Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν εχει μουτζα να σε ποσταρω
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Όταν εσύ ονειρευόσουν σολαρι καλύτερα ήταν;;;;; Ονειροπαρμένε:;;;;

Είπαμε δύσκολο του γκομεζ. Και απορώ γιατί το βγάζουν οι φυλλάδες. Μήπως για να πουλήσουν;;;;;;

Προσωπικά δεν προβλέπω άλλη μεταγραφή φέτος. Και για να πω την αλήθεια δεν θέλω κιόλας αν δεν είναι κανενας παικταράς αποδεδειγμένα. Και μη ξεχνάμε και τον Φιλομένο. Επιμένω πως αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο πιο επιτυχημένος 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ μετά απο Σπάσιτς και Μπακαγιόκο. Απο πάγκο μέσα και γκολ.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άδικο έχω;;;;; Και καναν Παστιγιέρο να του πουνε ότι έφεραν ο οποίος έπαιξε στην ρεαλ καρακας και έβαλε χατ τρικ στον τελικο του θερινού κοπα λα φουέδο της νοτιοανατολικής βενεζουέλας αυτός θα νομίζει οτι είναι εφάμιλλος του μαραντόνα. Έλεος πια........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άδικο έχω;;;;; Και καναν Παστιγιέρο να του πουνε ότι έφεραν ο οποίος έπαιξε στην ρεαλ καρακας και έβαλε χατ τρικ στον τελικο του θερινού κοπα λα φουέδο της νοτιοανατολικής βενεζουέλας αυτός θα νομίζει οτι είναι εφάμιλλος του μαραντόνα. Έλεος πια........
σ αυτο εχεις ενα δικιο....τους τα εχω πει πολλες φορες αλλα οταν εχεις να παρεις τιτλο 39 ολοκληρα χρονια κ εμενα να εκανε μεταγραφη ο αρης θα με παρουσιαζαν σαν τον μεσι κ θα στηριζαν ολες τις ελπιδες τους πανω μου γιατι ειναι απελπισμενοι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σ αυτο εχεις ενα δικιο....τους τα εχω πει πολλες φορες αλλα οταν εχεις να παρεις τιτλο 39 ολοκληρα χρονια κ εμενα να εκανε μεταγραφη ο αρης θα με παρουσιαζαν σαν τον μεσι κ θα στηριζαν ολες τις ελπιδες τους πανω μου γιατι ειναι απελπισμενοι
Ντέκερ ο μαραντόνα των 157  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ντέκερ ο μαραντόνα των 157  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν εννοεις τα γυραδικα,δεν τρωω πλεον απο εκει γιατι ειχα προβληματα ενα βραδυ το καλοκαιρι με τον κωλογυρο τους.
αλλα μαραντονα ειναι το δευτερο ονομα μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε....σελιδα 48 στη σημερινη metrosport
1. παο 22.624
2. οσφπ 22.110
3. ΠΑΟΚ 16.671
4. αεκ 16.223
5. αρης 12.750

κτλ κτλ

κ δεν εχω δωσει τα ντερμπυ με παο κ αεκ στην ΤΟΥΜΠΑ.....κ σου δινω 4 χιλιαρικα για πλακα.αυτα για να ξερουμε τι λεμε

Αρα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙς αυτα που ειπα νωριτερα για τα ΕΠΙΣΗΜΑ εισητηρια των ομαδων....... τα 4 χιλιαρικα ειναι ο τιτανοτεραστιος λαος των 5 ηπειρων-7 θαλασσων και του συμπαντος ολοκληρου???? Μη λεμε μαλακιες, εχεις λαο, δεν εχεις αυτον που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ και ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ οτι εχεις........

Και γω, χωρις γριουλα-βαζελα και σενα μεσα στο Βικελιδης ειμαι προς το παρον, δεν ειπα πουθενα οτι εχω περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο ουτε οτι θα σε περασω καλα και σωνει....... αλλα αυτες τις υπερβολες που παραμυθιαζετε τα παιδακια τις περναω ντουκου......

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Αρα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙς αυτα που ειπα νωριτερα για τα ΕΠΙΣΗΜΑ εισητηρια των ομαδων....... τα 4 χιλιαρικα ειναι ο τιτανοτεραστιος λαος των 5 ηπειρων-7 θαλασσων και του συμπαντος ολοκληρου???? Μη λεμε μαλακιες, εχεις λαο, δεν εχεις αυτον που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ και ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ οτι εχεις........

Και γω, χωρις γριουλα-βαζελα και σενα μεσα στο Βικελιδης ειμαι προς το παρον, δεν ειπα πουθενα οτι εχω περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο ουτε οτι θα σε περασω καλα και σωνει....... αλλα αυτες τις υπερβολες που παραμυθιαζετε τα παιδακια τις περναω ντουκου......
4 χιλιάρικα στα 12 ποσοστο 35% - Ε' ίσως τοση να είναι και η διαφορά των φιλάθλων ΠΑΟΚ-ΑΡΗ γενικότερα, αν και νομίζω οτι είναι μεγαλύτερη!!
καλο ΣΚ και καλα αποτελέσματα!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το 16 χιλι. του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει,μάλλον έχει να κάνει με φορολογικά τερτίπια της καταμέτρησης

σε κάθε ματς έχει πάνω απο 20 χιλιάδες

άλλωστε εξετάσεις δεν χρειάζεται να δώσει ο λαός του ΠΑΟΚ,ο κορυφαίος ίσως στον κόσμο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το 16 χιλι. του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει,μάλλον έχει να κάνει με φορολογικά τερτίπια της καταμέτρησης

σε κάθε ματς έχει πάνω απο 20 χιλιάδες

άλλωστε εξετάσεις δεν χρειάζεται να δώσει ο λαός του ΠΑΟΚ,ο κορυφαίος ίσως στον κόσμο

Σε συνεχεια της προπαγανδας, οποτε κερδιζει ο μπαουγκ ειναι "μαγκια του", οποτε χανει...."ελα ρε, στημενο ηταν...."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγινεεεεεεεε  οτι πεις......

Υ.Γ. Ο βορονιν εκλεισε?????  :think:  :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε συνεχεια της προπαγανδας, οποτε κερδιζει ο μπαουγκ ειναι "μαγκια του", οποτε χανει...."ελα ρε, στημενο ηταν...."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγινεεεεεεεε  οτι πεις......

Υ.Γ. Ο βορονιν εκλεισε?????  :think:  :2funny: :2funny:
Θα έρθει μαζί με σολάρι και σμολαρεκ. Κάτι άκουσα ότι  θα έρθει και ο μενδρινός.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο οποίος θα συναντήσει στο αεροπλάνο τον τζιοβανι ντος σαντος με τον μπαμπα του

Το οποιο αεροπλανο θα χρησιμοποιησει ο μπαογκ στο ταξιδι του για το φιλικο με τη Μποκα στα πλαισια της αδελφοποιησης........ :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο οποίος θα συναντήσει στο αεροπλάνο τον τζιοβανι ντος σαντος με τον μπαμπα του
το κολπο γκροσο του μαχαλα......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε εμεις οτι ειπαμε το φεραμε ρεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• 3335.jpg
    3335.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 20

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το οποιο αεροπλανο θα χρησιμοποιησει ο μπαογκ στο ταξιδι του για το φιλικο με τη Μποκα στα πλαισια της αδελφοποιησης........ :2funny: :2funny:

η οποία μποκα θα το ξαναπάρει για να βρει ομάδα να ξεφορτωσεί τον μαραντόνα του 21ου αιώνα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 3284.jpg
    3284.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 11