop ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ απο το φακελο ληψεων ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ!
ΜΟΝΟ από αυτο το φακελο,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...
Γυρω στα 25gb απο σειρες,ταινιες αλλα και καποια pdf που κρατούσα εκει,αυτα με ενδιεφεραν πιο πολυ,ΕΝΦΙΑ κλπ...
Προσπαθησαμε με τον LONE μεσω team viewer να δουμε τι παιχτηκε αλλα δεν...
Μετα που κλεισαμε εκανα restart μπας και φτιαξει κατι,τιποτα..
Τοτε σκεφτηκαμε να κανω επαναφορα σε προηγούμενο σημειο..
Εκανα και ως δια μαγειας εμφανισε μερικους φακελους-τις σειρες-αλλα οι μεσα φακελοι ηταν κενοι περιεχομενου.
Εκανα εκ νεου επαναφορα σε προ-προηγούμενο σημειο-το τελευταίο που ειχα-κι εμφανισε και το φακελο με τις ταινιες
και αυτος μεσα με τους υποφακελους κενους..Τα pdf δεν...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΚ@Τ@ συνεβη???

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Για να σας δω στα δυσκολα...Και λεω δυσκολα γιατι πρόλαβα και κουφανα τον LONEMARVEL με αυτο που εγινε....
Λοιπόοον...Σημερα το πρωί,απο το laptop ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ απο το φακελο ληψεων ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ!
ΜΟΝΟ από αυτο το φακελο,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...
Γυρω στα 25gb απο σειρες,ταινιες αλλα και καποια pdf που κρατούσα εκει,αυτα με ενδιεφεραν πιο πολυ,ΕΝΦΙΑ κλπ...
Προσπαθησαμε με τον LONE μεσω team viewer να δουμε τι παιχτηκε αλλα δεν...
Μετα που κλεισαμε εκανα restart μπας και φτιαξει κατι,τιποτα..
Τοτε σκεφτηκαμε να κανω επαναφορα σε προηγούμενο σημειο..
Εκανα και ως δια μαγειας εμφανισε μερικους φακελους-τις σειρες-αλλα οι μεσα φακελοι ηταν κενοι περιεχομενου.
Εκανα εκ νεου επαναφορα σε προ-προηγούμενο σημειο-το τελευταίο που ειχα-κι εμφανισε και το φακελο με τις ταινιες
και αυτος μεσα με τους υποφακελους κενους..Τα pdf δεν...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΚ@Τ@ συνεβη???

Σκεφτομαι Ransomware attack! Μηπως στο "έφαγαν" ναυαρχε?

win10 εχεις? Τι δισκο? ssd ή κανονικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom