Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το χαρτακι μου δεν λεει τιποτα γιατι δεν εχω.δεν βρξκα πουθενα.
οσο για το 1994-1995 αν ειχες τα κακαλα να με κερδιζες με την μαγκια σου για ειχες τα μουτρα να μου την λες τωρα.ακομα και εσεις ξερετε πως περνατε αποτελεσματα στο ναο τοτε.
δεν μποροθσες αλλιως αλλωστε.
αλλα να ξερεις πως τωρα δεν ειναι ουτε μαπτατουδης ουτε γουμενος ουτε παγωνης απο πισω.
αλλα ο ΛΑΟΣ του παοκ μονο.θα το δεις το σαββατο.ΜΗΝ το χασεις.ΔΕΝ θα εχεις ματαξαναδει τετοια ατμοσφαιρα.οθτε καν μεσα στο τηγανι σου.
καλα οταν φας το γκολακι σου αρχισε να πετας πετρες παλι,να σουλατσαρεις μεσα στο γηπεδο,να ανοιγεις κεφαλια σε εποπτες μεχρι να χεστει ο διαιτητης να το ληξει χ να ηρεμησετε
φταιει ο ολυμπιακος ομως κατα τ'αλλα που δεν εχει παρει ποτε την ομαδα να φυγει να τιμωρηθεις οπως στην ευρωπη αλλα εδω ειναι ελλαδα και φταιει το κρατος της αθηνας με σαλονικιους πολιτικους :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχει κανεις καμια καβατζα κανενα μαγικο χαρτακι?

Συνημμένα

• toumpa_mprabo_sthn_mhxaniwna2_jpg_jpg.jpg
    toumpa_mprabo_sthn_mhxaniwna2_jpg_jpg.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 25

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ό,τι πιο βρώμικο γέννησε η φύση...

Συνημμένα

• 2001_2gay_ksan8h_zeelias.jpg
    2001_2gay_ksan8h_zeelias.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • EFHMERIDA_SPORTIME_THS_PARAGAS_TO_KAGELO_jpg.jpg
    EFHMERIDA_SPORTIME_THS_PARAGAS_TO_KAGELO_jpg.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 23

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
τι να μας πειτε ρε πουθεναδες...
20 χρονια πισω εισαστε...καφριλα και γυφτια

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα οταν φας το γκολακι σου αρχισε να πετας πετρες παλι,να σουλατσαρεις μεσα στο γηπεδο,να ανοιγεις κεφαλια σε εποπτες μεχρι να χεστει ο διαιτητης να το ληξει χ να ηρεμησετε
φταιει ο ολυμπιακος ομως κατα τ'αλλα που δεν εχει παρει ποτε την ομαδα να φυγει να τιμωρηθεις οπως στην ευρωπη αλλα εδω ειναι ελλαδα και φταιει το κρατος της αθηνας με σαλονικιους πολιτικους :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αυτος ειναι ο νομος της τουμπας.ποθ να πας να φυγεις ρε >θα προλαβεις να βγεις εξω?εσυ δε χρειαζεσαι πολιτικους.εχεισ τον πρωθυποθργο τον ιδιο.τον κοκκαλη.
οσο για το γκολακι θα το δεις............

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εξασκημένη χρόνια στην πίπα η τρουμπιώτισα...

Συνημμένα

• 07_11_1994paok_gay3_0c_jpg.jpg
    07_11_1994paok_gay3_0c_jpg.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • bas18.jpg
    bas18.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 1987paok_gay_6_1.jpg
    1987paok_gay_6_1.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ό,τι πιο βρώμικο γέννησε η φύση...
καλο ειναι μετα το χθεσινο να βαλεις αβαταρ την καινουρια φωτο του ντρογκμπα με τα αρχιδια του σεζαρ στη μαπα γελιε κομπλεξικε.ουστ γυφτε

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ φιλε,δωστε δυναμικα το παρον στο γηπεδο,αλλωστε ποδοσφαιρο ειναι και μεσα στον αγωνιστικο χωρο θα σας χορεψει για τα καλα ο Θρυλος,ερχεται με τις καυλες απο χθες.
Τη Δευτερα ομως μην κλαψομουνιαζετε μεγαλα παιδια
την κυριακη φιλε.οχι την δευτερα.αν με κερδισεις δικαια,θα βγω και θα το παραδεχτω.εσυ ομως δεν βγηκες ποτε να πεις οτι εισαι ευνοημενος.αλλα ξερεις τι θελω?θελω να σας σφαξουνε διαιτητικα.ετσι.για το γαμωτο μια φορα και εγω.να δω τι θα λετε τοτε.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλο ειναι μετα το χθεσινο να βαλεις αβαταρ την καινουρια φωτο του ντρογκμπα με τα αρχιδια του σεζαρ στη μαπα γελιε κομπλεξικε.ουστ γυφτε
κι' η τουμπα παλι, θα 'ναι καζανι........
καζανι ειπα.οχι τηγανι.θα σε τηγανησουμε γαβρε!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
το χαρτακι μου δεν λεει τιποτα γιατι δεν εχω.δεν βρξκα πουθενα.
οσο για το 1994-1995 αν ειχες τα κακαλα να με κερδιζες με την μαγκια σου για ειχες τα μουτρα να μου την λες τωρα.ακομα και εσεις ξερετε πως περνατε αποτελεσματα στο ναο τοτε.
δεν μποροθσες αλλιως αλλωστε.
αλλα να ξερεις πως τωρα δεν ειναι ουτε μαπτατουδης ουτε γουμενος ουτε παγωνης απο πισω.
αλλα ο ΛΑΟΣ του παοκ μονο.θα το δεις το σαββατο.ΜΗΝ το χασεις.ΔΕΝ θα εχεις ματαξαναδει τετοια ατμοσφαιρα.οθτε καν μεσα στο τηγανι σου.
Ετσι σας θελουμε καυλομενους πανω στα καγκελα οταν θα σας βιαζουμε θα μας πειτε και για ατμοσφαιρα ανυπαρκτοι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
την κυριακη φιλε.οχι την δευτερα.αν με κερδισεις δικαια,θα βγω και θα το παραδεχτω.εσυ ομως δεν βγηκες ποτε να πεις οτι εισαι ευνοημενος.αλλα ξερεις τι θελω?θελω να σας σφαξουνε διαιτητικα.ετσι.για το γαμωτο μια φορα και εγω.να δω τι θα λετε τοτε.
Δεν θελω καμια ευνοια,προσωπικα γουσταρω να σε κερδισω με τον τσαμπουκα στην μπαλα και οχι με μαλακιες(διαιτησια,καφριλικια,διακοπες αγωνα)
Καλο ειναι οι οπαδοι να γουσταρουν την ομαδα(τα Παοκια ειναι hardcore οπαδοι)και να αφηστε τις μαλακιες απο την κερκιδα γιατι εχετε το Ζαγορ που προσπαθει να βαλει μια ταξη σε ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει το ποδοσφαιρικο τμημα.
Εχω γνωρισει Παοκι ενα καλοκαιρι Χαλκιδικη και ηταν πολυ ΟΚ ατομο αλλα εχω πλακωθει κιολας με μαλακα Κυπριο σε παρτυ της ξαδερφης μου σπιτι βγαζοντας τον οff
Mη φτανουμε στη βια ως λυση.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι να μας πούνε για λαό,10 χρόνια τσ λιγκ και δεν έκαναν πουθενά μια εκδρομή της προκοπής....στη γερμανία έπαιζαν και είχε πανό του ΠΑΟΚ στα κάγκελα....

Επισκέπτης
τι να μας πούνε για λαό,10 χρόνια τσ λιγκ και δεν έκαναν πουθενά μια εκδρομή της προκοπής....στη γερμανία έπαιζαν και είχε πανό του ΠΑΟΚ στα κάγκελα....
πες μας που σε εχουμε παρτουζωσει..στο τηγανι???στην αλαμανα???στην σερβια???

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θελω καμια ευνοια,προσωπικα γουσταρω να σε κερδισω με τον τσαμπουκα στην μπαλα και οχι με μαλακιες(διαιτησια,καφριλικια,διακοπες αγωνα)
Καλο ειναι οι οπαδοι να γουσταρουν την ομαδα(τα Παοκια ειναι hardcore οπαδοι)και να αφηστε τις μαλακιες απο την κερκιδα γιατι εχετε το Ζαγορ που προσπαθει να βαλει μια ταξη σε ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει το ποδοσφαιρικο τμημα.
Εχω γνωρισει Παοκι ενα καλοκαιρι Χαλκιδικη και ηταν πολυ ΟΚ ατομο αλλα εχω πλακωθει κιολας με μαλακα Κυπριο σε παρτυ της ξαδερφης μου σπιτι βγαζοντας τον οff
Mη φτανουμε στη βια ως λυση.
φιλε πσολαρα και εγω μαζι σου.παντα δικαια.γιατι εχουμε μπεσα και το ξερετε καλα.αλλα θα γουσταρουμε πολυ να σας σφαξει και μια φορα και εσας η διαιτησια και να ευνοηθουμε εμεις.μια φορα μονο.θα το γουσταρει ολη η ελλδα.και εσεις δε θα πειτε τιποτα.και εγω εχς φιλαρακι γαυρο απο το στρατο και καναμε καλο χαβαλε στο στρατο.
αλλα πριν 3 χρονια...στη δουλεια μαλωσα με ενα γαυρο οταν του εκανα χαβαλε....ξερεις αυτην τηνκαζουρα....μετα το διπλο στο καραισκακη που ηταν κεκλεισμενων.σηκωσε το πηροθνι νε με χτυπησει.....γιατι?επειδη του την ειπα που σας κερδισαμε.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι να σου πω για λαο ρε ειναι σαν να μου την λεει ενας Λαρισινος για κοσμο και εκδρομες τι να απαντησω. :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γαύροι όπου φύγει φύγει στην αλαμάνα...πιο κάτω απολαμβάνουν τη γνήσια μακεδονίτικη φιλοξενία

Συνημμένα

• Gay-roi%20Sthn%20Alamana_1_jpg.jpg
    Gay-roi%20Sthn%20Alamana_1_jpg.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • filoksenia_gaybrwn1bM_jpg_jpg.jpg
    filoksenia_gaybrwn1bM_jpg_jpg.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 19

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
φιλε πσολαρα και εγω μαζι σου.παντα δικαια.γιατι εχουμε μπεσα και το ξερετε καλα.αλλα θα γουσταρουμε πολυ να σας σφαξει και μια φορα και εσας η διαιτησια και να ευνοηθουμε εμεις.μια φορα μονο.θα το γουσταρει ολη η ελλδα.και εσεις δε θα πειτε τιποτα.και εγω εχς φιλαρακι γαυρο απο το στρατο και καναμε καλο χαβαλε στο στρατο.
αλλα πριν 3 χρονια...στη δουλεια μαλωσα με ενα γαυρο οταν του εκανα χαβαλε....ξερεις αυτην τηνκαζουρα....μετα το διπλο στο καραισκακη που ηταν κεκλεισμενων.σηκωσε το πηροθνι νε με χτυπησει.....γιατι?επειδη του την ειπα που σας κερδισαμε.
Αν ειναι να πλακωνομαι και να μην βλεπω μπαλα ή να μου κανεις καζουρα και να σε σφαζω γαμησε τα τοτε,μαλακια να πεφτει ξυλο και οι προεδροι να βλεπουνε μαζι το ματς με πουρα,γκομενες,ξηροκαρπια και πουτανες και ο λαος να σκοτωνεται.
Αυτα απο σημερα για μενα μαγκες σε αυτο το θρεντ.
Peace+Sex

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom