Νέα

Παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cfmav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hlias198019902000

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
757
Πόντοι
80

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
134
Πόντοι
1
Όποιος γουστάρει να κανονίσουμε παρτουζα με την γυναίκα του ή με κοπέλα του χώρου ας στειλει

aa(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
121
Πόντοι
0
μια εφη απο πειραια παντρεμενη με ναυτικο κοντη κοκκινομαλα την εχει πετυχει κανεις σε παρτουζα
?

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.076
Πόντοι
206
μια εφη απο πειραια παντρεμενη με ναυτικο κοντη κοκκινομαλα την εχει πετυχει κανεις σε παρτουζα
?
κοντή κοκκινομάλλα με μπλε μάτια και μεγάλη μύτη;

• Like
Αντιδράσεις: aa(2)

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Εγώ έχω κάνει μια φορά παρτουζα με κοπέλα εκτός του χώρου.

Περίπου πριν 8 χρόνια.
Ένας από την παρέα είχε γνωρίσει μια κοπέλα η οποία γουστάρε να Γαμιεται, και τα έκανε όλα.
Δεν είχε περιορισμούς. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα είναι το τσιμπούκι της. Δεν είχε φρένο η κοπέλα. Το παίρνε όλο μέσα.
Αλλά δεν ήταν μόνο το βάθος, έβλεπες ότι έβλεπε ψωλή και λυσσαγε. Ήθελε να την φάει.

Σιγά σιγά την γνωρίσαμε και εμείς, και την περνάμε και οι 4 της παρέας σόλο οπότε είχαμε καβλες.
Μιλάμε για μια περίοδο που είμασταν γύρω στα 25 όλοι, οπότε οι καβλές ήταν συνεχείς.

Ένα βράδυ, κάθεται η φάση την πιάνουν πολλές καβλές την κοπέλα και γίνεται το έλα να δεις.

Μαζευόμαστε και οι 4 και την παρτουζωνουμε.
Τι deepthroat, τι να βάζει όλη την αρχιδοσακουλα στο στόμα, γαμησια από κωλο, γαμησια ταυτόχρονα από μουνι, κώλο και στόμα.
Όλα τα κάνε το κορίτσι με απόλυτη καβλα.

Και εννοείται χυσιματα όπου γουστάραμε.
Μούτρα, στόμα, λαρύγγι. Και εννοείται δεν έφτυνε τίποτα.

Αυτά έχω και θυμάμαι, και σε ένα μήνα παντρεύομαι
μιλας για μια γυρω στα 27-28 τωρα, που ητανε περιοχη πλατεια κολιατσου προς πανω προς γκραβα? πες μου οτι λεμε για την ιδια. μελαχρινη, γυρω 170 .χαχαχα

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.076
Πόντοι
206
εχει τετοια στοιχεια
Αν λέμε για την ίδια,μιλήσαμε πριν μήνες μέσω fb και ανακάλυψα μια βασανισμένη ψυχή που στο παρελθόν το ρίξε στις παρτούζες αλλά τώρα έψαχνε το λιμάνι της.Θα της άρεσε να φεύγει εκτός Αθηνών τριήμερα (ποιος πληρώνει δεν ξέρω) και έναν σωστό άντρα.Μετανιωσα που με κράτησε θερμό στο τσατ και δεν γάμησα αλλά ίσως απέφυγα χειρότερες καταστάσεις.Στα 10 έπιανε ένα 6 στην καλύτερη.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny walker 48

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Like
59
Πόντοι
0
Κάποιο ζευγάρι για ζευγάρι Θεσσαλονίκη απόψε dm me

Stories

Νέο!