Νέα

Δυσλειτουργία σε παρτούζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Snowman81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Είναι το μεγαλύτερο χαστούκι όσων πάνε για σεξοτουρισμο στα τύπου Πουκετ. Πας με 2-3 μουναρες και όταν μπεις στο δωματιο κάθεσαι σαν μαλακας και τις κοιτάς μετά από 1-2 φορές το πολύ!!

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
783
Πόντοι
86
Υ.Γ=Είμαι 42 χρόνων και αρκετά γυμνασμενος

Εγώ θα μείνω σε αυτό :erection:
μήπως βοηθούσε αν με έπαιρνες κι εμένα μαζί σε καμία τέτοια παρτούζα να σου γλείφω κώλο/αρχίδια μέχρι να καυλώσεις εντελώς;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Προπονηση θες για να γαμας με περισσοτερους απο εναν.
Πηγαινε φυλης και προτεινε σε κανα αλλο στο σαλονι που ψηνεται να μπειτε μεσα μαζι.
Προσεχε ομως αν ειναι δροσερος τοιχο τοιχο.
Καλυτερα μη μπεις μαζι του αν ειναι παραπανω χαριτωμενος απ το κανονικο.
Στις παρτουζες ισχυει ο κανονας:ευκολα γινεσαι ο μεζες αν δεν προσεξεις και σε κολατσιζουν.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.166
Πόντοι
2.256
Προπονηση θες για να γαμας με περισσοτερους απο εναν.
Πηγαινε φυλης και προτεινε σε κανα αλλο στο σαλονι που ψηνεται να μπειτε μεσα μαζι.
Προσεχε ομως αν ειναι δροσερος τοιχο τοιχο.
Καλυτερα μη μπεις μαζι του αν ειναι παραπανω χαριτωμενος απ το κανονικο.
Στις παρτουζες ισχυει ο κανονας:ευκολα γινεσαι ο μεζες αν δεν προσεξεις και σε κολατσιζουν.
Μοιράζει σοφία ο μύστης!!!
Και μάλιστα δωρεάν γατάκια!!!

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
Συναγωνιστή για να σε καθησυχάσω, υπάρχει και η άλλη κατηγορία όπως η δική μου που δεν θέλει καν να κάνει παρτούζα μαζί με άλλον οι άλλους άντρες.
Μου έχουν πει φίλοι μου πόσες φορές με τσόλια που θέλανε μου έχει πει γκόμενα παρτουζιάρα, παντρεμένος cuckold κτλπ δεν θέλω να κάνω διότι ξέρω δεν θα λειτουργήσω ούτε αισθάνομαι άνετα. Θέλω να πω αν στην τελική δεν σου αρέσει μη σπας το κεφάλι σου μόνο με 2 γκόμενες μαζί μπορώ και μη πει κανείς σωπα ρε μεγάλε δεν μπορούνε όλοι με 2 γυναίκες ταυτόχρονα.
Δεν έχω θέμα αν την έχουν ξεκωλιάσει 30 πριν την γεμίσω την άλλη αλλά παρτούζα με άντρες δεν μπορώ πχ.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.690
Πόντοι
2.306
Δικιά μου είναι και μπορώ να στο αποδείξω.Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία
Γεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.
Διαβασες τον τιτλο του νημστος και ελεγε « παρακαλω δειξτε μου το πουλι σας»?
Κοινως μοιαζεις λιγο με τον τρελλο του καφενειου ο οποιος εχει το κακο συνηθειο σε καθε ευκαιρια να επιδεικνυει τα αχαμνα του, με αποτελεσμα να τον κυνηγα ο καφεπωλης με τον δισκο να του σπασει το κεφαλι.
Αν δεν εισαι μικροτερος απο 15 ετων δεν δικαιολογεισαι, αν εισαι οντως πιτσιρικας δεν επρεπε να εισαι εδω.
Η απαντηση σου παντως παραπεμπει στο δευτερο.

OP
OP
Snowman81

Snowman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Γεωργιε, εδω μιλαμε για το θεματακι το οποιο ο νηματοθετης ειχε την καλη διαθεση να θεσει προς συζητηση και ληψη αποψεων και ερχεσαι εσυ να μας μοστραρεις μια τσαπου στο ξεκαρφωτο, λες και στο ζητησε κανενας ή συνεισφερεις με καποιο τροπο στη συζητηση.
Κοινως μοιαζεις λιγο με τον τρελλο του καφενειου ο οποιος εχει το κακο συνηθειο σε καθε ευκαιρια να επιδεικνυει τα αχαμνα του, με αποτελεσμα να τον κυνηγα ο καφεπωλης με τον δισκο να του σπασει το κεφαλι.
Αν δεν εισαι μικροτερος απο 15 ετων δεν δικαιολογεισαι, αν εισαι οντως πιτσιρικας δεν επρεπε να εισαι εδω.
Πραγματικά to the point το σχολείο σου.. Ευχαριστώ πολυ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
Παίκτη Snowman.
Αν νιώθεις ενοχές απέναντι στη σύντροφό σου (από ότι κατάλαβα δεν ήταν παρούσα στις παρτούζες) τότε η μόνη λύση είναι μάλλον να απέχεις ή να κάτσεις μόνος σου με τον εαυτό σου να βρεις τι θέλεις ακριβώς.

Επίσης παίζει το να είχες πολύ υψηλές προσδοκίες επειδη όπως όλοι έχεις δει παρτούζες μόνο στην οθόνη. Το πρόβλημα στύσης ίσως να ήταν η απογοήτευση.

Άγχος επίσης νιώθουμε επειδή σκεφτόμαστε ότι μπορεί οι άλλοι να την έχουν σαν του Γεώργιου ή να είναι μοντέλα και εμείς να μην καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις γυναίκες όπως ικανοποιούμε τη σταθερή σχέση που την ξέρουμε.

Αν θες να δοκιμάσεις την εμπειρία του ομαδικού ,θα σου έλεγα αποχή για μερικές μέρες πριν για να είσαι φουλ καυλωμένος, να φέρνεις στο μυαλό σου τα καλύτερα γαμήσια που έχεις κάνει ή φαντασιώσεις με άλλες γυναίκες και μπες σαν να έκανες την πλάκα σου.

και μην ξεχνάς: Επειδή γαμάει ο Τζον Χολμς με το παλαμάρι του, δε σημαίνει ότι εμείς οι φυσιολογικοί πρέπει να μείνουμε αγάμητοι.

OP
OP
Snowman81

Snowman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Μάγκες,σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε να απαντήσετε στον προβληματισμο μου..
Νομίζω το πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μου,θες οι ενοχές,θες η ρουτίνα με μια σύντροφο τώρα χρόνια,θες το αίσθημα της επιβεβαίωσης που αποζητώ..Κάτι απ' όλα αυτά η όλα μαζί..

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ και πάλι..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.690
Πόντοι
2.306
Υπαρχει και το ενδεχομενο να μην σου αρεσει ενδομυχα, οπως επεσημανε και αλλος πιο πανω.
Επισης υπαρχει η θεωρια οτι η αναγκη για οργια και αλλα ευγενη αθληματα, αποτελει μεσο για αποδραση απο καποια πηγη ασφυκτικής πιεσης ( δεν θυμαμαι τον τιτλο του βιβλιου).
Σε καθε περιπτωση, οταν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου σε οποιαδηποτε κατασταση και να βρεθεις δεν εχεις να στενοχωρηθείς ουτε να ντραπεις για τιποτα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.238
Πόντοι
441
Χιλαι
Χίλια συγνώμη,δε θα το ξανακάνω

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.573
Πόντοι
491
Με αγνωστους αναφερεις σε παρτουζα….Για εξηγησε εαν θες πως συμβαινει αυτο… και εμεις παρτουζα με αγνωστους ψαχνουμε…

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.158
Πόντοι
206
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,μάλλον έχετε δίκιο σε ότι έχετε αναφέρει...Το θέμα μου είναι στο πώς θα το αντιμετωπίσω...?Να το χω στο πιάτο,να συμμετέχω σε φάσεις που παλαιότερα ονειρευόμουν,και γω να είμαι στα πιτς,ξενερώνω μόνο που τα θυμάμαι...Να κουμπωθω με κανένα χάπι για να ξεκολλήσω και μετά που θα φύγει το άγχος να κόψω? Δεν ξέρω.. Υποψιάζομαι ότι έχω συνηθίσει τόσο πολύ (πολλά χρόνια)ένα συγκεκριμένο "φαι"που μου δημιουργεί πρόβλημα,ίσως υποσυνείδητα έχω ενοχές..Τι να πω..

Μάλλον έγινες γκευ , κασσεράκης, κατι τέτοιο

OP
OP
Snowman81

Snowman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Με αγνωστους αναφερεις σε παρτουζα….Για εξηγησε εαν θες πως συμβαινει αυτο… και εμεις παρτουζα με αγνωστους ψαχνουμε…
Μάλλον δεν ήμουν ακριβής,όχι πάντα παρτουζα,κάποιες φορές παρτουζα,τις περισσότερες φορές τρίο με ζευγάρι..Το ζευγάρι και εγώ, συνήθως με ελάχιστη γνωριμία πριν...Έχει τύχει όμως να είναι το ζευγάρι,εγώ και ένας φίλος και ο άντρας (του ζευγαριού)απλά να βλέπει η να τραβάει κανένα βιντεάκι...

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
783
Πόντοι
86
τραγική ειρωνεία βέβαια εσένα να μη σου σηκώνεται που είσαι εκεί και εμάς να γίνεται κάγκελο :erection: και μόνο που το περιγράφεις...
πως νιώθεις/τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα; (μήπως βρωμάει κανείς; :cheesy: σε ξενερώνει κάτι; )

OP
OP
Snowman81

Snowman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Δε βρομάει κανένας,δε με ξενερώνει κάτι,αν και η εμφάνιση της κοπέλας δεν είναι πάντα σούπερ.. Βέβαια αυτές που δεν είναι σούπερ ,είναι πολύ πιο δωτικες..Κάθε φάση είναι διαφορετική..
Και γω μόνο που τα θυμάμαι μετά καυλώνω,αλλά δεν είναι το ίδιο,πίστεψέ με..
Έχει τύχει να πάω σε σπίτι ζευγαριού στη μέση του πουθενά,σε φάση που να σκέφτομαι ότι θα μου πουλήσουν τα νεφρά,είχα ενημερώσει κολλητό να έχει το νου του..
Τελικά τα παιδιά είχαν σούπερ κουλ,μια χαρά,αλλά εγώ ιδίως την πρώτη φορά που πήγα μόνο που δεν άνοιξα ποπ κορν να βλέπω..Φιλική συμμετοχή..
Έχει τύχει με τον προαναφερθέντα κολλητό σπίτι του,καλύτερα αλλά όχι καλά..
Τέλος πάντων, υπάρχει ένα ενδόμυχο άγχος,και φαντάζομαι μετά από αυτά, δημιουργείται και ένα άγχος απόδοσης πλέον..
Είμαι πολύ μακριά από τα στάνταρ μου,δεν είναι τέρμα κάγκελο,δεν ελέγχω τη διάρκεια,γενικά έξω από τα νερά μου..
Ίσως αν βρεθώ μερικές φορές με κάποια άτομα να γίνει καλυτερα,αλλά έως τώρα δεν έχει συμβεί πάνω από δύο φορές να βρεθώ με την ίδια παρέα..
Αρχίζω και καταλήγω στη δοκιμή kamagra..
Το σκέφτομαι σοβαρά μηπως ξεκολλήσει η φάση και μετά ρολλαρει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom