Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νούνο Γκόμεζ κουφαλίτσες? Και γαμώ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πετρο αν κοροιδευεις εισαι λαθος....ειναι καλος παιχτης αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει γιατι ειναι κ σε καποια ηλικια....
η αμυνα του ΠΑΟΚ ειναι η πεμπτη καλυτερη στην ευρωπη με βαση τα γκολ που εχει δεχτει....αντε γεια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πετρο αν κοροιδευεις εισαι λαθος....ειναι καλος παιχτης αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει γιατι ειναι κ σε καποια ηλικια....
η αμυνα του ΠΑΟΚ ειναι η πεμπτη καλυτερη στην ευρωπη με βαση τα γκολ που εχει δεχτει....αντε γεια
δεν κοροιδεύω καθόλου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φαντασου να'χες και στοπερ της προκοπης!
γιατι ρε?δεν εχω στοπερ καλο?εχω κοντρερας.δεν μιλαω για τσιριλο κ μαλεζα οι οποιοι ανεβαζουν ρυθμους σιγα σιγα.δεν σ αρεσει ο κοντρερας?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γιατι ρε?δεν εχω στοπερ καλο?εχω κοντρερας.δεν μιλαω για τσιριλο κ μαλεζα οι οποιοι ανεβαζουν ρυθμους σιγα σιγα.δεν σ αρεσει ο κοντρερας?
ακου μαγκα...
τη δουλεια δεν την κανει ο αργος,αλλα ποιοτικος κοντρερας..την κανει το 4-2-1-3 που παιζει ο σαντος εδω και δεκα χρονια...
2 ΚΟΦΤΕΣ σκυλια μπροστα απο τα στοπερ και ακραιοι που ξεκινουν απο το κεντρο και βοηθανε στη επιθεση τον Μοναχικο καβαλαρη(τοτε λυμπε,τωρα μουσλι)....
Βεβαια αυτο το συστημα μπορει να σου εξασφαλιζει την αμυντικη ασφαλεια,αλλα δεν ειναι παραγωγικο...
Ετσι ειναι η ζωη...Κατι παιρνεις-κατι χανεις!!! ;) :rolleyes:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ακου μαγκα...
τη δουλεια δεν την κανει ο αργος,αλλα ποιοτικος κοντρερας..την κανει το 4-2-1-3 που παιζει ο σαντος εδω και δεκα χρονια...
2 ΚΟΦΤΕΣ σκυλια μπροστα απο τα στοπερ και ακραιοι που ξεκινουν απο το κεντρο και βοηθανε στη επιθεση τον Μοναχικο καβαλαρη(τοτε λυμπε,τωρα μουσλι)....
Βεβαια αυτο το συστημα μπορει να σου εξασφαλιζει την αμυντικη ασφαλεια,αλλα δεν ειναι παραγωγικο...
Ετσι ειναι η ζωη...Κατι παιρνεις-κατι χανεις!!! ;) :rolleyes:
οντως ολη η δουλεια ειναι στους κοφτες γκαρσια κ βιτολο,γιατι πολυ απλα δεν φτανει σε πολλα παιχνιδια η μπαλα στην αμυνα.το θεμα ειναι οτι γι αυτο ψαχνουμε κ αρχιζουμε να αποκταμε γρηγορους πλαγιους για να μπορουμε να αναπτυσομαστε σωστα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οντως ολη η δουλεια ειναι στους κοφτες γκαρσια κ βιτολο,γιατι πολυ απλα δεν φτανει σε πολλα παιχνιδια η μπαλα στην αμυνα.το θεμα ειναι οτι γι αυτο ψαχνουμε κ αρχιζουμε να αποκταμε γρηγορους πλαγιους για να μπορουμε να αναπτυσομαστε σωστα.
το θεμα ειναι πως εχω τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο ο σαντος εχει την τεχνογνωσια για να διδαξει επιθετικη αναπτυξη και κυκλοφορια μπαλας..Ολες οι ομαδες του ηταν ΙΔΙΕΣ!

1)ψηλες
2)δυνατες
3)αργες
4)καλες στα στημενα
5)Λομμπα_Καμιναδα_Στραβοκλοτσια_Αναμπουμπουλα και μισο μηδεν!!!

Εδω το βιερινια τον βαζει γραμμη ο ανθρωπος!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το θεμα ειναι πως εχω τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο ο σαντος εχει την τεχνογνωσια για να διδαξει επιθετικη αναπτυξη και κυκλοφορια μπαλας..Ολες οι ομαδες του ηταν ΙΔΙΕΣ!

1)ψηλες
2)δυνατες
3)αργες
4)καλες στα στυμενα
5)Λομμπα_Καμιναδα_Στραβοκλοτσια_Αναμπουμπουλα και μισο μηδεν!!!

Εδω το βιερινια τον βαζει γραμμη ο ανθρωπος!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:
οτι ειναι πολυ της τακτικης ειναι,αλλα ο ΠΑΟΚ εχει αρχισει κ ανεβαινει γενικα κ αν εχεις προσεξει πλεον μαρκαρει κ ψηλα ετσι ωστε να δημιουργει περισσοτερες φασεις κ πιθανοτητες για γκολ.αυτο βεβαια ειναι μια αδυναμια στην γρηγορη αναπτυξη αλλα απο την αλλη δειχνει μια ομαδα σοβαρη,οσο για τον βιειρινια πρεπει να τον ελεγχεις γιατι αν παει σε γρηγορο παιχνιδι θα το παιζει μονος του αφου δεν μπορει να ακολουθει η υπολοιπη ομαδα....
κ σε σχεση με περσυ ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλυτερος επιθετικα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φαντασου να'χες και στοπερ της προκοπης!

Εχει κατι στοπερ και κατι εξτρεμακια ολκης ο κλεανθιακος, καλοπουλος-παμποριδης-lady gaga, ανευ προηγουμενου.......

6 πεναλτυ υπερ
0 πεναλτυ κατα

1ος στη σχετικη κατηγορια!!!!

Υ.Γ. αυτος ο βορονιν τελικα εκλεισε?????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οτι ειναι πολυ της τακτικης ειναι,αλλα ο ΠΑΟΚ εχει αρχισει κ ανεβαινει γενικα κ αν εχεις προσεξει πλεον μαρκαρει κ ψηλα ετσι ωστε να δημιουργει περισσοτερες φασεις κ πιθανοτητες για γκολ.αυτο βεβαια ειναι μια αδυναμια στην γρηγορη αναπτυξη αλλα απο την αλλη δειχνει μια ομαδα σοβαρη,οσο για τον βιειρινια πρεπει να τον ελεγχεις γιατι αν παει σε γρηγορο παιχνιδι θα το παιζει μονος του αφου δεν μπορει να ακολουθει η υπολοιπη ομαδα....
κ σε σχεση με περσυ ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλυτερος επιθετικα
κατ'εμε ο παοκ στερειται ποιοτητας!!!
Του λειπουν παικτες στυλ σκοκκο-λετο-γκαλλετι ή ακομα και δευτερου ραφιου οπως μαντουκα-νινης-ζαιρα κλπ...Δηλαδη παικτες που ξερουν τη μπαλα,εχουν το ενας με εναν,σουταρουν και παιρνουν προσπαθειες!!Σε εσας περαν του βιερινια και του μουσλιμοβιτς(που για το υψος του ξερει μεγαλη μπαλα),δεν υπαρχει αλλος παικτης που να ξερει κοντρολ!!! :headbang:
υ.γ.επιπλεον λειπει και ενας κεντρικος χαφ που να κανει παιχνιδι,αλλα αυτο λειπει απο ολους!! :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατ'εμε ο παοκ στερειται ποιοτητας!!!
Του λειπουν παικτες στυλ σκοκκο-λετο-γκαλλετι ή ακομα και δευτερου ραφιου οπως μαντουκα-νινης-ζαιρα κλπ...Δηλαδη παικτες που ξερουν τη μπαλα,εχουν το ενας με εναν,σουταρουν και παιρνουν προσπαθειες!!Σε εσας περαν του βιερινια και του μουσλιμοβιτς(που για το υψος του ξερει μεγαλη μπαλα),δεν υπαρχει αλλος παικτης που να ξερει κοντρολ!!! :headbang:
υ.γ.επιπλεον λειπει και ενας κεντρικος χαφ που να κανει παιχνιδι,αλλα αυτο λειπει απο ολους!! :2funny: :2funny: :2funny:
μου λειπουν τα χρηματα  φιλε γι αυτο μου λειπουν κ οι παιχτες.οσο για την ποιοτητα κ ο γκαρσια ειναι καλος με την μπαλα για κοφτης κ ο σορλεν αλλα κ ο λινο για επελασεις.μην τα ισοπεδωνεις ολα.δεν εχω μονο 2 παικτακια καλα.επισης ο κριστιανο που ηρθε ειναι πολυ καλος,εμενα μου θυμιζει λιγο ζαιρι στο στυλακι κ ακομα κ σε φατσα ενα πραμα,ειναι ιδια κοψια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μου λειπουν τα χρηματα  φιλε γι αυτο μου λειπουν κ οι παιχτες.οσο για την ποιοτητα κ ο γκαρσια ειναι καλος με την μπαλα για κοφτης κ ο σορλεν αλλα κ ο λινο για επελασεις.μην τα ισοπεδωνεις ολα.δεν εχω μονο 2 παικτακια καλα.επισης ο κριστιανο που ηρθε ειναι πολυ καλος,εμενα μου θυμιζει λιγο ζαιρι στο στυλακι κ ακομα κ σε φατσα ενα πραμα,ειναι ιδια κοψια
το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις ποιοτητα μεσοεπιθετικα,με εξαιρεση τους 2 που σου ειπα!!
τα λεφτα ειναι αλλο θεμα..δε σου ειπα να αγορασεις λετο-σκοκκο-γκαλλετι,αλλα μαντουκα-ζαιρι μπορεις.Προφανως δε θελει ο προπονητης σου γιατι τους θεωρει σοφτ!!!
Ας ελπισουμε αυτος ο κριστιανο να βγει ανταξιος του ονοματος του!! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]μου λειπουν τα χρηματα [/glow] φιλε γι αυτο μου λειπουν κ οι παιχτες.οσο για την ποιοτητα κ ο γκαρσια ειναι καλος με την μπαλα για κοφτης κ ο σορλεν αλλα κ ο λινο για επελασεις.μην τα ισοπεδωνεις ολα.δεν εχω μονο 2 παικτακια καλα.επισης ο κριστιανο που ηρθε ειναι πολυ καλος,εμενα μου θυμιζει λιγο ζαιρι στο στυλακι κ ακομα κ σε φατσα ενα πραμα,ειναι ιδια κοψια

Τεραστιος παπας τον media, με συμβολαια 600 σαντος,400 κοκορικος, 400 ιβιτς, 600 μουσλιμοβιτς,450 μοδιστρος, 400+ κοντρερας, 250-300 αμπαλογλου και δε συμμαζευεται...... και με καμια 15-16 χιλιαδες πραγματικα διαρκειας, χωρις να πληρωνεις ουτε σεντ απο τα παγωμενα χρεη, μην τρως οτι δεν υπαρχουν χρηματα.......  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις ποιοτητα μεσοεπιθετικα,με εξαιρεση τους 2 που σου ειπα!!
τα λεφτα ειναι αλλο θεμα..δε σου ειπα να αγορασεις λετο-σκοκκο-γκαλλετι,αλλα μαντουκα-ζαιρι μπορεις.Προφανως δε θελει ο προπονητης σου γιατι τους θεωρει σοφτ!!!
Ας ελπισουμε αυτος ο κριστιανο να βγει ανταξιος του ονοματος του!! :grin:
μακαρι....για μας οχι τοσο για σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ μακαρι να ερθει εστω κ ενα παικτακι απο αυτα που λενε τις τελευταιες μερες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τεραστιος παπας τον media, με συμβολαια 600 σαντος,400 κοκορικος, 400 ιβιτς, 600 μουσλιμοβιτς,450 μοδιστρος, 400+ κοντρερας, 250-300 αμπαλογλου και δε συμμαζευεται...... και με καμια 15-16 χιλιαδες πραγματικα διαρκειας, χωρις να πληρωνεις ουτε σεντ απο τα παγωμενα χρεη, μην τρως οτι δεν υπαρχουν χρηματα.......  ;)
ολο μαλακιες....ο ιβιτς φιλε παιρνει τα μισα απ οσα ειπες οποτε κοψε τον παπα.οσο για τα τα διαρκεις κλαψε ατιτλε.....αν δεν ειχα τοσα γιατι εβγαλα 7 χιλιαδες προχθες κ δεν εβγαλα παρα πανω?
μην ακουω μαλακιες.μαθε εσυ ποσα εχει η ομαδουλα σου κ μετα μιλα για τον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom