maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να ρωτησω καποιον που νιωθει και δεν ειναι τυφλωμενος, ειδα τις φασεις ΜΟΝΟ των γκολ, στο πρωτο υπαρχει καμια πιθανοτητα ο αμπαλογλου που ειναι οφσαιντ στην πασα να επηρεαζει τη φαση, μπροστα στον τερματοφυλακα κανει την κινηση..... ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΖΟΥΡΑ , σοβαρα για θεμα κανονισμου μιλαω, να ενημερωθω, καποιος που δεν ειναι τυφλωμενος απο μπαουγκ.......
δεν υπαρχει οφ-σαιντ τυπε...Δε λεω οχι, αλλα το βλαμμενο βγαινει οφσαιντ, βλεπει την πασα του βιερινια και συνεχιζει κανονικα την κινηση προς τον τερματοφυλακα, στο οριο να θεωρηθει οτι συμμετεχει στη φαση και επηρεαζει τον τερματα......... αμπαλογλου εντελως, οσο ειμαι εγω play maker, αλλο τοσο ειναι αυτο CF πλεον....
μαξιμε με απογοητευειςΔε λεω οχι, αλλα το βλαμμενο βγαινει οφσαιντ, βλεπει την πασα του βιερινια και συνεχιζει κανονικα την κινηση προς τον τερματοφυλακα, στο οριο να θεωρηθει οτι συμμετεχει στη φαση και επηρεαζει τον τερματα......... αμπαλογλου εντελως, οσο ειμαι εγω play maker, αλλο τοσο ειναι αυτο CF πλεον....
δεν υπαρχει οφ-σαιντ τυπε...
ο κανονας μιλαει για την περιπτωση στην οποια ο παικτης που ειναι εκτεθειμενος κανει κινηση προς τη μπαλα ή επηρεαζει το οπτικο πεδιο του τερματοφυλακα!!!εδω ουτε το'να γινεται,ουτε τ'αλλο...
απλα ο αμπάλογλου εδειξε την κλαση του και βρεθηκε 3 μετρα πιο μπροστα απο τον τελευταιο αμυντικο!!
Ανακοίνωση κατά της αστυνομίας
Δημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2010 23:13
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ και τις ενέργειες της αστυνομίας η οποία απαγόρευσε τους φιλάθλους του Δικεφάλου να ταξιδέψουν στην Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και προχώρησε σε συλλήψεις ακόμα και των οδηγών των λεωφορείων!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Για μια ακόμη φορά η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε στόχος αντιδημοκρατικών και αυθαίρετων αποφάσεων που καταστρατηγούν κάθε έννοια ισονομίας και καταργούν την κοινή λογική. Δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να αντιμετωπιστούν ως εκ των προτέρων ένοχοι, μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας τους, όπως έχουν μάθει να κάνουν στα 84 χρόνια ζωής του Συλλόγου.
Με την απειλή συλλήψεων των οδηγών λεωφορείων και των φιλάθλων που επέβαιναν σ' αυτά και απαγορεύσεις στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων, όπως η επιβίβαση φιλάθλων σε δημόσια μέσα μεταφοράς, η ελληνική αστυνομία έδειξε το "μοντέρνο" πρόσωπό της βοηθώντας τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας να παριστάνει τον Σερίφη της περιοχής.
Με την ηχηρή απουσία του το Υπουργείο Προστασίας (;) του Πολίτη απέδειξε ποιους πολίτες φιλοδοξεί να προστατεύσει και προφανώς ανάμεσά τους δεν βρίσκονται οι πολίτες με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που μάλλον θεωρούνται πολίτες Β' κατηγορίας.
[glow=red,2,300]Η στοχοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, συνεχίζεται απαγορεύοντας τους τη μετακίνησή σε περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, που ήδη είχε επιτραπεί σε φιλάθλους άλλων ομάδων. [/glow]Η εκ των πραγμάτων ποινικοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια κ.κ. υπουργοί, αστυνομικοί διευθυντές και λοιποί... προστάτες του πολίτη. Προτείνουμε όσο είναι καιρός να συστρατευτείται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να συμβάλλεται και εσείς από την πλευρά σας στην επαναφορά της κοινής λογικής και υγείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τόσο την ΠΑΕ Λεβαδειακός όσο και τον κ. Γιάννη Κομπότη για την παρουσία και την άψογη φιλοξενία των φιλάθλων μας στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδειάς".
μαξιμε με απογοητευεις
ακομη να αναφερθεις στον Αμπουμπακαρι;
Ρε κομπλεξικέ το χέρι του λεβαδειακού ήταν πέναλντι δλδ;;;;;;;;;;;;;( αν θελεις να το δεις υπάρχει στο πιο πάνω βίντεο με τις φάσεις απο λειβαδια) Πες μου τι σημαίνει ακούσιο να ξέρω.
Ασχετο, τωρα το ξεθαψα.......
ΑΚΟΥΣΙΟ.....
Και τα σχολια απο κατω ολα τα λεφτα..... μεχρι και τα πανθηρακια δειχνουν το επιπεδο τους απεναντι στα .... μπεεεε μπεεεε.....
Ρε κομπλεξικέ το χέρι του λεβαδειακού ήταν πέναλντι δλδ;;;;;;;;;;;;;( αν θελεις να το δεις υπάρχει στο πιο πάνω βίντεο με τις φάσεις απο λειβαδια) Πες μου τι σημαίνει ακούσιο να ξέρω.
Επίσης πες μου γιατί δεν έδωσε μα πανιώνιο επανάληψη του πέναλντι αφού ο τερματοφύλακας βγήκε 3 μέτρα:;;;;;
Κομπλεξάκο -9.
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Γράφεις ότι όλα τα χέρια είναι πέναλντι. Μετά λες εξαιρούνται οι περιπτώσεις που ο αμυντικός δε προλαβαίνει να αντιδράσει εκτός αν είναι παρατεταμένο το χέρι. Δλδ όπως και ο αμυντικός του λεβαδειακου εχθές δεν προλάβαινε να αντιδράσει όμως το χέρι ήταν παρατεταμένο. Άρα πέναλντι (που για εμένα δεν είναι. το ξαναλέω γιατι είσαι προπαγανδιστής και μπορεί να θεωρήσεις διάφορα). Όμως λες ότι απο το μισό μέτρο δεν υπάρχει πέναλντι. Από τα 51 εκατοστά υπάρχει;;;;; Ηλιθιότητα.Το χερι του Λεβαδειακου ειναι απ οτι φαινεται ΟΝΤΩΣ στο μισο μετρο, υπαρχει δεν υπαρχει επαφη με τη μπαλα, δεν αλλοιωνει την πορεια της, ισα ισα που τη στρωνει στο βιερινια, η μπαλα δεν εχει κατευθυνση προς το τερμα και συνεχιζει κανονικοτατα την προσπαθεια ο επιθετικος.....
Πεναλτυ ξεκαθαρο υπαρχει οταν η μπαλα βρισκει στο χερι, αλλαζει πορεια και χανει το πλεονεκτημα η επιτιθεμενη ομαδα, γενικα χερι μες την περιοχη ειναι ΠΑΝΤΑ πεναλτυ, εκτος αν ο αμυντικος δεν προλαβαινει να αντιδρασει και φυσικα χωρις ο αμυντικος να το εχει προεκτεινει απο τον ογκο του σωματος του και κερδιζει περισσοτερο χωρο απο το ιδιο του το κορμι.....
Στην περιπτωση του Νετο, γιατι εκει παλι θα το πας, ο παικτης αντιδρα ενστικτωδως στο μισο μετρο και η μπαλα χτυπαει στον αγκωνα του, η οποια ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ναι μεν κατευθυνεται στην εστια, ΑΛΛΑ αν δεν χτυπουσε στο χερι θα χτυπουσε 10000% στα μουτρα του, ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......ασε που η φαση για μενα ειναι ως μη γενομενη, προερχεται απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ στον μουσουλμανοβιτς......
Ο τσε στο παιχνιδι με το νιονιο εχει ΑΠΛΩΜΕΝΟ το χερι του, η μπαλα αλλαζει πορεια και δεν καταληγει σε επιθετικο, ανακοπτεται η επιθεση του νιονιου...... ΑΚΟΥΣΙΑ και παπαριες "στην κριση του διαιτητη" δεν υπαρχουν, μια μαλακια και μιση για να μπορουν κατα βουληση να καλυπτουν τα κορακια οι διαιτητοπατερες......
βαρουχας -3
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Γράφεις ότι όλα τα χέρια είναι πέναλντι. Μετά λες εξαιρούνται οι περιπτώσεις που ο αμυντικός δε προλαβαίνει να αντιδράσει εκτός αν είναι παρατεταμένο το χέρι. Δλδ όπως και ο αμυντικός του λεβαδειακου εχθές δεν προλάβαινε να αντιδράσει όμως το χέρι ήταν παρατεταμένο. Άρα πέναλντι (που για εμένα δεν είναι. το ξαναλέω γιατι είσαι προπαγανδιστής και μπορεί να θεωρήσεις διάφορα). Όμως λες ότι απο το μισό μέτρο δεν υπάρχει πέναλντι. Από τα 51 εκατοστά υπάρχει;;;;; Ηλιθιότητα.
Ο Γκαρσία σίγουρα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Πήγε να διώξει με το πόδι και η μπάλα έφυγε με μεγαλύτερη ταχύτητα προς το χέρι. Σε ρωτάω ξέρεις κάποιον που όταν τρέχει έχει κολλημένο το χέρι του στο σώμα του;;;;;; Με τη λογική σου δεν υπάρχει ο ορισμός ακούσιο. Αν δεν υπήρχε θα το δεχόμουν ότι είναι πέναλντι του γκαρσία. (Ακόμα να μου απαντήσεις γιατί δε δόθηκε επανάληψη στην εκτέλεση του Ίβιτς). [glow=red,2,300]Όμως δυστυχώς υπάρχει ο ορισμός ακούσιο και είναι ακριβώς αυτό που έγινε στη φάση με τον Γκαρσία και στη φ΄'αση με το Λεβαδειακό.[/glow] Η απόσταση της μπάλας ήταν τόση όση οι 2 παίκτες δεν προλάβαιναν με τίποτα να αντιδράσουν.
εγώ δεν ήθελα να το πάω στη φάση του νετο και ούτε θα το πάω. Δε θα ξανακάτσω να εξηγώ τη προφανή αιτία του πέναλντι. Απλά θα σου θυμίσω ότι η μπάλα [glow=red,2,300]δεν έφυγε από το μισό μετρο αλλά απο τα 9. [/glow]
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Γράφεις ότι όλα τα χέρια είναι πέναλντι. Μετά λες εξαιρούνται οι περιπτώσεις που ο αμυντικός δε προλαβαίνει να αντιδράσει εκτός αν είναι παρατεταμένο το χέρι. Δλδ όπως και ο αμυντικός του λεβαδειακου εχθές δεν προλάβαινε να αντιδράσει όμως το χέρι ήταν παρατεταμένο. Άρα πέναλντι (που για εμένα δεν είναι. το ξαναλέω γιατι είσαι προπαγανδιστής και μπορεί να θεωρήσεις διάφορα). Όμως λες ότι απο το μισό μέτρο δεν υπάρχει πέναλντι. Από τα 51 εκατοστά υπάρχει;;;;; Ηλιθιότητα.
Ο Γκαρσία σίγουρα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Πήγε να διώξει με το πόδι και η μπάλα έφυγε με μεγαλύτερη ταχύτητα προς το χέρι. Σε ρωτάω ξέρεις κάποιον που όταν τρέχει έχει κολλημένο το χέρι του στο σώμα του;;;;;; Με τη λογική σου δεν υπάρχει ο ορισμός ακούσιο. Αν δεν υπήρχε θα το δεχόμουν ότι είναι πέναλντι του γκαρσία. [glow=red,2,300](Ακόμα να μου απαντήσεις γιατί δε δόθηκε επανάληψη στην εκτέλεση του Ίβιτς)[/glow]. Όμως δυστυχώς υπάρχει ο ορισμός ακούσιο και είναι ακριβώς αυτό που έγινε στη φάση με τον Γκαρσία και στη φ΄'αση με το Λεβαδειακό. Η απόσταση της μπάλας ήταν τόση όση οι 2 παίκτες δεν προλάβαιναν με τίποτα να αντιδράσουν.
εγώ δεν ήθελα να το πάω στη φάση του νετο και ούτε θα το πάω. Δε θα ξανακάτσω να εξηγώ τη προφανή αιτία του πέναλντι. Απλά θα σου θυμίσω ότι η μπάλα δεν έφυγε από το μισό μετρο αλλά απο τα 9.
Ρε παραασχολουμαστε με τους λιγους, αλλα δε γινεται να συνεχιζουν να μιλανε, αυτα να τα λενε μεταξυ τους που ειναι ολοι yes man, παλια αυτα, οι μαλακιες που λενε τωρα θα εχουν ΑΠΑΝΤΗΣΗ, αυτα παλια, πλεον εχουν αλλαξει τα κοζια και αυτο ειναι που του τρελαινει περισσοτερο.....μαξιμε
αντε φτανει ρε αγορι μου
με τα χερια και κωλομερια των απλυτων
αντε να παμε στον ΝΑΟ να πιουμε τα μπυρονια μας
και ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
στα αρχιδια του παλερμο αν χασει το στοιχημαΡε παραασχολουμαστε με τους λιγους, αλλα δε γινεται να συνεχιζουν να μιλανε, αυτα να τα λενε μεταξυ τους που ειναι ολοι yes man, παλια αυτα, οι μαλακιες που λενε τωρα θα εχουν ΑΠΑΝΤΗΣΗ, αυτα παλια, πλεον εχουν αλλαξει τα κοζια και αυτο ειναι που του τρελαινει περισσοτερο.....
Τελος, vamos για γηπεδο, ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΗΔΑ!!!
Υ.Γ. Σα να βλεπω κατι φατσουλες πισω απο πληκτρολογια, "κανε ενα διπλο βρε γριουλα, να τους σκισουμε το βραδυ στο forum κι ας χασω και το στοιχημα", εεεε?????????
Υ.Γ. Πανω απ ολα ο ΑΡΗΣ, πανω απ ολα ο ΑΡΗΣ!!!!!
Αυτος ο ΑΜΠΑΛΟΣ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ.... γραμμη απο τα κεντρικα παιρνει...... κι αυτος.....!!!
Ο ορισμός είναι πεντακάθαρος. Στο τοίχος τα χέρια μπορούν να προστατεύουν μονο τα παπάρια.Αν λες "ακουσιο" το χερι του τσε, που ειναι οντως ακουσιο, δεν απλωσε το χερι προς τη μπαλα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, αλλα ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ που κατευθυνοταν προς αλλο παικτη του νιονιου και αρα ΕΠΗΡΕΑΣΕ τη φαση...... πως λες το χερι του Νετο εκουσιο???????
Η μπαλα ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΕΤΡΑ, αλλα ο νετο δεν ειχε τα χερια σηκωμενα απο την ωρα που εφυγε η μπαλα, ο αγκωνας του βγηκε μπροστα στο κεφαλι του, οταν στο μισο μετρο ειδε τη μπαλα να ερχεται να του ανοιξει το κεφαλι..... εσυ ξερεις κανεναν ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ?????????
Αλλα τι λεμε τωρα, ο λαος που του πηρε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ οτι περσι ΕΣΦΑΞΕ το νιονιο, οτι ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ και ηταν κοκκινη υπερ του νιονιου και οτι το πεναλτυ του.....τεχνικου διευθυντη ηταν ΒΟΥΤΙΑ ΟΛΚΗΣ...... ενα χρονο μετα ολα αυτα...... ενα χρονο μετα "ειδατε" και παραδεχτηκατε την καρατια του γ.χ...... γυριστρουλες....... ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ η φαση του βιτολο-βιερινια........ (ο οποιος παρεπιπτοντως τοτε ειχε τιμωρηθει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ με κιτρινη και φαουλ, ενω ηταν κοκκινη, ο γ.χ. ακομα ελευθερος ειναι......)
Τεσπα, το ποδοσφαιρο ΕΝΑ ειναι, δε γινεται να βλεπουμε αλλα πραγματα, απλα ΚΑΠΟΙΟΙ εχουν το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχονται πραγματα..... καποιοι αλλοι.... κρανος-πουπουλα-σουρωτη ξερω γω ναουμ κετς....