podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εμφανίστηκες πουλάκι μου???Δεν σου έφτανε το χθεσινό σόκ...ψάχνεις και άλλο για το Σάββατο???Βγάλε ρε το Ντρογμπά...βάλε κανένα του ΠΑΟΚ....
Ποσοι ησασταν εκει δεν μας ειπες?ετσι.....
10 φωτο ολες και ολες εχετε και μας εχετε πρηξει τα αρχιδια,ολο τις ιδιες.αντε πιες καμια 7 UP με καλαμακι ρε χαμουτζη
7 ειπα ε? σου λεει κατι? γιουβεντους.και αυτη ασπρομαυρα εχει
αντε πιες καμια 7 UP με καλαμακι ρε χαμουτζη
7 ειπα ε? σου λεει κατι? γιουβεντους.και αυτη ασπρομαυρα εχει
Είπα και εγώ δεν θα πεί κάποιος για βουλγαρία! Ανησύχησα!!!λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααα
λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααααααααααα
μμμμμμμμμμμμμμμμμμππππππππππππππππππππααοοκκααρραα...
Ρε μαθετε πρωτα ελληνικα και μετα μιλατε...
Παντως οταν ειχα παει εκδρομη οδικως στη Βουλγαρια,
παρατηρησα οτι εχει ωραια περιχωρα >
στα παπαρια μας..Ανησύχησα!!!
Κάλα με εσένα δεν ασχολούμαι είναι σαν να μιλάω με τελειόφοιτο του ΠΙΚΠΑ!στα παπαρια μας..
ειναι ρε ασχετε.μεσα σε 5 ωρες?
ολο κοπλιμεντα εισαι ατιμουληΚάλα με εσένα δεν ασχολούμαι είναι σαν να μιλάω με τελειόφοιτο του ΠΙΚΠΑ!
σε 5 ωρες εχουμε εξαντλησει για το οακα ρε βλακα ξυπνα πιαειναι ρε ασχετε.μεσα σε 5 ωρες?
Ρε αντε κανε ΜΑΜ εσυΕίπα και εγώ δεν θα πεί κάποιος για βουλγαρία! Ανησύχησα!!!
φιλε εχω να ποσταρω καιρο αλλα με τις μαλακιες σου με προκαλεις. οταν εσυ εβλεπες τα περιχωρα της βουλγαριας εγω εβλεπα τα ενδοτερα της κρεββατοκαμαρας της....... σου. μαλακα που θα μας πεις και βουλγαρους. ουστ ρε λαμογιο που την ειδατε ολοι υπερελληνες με τη eurovision και αλλες τετοιες βλακειες. ΟΥΣΤλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααα
λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααααααααααα
μμμμμμμμμμμμμμμμμμππππππππππππππππππππααοοκκααρραα...
Ρε μαθετε πρωτα ελληνικα και μετα μιλατε...
Παντως οταν ειχα παει εκδρομη οδικως στη Βουλγαρια,
παρατηρησα οτι εχει ωραια περιχωρα >
ασχολεισαι δεν ασχολεισαι,δεν σε γαμαω οτι & να πεις..Κάλα με εσένα δεν ασχολούμαι είναι σαν να μιλάω με τελειόφοιτο του ΠΙΚΠΑ!
καλα εσυ σιγουρα εχεις φαει σερβικη μπουγατσοπουτσα,οποτε οτι & να πεις δικαιολογεισαι..φιλε εχω να ποσταρω καιρο αλλα με τις μαλακιες σου με προκαλεις. οταν εσυ εβλεπες τα περιχωρα της βουλγαριας εγω εβλεπα τα ενδοτερα της κρεββατοκαμαρας της....... σου. μαλακα που θα μας πεις και βουλγαρους. ουστ ρε λαμογιο που την ειδατε ολοι υπερελληνες με τη eurovision και αλλες τετοιες βλακειες. ΟΥΣΤ
δε με νοιαζει για κανεναν αρειανο. ειπαμε αλλο ομαδες και αλλο αυτα τα θεματα.Εδω τα σκυλάκια τους τους αρειανούς δεν τους πειράζει που τους λένε βούλγαρους και ψάχνεις το δίκιο σου?