Αν βαλεις τα 7,ολα τα δεδομενα τα παλια,τα κραταει σε ενα φακελο που τον λεει windows old.Καλημέρα και πάλι!
Αυτή τη φορά μου προέκυψε ένα χοντρό προβληματάκι και θέλω τη συμβουλή σας για τη βέλτιστη αντιμετώπιση...
Έχω ένα σχετικά καινούριο laptop (με windows 7) και ένα παλιό desktop (κάπου από το 2008-2009 νομίζω με xp). Το 1ο το χρησιμοποιώ για τις δουλειές μου και το 2ο το είχα σαν αποθηκευτικό χώρο.
Πριν από κάποιο καιρό το desktop ξεκίνησε να μου βγάζει μπλε οθόνες. Δεν έδωσα τη σημασία που έπρεπε και τώρα πλέον δε μου ανοίγει καθόλου τα windows.
Είναι προφανές ότι θέλει format, το θέμα είναι ότι έχω πολλά προσωπικά αρχεία μέσα, δηλαδή φωτογραφίες και βίντεο κυρίως και δε θέλω να χαθούνε.
Ένας φίλος μου είπε να πάρω μια θήκη για σκληρό δίσκο ή να πάω στο πλαίσιο να μου τα μεταφέρουνε.
Θέλω να ρωτήσω αν και οι 2 λύσεις είναι ασφαλείς, και από άποψη κόστους τι παίζει, γιατί αν είναι να πληρώσω ένα 100αρικο για να μου τραβήξουν τα αρχεία από τον σκληρό, καλύτερα να πάρω απλά καινούριο pc.
Αυτο το κανει βεβαια αμα δεν επιλεξεις να κανει φορματ στον δισκο,δηλαδη να τον καθαρισει εντελως.
Αμα απλα τα περασεις σου τα κραταει και μετα αφου τραβηξεις οτι θες απο μεσα,σβηνεις τον φακελο να ελευθερωσεις τον χωρο.
Εγγυημενο,το ξερω γιατι κανω φορματ στους δικους μου υπολογιστες με 7αρια και ισχυει.
Ασε που σου το λεει και κατα τη διαρκεια του φορματ οτι το κανει μονο του...