Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Τι να πω …. ποτέ δεν μου έχει τύχη αυτό που λες …και έχω σπάσει άπειρα!!! μαλλον τυχερος!!!!

Σίγουρα παίζει να σου κάτσει, μετά απο αυτό έψαχνα να βάλω office στο laptop και με μεγάλη επιφύλαξη το χρησιμοποίησα γιατί το είχε στο φάκελο που κατέβασα το πρόγραμμα. Δούλεψε οκ χωρίς κανένα πρόβλημα όμως μετά απο μέρες το αντιβιοτικό το είδε σαν ιο και το διέγραψε (στα @@ μου όμως αφού το πρόγραμμα δουλεύει  :rockon: ).

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.905
Πόντοι
206
Σίγουρα παίζει να σου κάτσει, μετά απο αυτό έψαχνα να βάλω office στο laptop και με μεγάλη επιφύλαξη το χρησιμοποίησα γιατί το είχε στο φάκελο που κατέβασα το πρόγραμμα. Δούλεψε οκ χωρίς κανένα πρόβλημα όμως μετά απο μέρες το αντιβιοτικό το είδε σαν ιο και το διέγραψε (στα @@ μου όμως αφού το πρόγραμμα δουλεύει  :rockon: ).

εεεε πάντα  έτσι  γίνετε  δυστυχώς ...Αλλά αφού έχει περάσει τον κωδικό μέσα δεν το χρειάζεσαι μετά!!!

:heavymetalbig:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Παίδες, έχω μια πελάτισσα (είμαι ερασιτέχνης τεχνικός) της οποίας στο λάπτοπ εγκατεστησα το αγγλικο office 2010 σε Windows 10 και δεν μπορώ να το ενεργοποίησω με το microsoft toolkit.Μου δίνει πληροφορία ότι έχω εγκατεστημένο το office 2013. Εκτός αυτού υπάρχει θέμα με τον ορθογραφικό και γραμματικο έλεγχο των Ελληνικών. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο update για να μπορεί να βγαίνει ο ορθογραφικός έλεγχος ; Αν ναι ποιο είναι αυτό ;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Παίδες, έχω μια πελάτισσα (είμαι ερασιτέχνης τεχνικός) της οποίας στο λάπτοπ εγκατεστησα το αγγλικο office 2010 σε Windows 10 και δεν μπορώ να το ενεργοποίησω με το microsoft toolkit.Μου δίνει πληροφορία ότι έχω εγκατεστημένο το office 2013. Εκτός αυτού υπάρχει θέμα με τον ορθογραφικό και γραμματικο έλεγχο των Ελληνικών. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο update για να μπορεί να βγαίνει ο ορθογραφικός έλεγχος ; Αν ναι ποιο είναι αυτό ;

ψάχνεις για ms office 2010 proofing tools για ορθογραφικό έλεγχο. για το πρώτο ερώτημα δοκίμασε να κάνεις  uninstall ότι υπάρχει από ms office (και delete folders) μετά ξανά install και καλή τύχη τύπε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
γνησια?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
ε ρε φιλε....κανε πρωτα αυτο που σου ειπε ο κρις και τα ξαναλεμε....μαικροσοφτ και πειρατικα ειναι λιγο θεμα...κατι εχει μεινει στην ρετζιστρι και το βλεπει ο μπιλ....
κανε σε πρωτη φαση οτι σου ειπε ο κρις

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
ε ρε φιλε....κανε πρωτα αυτο που σου ειπε ο κρις και τα ξαναλεμε....μαικροσοφτ και πειρατικα ειναι λιγο θεμα...κατι εχει μεινει στην ρετζιστρι και το βλεπει ο μπιλ....
κανε σε πρωτη φαση οτι σου ειπε ο κρις
α....ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΝΤΕΙΤ!!!!!! ΣΟΣ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
ψάχνεις για ms office 2010 proofing tools για ορθογραφικό έλεγχο. για το πρώτο ερώτημα δοκίμασε να κάνεις  uninstall ότι υπάρχει από ms office (και delete folders) μετά ξανά install και καλή τύχη τύπε
Δοκίμασα να βάλω τα proofin tools μέσω του προγράμματος εγκατάστασης (αρχείο setup) και επιλογή προσθαφαίρεση στοιχείων, νομίζοντας ότι δεν είχαν εγκατασταθεί αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Η πρώτη εγκατάσταση του office 2010 έγινε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του λάπτοπ γιατί είχε πολλά προβλήματα και μετά έκανα free update σε win 10. Το toolkit το έβλεπε πάλι σαν office 2013. Νομίζω ότι μου είχε ξανατυχει κάτι τέτοιο και μου φαίνεται ότι το έλυσα το πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι πως.
Λες να κάνω uninstall με revo unistaller και μετά setup τα office 2010 και πάλι και έπειτα να τρέξω το toolkit. Μήπως πρέπει να τρέξω συγκεκριμένη έκδοση toolkit ; Δεν μπορώ να δοκιμάσω στο δικό μου που είναι παλιο και έχω τα windows 7

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Της είπα της τύπισσας να πάει να αγοράσει το office 2016 home & student. Εχει γύρω στα 120€. Μέχρι όμως να το κάνει θέλει να μπορει να το χρησιμοποιει χωρίς προβλημα.
Όταν είχε αγοράσει το λάπτοπ πήρε συνδρομή office 365 και νόμιζε ότι θα μπορούσε να το έχει για πάντα και δεν είχε προσέξει ότι ήταν ετήσια συνδρομή.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
το proofing tools τον ορθογραφικό έλεγχο στον έφτιαξε? αν ναι δοκίμασε uninstall και μετά καθαρή εγκατάσταση αφού θα έχεις σβήσει ότι σχετίζεται με office από φακέλους. εγώ θα δοκίμαζα μέσω tweaknow να δω τι υπάρχει εγκατεστημένο από ms office και από κει όλα unintall.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
το proofing tools τον ορθογραφικό έλεγχο στον έφτιαξε? αν ναι δοκίμασε uninstall και μετά καθαρή εγκατάσταση αφού θα έχεις σβήσει ότι σχετίζεται με office από φακέλους. εγώ θα δοκίμαζα μέσω tweaknow να δω τι υπάρχει εγκατεστημένο από ms office και από κει όλα unintall.
ετσι...καθαρισε ΕΝΤΕΛΩΣ την ρετζιστρυ....κατι βλεπει ο μπλ λεμε και δεν σε αφηνει

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Όχι δεν το έφτιαξε. Οι προσπάθειες γίναν την περασμένη Κυριακή. Τώρα πρέπει να της τηλεφωνησω και να της πω να ανοίξει Τιμ βιουερ για νέα επέμβαση. Το tweaknow θα το έχω υπόψη. Θα δω και το λινκ που έβαλες στο τελευταίο σου μήνυμα.
Πάντως μας ταλαιπωρούν αυτές οι εκδόσεις από το 2010 και έπειτα. Ο Μπιλ μας τα έχει κάνει πολύπλοκα.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
θελω την βοηθεια  των συμπουρδελιαρηδων που εχουν γνωσεις απο υπολογιστες  σε ποια ορια  θερμοκρασιας πρεπει να κυμαινεται  η  cpu kai ο  σκληρος.το λαπτοπ παρολο που  το  εχω πανω σε μεγαλη βαση  ειναι αρκετα ζεστο και  προγραμμα μου βγαζει  70 -71 για την cpu 49 για τον σκληρο .το εχω απο το 2010 το acer και  οσο παιρνουσε ο καιρος αναβε ολο και περισσοτερο.το εκανα για πρωτη φορα καθαρισμο με αντικατασταση  παστων και ταλοιπα αλλα δεν ειδα  σχεδον κανενα αποτελεσμα.δε βλεπω να κραταει και πολυ οποτε προτεινεται αξιοπιστες μαρκες στα 600 με 800 ευρω 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
70 βαθμούς εννοείς σε full load ή σε idle? είναι intel ή amd το cpu? προφανώς για κάποιο λόγο δεν ψύχεται σωστά το cpu ή κάποιο/a task απασχολεί συνέχεια to cpu χωρίς να το ξέρεις (μπορείς να το ελέγξεις απο το task manager ctr+alt+del).
Πολλές φορές η εσωτερική πάστα των cpu's (δεν την βλέπουμε εμείς αλλά αλλάζει μόνο με διαδικασία delid) ξεραίνεται με τα χρόνια και ζεσταίνεται εύκολα το cpu. Αφού έκανες καθαρισμό και άλλαξες πάστα δοκίμασε το χωρίς βάση μήπως η βάση για κάποιο λόγο εμποδίζει τη ροή του αέρα. Δοκίμασε και το speedfan να δεις μήπως για κάποιο περίεργο λόγο το ανεμιστηράκι σου δουλεύει χαμηλά ή και καθόλου κάποιες στιγμές. Για νέο δεν μπορώ να σου μάρκα μιας και δεν βγάζει κάθε μάρκα όλα της τα μοντέλα πετυχημένα, γενικός κανόνας όμως στα laptops είναι : ότι πληρώσεις πάιρνεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
θελω την βοηθεια  των συμπουρδελιαρηδων που εχουν γνωσεις απο υπολογιστες  σε ποια ορια  θερμοκρασιας πρεπει να κυμαινεται  η  cpu kai ο  σκληρος.το λαπτοπ παρολο που  το  εχω πανω σε μεγαλη βαση  ειναι αρκετα ζεστο και  προγραμμα μου βγαζει  70 -71 για την cpu 49 για τον σκληρο .το εχω απο το 2010 το acer και  οσο παιρνουσε ο καιρος αναβε ολο και περισσοτερο.το εκανα για πρωτη φορα καθαρισμο με αντικατασταση  παστων και ταλοιπα αλλα δεν ειδα  σχεδον κανενα αποτελεσμα.δε βλεπω να κραταει και πολυ οποτε προτεινεται αξιοπιστες μαρκες στα 600 με 800 ευρω 
Φίλε μου εδώ είσαι : www.pcsteps.gr/15147-αγορά-laptop/]https://www.pcsteps.gr/15147-αγορά-laptop/[/url]
Το μηχάνημα σου ποτέ τελευταια το έκανες φορμάτ η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ;
Θέλει ανα 1-2 Χρονια φρεσκαρισμα ο δίσκος με φακτορι ρισετ. Από το 2010 πάντως έχει αλλάξει αρκετά η τεχνολογία και είναι πιο απαιτητικά τα σαιτσ και τα γουιντοουζ όσον αφορά τα γραφικα, τον σκληρό δίσκο, τον επεξεργαστή και τη μνήμη.
Πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και τι windows τρέχεις.
Θεωρώ πάντως ότι την αγορά δεν την γλυτώνεις. 600-800 είναι καλά για να πάρεις πολύ καλό μηχάνημα, με i5 η i7 επεξεργαστη και τουλάχιστον 4gb ραμ. Πρόσεξε τον σκληρό δίσκο να είναι ssd και μεγάλης χωρητικότητας.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
η θερμοκρασία του δίσκου μια χαρά είναι, ειδικά τώρα που έχει ακόμα ζέστη. εδώ ένας hdd wd caviar black και ενας ssd samsung  evo pro που έχω μέσα σε full tower δυνατό case με 2 12αρια ανεμιστήρια bequiet μπροστά στους δίσκους ανεβάζουν και 45 μέσα στο καλοκαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom