ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
τι θα γινει,θα μου δωσετε κανενα κλειδι η θα αρχισω να φωναζωωωωωω???
Ευχαριστώ.Φίλε υπάρχουν ρυθμίσεις φωτεινότητας και το laptop πιθανόν με το συνδυασμο Fn+F1-F10 αναλόγως το laptop.
Για κοιταξε το λίγο.
Τράβα νας φάς κάνα σουβλάκι στη θράκα και κάνε μια βόλτα στο παλιό λιμάνι καί άσε τα κλειδιά.τι θα γινει,θα μου δωσετε κανενα κλειδι η θα αρχισω να φωναζωωωωωω???
Οκ τοτε βαλε ντιφολτ τον πλειερ σου δωσε στην καρτα γραφικων να αποφασισει για το καλυτερο αποτελεσμα και παιξε με της ρυθμισεις αλλα αν και το αρχειο που εχεις εοναι καλοΜε το hdmi στην οθόνη του σταθερού η στην τηλεόραση.
Σημερα στο νημα του σορβαιβορ δεν ειναι κανεις...τι θα γινει,θα μου δωσετε κανενα κλειδι η θα αρχισω να φωναζωωωωωω???
Μην φωνάζεις ολα θα γίνουν.τι θα γινει,θα μου δωσετε κανενα κλειδι η θα αρχισω να φωναζωωωωωω???
Ρε μην του δινεις...25 χρονια φυλακες και περιορισμο ειχαμε εγω και καμμια 10ρια αλλοι αν χαναμε επεισοδιο σουρβαιβορ
Σας αφησα λιγο και λασκαρατε λόγω διακοπών,αλλα τωρα ηρθα και παλι!
Σπαστηρι για το office 2016 γιατι εληξε η δοκιμαστικη περιοδος στο καινουργιο λαπτοπ..
Προσεξατε,τηρειται χρόνος απόκρισης!
Αυστηρός ο Ναυαρχος.Ρε μην του δινεις...25 χρονια φυλακες και περιορισμο ειχαμε εγω και καμμια 10ρια αλλοι αν χαναμε επεισοδιο σουρβαιβορ
Ανθυποδεκανεας ειναι αλλα μην το κανουμε θεμαΑυστηρός ο Ναυαρχος.
Ανθυποδεκανεας ειναι αλλα μην το κανουμε θεμα
Είναι ωραίος ελπίζω να είναι το ίδιο και σαν προϊσταμενος,αλλίμονο με κάτι κομπλεξικούς καραβανάδες που κυκλοφορούνΑυστηρός ο Ναυαρχος.
Κομπλεξαρας ειναι...εγω εφαγα 5 φ γιατι ημουν αγιαλιστος και ο ατζελο 10 π γιατι εχασε μια μερα τα χαιλαιτς του σορβαιβορΕίναι ωραίος ελπίζω να είναι το ίδιο και σαν προϊσταμενος,αλλίμονο με κάτι κομπλεξικούς καραβανάδες που κυκλοφορούν
Κομπλεξικός δεν είναι κώτσος όμως είναι σίγουρα.Κομπλεξαρας ειναι...εγω εφαγα 5 φ γιατι ημουν αγιαλιστος και ο ατζελο 10 π γιατι εχασε μια μερα τα χαιλαιτς του σορβαιβορ
Εχει οδηγιες το παρακάτω link ->Kάποια λύση για τον ιό Odin ???
Σαν αραβοσερβοκροάτικα φαίνονται σε μένα....Εχει οδηγιες το παρακάτω link ->
Eιναι καθαρα από ιους αυτα φιλε?
Από αυτά τίποτα δεν είναι καθαρό όλα φαίνονται σαν ιοί ... κλείσε τα αντιβιοτικά τρέξε να κάνουν την δουλειά και τέλειωσες
Φίλε μου δεν είναι απόλυτο αυτό, έψαχνα κι εγώ πριν κάτι μήνες κλειδι για τα 10αρια και έτρεξα μια έκδοση του kms pico που μου το έκανε μπουρδέλο το σταθερό. Έβγαζε συνέχεια κινέζικα pop ups και όταν δοκίμασα να κάνω επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία δεν γινόταν. Τελικά του έκανα φορματ και βρήκα λογισμικό με έτοιμο το κλειδί του και έκανα τη δουλειά μου.