Διαγραμμένο μέλος 240461
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 289
- Πόντοι
- 20
Με κάλυψες!Γιατί αν ΔΕΝ έχεις παθολογικό πρόβλημα, τη σιγουριά που σου δίνει το χάπι, δύσκολα μετά την απαρνιέσαι!!!
Με κάλυψες!Γιατί αν ΔΕΝ έχεις παθολογικό πρόβλημα, τη σιγουριά που σου δίνει το χάπι, δύσκολα μετά την απαρνιέσαι!!!
Υ.Γ=Είμαι 42 χρόνων και αρκετά γυμνασμενος
Πόσες γυναίκες ;Και για την ιστορία, μόλις γύρισα από μια παρτούζα 8 άτομα, σκέτη τσόντα αδερφέ!!!
4Πόσες γυναίκες ;
Δικιά μου είναι και μπορώ να στο αποδείξω.Δεν καταλαβαίνω την ειρωνείαειναι κανενος γνωστου σου η τσαπου Γιωργη και μας τη μοστραρες φορα παρτιδα?
Μοιράζει σοφία ο μύστης!!!Προπονηση θες για να γαμας με περισσοτερους απο εναν.
Πηγαινε φυλης και προτεινε σε κανα αλλο στο σαλονι που ψηνεται να μπειτε μεσα μαζι.
Προσεχε ομως αν ειναι δροσερος τοιχο τοιχο.
Καλυτερα μη μπεις μαζι του αν ειναι παραπανω χαριτωμενος απ το κανονικο.
Στις παρτουζες ισχυει ο κανονας:ευκολα γινεσαι ο μεζες αν δεν προσεξεις και σε κολατσιζουν.
Γεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.Δικιά μου είναι και μπορώ να στο αποδείξω.Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία
Πραγματικά to the point το σχολείο σου.. Ευχαριστώ πολυΓεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.
Διαβασες τον τιτλο του νημστος και ελεγε « παρακαλω δειξτε μου το πουλι σας»?
Κοινως μοιαζεις λιγο με τον τρελλο του καφενειου ο οποιος εχει το κακο συνηθειο σε καθε ευκαιρια να επιδεικνυει τα αχαμνα του, με αποτελεσμα να τον κυνηγα ο καφεπωλης με τον δισκο να του σπασει το κεφαλι.
Αν δεν εισαι μικροτερος απο 15 ετων δεν δικαιολογεισαι, αν εισαι οντως πιτσιρικας δεν επρεπε να εισαι εδω.
Η απαντηση σου παντως παραπεμπει στο δευτερο.
ΧιλαιΓεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.
Κοινως μοιαζεις λιγο με τον τρελλο του καφενειου ο οποιος εχει το κακο συνηθειο σε καθε ευκαιρια να επιδεικνυει τα αχαμνα του, με αποτελεσμα να τον κυνηγα ο καφεπωλης με τον δισκο να του σπασει το κεφαλι.
Αν δεν εισαι μικροτερος απο 15 ετων δεν δικαιολογεισαι, αν εισαι οντως πιτσιρικας δεν επρεπε να εισαι εδω.
Χίλια συγνώμη,δε θα το ξανακάνωΓεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,μάλλον έχετε δίκιο σε ότι έχετε αναφέρει...Το θέμα μου είναι στο πώς θα το αντιμετωπίσω...?Να το χω στο πιάτο,να συμμετέχω σε φάσεις που παλαιότερα ονειρευόμουν,και γω να είμαι στα πιτς,ξενερώνω μόνο που τα θυμάμαι...Να κουμπωθω με κανένα χάπι για να ξεκολλήσω και μετά που θα φύγει το άγχος να κόψω? Δεν ξέρω.. Υποψιάζομαι ότι έχω συνηθίσει τόσο πολύ (πολλά χρόνια)ένα συγκεκριμένο "φαι"που μου δημιουργεί πρόβλημα,ίσως υποσυνείδητα έχω ενοχές..Τι να πω..
Μάλλον δεν ήμουν ακριβής,όχι πάντα παρτουζα,κάποιες φορές παρτουζα,τις περισσότερες φορές τρίο με ζευγάρι..Το ζευγάρι και εγώ, συνήθως με ελάχιστη γνωριμία πριν...Έχει τύχει όμως να είναι το ζευγάρι,εγώ και ένας φίλος και ο άντρας (του ζευγαριού)απλά να βλέπει η να τραβάει κανένα βιντεάκι...Με αγνωστους αναφερεις σε παρτουζα….Για εξηγησε εαν θες πως συμβαινει αυτο… και εμεις παρτουζα με αγνωστους ψαχνουμε…