thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Οι Αρειανοί είναι φίλοι σας... (για λίγους)Εδω τα σκυλάκια τους τους αρειανούς δεν τους πειράζει που τους λένε βούλγαρους και ψάχνεις το δίκιο σου?
Οι Αρειανοί είναι φίλοι σας... (για λίγους)Εδω τα σκυλάκια τους τους αρειανούς δεν τους πειράζει που τους λένε βούλγαρους και ψάχνεις το δίκιο σου?
Αντε ρε τράβα να βάλεις κανα πόστ με βυζιά που σέρνονται στο πάτωμα, θα μιλήσεις για ποδόσφαιρο και Μακεδονία, σάμπως και που βλέπεις τί καταλαβαίνεις;καλα εσυ σιγουρα εχεις φαει σερβικη μπουγατσοπουτσα,οποτε οτι & να πεις δικαιολογεισαι..
φιλε εχω να ποσταρω καιρο αλλα με τις μαλακιες σου με προκαλεις. οταν εσυ εβλεπες τα περιχωρα της βουλγαριας εγω εβλεπα τα ενδοτερα της κρεββατοκαμαρας της....... σου. μαλακα που θα μας πεις και βουλγαρους. ουστ ρε λαμογιο που την ειδατε ολοι υπερελληνες με τη eurovision και αλλες τετοιες βλακειες. ΟΥΣΤ
παπαρια.και δε θα γινοταν θεμα?σε 5 ωρες εχουμε εξαντλησει για το οακα ρε βλακα ξυπνα πια
κλαψε μαζι με την παπια..ΜΠΟΡΕΙΣ..το οτι εισαι μαλακας εχει γινει και thread οποτε δε μπαινω στον κοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου. παντως εισαι ο μονος που για avatar εχει οικογενειακη φωτογραφια
σωστα δεν το διαβασες στα σπορ του βορρα,ουτε ο ριμπο επαιξε ποτε στον ολυμπιακο γιατι το σταρ ποτε δεν ειπε την ειδηση της υπογραφης τουπαπαρια.και δε θα γινοταν θεμα?
Χωρίς το κοράκι είστε ένα τίποτα...ετοιμασου για μπουγατσα με χυσια..μεχρι τοτε σε γραφω στην καραπουτσακλαρα μου ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ..
βρε δεν σε γαμαω λεμε..
ναι φιλε αλλα να σου πω και κατι?αυτο ακριβως.δεν εχουν επιχειρηματα και αρχισαν τισ παπαριες περι βουλγαριας.
και επειδη ηξερα πως καποιος αγαμητος θα πεταξει τη μαλακια αθτη για αυτο και του την ειχα ετοιμη.
θα στρωσει ομως απο κυριακη και μετα.τσουτσεκι σκατοφλωρε.
βγαινω.παω να πηδηξω τωρα την καβατζα μου.σκουληκακι.....!
συνεχιστε τις μαλακιες σας και θα σας απαντησω αυριο.
τι θα πει δικοι μου και δικοι σου ρε φιλεεγω απλα αναφερθηκα στο sold out.εσυ και οι δικοι σου τσιμπησατε και αρχισατε τις βρισιες και τα κομπλεξικα.οθτε εβρισα,οθτε προκαλεσα τιποτα.αν δεν με προκαλεσουν δεν προκαλω.ΠΟΤΕ.
συμφωνω αλλα αν το αφησω αναπαντητο θα θεωρηθει εδω και στους αλλους οτι μου την ειπε και με αποστομωσε..ναι φιλε αλλα να σου πω και κατι?
απο τη στιγμη που εσυ θεωρεις οτι αλλος λεει μαλακια(και ετσι ειναι)
με το να λες τη δικια σου μαλακια δεν εχεις κατι παραπανω
ελπιζω να με καταλαβαινεις τι εννοω
ετσι ειναι φιλαρακισυμφωνω αλλα αν το αφησω αναπαντητο θα θεωρηθει εδω και στους αλλους οτι μου την ειπε και με αποστομωσε..
το ξερω οτι δεν εχει σταματημο ετσι αλλα τι να κανοθμε?ετσι ειναι.αλλωστε χαβαλε κανουμε εδω,ασχετα αν μερικοι αμυαλοι αγαμητοι βριζουν μανες και πατριδες.που στην τελικη μαζι ειμασταν φανταροι,κανουμε παρεα,πηδαμε μαζι και ολα αυτα.μαζι αυριο μεθαυριο θα ξανααλλαζουμε αποψεις για πουτανακια εδω μεσα και θα λεμε ποια πουτανα ηταν καλη καιμ ποια να αποφυγουμε.ασ γινεται η καζουρα με λογια και φωτο αλλα οχι βρισιεσ, μπουγατσες καλαμακια χαμουτζηδες βουλγαρους και τα σιναφη.μπορειτε?εμεις μπορουμε.εγω ημουν ανεκαθεν ηρεμος και ειμαι, ακομα και με αυτον που πηγε να μοθ καρφωσει το πηρουνι.ασχετα αν μετα τον εκανα να παρακαλαει να του μιλησω.ακομη να του μιλησσω.απλα.και μετον κολλητο του τον γαυρο πλακονομαστε καθε μερα στις μπουνιες και τισ καρπαζιες στα αστεια και τον χαβαλε.εκεινος ηταν μεγαλος τραγος.τεσπα. τα λεμε.αργησα και εχω σηκομαρες.....