Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ΣΩΣΤΑ.κανεις δεν πιειραχτηκε.τοτε γιατι αρχισαν οι ολυμοιακοι τα περι βουλγαριας και μπουγατσας.εγω δεν προκαλεσα.και τι εγινε?συνιθισμενο γεγονος.
οσο για την μπουγατσα,οποιος ειναι να ανεβει θεσσαλονικη καποια στιγμη,ασ μου πει να παμε παρεα να του κερασω μια μπουγατσα  με τυρι.να δει την διαφορα μρ την τυροπιτα.ετσι ,για χαβαλε.χωρις κομπλεξισμους και μαλακιες.με ολη μου την καρδια.και να τον παω και στις που τανες εδω.αν και δεν εχει να δει τιποτα εδω.
φιλαρακι εγω παντως ειδα και απο τις δυο πλευρες πολυ ασχημους χαρακτηρισμους
οποτε δεν μπορω να σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο
οσο αναφορα τη μπουγατσα συμφωνω ειναι γαμω
και βεβαια δε συγκρινεται με την αθηναικη τυροπιτα
εδω στη αθηνα ειναι ενας που πουλαει τετοιες μπουγατσες
ο οποιος αν δεν ηταν τοσο κομπλεξικος θα ειχε παρα πολλα λεφτα(και τωρα εχει γαμω τις δουλειες)πας εκει και του λες θελω μια μπουγατσα με τυρι
και σου αρχιζει ενα κομπλεξικο παραληλσμο τυπου
εσεις εδω δεν ξερεται να τρωτε
και εσεις και εσεις και εσεις
ε αι γαμησου ρε καραγκιοζη τι εμεις δε καταλαβα
απο τοτε δεν εχω ξαναπαει παρολο που εκει εχω φαει την καλυτερη μπουγατσα στην αθηνα

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ΣΩΣΤΑ.κανεις δεν πιειραχτηκε.τοτε γιατι αρχισαν οι ολυμοιακοι τα περι βουλγαριας και μπουγατσας.εγω δεν προκαλεσα.και τι εγινε?συνιθισμενο γεγονος.
οσο για την μπουγατσα,οποιος ειναι να ανεβει θεσσαλονικη καποια στιγμη,ασ μου πει να παμε παρεα να του κερασω μια μπουγατσα  με τυρι.να δει την διαφορα μρ την τυροπιτα.ετσι ,για χαβαλε.χωρις κομπλεξισμους και μαλακιες.με ολη μου την καρδια.και να τον παω και στις που τανες εδω.αν και δεν εχει να δει τιποτα εδω.
                                                                                                                                                                                                                                  εγω φιλαρακι εχω ερθει επανω και εκανα τσαρκα στον βαρδαρη μιλαμε τωρα πριν 15 χρονια φαντασου οτι το 3χιλιαρο που μας ζητησε η κοπελα μας φανηκε πολυ.αλλα εχω ριξει κατι μασες στις σερρες αλλο πραμα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και καλα κανεις.ειναι μπαγλαμας αυτος.κατσε ρε φιλε.σου δινω τα λεφτα μου και μου την λες?
γαμησε τον  και μη  ξαναπας.
το  ξερω οτι υπαρχει διαφορα ρε φιλε.
οσο για την μπυγατσα με κιμα και τα αλλα χαζα ειναι μαλακιες.οι μπουγατσες ειναι 2.τυπι και κρεμα.η μπουγατσα ειανι το φυλλο.τωρα αν σε μερικους αρεσει και με τον κιμα δικαιωμα τους,εγω παντως δεν εχω φαει ακομα με κιμα.αλλα με τυρι που περνω παντα μου αρεσει πολυ.
και αν τυχει και βρεθειτε ποτε προς τα  εδω δοκιμαστε.δεν χανεται τιποτα.με τυρι ομως.οχι κρεμα.κρεμα εχετε και εκει.
και μετα παρτε και μια τυροπιτα.θα καταλαβετε διαφορα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και καλα κανεις.ειναι μπαγλαμας αυτος.κατσε ρε φιλε.σου δινω τα λεφτα μου και μου την λες?
γαμησε τον  και μη  ξαναπας.
το  ξερω οτι υπαρχει διαφορα ρε φιλε.
οσο για την μπυγατσα με κιμα και τα αλλα χαζα ειναι μαλακιες.οι μπουγατσες ειναι 2.τυπι και κρεμα.η μπουγατσα ειανι το φυλλο.τωρα αν σε μερικους αρεσει και με τον κιμα δικαιωμα τους,εγω παντως δεν εχω φαει ακομα με κιμα.αλλα με τυρι που περνω παντα μου αρεσει πολυ.
και αν τυχει και βρεθειτε ποτε προς τα  εδω δοκιμαστε.δεν χανεται τιποτα.με τυρι ομως.οχι κρεμα.κρεμα εχετε και εκει.
και μετα παρτε και μια τυροπιτα.θα καταλαβετε διαφορα.
μα ξερεις τι με τρελενει πιο πολυ?
οτι ο τυπος εχει γαμω τα προιοντα και αν ηταν πιο σωστος θα ειχε τρελλες δουλειες λεμε.
στη σαλονικα εχω φαει μονο πριν κανα 2 χρονια απεναντι απο τον Αγ Δημητριο ενα γωνιακο πολυ μικρο μαγαζακι και γαμω
ηθελα να φαω και το χαρτι λεμε

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
                                                                                                                                                                                                                                  εγω φιλαρακι εχω ερθει επανω και εκανα τσαρκα στον βαρδαρη μιλαμε τωρα πριν 15 χρονια φαντασου οτι το 3χιλιαρο που μας ζητησε η κοπελα μας φανηκε πολυ.αλλα εχω ριξει κατι μασες στις σερρες αλλο πραμα
ρε παλικαρε?βλεπεις τι ωραια που μιλαμε τωρα?
"φιλαρακι", "παλικαρε" και τα συναφη.ειδες που ειναι καλυτερα χωρις πουστριλικια?ας κανουμε την καζουρα  χωρις βρισιες και προσβολες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παλικαρε?βλεπεις τι ωραια που μιλαμε τωρα?
"φιλαρακι", "παλικαρε" και τα συναφη.ειδες που ειναι καλυτερα χωρις πουστριλικια?ας κανουμε την καζουρα  χωρις βρισιες και προσβολες.
πολυ σωστος και με προλαβες.
ξαναλεω οτι για ολες μα για ολες τις ομαδες μπορεις να πεις κατι
οπως βουλγαροι , απογονοι , τουρκοι κτλπ
αλλα δεν εχει ουσια ρε μαγγα γιατι και στην τελικη δεν ισχυει και κατι τετοιο
απλα ειναι μια μαλακια απο παλια που εχει γινει καραμελα
και οπως ειπα πιο πανω η ουσια ειναι να μην παιζεις το παιχνιδι του αλλου
γιατι τοτε γινεσαι και εσυ(οχι προσωπικα) μερος της ολης βρωμιας και δεν εχεις λογο να μιλας για ηθικη

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
στον αγιο δημητριο γωνιακο?που ρε μαγκα?ζαχαροπλαστειο εχει εκει.στην αλλη γωνια η καφετερια "ο πειτατης" και στην αλλη οικοδομη
αυτος στηην αθηνα σε ποια περιοχη ειναι?και σιγουρα εχει ονομα σχετικο με θεσσαλονικη 'η σερρες ε?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα μου πει καποιος για το πανο στο καραισκακη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
στον αγιο δημητριο γωνιακο?που ρε μαγκα?ζαχαροπλαστειο εχει εκει.στην αλλη γωνια η καφετερια "ο πειτατης" και στην αλλη οικοδομη
αυτος στηην αθηνα σε ποια περιοχη ειναι?και σιγουρα εχει ονομα σχετικο με θεσσαλονικη 'η σερρες ε?
δεν θυμαμαι ονομα
σκεψου περνας απεναντι απο την εκκλησια στριβεις δεξια στα πενιντα μετρα στο αριστερο σου χερι
αν δεν ειναι γωνιακο ειναι διπλα απο γωνιακο δεν το κοβω κιολλας

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μα εγω δεν εβρισα καθολου.απλα οπως δεν θελω να βλεπω τον τσουκαλα που τον ξαποστηλαμε δεν θελω να βλεπω και τον μινο και κανενα αλλο οπαδοπατερα που σκοπο εχει να κονομησει απο την ομαδα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καταλαβα.απο εκει περνω και εγω.αυτος διανυκτερευει κιολας.εχει και  ενα ηχιτικο στην πορτα οπως και το μπουρδελο εδω κατω για να ακουειοταν  ειναι στο εργαστηριο.απλα καλη μπουγατσα εκει.....!τι εκανες εδω?πηδουσες καμια σαλονικια παοκτσου?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καταλαβα.απο εκει περνω και εγω.αυτος διανυκτερευει κιολας.εχει και  ενα ηχιτικο στην πορτα οπως και το μπουρδελο εδω κατω για να ακουειοταν  ειναι στο εργαστηριο.απλα καλη μπουγατσα εκει.....!τι εκανες εδω?πηδουσες καμια σαλονικια παοκτσου?
:2funny: :2funny:
οχι ειχα ερθει να συναντησω ενα συνεργατη και ειχα χαθει και τον περιμενα να ερθει να με παρει

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μα εγω δεν εβρισα καθολου.απλα οπως δεν θελω να βλεπω τον τσουκαλα που τον ξαποστηλαμε δεν θελω να βλεπω και τον μινο και κανενα αλλο οπαδοπατερα που σκοπο εχει να κονομησει απο την ομαδα
φιλε ο μινου ειναι δημοσιογραφος οπως οι δεκαδες που εχετε  στην αθηνα .ο τσουκαλας ηταν μισθομενος οπαδος του ολυμπιακου,καθολου αντικειμενικος,εριστικος και αγραμματος-αμοργοτος που σκοπο ειχε να κανει ολο και περισσοτερους οπαδους ολυμπιακους.που πηγε αυτος ?εφαγε ξυλο?το ξαποστειλατε?πουθενα δεν ειναι?ειχα ακοθσει απο φιλο γαυρο πως  τον ειχατε για τις μπατσες μεσα στην 7.αληθευει?
τι ηλικια εχετε εσεις οι 2?

Επισκέπτης
στον αγιο δημητριο γωνιακο?που ρε μαγκα?ζαχαροπλαστειο εχει εκει.στην αλλη γωνια η καφετερια "ο πειτατης" [size=15pt]και στην αλλη οικοδομη[/size]
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυκατοικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οικοδομη χαρακτηριζεται ενα σπιτι οταν ακομη βρισκεται σε φαση χτισιματος..

οδηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ανοιξεΜΕ
απο πισω..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρεΜΟΥ τηλεφωνο..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:
οχι ειχα ερθει να συναντησω ενα συνεργατη και ειχα χαθει και τον περιμενα να ερθει να με παρει
κακως εχει ςραια μουνια εδω αλλα λιγο δυσκολες
οι δικες σας ειναι πιο απελευθερωμενες και τα κανουν ολα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυκατοικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οικοδομη χαρακτηριζεται ενα σπιτι οταν ακομη βρισκεται σε φαση χτισιματος..

οδηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ανοιξεΜΕ
απο πισω..

παρεΜΟΥ τηλεφωνο..

να! ειδες φιλε νικο τι σου ελεγα?ο ιδιος ερειστικος αχρηστος τυπος.τι να του πω τωρα του χαμουτζη που τοση ςρα που μιλαμε ςραια και καλα....δεν λεει κουβεντα και πιανεται απο μια λεξη.ο τραγος ο ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ.ποσο χρονων εισαι φιλε  πλεζουρ?

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε ο μινου ειναι δημοσιογραφος οπως οι δεκαδες που εχετε  στην αθηνα .ο τσουκαλας ηταν μισθομενος οπαδος του ολυμπιακου,καθολου αντικειμενικος,εριστικος και αγραμματος-αμοργοτος που σκοπο ειχε να κανει ολο και περισσοτερους οπαδους ολυμπιακους.που πηγε αυτος ?εφαγε ξυλο?το ξαποστειλατε?πουθενα δεν ειναι?ειχα ακοθσει απο φιλο γαυρο πως  τον ειχατε για τις μπατσες μεσα στην 7.αληθευει?
τι ηλικια εχετε εσεις οι 2?
 εγω ειμαι 32.μονο για κλοτσιες ηταν για τιποτε αλλο

Επισκέπτης
να! ειδες φιλε νικο τι σου ελεγα?ο ιδιος ερειστικος αχρηστος τυπος.τι να του πω τωρα του χαμουτζη που τοση ςρα που μιλαμε ςραια και καλα....δεν λεει κουβεντα και πιανεται απο μια λεξη.ο τραγος ο ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ.ποσο χρονων εισαι φιλε  πλεζουρ?
γραψε μας τι εννοειται οταν λετε σουβλακι να γελασουμε κι' αλλο ρε ΜΠαοκαρα..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οοσο για εμενα εγω δεν μιλω ετσι με  ΜΕ και ΣΕ.και μου το εχουν  πει και η γμονενα η αθηναια που ειχα σχεση 2 χρονια, και φιλοι απο το στρατο και τα γκομενακια που πηδαω απο το νετ.και αλλες ααθηναικες γνωριμιες.ανυπαρκτε.και παραδεχομαι οτι δεν ειναι σωστο συντακτικα.οκ....κυρια μπαμπινιωτη?πλατωνα?ηρακλειτε?ποσο εισαι εσυ?που θα μου κανεις και μαθηματα γραμματικης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom