Νέα

Σεξακι με φεμινίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavouras13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ισότητα των δύο φύλων, αρκεί στο γαμήσι να τον παίρνει η φεμινίστριά μου από παντού και να την χύνω όπου γουστάρω.

Π

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ισότητα των δύο φύλων, αρκεί στο γαμήσι να τον παίρνει η φεμινίστριά μου από παντού και να την χύνω όπου γουστάρω.

Π
ααααα εδώ Ελλάδα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο κυκλοφορούσε ένα βίντεο στο YouTube με μια ψευτοφεμινηστρια από αυτές που φωνάζουν συνέχεια για δικαιώματα κ μόλις ακούσουν κ την λέξη ευθύνη σου λένε "κ τον άντρα τι τον έχω"
Κ σχολίαζε στο βίντεο τα περί σεξ κ ενώ με τα πολλά έλεγε ότι όπως οι άντρες έτσι κ οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στους πολλούς συντρόφους γυρνάει κ έλεγε κ "κ αν σας ζητάνε κώλο να δίνετε μόνο  όταν θα δέχονται να τους πηδάτε κ εσείς αλλιώς άντρας που δεν τον παίρνει ας μείνει αγαπητός"
Μιλάμε βαρεμενη τελείως είχα κλάψει στο γέλιο με τις ασυναρτησίες που έλεγε κ από κάτω άλλες βαρεμενες να λένε μπράβο καλά τα λές
Πλέον δεν βρίσκω βίντεο της πουθενά η θα την μαζεψανε η θα βρήκε κάνα φραγκατο να τα τρώει κ τα κατέβασε να μην μάθει τι μαλακό ήταν
Το φεμινισμό στην Ελλάδα  κάποιες τον πήγαν σε άλλο επίπεδο μαλακίας κ τον ξεφτιλισαν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Στα αρχιδια σου ρε μπρο, αστες να κελαηδάνε αυτές θα μείνουν μόνες τους στο τέλος, κάνε καλά τα οικονομικά κουμάντα σου και δόξα τω Θεό υπάρχουν πολλες δυνατές ιερόδουλες να ευχαριστηθεις γαμησι, μην ασχολείσαι με εγκεφαλικά ανάπηρους ανθρώπους, εγώ αυτό κάνω

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Στα αρχιδια σου ρε μπρο, αστες να κελαηδάνε αυτές θα μείνουν μόνες τους στο τέλος, κάνε καλά τα οικονομικά κουμάντα σου και δόξα τω Θεό υπάρχουν πολλες δυνατές ιερόδουλες να ευχαριστηθεις γαμησι, μην ασχολείσαι με εγκεφαλικά ανάπηρους ανθρώπους, εγώ αυτό κάνω
σόρρυ φίλος αλλά όπως με διαβάζεις βλέπεις να ασχολούμαι κ πολύ?
Ας κόψουν το λαιμό τους εγώ στην ζωή μου περνάω καλά αυτές ειναι συνεχώς στο κλάμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Όχι αγόρι μου, καλό προαιρετα το είπα,  :headbaning2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Έτσι είναι μαν μου όπως το λες, καλός μου φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα μια ψευτο φεμηνιστρια και βαράει προσοχή στο σπίτι... Και είναι αρκετά εμφανίσιμος με δική του δουλειά και σπίτι, του τα πα εγώ παντόςμθα φορά από εκεί και πέρα.....

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Σε λίγο θα ζητάμε εμείς ισότητα έτσι που πάει το πράγμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αφού καθόμαστε και παρακαλάμε για λίγο μουνι τι περιμένεις? Ξεχάσαμε ότι είμαστε άντρες....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
η γυναίκα σπουδάζει πλέον, έχει πρόσβαση σε ότι έχουμε όλοι δηλαδή κι έτσι αποκτάει τη δύναμη του ελέγχου πάνω στις επιθυμίες της, τα θέλω και τα πρέπει, κι όλα αυτά προσπαθώντας να ισορροπήσει στη φύση που την καλεί κι αυτή επισταμένως να είναι και μάνα (κάποτε).
Τώρα οι άλλες στρεβλώσεις που αφορούν διαστροφή, αναστροφή, τρικυμία εν κρανίω υπάρχουν, όμως δεν είναι ο κύριος κανόνας, επομένως όταν αντικρύζετε τις φεμινο-αρσενικές βαμπιρέλες μένετε μακριά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Να σου πω κάτι ρε μαν μου, όλα αυτά τα θεωρήματα περί φεμινισμού φαλοκρατισμου και τις λοιπές μαλακιες που ανακάλυψε ο ανάπηρος εγκέφαλος του ανθρώπου τα έχω τοποθετήσει βαθιά στους όρχεις μου και τα αποκαλώ αποτέλεσμα έντονου αυνανισμού. Τα πράγματα είναι απλά βρίσκω μια κοπελιά αν την γουστάρω και αυτή το ίδιο προχωράμε μαζί βοηθάμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και γενικά προσπαθούμε να ομορφαινουμε ο ένας την ζωή του άλλου τα υπόλοιπα είναι για τους εγκεφαλικά ΑΜΕΑ

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Βρε τόσο απελπισμένοι είστε μερικοί που χώνεστε σε τέτοιους κύκλους για μαμήσετε μια βρωμιάρα αξύριστη και ανάρχω λεσβιάρα???ΙΟΥΥ. Το κίνημα του φεμινισμού έχει ξεκινήσει με καλές προοπτικές αλλά μερικές από εμάς δυστυχώς το έχουν ξεφτυλίσει και εσείς τους δίνεται αξία.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Βρε τόσο απελπισμένοι είστε μερικοί που χώνεστε σε τέτοιους κύκλους για μαμήσετε μια βρωμιάρα αξύριστη και ανάρχω λεσβιάρα???ΙΟΥΥ. Το κίνημα του φεμινισμού έχει ξεκινήσει με καλές προοπτικές αλλά μερικές από εμάς δυστυχώς το έχουν ξεφτυλίσει και εσείς τους δίνεται αξία.

:hi:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χμμμμ... γιατί να γαμήσεις φεμινίστρια in the first place? Υπάρχουν τόσες άλλες!  :2funny:

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Στα νιάτα μου ξεκίνησα την 3παφη μου με το χώρο των Εξαρχείων λόγω ροκ κ μεταλ μπαρ. Ως φοιτητής απέκτησα σχέσεις κ με το αριστερόστροφα κίνημα, αναρχικοί, μπάχαλο, κνιτες, εακ,πρεζόνια κτλ.Δεν τους ασπαζομουν, αλλά ας πούμε είχα γνωριμίες και διαύλους επικοινωνίας με δαύτους. Έβγαλα γκόμενές από κει, αλλά η πλειοψηφία ήταν ατημελητες, απλυτεςκαι τόσο εγκεφαλικά ανάπηρες ελέω δογματισμό που δεν αντεχόταν για πάνω από κάνα διπουτσο. Ήταν πιο απελευθερωμενες και απλές όμως, αν γούσταραν, γαμαγες ταχύτατα χωρίς πολλά. Οι πιο κυριλέ και όμορφες, συνειδητοποιωντας την αξία τους, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ούτε με στολή εργάτη πυρηνικού αντιδραστήρα δεν θα πλησίαζαν πλέον οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτές τις καταστάσεις. Τουναντίον, είχαν ήδη αποκυρρηξει μερικά χρόνια αργότερα. Βάζω στοίχημα ότι αφροδίσια έχω περάσει, να τα χα αρπάξει αποκλειστικά από τις τότε επαφές μου.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Είμαι σε ηλικία που θέλω περισσότερο την ησυχία μου από το δίκιο μου...
Οπότε με φεμινίστρια μόνο αν με πιάσουν οι μαζοχιστικές μου τάσεις...
Τόσες πορτοκαλιές έχει γύρω γύρω ...

Για ποιο λόγο με φεμινίστρια ??????  :headbang:

SkinnyPerv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
280
Πραγματικά όποιος είναι διατεθειμένος να γαμήσει ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ καλύτερα να περισώσει την ελάχιστη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει και να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε ένα λάκκο με σκατά μέχρι αυτά να τον πνίξουν.

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Εμένα προσωπικα δε μου σηκωνεται με φεμινίστριες, συνεπως δε μπορω να προβάλω αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom