Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.

Man city- Man U
Σκεφτειτε κατι αντιστοιχο στην τουμπα. Τι εμετικη κατασταση θα επικρατουσε.....

Φατε ματια ψαρια. Ειδικα οι μπαοκσηδες.
Ο Μπαοκ ειναι ομηρος των οπαδων του.  ο κοσμος αργα-αργα μεν, πηγαινει προς τα μπρος. Οταν οι υπανθρωποι του Μπαοκ το συνειδητοποιησουν, θα σηκωσουν κεφαλι. Απο μονοι τους. Κανεις δεν σας εμποδιζει. Μονο ο ιδιος σας ο εαυτος
κατ αρχας να προσεχεις τα λογια και τους χαρακτηρισμους σου...
φατε ματια ψαρια οι γαβροι με τους βαζελους και τις χανουμες οπου εκει εχουμε δει τα παραγματικα εκτροπα. Στην Τουμπα εχουμε ηδη βγαλει τα καγκελα αναμεσα στις κερκιδες και τον αγωνιστικο (πλην πεταλα) και στο Καυταντζογλειο απο παντου.
Για να το δουμε αυτο και στην υπολοιπη Ελλαδα...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Ρε μπαλα ειναι,τι σκοτωνεστε τζαμπα!!Το ποιοs κερδιζει,πωs κερδιζει το ξερουμε ολοι μαs.Το θεμα ειναι οτι σαν ελληνικο πρωταθλημα ειμαστε τραχανοπλαγια.Βλεπειs αλλα πρωταθληματα και χερεσαι να βλεπειs μπαλα,εδω βλεπειs σαντουρι κ αδεια γηπεδα.Τι κ αν δινει λεφτα ολυμπιακοs,παο,αεκ,αρηs,παοκ??ΤΙΠΟΤΑ!!Ο εναs πληρωνει,ο αλλοs λαδωνει και αλλοs δερνει για να αποκτησει αυτο που θελει.Πρωταθλημα ειναι αυτο,αξιοκρατεια????ΣΚΑΤΑ ειναι.Εγω προσωπικα εχω να παω γηπεδο 10 χρονια κ εχω βρει την ψυχικη μου υγεια, βλςεπω ελληνικο πρωταθλημα και ντρεπομαι κ γελαω.Και αν εχω τρεξει κ εχω φαει λεφτα για τον ΠΑΟΚ,αλλα δεν αξιζει γιατι τιποτα δεν θα αλλαξει,ΠΟΤΕ.Eσειs βριστητε οσο θελετε για το ποιοs ειναι ετσι κ ποιοs αλλιωs,

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κλειδώστε το όποιος το βλέπει αυτό το όμορφο θρεντ.Θα ξεφύγει άσχημα

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mεγαλε αν θες να μιλησουμε σωστα ασε τους Χαρακτηρισμους....
Καταρχην δεν ειπα ΕΓΩ οτι ειναι Υβριστικο!
Δευτερον
Ενα πανο που σηκωνεται Σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παχνιδι και υποστηριζει Ανοιχτα
την Αντιπαλο της Ελληνικης ομαδας ειναι τουλαχιστον προσβλητικο.
Θελεις να υποστηριζεις την Τσελσι?
καλα κανεις !!! και μπραβο σου
Αλλα απο την Αλλη να ξερεις οτι και "Εγω"¨ειμαι σε ολα τα ζητηματα τα αθλητικα η μη με τους "ξενους" και οχι με τους συντοπιτες  σου!!!
σορυ. το υβριστικο δεν αναφερεται σε σενα αλλα σε συνοπαδο σου σε προηγουμενο ποστ.
Αν θελεις να μαθεις τον Ολυμπιακο υποστηριζα προχθες οπως και καθε Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε; Αφενός αυτό που τονίζουν οι φίλοι είναι το ότι έγινε σε 5 ώρες (το οποίο αντικειμενικά είναι πολύ γρήγορα- δεν ξέρω βέβαια αν είναι ρεκόρ ή όχι) αφετέρου συγκρίνεις την αντίδραση των οπαδών μιας ομάδας που παίρνει πρωτάθλημα και πάει κάθε χρόνο cl με μιας που είναι 7η στη βαθμολογία. Και φέτος είναι το 3ο sold out (γιατί θα ακούσουμε πάλι πως μόνο με τον ολυμπιακό πηγαίνουμε). Οι βάζελοι πχ φέτος δεν έχουν κάνει σε κανέναν αγώνα sold out ενώ πάνε για πρωτάθλημα (ο σημερινός αγώνας νομίζω είναι ο πρώτος που έκαναν) Την αεκ δεν την βάζω γιατί άλλο το ΟΑΚΑ. Οι φίλοι μας οι συμπολίτες επίσης δεν έχουν κάνει στην καλύτερη χρονιά τους ever, (όσο βλέπω εγώ μπάλα τουλάχιστον, δηλαδή καμιά 20αριά χρόνια ).Δηλαδή δεν θεωρείτε πως είναι εντυπωσιακό;
Εχω κανει πολλα sold out και οταν ΔΕΝ επαιρνα Πρωταθληματα
παρα πολλα!!!
και για μια ομαδα που "θελει" να λέγεται μεγαλη
τα "sold out" Δεν επρεπε να αποτελουν Ειδηση!!!!
Απλα Πραγματα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κατ αρχας να προσεχεις τα λογια και τους χαρακτηρισμους σου...
φατε ματια ψαρια οι γαβροι με τους βαζελους και τις χανουμες οπου εκει εχουμε δει τα παραγματικα εκτροπα. Στην Τουμπα εχουμε ηδη βγαλει τα καγκελα αναμεσα στις κερκιδες και τον αγωνιστικο (πλην πεταλα) και στο Καυταντζογλειο απο παντου.
Για να το δουμε αυτο και στην υπολοιπη Ελλαδα...
Στο Καραισκακη Δεν εχει καγκελα πουθενα....

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Εχω κανει πολλα sold out και οταν ΔΕΝ επαιρνα Πρωταθληματα
παρα πολλα!!!
και για μια ομαδα που "θελει" να λέγεται μεγαλη
τα "sold out" Δεν επρεπε να αποτελουν Ειδηση!!!!
Απλα Πραγματα!!!

Συμφωνώ απολύτως. Εγώ δεν θα το έβαζα ως είδηση. Παρόλα αυτά:
1- σου έδωσα παραδείγματα με άλλες μεγάλες ή «μεγάλες» ομάδες που δεν κάνουν το ίδιο.
2- Στα πέτρινα χρόνια που λέτε(φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι) ναι μεν δεν έπαιρνες πρωτάθλημα αλλά στο σημείο που είμαστε τα τελευταία χρόνια (και φέτος-αγωνιστικά και μόνο) δεν ήσουν. Χωρίς Ευρώπη, με παίκτες απλήρωτους για κανά εξάμηνο με ξεπούλημα παικτών κλπ.
Γιατί και Ευρώπη έβγαινες (εκτός μιάς φοράς αν δεν κάνω λάθος) και το πρωτάθλημα δεν το έπαιρνες αλλά το χτύπαγες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως. Εγώ δεν θα το έβαζα ως είδηση. Παρόλα αυτά:
1- σου έδωσα παραδείγματα με άλλες μεγάλες ή «μεγάλες» ομάδες που δεν κάνουν το ίδιο.
2- Στα πέτρινα χρόνια που λέτε(φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι) ναι μεν δεν έπαιρνες πρωτάθλημα αλλά στο σημείο που είμαστε τα τελευταία χρόνια (και φέτος-αγωνιστικά και μόνο) δεν ήσουν. Χωρίς Ευρώπη, με παίκτες απλήρωτους για κανά εξάμηνο με ξεπούλημα παικτών κλπ.
Γιατί και Ευρώπη έβγαινες (εκτός μιάς φοράς αν δεν κάνω λάθος) και το πρωτάθλημα δεν το έπαιρνες αλλά το χτύπαγες.
Ισως να μην ημουν εκει σε αυτο το σημειο
ημουν αρκετα κοντα ....
Τελος παντων το θεμα ειναι οτι ο Κοσμος του Ολυμπιακου ηταν και ειναι ΠΑΝΤΑ κοντα στην Ομαδα....
Και οτι Οποια ομαδα θελει να λεγετε μεγαλη δεν πρεπει να αποτελει ειδηση οτι εκανε sold out ακομα και αν πεσει κατηγορια.
Σε αυτο νομιζω συμφωνουμε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παοκτζιδικο πανο που εγραφε
παοκ μια ζωη η κατι τετοιο απο Ελληνες φιλαθλους της Τσελσι.....
ελληνες φιλαθλοι τις τσελσυ ειχανε πανο υπερ του παοκ?
παπαριά....
κανονικα ελληνικα κλαμπ ξενων ομαδων ΔΕΝ πρεπει να σηκωνουν τετοια πανο!!
εκτος αν ειναι αδελφοποιημενοι!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ελληνες φιλαθλοι τις τσελσυ ειχανε πανο υπερ του παοκ?
παπαριά....
κανονικα ελληνικα κλαμπ ξενων ομαδων ΔΕΝ πρεπει να σηκωνουν τετοια πανο!!
εκτος αν ειναι αδελφοποιημενοι!!
Aυτο ειπα και εγω!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το έιχαν κάνει κ με μας Έλληνες φίλοι της Μίλαν πέρσι στο ΟΑΚΑ

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ποιος παοκ υπαρχει παοκ τωρα μη λεμε μαλακιες εχει ομαδα ο παοκ?
χαλαρα μια 3αρα θα φαει

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Ισως να μην ημουν εκει σε αυτο το σημειο
ημουν αρκετα κοντα ....
Τελος παντων το θεμα ειναι οτι ο Κοσμος του Ολυμπιακου ηταν και ειναι ΠΑΝΤΑ κοντα στην Ομαδα....
Και οτι Οποια ομαδα θελει να λεγετε μεγαλη δεν πρεπει να αποτελει ειδηση οτι εκανε sold out ακομα και αν πεσει κατηγορια.
Σε αυτο νομιζω συμφωνουμε.

Ναι σε αυτό συμφωνούμε. Το sold out –ή πολύς κόσμος τέλος πάντων- πρέπει να είναι ο κανόνας έτσι και αλλιώς.

Καλά για το πανό, μην τρελαίνεστε…Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που γίνεται κάτι τέτοιο. Με το δεδομένο πως με την ξένη ομάδα δεν έχεις πάρε δώσε είναι ένας τρόπος να τσιτώσεις τους αντιπάλους. Άλλωστε και στο άρης- ερυθρός αστέρας είχαν βγει πανό γαύρικα και ακούστηκαν συνθήματα (και το ότι είστε αδελφοποιημένοι δεν λέει τίποτα- για να τσαντίσετε τα σκουλήκια το κάνατε)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.612
Πόντοι
15.775
Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον διαιτητή..Με ένα δυο φαλτσοσφιρίγματα τα παοκια θα μπουκάρουν στο γήπεδο και το ματς θα διακοπεί..Λέτε να πάρει και δεύτερο ματς στα χαρτιά ο γάβρος??

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον διαιτητή..Με ένα δυο φαλτσοσφιρίγματα τα παοκια θα μπουκάρουν στο γήπεδο και το ματς θα διακοπεί..Λέτε να πάρει και δεύτερο ματς στα χαρτιά ο γάβρος??
ο διαιτητής θα σφάξει το γαύρο... Οπως γίνεται τόσα χρόνια στην τούμπα

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το "ειχα" το ειπα Σαν Ολυμπιακος....
Οταν σου λεω για sold out μιλαω για ΟΛΑ τα παιχνιδια που παιξαμε.....
και οχι για Ενα η δυο την Σεζον
επισης "εχω" 16.000 Διαρκειας που το φθηνοτερο εχει 500 Ευρω....
Ρε μαγκες θα μας τρελανεται τελειως?
Τι συγκρινουμε, ανομοια πραγματα?
Εισαι πρωτος και εχεις 16000 διαρκειας!
Ειμαι ογδοος και εχω 14000 διαρκειας!
Οσα παιρνει ο Κοβασεβιτς το χρονο, τοσα παιρνει ολη η 18άδα του ΠΑΟΚ!
Διεκδικεις πρωταθλημα, κι εμεις διεκδικουμε τα παπαρια μας!
Ας ειμασταν κι εμεις πρωτη τριαδα και θα ειχαμε 30000 διαρκειας!
Ο ΠΑΟΚ ηταν,ειναι και θα ειναι ο ΛΑΟΣ του οσο κι αν ποναει καποιους!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά...30.000 διαρκείας και η Τούμπα χωράει 20.000???Ρε τί άλλο θα ακούσουμε με τους...πονεμένους!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom