Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
τα χαρακτηριστηκα του acer
τρεχει με λογισμικο windons 10
cpu intel pentium  2.00GHz
ram 8gb
μητρικη Acer CathedralPeak (U2E1)
φορματ τον εκανα περυσι μαζι με τον καθαρισμο.χωρις την βαση δεν δουλευει ζεσταινετε τοσο που κλεινει απο μονος του.ρωτησα για μαρκα γιατι σκεφτομαι παλι για acer alla  συνεχως   ακουω  τα χειροτερα.  . ωστοσο σε μενα αν και ταλαιπωρημενος και με ενα φορματκαι καθαρισμο στα 7 χρονια   δεν εχει παρουσιασει τιποτα εκτος απο αυτο το προβλημα της θερμοκρασιας.  

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
τα χαρακτηριστηκα του acer
τρεχει με λογισμικο windons 10
cpu intel pentium  2.00GHz
ram 8gb
μητρικη Acer CathedralPeak (U2E1)
φορματ τον εκανα περυσι μαζι με τον καθαρισμο.χωρις την βαση δεν δουλευει ζεσταινετε τοσο που κλεινει απο μονος του.ρωτησα για μαρκα γιατι σκεφτομαι παλι για acer alla  συνεχως   ακουω  τα χειροτερα.  . ωστοσο σε μενα αν και ταλαιπωρημενος και με ενα φορματκαι καθαρισμο στα 7 χρονια   δεν εχει παρουσιασει τιποτα εκτος απο αυτο το προβλημα της θερμοκρασιας. 

Αδερφέ κι εγώ έχω ένα acer aspire 5738g εδώ και 10 χρόνια απροβλημάτιστη λειτουργία για τη χρήση που το θέλω αλλά τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει θερμοκρασία τόσο που σβήνει από μόνος του μόνο αν
βάλω κανενα παιχνίδι. βέβαια επειδή εγώ δεν παίζω παιχνίδια δεν έχω θέμα. Στα 10 χρόνι ένα φορμάτ έχω κάνει κι ένα καθαρισμό. Απλά το παίρνει ο μικρός και παίζει και καμιά φορά κλείνει το pc. Κατά τα άλλα καμιά ταινία και λίγο ίντενετ
χωρίς θέματα αφού δεν έχω και παράλογες απαιτήσεις. Βέβαια έχω και λίνουξ παράλληλα που κι εκεί τρέχει χωρίς θέμα και ακόμα πιο γρήγορα. Για την ιστορία Ubuntu mate!

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Αδερφέ κι εγώ έχω ένα acer aspire 5738g εδώ και 10 χρόνια απροβλημάτιστη λειτουργία για τη χρήση που το θέλω αλλά τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει θερμοκρασία τόσο που σβήνει από μόνος του μόνο αν
βάλω κανενα παιχνίδι. βέβαια επειδή εγώ δεν παίζω παιχνίδια δεν έχω θέμα. Στα 10 χρόνι ένα φορμάτ έχω κάνει κι ένα καθαρισμό. Απλά το παίρνει ο μικρός και παίζει και καμιά φορά κλείνει το pc. Κατά τα άλλα καμιά ταινία και λίγο ίντενετ
χωρίς θέματα αφού δεν έχω και παράλογες απαιτήσεις. Βέβαια έχω και λίνουξ παράλληλα που κι εκεί τρέχει χωρίς θέμα και ακόμα πιο γρήγορα. Για την ιστορία Ubuntu mate!

Αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος (=δεν έχεις πιάσει καταβίδι στη ζωή σου) άνοιξε το και καθάρισε το ρε μάστορα ....σιγά το δύσκολο.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
παρε μια βαση και θα σωθεις
εγω εχω αυτη και ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση της 

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος (=δεν έχεις πιάσει καταβίδι στη ζωή σου) άνοιξε το και καθάρισε το ρε μάστορα ....σιγά το δύσκολο.

Ρε μάστορα λες να μην το έχω κάνει; του επαγγέλματος είμαι και όχι δημόσιος υπάλληλος!

Έτσι για την ιστορία ηλεκτρονικός στο επάγγελμα.

Απλά θέλει ξανά να το κάνω αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο στο σπίτι.

Τους χαιρετισμούς μου.

:hi:  :hi:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δοκίμασα να βάλω τα proofin tools μέσω του προγράμματος εγκατάστασης (αρχείο setup) και επιλογή προσθαφαίρεση στοιχείων, νομίζοντας ότι δεν είχαν εγκατασταθεί αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Η πρώτη εγκατάσταση του office 2010 έγινε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του λάπτοπ γιατί είχε πολλά προβλήματα και μετά έκανα free update σε win 10. Το toolkit το έβλεπε πάλι σαν office 2013. Νομίζω ότι μου είχε ξανατυχει κάτι τέτοιο και μου φαίνεται ότι το έλυσα το πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι πως.
Λες να κάνω uninstall με revo unistaller και μετά setup τα office 2010 και πάλι και έπειτα να τρέξω το toolkit. Μήπως πρέπει να τρέξω συγκεκριμένη έκδοση toolkit ; Δεν μπορώ να δοκιμάσω στο δικό μου που είναι παλιο και έχω τα windows 7

βγάλε το ΚΒ94980 που είναι για το office update και φρόντισε να μη το ξαναπάρει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Είμαι ο ADMIRAL 1966 και δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!
Χτες το βραδυ ασχολιομουνα με το μπουρδελο-laptop ,το αφηνω να παω να δω ταινια,παω στις 12 να το κλεισω και .......ΤΙΠΟΤΑ!ουτε μπρος ουτε πίσω...Το κλεινω,παω να το ανοιξω,ανοιγει το φωτακι,φορτωμα τον πουλο!!Βγαζω μπαταρια,παω να το ξανανοιξω τιποτα!!!Δεν bootαρει ουτε με επικλησεις....
Ο αρμοδιος να επιληφθει ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
Θυμαστε την περίπτωση???Οχι,δεν μου ξαναετυχε..Πηρα το LENOVΟ με τη γνωστη εκπτωση κατόπιν προτροπής των σαινιών του σαιτ τους οποίους και υπερευχαριστω,ολα καλα...
Την προηγούμενη εβδομαδα εδω στα Χανια μπηκα σε ενα κομπιουτεραδικο που φτιαχνει PC κλπ ,να παρω κατι μελανια για τον εκτυπωτη..Κουβεντα στην κουβεντα ,του ειπα για το προηγουμενο PC,μου λεει φερτο να το δω,ευτυχώς δεν ειχα πεταξει απο το παραθυρο!!
Χτες λοιπόν μου στελνει μηνυμα,"ειναι ετοιμο"!!!Παω απο εκει,μου λεει ειχε ξεκολλησει η καρτα γραφικών απο τη μητρική,εκανα μια πατεντα-overflow λεγεται- ,δεν ξερω ομως ποσο θα αντεξει..Του εδωσα 35 ευρω και οκ!!!
Ενεργοποιημενο και παλι το παλιο ενδοξο TOSHIBA LZ-550 10Z laptop του 2009!!! :rockon: :rockon: :rockon:
YG:Πωλειται LENOVO Laptop σε τιμη ευκαιρίας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Θυμαστε την περίπτωση???Οχι,δεν μου ξαναετυχε..Πηρα το LENOVΟ με τη γνωστη εκπτωση κατόπιν προτροπής των σαινιών του σαιτ τους οποίους και υπερευχαριστω,ολα καλα...
Την προηγούμενη εβδομαδα εδω στα Χανια μπηκα σε ενα κομπιουτεραδικο που φτιαχνει PC κλπ ,να παρω κατι μελανια για τον εκτυπωτη..Κουβεντα στην κουβεντα ,του ειπα για το προηγουμενο PC,μου λεει φερτο να το δω,ευτυχώς δεν ειχα πεταξει απο το παραθυρο!!
Χτες λοιπόν μου στελνει μηνυμα,"ειναι ετοιμο"!!!Παω απο εκει,μου λεει ειχε ξεκολλησει η καρτα γραφικών απο τη μητρική,εκανα μια πατεντα-overflow λεγεται- ,δεν ξερω ομως ποσο θα αντεξει..Του εδωσα 35 ευρω και οκ!!!
Ενεργοποιημενο και παλι το παλιο ενδοξο TOSHIBA LZ-550 10Z laptop του 2009!!! :rockon: :rockon: :rockon:
YG:Πωλειται LENOVO Laptop σε τιμη ευκαιρίας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγραψες!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
200 ευρώ και το αγοράζω.  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Πάμε τα δικά μου κουφά τώρα,έχω το lenovo laptop βάζω ταινιομάνια να δω ταινία και το συνδέω με hdmi με την τηλόραση και παίζει ήχο απο το laptop ανοίγω δέυτερη σελίδα και βάζω yutube και παίζει απο την τηλεόραση  :huh: βάζω ταινία απο tainiesonline και παίζει ήχο πάλι απο τηλεοράση βάζω ταινιομάνια παίζει απο laptop  :huh: στην μπάρα ηχού μου έχει αναγνωρίση και τις δύο πήγες.Επίσης πιάνω σύνδεση 9,5 mbps αλλά δεν μου φορτώνει τις ταινίες με αποτέλεσμα να κάνει διακοπές κάθε δύο λεπτά  :tickedoff: το ίδιο με το φόρτωμα μου το κάνει και απο το laptop και απο τον σταθερό  :think:
τι σκατά συμβαίνει?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Για να σας δω και παλι...
Στο παλιο laptop ,ξερετε ποιο....
Με αριστερο κλικ σε αρχεια μου εμφανιζει την παρακατω εικονα..Πρεπει να πατησω δεξι κλικ, "ανοιγμα" και ετσι ανοιγουν...Τι παιζει??

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    219,6 KB · Εμφανίσεις: 56

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αυτο που γράφει,τι δεν καταλαβαίνεις;

vangelisf

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Με αριστερο κλικ σε αρχεια μου εμφανιζει την παρακατω εικονα..Πρεπει να πατησω δεξι κλικ, "ανοιγμα" και ετσι ανοιγουν...Τι παιζει??

Καλησπερα, δοκιμασε να κατεβασεις το προγραμμα BS.PLAYER που ανοιγει σχεδον ολα τα αρχεια εικονας και ηχου & σου βρισκει & υποτιτλους για ξενες ταινιες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
την εχει ακουσει ο εξπλορερ.....
ελα σικρετσ να στο λυσουμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097