ρε συ θα παρετε κανα παιχτη;;;;
ακομα και λαρσα δες τι χτυπαει...
Νουνο Γκομεζ της Μπενφικα λεει στο nooz.gr
αντε και θα χαιρετήσουμε τον Γαβρο μετά!!!!!!!
ρε συ θα παρετε κανα παιχτη;;;;
ακομα και λαρσα δες τι χτυπαει...
Νουνο Γκομεζ της Μπενφικα λεει στο nooz.gr
αντε και θα χαιρετήσουμε τον Γαβρο μετά!!!!!!!
μην τα λες παραεξω αυτα....ειναι κριμαο καλοπουλος μας πηδηξε ασαλιωτα
οχι η βιτολινα και παμπλιτα
αυτες τις εχουμε για πρωινο
Ειπαμε και σε άλλο ποστ, ηρεμα..... εκτος αν είσαι Μοϊκανός και δεν καταλαβαίνεις Ελληνικος!! ποσταρε σε άλλο site να σου περάσει!
δεν εχει μουτζα να σε ποσταρω
μωρη γαμιολα τουρκαλα ξεσκισμενο πουτανακιΕιπαμε και σε άλλο ποστ, ηρεμα..... εκτος αν είσαι Μοϊκανός και δεν καταλαβαίνεις Ελληνικος!! ποσταρε σε άλλο site να σου περάσει!
ηρεμαμωρη γαμιολα τουρκαλα ξεσκισμενο πουτανακι
αντε τραβα γαμησου μωαμαεθανε
Τωρα να απαντήσω στον άλλο??? Η να τον γραψω ??? καλά δεν καταλαβαίνω πόσο ανεγκεφαλοι είναι μερικοί. Τελεια και παύλα.-
σκασε εσυ μωρη ψωλαρπαχτραΧώσε Γαμαικανέ μπας και σταματήσεις να βλέπεις οράματα
Να σκάσεις εσύ κωλοτρυπιδούλη, γαμώ το ένα και το άλλο μέσα μη χεσω γαμωσκασε εσυ μωρη ψωλαρπαχτρα
σκατα τα πας....αφου εισαι πουστρα,δεν σου παει το αντριλικιΝα σκάσεις εσύ κωλοτρυπιδούλη, γαμώ το ένα και το άλλο μέσα μη χεσω γαμω
Καλά τα πάω?
Αφού η σουφρίτσα σου είναι γλυκιά σαν μέλι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έπεσα στο κωλομπαριλίκι. Αλήθεια σου έλλειψε το καβλί μου στις γιορτές?σκατα τα πας....αφου εισαι πουστρα,δεν σου παει το αντριλικι
μα τι μαλακας εισαι εσυ ρε παιδι μου?Αφού η σουφρίτσα σου είναι γλυκιά σαν μέλι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έπεσα στο κωλομπαριλίκι. Αλήθεια σου έλλειψε το καβλί μου στις γιορτές?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα το ξέρω οτι με γουστάρεις, δεν είναι ανάγκη να το φωνάζεις. Άντε τσογλάνια, την κάνω, παω για τσίπουρα. Καλό Σ/Κ να έχουμεμα τι μαλακας εισαι εσυ ρε παιδι μου?
δεν υπαρχεις....
το δικο μου καυλι σου ελειψε φετος?γιατι περσυ το εφαγες αρκετες φορες(μπαλα,μπασκετ,βολευ,ταβλι,σκακι,μπαντμιντον...)
καλο σκ να εχουμε κ μην πιεις πολλα,σε πειραξουν κ σε γαμησουνε ολοι μαζι μετα....δεν θα φταινε αυτοιαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα το ξέρω οτι με γουστάρεις, δεν είναι ανάγκη να το φωνάζεις. Άντε τσογλάνια, την κάνω, παω για τσίπουρα. Καλό Σ/Κ να έχουμε
Καλο ΣΚ!!καλο σκ να εχουμε κ μην πιεις πολλα,σε πειραξουν κ σε γαμησουνε ολοι μαζι μετα....δεν θα φταινε αυτοι
ΚΟΜΠΟΤΗ ΕΒΙΒΑΚαλο ΣΚ!!
και για να μη ξεχνιόμαστε το thead είναι για τον ΠΑΟΚ και οχι για να βριζόμαστε!!!
Καλη επιτυχία στη Λειβαδιά - με 2 γκολάκια θα είμαστε ευχαριστημένοι!!
Είμαι σίγουρος πως μεγάλωσες με την αφίσα του αντού δίπλα από την αφίσα του αμπρέου και του γκρατσιαν στο δωμάτιο σουε...οχι και καραβιες ο αντου
αμαρτια ντεκερ....
τρεχουν τα σαλια του κονσεισαο και του βρυζα με αυτη την παικταρα