Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδια γιατι κανετε πως δεν βλεπετε, δεν ξερετε, δεν ακουσατε
ο μπατατουδης ηρθε ουρανοκατεβατος στα πλαισια της συμφωνιας-πακετο  για δημοσια εργα απο τσοχατζοπουλο,βενιζελο,μαγκριωτη (νομιζω) βασω παπανδρεου και νομιζω μου διαφευγει καποιος πολιτικαντης ακομη και ηρθε ΟΧΙ  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΚΑΤΖΗΣ αλλα για ψηφοθηρικους λογους....τελος η μαρμιτα ,τελος και ο Απατουδης......
ακομη ενας λογος που ειμαι περηφανος σαν οπαδος....γιατι?????    γιατι για να παρει η ομαδα μου ενα κυπελλο η δυο,δεν χρειαστηκε να στερηθει ενα χωριο την ανεγερση του σχολειου του,δεν χρειαστηκε μια κωμοπολη να στερηθει το κεντρο υγειας ,δεν χρειαστηκε η κοινωνια μας να στερηθει καποια πολυ σημαντικα εργα για την διαβιωση του λαου μας για να παρει η ομαδα μου ενα τροπαιο και να τρεχω στον λευκο πυργο φωναζοντας ...ΑΠΑΤΟΥΔΗΣ ΑΠΑΤΟΥΔΗΗΗΗΗΗΣ......
προβατα ξυπνατεεεεεεε ρεεεεε λιγη ντροπη ρεεεεεεεεε
Ντροπη απο ποιους ρε φιλε,τι ζητας τωρα...εχεις δικιο σε οσα εγραψες αλλα που να το βρεις...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ΚΑΝΑ αλλο αρειανο θα μπει να μας ζαλισει λιγο τα παπαρια.???

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φενταγίν για το υπόλοιπο της χρονιάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon:
η σολουν ειναι μακρια ρε... :2funny:

θα 'ρθουν μερικοι ναβαχο και αρκετες αντιφο-γριες...ααααα και ενας αρειανος που ξερω  :rockon:

οταν τα 'χω στο χερι, θα τα πουμε...

Συνημμένα

• aekcopy1fc6.jpg
    aekcopy1fc6.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
η σολουν ειναι μακρια ρε... :2funny:

θα 'ρθουν μερικοι ναβαχο και αρκετες αντιφο-γριες...ααααα και ενας αρειανος που ξερω  :rockon:

οταν τα 'χω στο χερι, θα τα πουμε...
:thumbsup:
Αναμένω..

Μήπως πρέπει να πλακωθούμε τώρα για να μη χαλάμε την πιάτσα εδώ μέσα?? :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:thumbsup:
Αναμένω..

Μήπως πρέπει να πλακωθούμε τώρα για να μη χαλάμε την πιάτσα εδώ μέσα?? :2funny: :2funny:
κερδιστε τη καριολα το μπεο και ολα μελι-γαλα... :rockon:

το καλοκαιρι σου χαριζω παπαζογλου... :2funny: :2funny: :2funny:...τι με δινεις?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο μπατατουδης ηρθε ουρανοκατεβατος στα πλαισια της συμφωνιας-πακετο  για δημοσια εργα απο τσοχατζοπουλο,βενιζελο,μαγκριωτη (νομιζω) βασω παπανδρεου και νομιζω μου διαφευγει καποιος πολιτικαντης ακομη και ηρθε ΟΧΙ  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΚΑΤΖΗΣ αλλα για ψηφοθηρικους λογους....τελος η μαρμιτα ,τελος και ο Απατουδης......
ακομη ενας λογος που ειμαι περηφανος σαν οπαδος....γιατι?????    γιατι για να παρει η ομαδα μου ενα κυπελλο η δυο,δεν χρειαστηκε να στερηθει ενα χωριο την ανεγερση του σχολειου του,δεν χρειαστηκε μια κωμοπολη να στερηθει το κεντρο υγειας ,δεν χρειαστηκε η κοινωνια μας να στερηθει καποια πολυ σημαντικα εργα για την διαβιωση του λαου μας για να παρει η ομαδα μου ενα τροπαιο και να τρεχω στον λευκο πυργο φωναζοντας ...ΑΠΑΤΟΥΔΗΣ ΑΠΑΤΟΥΔΗΗΗΗΗΗΣ......
εισαι μπαγλαμας
φυσικα τον εβαλαν οι Πασοκοι
και φυσικα ηταν λαμογιο
Ο Κοντομηνας αληθεια γιατι ηρθε σε σας;Ηταν απο μικρο παιδι αρειανος;
ΥΓ Μαγκριωτης,Παπανδρεου?σιγα μην τον εβαλε και ο Παπουλιας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
ο μπατατουδης ηρθε ουρανοκατεβατος στα πλαισια της συμφωνιας-πακετο  για δημοσια εργα απο τσοχατζοπουλο,βενιζελο,μαγκριωτη (νομιζω) βασω παπανδρεου και νομιζω μου διαφευγει καποιος πολιτικαντης ακομη και ηρθε ΟΧΙ  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΚΑΤΖΗΣ αλλα για ψηφοθηρικους λογους....τελος η μαρμιτα ,τελος και ο Απατουδης......
ακομη ενας λογος που ειμαι περηφανος σαν οπαδος....γιατι?????    γιατι για να παρει η ομαδα μου ενα κυπελλο η δυο,δεν χρειαστηκε να στερηθει ενα χωριο την ανεγερση του σχολειου του,δεν χρειαστηκε μια κωμοπολη να στερηθει το κεντρο υγειας ,δεν χρειαστηκε η κοινωνια μας να στερηθει καποια πολυ σημαντικα εργα για την διαβιωση του λαου μας για να παρει η ομαδα μου ενα τροπαιο και να τρεχω στον λευκο πυργο φωναζοντας ...ΑΠΑΤΟΥΔΗΣ ΑΠΑΤΟΥΔΗΗΗΗΗΗΣ......

:jerking: :jerking: :jerking:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
εισαι μπαγλαμας
φυσικα τον εβαλαν οι Πασοκοι
και φυσικα ηταν λαμογιο
Ο Κοντομηνας αληθεια γιατι ηρθε σε σας;Ηταν απο μικρο παιδι αρειανος;
ΥΓ Μαγκριωτης,Παπανδρεου?σιγα μην τον εβαλε και ο Παπουλιας

:2funny: :2funny: :2funny: Ρε φίλε μην ποστάρεις τέτοια ονόματα και πέσει σε βαριά κατάθλιψη το παλικάρι... Βοήθησε τον να ξεχάσει :grin: :grin: :grin:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: πως φαινεται οτι ειστε παιδια του μπουζα...εκτος απο τα πρωτοδελιδα των σπορ του βορρα και του μετροσπορ καλο ειναι να μαθαινετε λιγο για την βρωμερη ιστορια του συλλογου σας
αλλα λογια να αγαπιομαστε και επι της ουσιας καμμια απαντηση για την ομαδα του λαου (δηλαδη αυτη που ζει απο το υστερημα του λαου)
με το φαξ τι εγινε ρε μαγκες το φτιαξατε??????  2μηνες ρωταω ρεεεεε
τι εγινε στο παρασκηνιο του συγκεκριμενου ματς????? με τον Λουκα Λουκα????? (αν θυμαμαι καλα το ονομα) γιατι πουληθηκε το ματς????
ο ζαγορακης γιατι παραιτηθηκε και ξαναγυρισε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ??????????
προβατα ε προβατα....
κι ενα κουιζ για τους τυφλους οπαδους της ομαδας της προσφυγιας
ποια ομαδα επαιξε φιλικο παιχνιδι με ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ την ημερα της επαιτειου για ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ????  ξερετε ποσοι ποντιοι παοκτσηδες σταματησαν να ασχολουντε με τον παοκ μετα απο αυτο????  εγω ξερω ,απο ποντιακο χωριο ειναι η καταγωγη μου

Αλλα τι να πειτε,ο μονος στοχος σας ηταν να πατε στον τελικο του κυπελλου μονο και μονο γιατι εμεις εχουμε το ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ εντος της ελληνικης επικρατειας....

γιαυτο κι εγω ευχαριστω τον θεο που μ εχει κανει αρειανο
και  ειμαι περηφανος σαν οπαδος για ολα τα παραπανω ;) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
:2funny: :2funny: πως φαινεται οτι ειστε παιδια του μπουζα...εκτος απο τα πρωτοδελιδα των σπορ του βορρα και του μετροσπορ καλο ειναι να μαθαινετε λιγο για την βρωμερη ιστορια του συλλογου σας
αλλα λογια να αγαπιομαστε και επι της ουσιας καμμια απαντηση για την ομαδα του λαου (δηλαδη αυτη που ζει απο το υστερημα του λαου)
με το φαξ τι εγινε ρε μαγκες το φτιαξατε??????  2μηνες ρωταω ρεεεεε
τι εγινε στο παρασκηνιο του συγκεκριμενου ματς????? με τον Λουκα Λουκα????? (αν θυμαμαι καλα το ονομα) γιατι πουληθηκε το ματς????
ο ζαγορακης γιατι παραιτηθηκε και ξαναγυρισε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ??????????
προβατα ε προβατα....
κι ενα κουιζ για τους τυφλους οπαδους της ομαδας της προσφυγιας
ποια ομαδα επαιξε φιλικο παιχνιδι με ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ την ημερα της επαιτειου για ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ????   ξερετε ποσοι ποντιοι παοκτσηδες σταματησαν να ασχολουντε με τον παοκ μετα απο αυτο????   εγω ξερω ,απο ποντιακο χωριο ειναι η καταγωγη μου

Αλλα τι να πειτε,ο μονος στοχος σας ηταν να πατε στον τελικο του κυπελλου μονο και μονο γιατι εμεις εχουμε το ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ εντος της ελληνικης επικρατειας....

γιαυτο κι εγω ευχαριστω τον θεο που μ εχει κανει αρειανο
και  ειμαι περηφανος σαν οπαδος για ολα τα παραπανω ;) ;)

Ρε φίλε είσαι ηλίθιος; Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο θεωρείς εσύ βρωμερή την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. άλλο τόσο θεωρώ εγώ βρωμερή την ιστορία της δικιάς σου ομάδας και δεν πρόκειται να βρούμε άκρη μεταξύ μας; Δηλαδή τί περιμένεις, εγώ που είμαι παοκτσής τόσα χρόνια κι έχω περάσει τόσες χαρές και πίκρες μ' αυτήν την ομάδα να διαβάσω τις ηλίθιες δημοσιεύσεις σε ένα οπαδικό αρειανό site που και καλά μιλούν για περιστατικά που αναδεικνύουν τη "βρωμιά" του Π.Α.Ο.Κ. και να αλλάξω ομάδα; Πόσο στενοκέφαλοι παίζει να είστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom