Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ολο μαλακιες....ο ιβιτς φιλε παιρνει τα μισα απ οσα ειπες οποτε κοψε τον παπα.οσο για τα τα διαρκεις κλαψε ατιτλε.....αν δεν ειχα τοσα γιατι εβγαλα 7 χιλιαδες προχθες κ δεν εβγαλα παρα πανω?
μην ακουω μαλακιες.μαθε εσυ ποσα εχει η ομαδουλα σου κ μετα μιλα για τον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ

Ψιτ.... ριξε μια ματια, δεν εχω προχειρο link 16.000 κατι ειναι ο μεσος ορος σου φετος..... ΨΑΞΟΥ.... και 12 'η 13 κατι ο δικος μου..... ΜΕ διαρκειας? ΧΩΡΙΣ διαρκειας? Δεν ξερω....... αυτα ειναι.... ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ....... τεραστις λαε........

Τελικα για το ξυλο και το μπινελικι στους κολπους του τεραστιου λαου προχθες, θα μας πει κανεις??????  :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ψιτ.... ριξε μια ματια, δεν εχω προχειρο link 16.000 κατι ειναι ο μεσος ορος σου φετος..... ΨΑΞΟΥ.... και 12 'η 13 κατι ο δικος μου..... ΜΕ διαρκειας? ΧΩΡΙΣ διαρκειας? Δεν ξερω....... αυτα ειναι.... ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ....... τεραστις λαε........

Τελικα για το ξυλο και το μπινελικι στους κολπους του τεραστιου λαου προχθες, θα μας πει κανεις??????  :2funny: :2funny:
ξυλο?δεν ειδα να πεφτει ξυλο.οσο για τα συνθηματα ειναι ακτι που δεν απασχολει εσας αλλα εμας.κοιταξτε πως σας γαμαει ο σουπερ 3 κ αφηστε τα αλλα για εμας.οσο γιαα τις 16 κ 17 χιλιαδες κ γω δεν ξερω τι,σκεψου οτι εγω που εχω διαρκειας δεν εχω παει σε 2 παιχνιδια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ,δεν υπαρχουν αλλοι που δεν το εχουν κανει?
τι θες να μου πεις δηλαδη,οτι το γηπεδο σου φαινεται κ πιο γεματο απο το δικο μου?για την ΤΟΥΜΠΑ λενε ολοι,οχι το χαριλαου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ να μην ξεχνιομαστε,καλυτερη αμυνα στην Ελλαδα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαξιμε....σελιδα 48 στη σημερινη metrosport
1. παο 22.624
2. οσφπ 22.110
3. ΠΑΟΚ 16.671
4. αεκ 16.223
5. αρης 12.750

κτλ κτλ

κ δεν εχω δωσει τα ντερμπυ με παο κ αεκ στην ΤΟΥΜΠΑ.....κ σου δινω 4 χιλιαρικα για πλακα.αυτα για να ξερουμε τι λεμε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαξιμε....σελιδα 48 στη σημερινη metrosport
1. παο 22.624
2. οσφπ 22.110
3. ΠΑΟΚ 16.671
4. αεκ 16.223
5. αρης 12.750

κτλ κτλ

κ δεν εχω δωσει τα ντερμπυ με παο κ αεκ στην ΤΟΥΜΠΑ.....κ σου δινω 4 χιλιαρικα για πλακα.αυτα για να ξερουμε τι λεμε
βαλε και τους τσαμπατζηδες ντεκερ
και τα ντου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βαλε και τους τσαμπατζηδες ντεκερ
και τα ντου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα εκει δεν με πιανει κανενας....η μαλλον δεν με επιανε κανενας γιατι πελον εχω τουρνικε κ σεκιουριταδες σε καθε θυρα.οποτε το τζαμπα τελος.φετος πολυ λιγα ατομα μπηκαν ετσι στο τζαμπε.δεν σε αφηνουν ουτε στο ημιχρονο να μπεις ετσι.μονο οταν ανοιγουν τις θυρες για να βγει ο κοσμος 10 λεπτα πριν τελειωσει το παιχνιδι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα εκει δεν με πιανει κανενας....η μαλλον δεν με επιανε κανενας γιατι πελον εχω τουρνικε κ σεκιουριταδες σε καθε θυρα.οποτε το τζαμπα τελος.φετος πολυ λιγα ατομα μπηκαν ετσι στο τζαμπε.δεν σε αφηνουν ουτε στο ημιχρονο να μπεις ετσι.μονο οταν ανοιγουν τις θυρες για να βγει ο κοσμος 10 λεπτα πριν τελειωσει το παιχνιδι
ρε συ θα παρετε κανα παιχτη;;;;
ακομα και λαρσα δες τι χτυπαει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ θα παρετε κανα παιχτη;;;;
ακομα και λαρσα δες τι χτυπαει...
πηρα ρε φιλε κριστιανο κ ετοιμαζω κ εναν ακομα που θα κανει την διαφορα.τι ειμαι εγω αρης να φερνω καραβιες μονο κ μονο για να λεω οτι εφερα παιχτες κ να μου βγαινει ο 1 στους 10?
κ μην πεις οτι δεν εχω δικιο.οσο για τη λαρισα αυτα να τα βλεπεις εσυ μη σε πεταξει απ εξω κ παλι φετος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πηρα ρε φιλε κριστιανο κ ετοιμαζω κ εναν ακομα που θα κανει την διαφορα.τι ειμαι εγω αρης να φερνω καραβιες μονο κ μονο για να λεω οτι εφερα παιχτες κ να μου βγαινει ο 1 στους 10?
κ μην πεις οτι δεν εχω δικιο.οσο για τη λαρισα αυτα να τα βλεπεις εσυ μη σε πεταξει απ εξω κ παλι φετος
πω-πω αγαπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ε...οχι και καραβιες ο αντου
αμαρτια ντεκερ....
τρεχουν τα σαλια του κονσεισαο και του βρυζα με αυτη την παικταρα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε...οχι και καραβιες ο αντου
αμαρτια ντεκερ....
τρεχουν τα σαλια του κονσεισαο και του βρυζα με αυτη την παικταρα
δεν εννοουσα αυτον φιλε αλλα τους προηγουμενους που παρουσιαζες σαν παικταραδες.
μην τον κρινεις απο τωρα γιατι κ για κρασιαν κ αμπρεου τα ιδια ελεγες κ κοιτα τι σου εδωσαν.....ενα τιποτα.αα,με ποσα εκλεισε ο αμπρεου?350 χιλιαρικα εμαθα?σας επιανε τον κωλο το παλτο ρεεεεεεε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν εννοουσα αυτον φιλε αλλα τους προηγουμενους που παρουσιαζες σαν παικταραδες.
μην τον κρινεις απο τωρα γιατι κ για κρασιαν κ αμπρεου τα ιδια ελεγες κ κοιτα τι σου εδωσαν.....ενα τιποτα.αα,με ποσα εκλεισε ο αμπρεου?350 χιλιαρικα εμαθα?σας επιανε τον κωλο το παλτο ρεεεεεεε.
γιατι ρε μαλεα
εσενα ποσα σου παιρνει ο μουσουλμανοβιτς και σκοραρει καθε πασχα
ρε κοροιδοοοοοοοοο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι ρε μαλεα
εσενα ποσα σου παιρνει ο μουσουλμανοβιτς και σκοραρει καθε πασχα
ρε κοροιδοοοοοοοοο
εγω τουλαχιστον τον εκανα παικταρα για ενα εξαμηνο οσο κ σκοραρε.εσυ πριν τον δεις τον εκανες θεο κ σου πηρε κ κοντα ενα μυριο ενω πηγε αλλου με τα μισα κ λιγοτερα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:offtopic: :offtopic:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξαφνικό θέμα έχει προκύψει στις τάξεις της Καβάλας, με τον Εμπι Σμόλαρεκ. Ο διεθνής Πολωνός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την πρώτη του εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως οι δηλώσεις του ήταν αρκετά ειρωνικές για τον ΑΟΚ και τον πρόεδρό του Σταύρο Ψωμιάδη.

"Στη δεξιά πτέρυγα δεν υπήρχε κανείς, ενώ όλοι οι παίκτες έτρεχαν γύρω από την μπάλα", είπε αρχικά ο Σμόλαρεκ, ο οποίος στην συνέχεια των δηλώσεών του, ανέφερε: "Ο πρόεδρος Σταύρος Ψωμιάδης κάθεται στα επίσημα αλλά και στον πάγκο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να διώξει κάποιον παίκτη με τους σωματοφύλακές του"!

Αν όντως ο Σμόλαρεκ έχει αναφερθεί με αυτά τα λόγια, τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον πρόεδρο, τότε αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στην διοίκηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω τουλαχιστον τον εκανα παικταρα για ενα εξαμηνο οσο κ σκοραρε.εσυ πριν τον δεις τον εκανες θεο κ σου πηρε κ κοντα ενα μυριο ενω πηγε αλλου με τα μισα κ λιγοτερα
ευρω δεν πηρε σε λεω
αντε αυτος ειναι και μουντιαλικος παικτης
και θα τον χαζευεις το καλοκαιρι
ο αλλος ο κασιδιαρης
τι ειναι ρε πουστη μου;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:offtopic: :offtopic:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξαφνικό θέμα έχει προκύψει στις τάξεις της Καβάλας, με τον Εμπι Σμόλαρεκ. Ο διεθνής Πολωνός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την πρώτη του εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως οι δηλώσεις του ήταν αρκετά ειρωνικές για τον ΑΟΚ και τον πρόεδρό του Σταύρο Ψωμιάδη.

"Στη δεξιά πτέρυγα δεν υπήρχε κανείς, ενώ όλοι οι παίκτες έτρεχαν γύρω από την μπάλα", είπε αρχικά ο Σμόλαρεκ, ο οποίος στην συνέχεια των δηλώσεών του, ανέφερε: "Ο πρόεδρος Σταύρος Ψωμιάδης κάθεται στα επίσημα αλλά και στον πάγκο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να διώξει κάποιον παίκτη με τους σωματοφύλακές του"!

Αν όντως ο Σμόλαρεκ έχει αναφερθεί με αυτά τα λόγια, τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον πρόεδρο, τότε αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στην διοίκηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.
το διαβασα πριν καμαι ωρα περιπου....μεχρι κ αυτος θα ερθει με τα μισα χρηματα στην καβαλα απ οτι σε σενα ρεεεεε.....
ξυπνατε αρειανα,σας κλεβουν τα λεφτα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ευρω δεν πηρε σε λεω
αντε αυτος ειναι και μουντιαλικος παικτης
και θα τον χαζευεις το καλοκαιρι
ο αλλος ο κασιδιαρης
τι ειναι ρε πουστη μου;;;
ε οχι κ ευρω δεν πηρε.....
σας τα λεει ο κοντης κ ο σαουριδης κ τα πιστευετε?
μηπως ειναι κ αυτα σαν τα χρηματα που θα περνατε για τον βιτολο η τον παπαζογλου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ε οχι κ ευρω δεν πηρε.....
σας τα λεει ο κοντης κ ο σαουριδης κ τα πιστευετε?
μηπως ειναι κ αυτα σαν τα χρηματα που θα περνατε για τον βιτολο η τον παπαζογλου?
την πουσταρα την βιτολινα την μοδιστρα
πες την να μην τυχον και πατησει χαριλαου
μην τυχον....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κατσε να τον παρω τηλ να του το πω.....
πουσταρα ε?γι αυτο σας γαμησε μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ?
ο καλοπουλος μας πηδηξε ασαλιωτα
οχι η βιτολινα και παμπλιτα
αυτες τις εχουμε για πρωινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom