φίλε για αυτό ακριβώς ανακαλύφθηκαν τα μπουρδέλα για να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και φυσικά μία γκόμενα βάζει η ίδια τόσους περιορισμούς στο σεξ αποκλείεται να το απολαμβάνει, πιο πολύ ευχαρίστηση παίρνει από το γεγονός ότι ασκεί εξουσία.
Δε θα έβλεπα ποτέ ερωτικά ένα τόσο άρρωστο άτομο ακόμα και αν μου την έπεφτε. Όποτε έχω προσπαθήσει να συζητήσω με τέτοιες φεμινιστριες, είναι για γέλια η κατάσταση. Ειναι σαν να μιλάς με εξάχρονα. Λογική χουλιγκάνου των γηπέδων. Ό,τι έχει κάνει μια γυναίκα καλό είναι κι ας είναι και 30 φόνοι, ό,τι έχει κάνει ο άντρας το έκανε για να επιβεβαιώσει την πατριαρχια του. Καλοί άντρες μόνο οι γκέι επειδή υποφέρουν από την πατριαρχία (τώρα ποιος έχει πιο έντονη σεξουαλική ζωή ένας straight ή ένας gay άντρας νομίζω το ξέρει κι η κουτση Μαρία) και το χειρότερο: δείχνουν τεράστια ανοχή σε όλους τους Άραβες (ακόμη και τους σεϊχηδες) Αφρικάνους, Λατινοαμερικάνους και όλους τους τριτοκοσμικούς που είναι και αυτοί που είναι οι μεγαλύτεροι φαλοκράτες.
Μία σκηνοθέτρια από το Μαρόκο όταν πήγε να δουλέψει στην Αμερική είπε σε μια συνέντευξη: Σαν φεμινίστρια στο Μαρόκο τα προβλήματά μου είναι άλλα από τις πλούσιες γυναίκες του Μπέβερλι Χιλς και πέσανε να τη φάνε οι γκιόσες γιατί τους πρόσβαλλε τους αγώνες τους.
Και πολύ ασχοληθήκαμε ,χάσιμο χρόνου αυτά τα άτομα ούτε για να μου γνωρίσουν τις φίλες τους.