Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γραψε μας τι εννοειται οταν λετε σουβλακι να γελασουμε κι' αλλο ρε ΜΠαοκαρα..
θα σου πω το αλλο ρε καβλιαρη.τωρα τρωω μπουγατσα με τυρι και πινω ενα μιλκο με καλαμακι.οχι στο ποτυρι.με ΚΑΛΑΜΑΚΙ.τραχανα.δεν απαντας ομως ποσο εισαι

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυκατοικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οικοδομη χαρακτηριζεται ενα σπιτι οταν ακομη βρισκεται σε φαση χτισιματος..

αληθεια?   :2funny: :2funny: :2funny:
σε ποιο λεξικο το λεει αυτο? μηπως μπερδευεις την οικοδομη με την οικοδομηση?
αστα αυτα φιλε. Γλωσσικοι ιδιωματισμοι υπαρχουν παντου...
... να αναφερω μονο οτι στην νοτια Ελλαδα τον παρατατικο τον αλλιωνετε σε. "γαμαγα" (αντι του σωστου γαμουσα, "περπαταγα" αντι του του σωστου περπατουσα, "κοιταγα" αντι κοιτουσα κοκ, που μου χτυπανε κατακουτελα καθε φορα που ερχομαι Αθηνα και που δεν υπαρχουν στην Ελληνικη γραμματικη, αλλα τα δεχομαι σαν τοπικους ιδιωματισμους....
για να μην αναφερω τα κλασσικα "καλαμακια" (οτι ποιο αστειο εχω ακουσει σε γλωσσικο ιδιωματισμο) και τα "εκει χαμω" ενω δειχνετε ψηλα στην Ακροπολη.....  

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αληθεια?   :2funny: :2funny: :2funny:
σε ποιο λεξικο το λεει αυτο? μηπως μπερδευεις την οικοδομη με την οικοδομηση?
αστα αυτα φιλε. Γλωσσικοι ιδιωματισμοι υπαρχουν παντου...
... να αναφερω μονο οτι στην νοτια Ελλαδα τον παρατατικο τον αλλιωνετε σε. "γαμαγα" (αντι του σωστου γαμουσα, "περπαταγα" αντι του του σωστου περπατουσα, "κοιταγα" αντι κοιτουσα κοκ, που μου χτυπανε κατακουτελα καθε φορα που ερχομαι Αθηνα και που δεν υπαρχουν στην Ελληνικη γραμματικη, αλλα τα δεχομαι σαν τοπικους ιδιωματισμους....
για να μην αναφερω τα κλασσικα "καλαμακια" (οτι ποιο αστειο εχω ακουσει σε γλωσσικο ιδιωματισμο) και τα "εκει χαμω" ενω δειχνετε ψηλα στην Ακροπολη.....  
αστον ρε ντοριαν.απο τους ολυμπιακους που τσιμπησαν  με το που ανοιξα αυτο το θεμα...μονο αυτος και ο TYFEAS  ηταν οι πιο ερειστικοι και αμυαλοι  . οι αλλοι ηταν πιο ηπιοι.αλλα
ακομα να απαντησει ποσο ειναι

Επισκέπτης
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ μακεδονομαχοι & να χαιρεστε τον νομαρχη σας..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ μακεδονομαχοι & να χαιρεστε τον νομαρχη σας..
φιλε ποιος ειναι νομαρχης της..........πατρας?της λαρισας?ξερεις?
αν δεν ηταν η μακεδονια θα ειχες ψοφησει ρε ανυπαρκτε......πρωτεουσιανε,εσυ απο που εισαι?απο υισ βρυξελες?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οοσο για εμενα εγω δεν μιλω ετσι με  ΜΕ και ΣΕ.και μου το εχουν  πει και η γμονενα η αθηναια που ειχα σχεση 2 χρονια, και φιλοι απο το στρατο και τα γκομενακια που πηδαω απο το νετ.και αλλες ααθηναικες γνωριμιες.ανυπαρκτε.και παραδεχομαι οτι δεν ειναι σωστο συντακτικα.οκ....κυρια μπαμπινιωτη?πλατωνα?ηρακλειτε?ποσο εισαι εσυ?που θα μου κανεις και μαθηματα γραμματικης?

φίλε μην απαντάς σε αυτά τα αποβράσματα...είναι γνήσιοι ολυμπιακοί,βγαλμένοι απευθείας από τον υπόνομο....ό,τι πιο βρώμικο και συχαμερό υπάρχει,να τους πατήσεις θα λερώσεις τα παπόυτσια σου...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νικο εγω ειμαι 29.σορρυ που δεν απαντησαπιο πριν αλλα........!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
στο καραισκακη τελικα τι εγινε προχθες?τι πανο σηκωσαμε?ασ με ενημερωσει  καποιος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη που παρεμβαίνω στην τόσο ΄΄όμορφη΄΄ συζήτηση σας.
ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ καρφί δεν μου καίγεται για την μεταξύσας αναμέτρηση κ τα προηγούμενα που έχετε.
Με πειράζει όμως που βλέπω ΕΛΛΗΝΕΣ κ μάλιστα σε μια δύσκολη στιγμή για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ,να βρίζοντια μεταξύ τους με φυλετικά κ γλωσσικά υπονοούμενα κ σπόντες.

Μετά μας φταίνε οι Αμερικάνοι... :idiot:

ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ...

Συνεχίστε...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οοσο για εμενα εγω δεν μιλω ετσι με  ΜΕ και ΣΕ.και μου το εχουν  πει και η γμονενα η αθηναια που ειχα σχεση 2 χρονια, και φιλοι απο το στρατο και τα γκομενακια που πηδαω απο το νετ.και αλλες ααθηναικες γνωριμιες.ανυπαρκτε.και παραδεχομαι οτι δεν ειναι σωστο συντακτικα.οκ....κυρια μπαμπινιωτη?πλατωνα?ηρακλειτε?ποσο εισαι εσυ?που θα μου κανεις και μαθηματα γραμματικης?

Υπαρχει οδηγια του Υπουργειου παιδειας με υποδειξη καθηγητων Πανεπιστημιου, η χρηση αιτιατικης ("με" "σε" κλπ) αντι γενικης, να λαμβανεται σαν σωστη σε οποιεςδηποτε εξετασεις του Ελληνικου κρατους (πανελληνιες, ΑΣΠΕ κλπ) μαζι με καμμια τριανταρια ακομη γλωσσικους ιδιωματισμους, οπως ο Αθηναικος "περπαταγα" αντι "περπατουσα" που προανεφερα 

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Υπαρχει οδηγια του Υπουργειου παιδειας με υποδειξη καθηγητων Πανεπιστημιου, η χρηση αιτιατικης ("με" "σε" κλπ) αντι γενικης, να λαμβανεται σαν σωστη σε οποιεςδηποτε εξετασεις του Ελληνικου κρατους (πανελληνιες, ΑΣΠΕ κλπ) μαζι με καμμια τριανταρια ακομη γλωσσικους ιδιωματισμους, οπως ο Αθηναικος "περπαταγα" αντι "περπατουσα" που προανεφερα 
δεν το γνωριζω αυτο αλλα εγω παραδεχομαι οτι ειναι λαθος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
στο καραισκακη τελικα τι εγινε προχθες?τι πανο σηκωσαμε?ασ με ενημερωσει  καποιος
Δεν ξερεις?

Και στην Τελικη να σε ρωτησω κατι?
και τι εγινε που κανατε sold out?

3 χρονια sold out ειχα στο καραισκακη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ....

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερεις?

ΕΙΧΕΣ?
ρε τελικα μηπως οντως εισαι ο Πετρος?

Περα απο την πλακα, ειναι μεγαλυτερο γεγονος να κανεις sold out ταν εισαι στη μεση της βαθμολογιας (και ειδικα στο ματς με τον Αρη μετα απο 4 ηττες) παρα να το εχεις παιρνοντας καθε χρονο το πρωταθλημα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΧΕΣ?
ρε τελικα μηπως οντως εισαι ο Πετρος?
Περα απο την πλακα, ειναι μεγαλυτερο γεγονος να κανεις sold out ταν εισαι στη μεση της βαθμολογιας (και ειδικα στο ματς με τον Αρη μετα απο 4 ηττες) παρα να το εχεις παιρνοντας καθε χρονο το πρωταθλημα
Το "ειχα" το ειπα Σαν Ολυμπιακος....
Οταν σου λεω για sold out μιλαω για ΟΛΑ τα παιχνιδια που παιξαμε.....
και οχι για Ενα η δυο την Σεζον
επισης "εχω" 16.000 Διαρκειας που το φθηνοτερο εχει 500 Ευρω....

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
.

Man city- Man U
Σκεφτειτε κατι αντιστοιχο στην τουμπα. Τι εμετικη κατασταση θα επικρατουσε.....

Φατε ματια ψαρια. Ειδικα οι μπαοκσηδες.
Ο Μπαοκ ειναι ομηρος των οπαδων του.  ο κοσμος αργα-αργα μεν, πηγαινει προς τα μπρος. Οταν οι υπανθρωποι του Μπαοκ το συνειδητοποιησουν, θα σηκωσουν κεφαλι. Απο μονοι τους. Κανεις δεν σας εμποδιζει. Μονο ο ιδιος σας ο εαυτος

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παοκτζιδικο πανο που εγραφε
παοκ μια ζωη η κατι τετοιο απο Ελληνες φιλαθλους της Τσελσι.....

καλα! και ηταν αυτο υβριστικο περιεχομενο? :headbang: :headbang: :headbang:
θα μας τρελανεται εσεις ρε...
καλα σας λενε ποδοσφαιρικη χουντα
"οτι δεν ειναι μαζι μας, ειναι υβριστικο και υποπτο"

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ξερεις?

Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε; Αφενός αυτό που τονίζουν οι φίλοι είναι το ότι έγινε σε 5 ώρες (το οποίο αντικειμενικά είναι πολύ γρήγορα- δεν ξέρω βέβαια αν είναι ρεκόρ ή όχι) αφετέρου συγκρίνεις την αντίδραση των οπαδών μιας ομάδας που παίρνει πρωτάθλημα και πάει κάθε χρόνο cl με μιας που είναι 7η στη βαθμολογία. Και φέτος είναι το 3ο sold out (γιατί θα ακούσουμε πάλι πως μόνο με τον ολυμπιακό πηγαίνουμε). Οι βάζελοι πχ φέτος δεν έχουν κάνει σε κανέναν αγώνα sold out ενώ πάνε για πρωτάθλημα (ο σημερινός αγώνας νομίζω είναι ο πρώτος που έκαναν) Την αεκ δεν την βάζω γιατί άλλο το ΟΑΚΑ. Οι φίλοι μας οι συμπολίτες επίσης δεν έχουν κάνει στην καλύτερη χρονιά τους ever, (όσο βλέπω εγώ μπάλα τουλάχιστον, δηλαδή καμιά 20αριά χρόνια ).Δηλαδή δεν θεωρείτε πως είναι εντυπωσιακό;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα! και ηταν αυτο υβριστικο περιεχομενο? :headbang: :headbang: :headbang:
θα μας τρελανεται εσεις ρε...
καλα σας λενε ποδοσφαιρικη χουντα
"οτι δεν ειναι μαζι μας, ειναι υβριστικο και υποπτο"
Mεγαλε αν θες να μιλησουμε σωστα ασε τους Χαρακτηρισμους....
Καταρχην δεν ειπα ΕΓΩ οτι ειναι Υβριστικο!
Δευτερον
Ενα πανο που σηκωνεται Σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παχνιδι και υποστηριζει Ανοιχτα
την Αντιπαλο της Ελληνικης ομαδας ειναι τουλαχιστον προσβλητικο.
Θελεις να υποστηριζεις την Τσελσι?
καλα κανεις !!! και μπραβο σου
Αλλα απο την Αλλη να ξερεις οτι και "Εγω"¨ειμαι σε ολα τα ζητηματα τα αθλητικα η μη με τους "ξενους" και οχι με τους συντοπιτες  σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom