Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κατα τα άλλα είμαστε "ανύπαρκτοι"

Απορώ που βρίσκεις χρόνο και γράφεις σ' αυτό το θρέντ...

Μην καθυστερείς, οι βυζαρούδες σου θα παραπονεθούν

Επισκέπτης
Κατα τα άλλα είμαστε "ανύπαρκτοι"

Απορώ που βρίσκεις χρόνο και γράφεις σ' αυτό το θρέντ...

Μην καθυστερείς, οι βυζαρούδες σου θα παραπονεθούν
ρε δεν σε γαμαω λεμεεεεεεεεεεε..μην επιμενεις..

Συνημμένα

• sfe.gif
    sfe.gif
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
προσωπικα δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο παιχνιδι!οποιος και να κερδισει στα αρχιδια μου!ομως φιλε μου ταρατσα σκυλακι των παοκτσηδων εσυ εισαι!ασχολησου λοιπον με την παοκ και ασε τον Αρη ησυχο!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
προσωπικα δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο παιχνιδι!οποιος και να κερδισει στα αρχιδια μου!ομως φιλε μου ταρατσα σκυλακι των παοκτσηδων εσυ εισαι!ασχολησου λοιπον με την παοκ και ασε τον Αρη ησυχο!

Αφού τα παιδιά...κάνανε sold out.....και είναι...παγκόσμιο ρεκόρ :jerking: :jerking: :jerking:....ρε τί άλλο θα ακούσουμε :headbang: :headbang: :headbang:.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Σαν ουδέτερος και σαν λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν με νοιάζει ποιος θα κερδίσει, εγώ δηλαδή θέλω να δω ένα ενδιαφέρον ματς, πχ, το πούλμαν του οσφπ να δεχθεί επίθεση με πέτρες, να αργήσει το ματς μισή ώρα για πανό που δεν κατεβαίνουν, στη φυσούνα να πλακωθούν οι παίκτες, αφού αρχίσει να διακοπεί από βεγγαλικά και καπνογόνα, να γίνει πέναλτι υπέρ του παοκ και το κοράκι να κλείσει τα μάτια, να μπουν οι οπαδοί μέσα και να γίνει διακοπή στο ματς για 20 λεπτά, μετά να ξαναρχίσει μέσα σε αποδοκιμασίες και η κερκίδα να βράζει, να πέφτουν μπουκάλια, κέρματα,  πέτρες, κινητά και ακίνητα, να πέσει (βουτιά) γ.χ. για πέναλτι να φάει κίτρινη κάρτα και να πλακωθούν πάλι οι παίκτες και να υπάρξουν από 2 κόκκινες κάρτες,  οι οπαδοί να έχουν φτάσει μέχρι τη γραμμή του πλαγίου άουτ έτοιμοι να ξαναμπουκάρουν, μετά να πέσει ο τζολε (βουτιά) και να πάρει πέναλτι, πάλι ξύλο, πάλι αποβολές, πάλι μέσα ο κόσμος, πάλι διακοπή, οριστική αυτή τη φορά, ο οσφπ και ο διαιτητής φεύγουν από το γήπεδο την άλλη μέρα το πρωί ενώ έξω τα χουλιγκάνια πλακώνονται με τα ματ και εγώ πάω για ύπνο.
Την άλλη μέρα, χαρούμενος γιατί η ομάδα μου έχει κερδίσει μέσα στα Μέγαρα με 2-0 και το χωριό μου κέρδισε το διπλανό αιώνιο αντίπαλο χωρίο εκτός έδρας με 3-2 (και εκεί ξύλο, αποβολές και άλλες ομορφιές) ξαπλώνω στον καναπέ να δω αθλητική κυριακή... εκεί να δεις ομορφιές, ο πουρουπουπού να δίνει ρέστα, ο μίνος να του έχουν γουρλωθεί  τα μάτια,  να είναι άλουστος άπλυτος μέσα στον ιδρώτα γιατί έκανε ρεπορτάζ όλοι τη νύχτα κυνηγώντας το κοράκι, ο βαρούχας να φωνάζει κ.α. θα δώ και λίγο τους αντώνηδες στον αλφα να πετάνε εξυπνάδες, θα ακούσω και τον Γεωργίου στο τ.α. και μετά θα την πέσω για ύπνο.
Κάπως έτσι το φαντάζομαι αυτό το ΣΚ.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
...να γίνει πέναλτι υπέρ του παοκ και το κοράκι να κλείσει τα μάτια...
...μετά να πέσει ο τζολε (βουτιά) και να πάρει πέναλτι...
Αντε ρε, πλάκα κάνεις;  Ούτε στα όνειρά σου να συμβεί κάτι τέτοιο

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καλα που παιζεται με μας και πατε στο γηπεδο.θελω να δω την φατσα του μινου οταν θα χασετε χαχαχα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αφού τα παιδιά...κάνανε sold out.....και είναι...παγκόσμιο ρεκόρ :jerking: :jerking: :jerking:....ρε τί άλλο θα ακούσουμε :headbang: :headbang: :headbang:.....
[/quo
το ρεκορ ειναι οτι εγινε μεσα σε 5 ωρες.και δεν ειναι τοσο το ρεκορ οσο το να σας πικαρουμε.χωρις βρισιες και αδελφισμους οπως η χειρονομια με την μαλακια που εβαλες

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τις προκλησεις τις ξεκινησατε εσεις χθες το βραδυ στο Καραισκακη..
Παρεα με τις αδελφες εγγλεζες πηγατε να σηκωσετε πανω μεσα στο Καραισκακη τρομαρα σας...
με υβριστικο περιεχομενο και υπογραφη ΠΑΟΚ..
Βεβαια δεν ειναι αναγκη να σου πω που σας το βαλαμε ειναι πασιφανες...
Τα ραδια σας και οι φυλλαδες σας το εγραψαν?
Δεν σας ειπε κανεις βουλγαρους..μονοι σας ψηθηκατε!
οσο για το πανο που λες δεν ξερω μαν.δεν ειδα το ματς.δουλευα.οχι βεβαια οτι θα το εβλεπα....!τι εγινε?τι πηγαν και κανανε παλι τα αλανια μας?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε μαγγες εγω δεν μπορω να καταλαβω το γιατι γινεται αυτο?
ωραια εγινε . τελος.
το θεμα ειναι τι θα γινει στο ματς
η ουσια φιλαρακι του πικαρισματος οπως λες ειναι αν μας κερδισετε για παραδειγμα
τοτε ναι να το κανεις
αλλα με το ποτε πουληθηκαν και πως πιστευω κανενας δεν πειραχτηκε
προσωπικη μου αποψη και πιστευω δεν εχω αδικο

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ενω εσυ εισαι σχετικος κοιτα το σαββατο που θα χασετε θα τα πουμε

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΣΩΣΤΑ.κανεις δεν πιειραχτηκε.τοτε γιατι αρχισαν οι ολυμοιακοι τα περι βουλγαριας και μπουγατσας.εγω δεν προκαλεσα.και τι εγινε?συνιθισμενο γεγονος.
οσο για την μπουγατσα,οποιος ειναι να ανεβει θεσσαλονικη καποια στιγμη,ασ μου πει να παμε παρεα να του κερασω μια μπουγατσα  με τυρι.να δει την διαφορα μρ την τυροπιτα.ετσι ,για χαβαλε.χωρις κομπλεξισμους και μαλακιες.με ολη μου την καρδια.και να τον παω και στις που τανες εδω.αν και δεν εχει να δει τιποτα εδω.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα μου πει καποιος τι εγινε με το πανο στο καραισκακη?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ενω εσυ εισαι σχετικος κοιτα το σαββατο που θα χασετε θα τα πουμε
φιλε αν κερδισεις με την μαγκια σου οπως ο βαζελος θα το παραδεχτω.αρκει να μην  μας βγει και αλλος  παπαπετρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom