Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Σημερινό ραδιοφωνικό "στιγμιότυπο" από τον αέρα της αγαπημένης μας μπουγατσούπολης.
Ώρα: 12:45
Σταθμός:Metropolis
Εκπομπή: "Στη μπανιέρα δυό-δυό" με Ραπτόπουλο -Κόκκινο

Ακροατής: Τηλεφωνώ από Αθήνα
Κόκκινος: Σε ακούμε φίλε
Ακροατής:Είμαι Ολυμπιακός και οργανωμένος στη Θύρα 7
Κόκκινος:Ναι
Ακροατής (Με δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή):Δεν ξέρω τί χόρτο πίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες εκεί πάνω αλλά εδώ στην Αθήνα όλοι οι οπαδοί θεωρούμε 3η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τον Αρη . Πιστεύουμε ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ.
Κόκκινος(Σε μια απρόσμενη αναλαμπή εξυπνάδας): Φίλε ποιος δρόμος περνάει από την Θύρα 7
Ακροατής:(Με τρεμάμενη φωνή πλέον) Εεεε, δεν ξέρω τους δρόμους
Κόκκινος(Συνεχίζεται η αναλαμπή): Και με ποιο νούμερο αστικό λεωφορείο πηγαίνεις στο γήπεδο
Ακροατής: ....... Τουοουουουτ(κλείσιμο γραμμής)

Αδερφές και μάστορες της προπαγάνδας που λέει και ο Palermo,
και αστείρευτες πηγές γέλιου να προσθέσω εγώ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σημερινό ραδιοφωνικό "στιγμιότυπο" από τον αέρα της αγαπημένης μας μπουγατσούπολης.

Ακροατής (Με δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή):Δεν ξέρω τί χόρτο πίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες εκεί πάνω αλλά εδώ στην Αθήνα όλοι οι οπαδοί θεωρούμε 3η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τον Αρη . Πιστεύουμε ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ.
Κόκκινος(Σε μια απρόσμενη αναλαμπή εξυπνάδας): Φίλε ποιος δρόμος περνάει από την Θύρα 7
Κόκκινος(Συνεχίζεται η αναλαμπή): Και με ποιο νούμερο αστικό λεωφορείο πηγαίνεις στο γήπεδο

αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα

Η βλακεία δεν έχει χρώμα τελικά

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

εσεις δεν κανετε τα ιδια....οεο :huh: :huh:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για να παρεις τηλ,τον Κοκκινο σημαινει πως δεν εισαι και ο,τι εξυπνοτερο υπαρχει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τον γνωριζω χρονια τωρα,δεν προκειται ν'αλλαξει,απορω με τα κοροιδα που τον ακουν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για να παρεις τηλ,τον Κοκκινο σημαινει πως δεν εισαι και ο,τι εξυπνοτερο υπαρχει...

Να συμπληρωσω, μου επιτρεπετε??? Και τους ραπτοπουλο-μυρτσο-ζαγορα-τραιο-λαμογιαννη-αθ10 και δε συμμαζευεται, ολους οσους δινουν γραμμες στον "αερα", περα απο καποιους ακροατες που εχουν λιγο χιουμορ αλλα και αυτοσαρκασμο, ολοι οι αλλοι δειχνουν το χαμηλο επιπεδο μας, της μπουγατσουπολης, της πολης που εχει δημαρχο τον βασιλακη  :headbang: :headbang: και νομαρχη τον παναγιωτη-τακη  :headbang: :headbang:......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις αμα ξερετε μεχρι τι μπορει να κανει η ομαδα σας κ να μην την βλεπετε σαν την μπαρτσα οπως την παρουσιαζουν αυτοι,η αν ξερετε οτι ολα γινονται για την ψυχαγωγια μας ε τοτε ειναι μια χαρα ολοι τους για να περνας την ωρα σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να συμπληρωσω, μου επιτρεπετε??? Και τους ραπτοπουλο-μυρτσο-ζαγορα-τραιο-λαμογιαννη-αθ10 και δε συμμαζευεται, ολους οσους δινουν γραμμες στον "αερα", περα απο καποιους ακροατες που εχουν λιγο χιουμορ αλλα και αυτοσαρκασμο, ολοι οι αλλοι δειχνουν το χαμηλο επιπεδο μας, της μπουγατσουπολης, της πολης που εχει δημαρχο τον βασιλακη  :headbang: :headbang: και νομαρχη τον παναγιωτη-τακη  :headbang: :headbang:......
Διαφωνω,δεν μπορεις να συγκρινεις τον Μυρτσο και τον Ραπτοπουλο με τον κοκκινο,ειναι σα να συγκρινεις τον Γιακουμπ με μαμη...κατα τα αλλα θεωρω γενικα βλακεια ν'ακους τετοιου ειδους εκπομπες με γνωμες,καλυτερα να παρεις ενα μαστιγιο και να χτυπιεσαι μονος σου,δεν προσφερουν τιποτα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε σεις αμα ξερετε μεχρι τι μπορει να κανει η ομαδα σας κ να μην την βλεπετε σαν την μπαρτσα οπως την παρουσιαζουν αυτοι,η αν ξερετε οτι ολα γινονται για την ψυχαγωγια μας ε τοτε ειναι μια χαρα ολοι τους για να περνας την ωρα σου

+φωνω...... οποιος εχει καταλαβει οτι ολα αυτα ειναι το 1ο-2ο-3ο ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ πραγμα στη ζωη μας, τοτε την εχει καλα...... περα απο την καζουρα και το χαβαλε, ψυχαγωγια ειναι πανω απ' ολα και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ειμαστε αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το παθος τους, οι αλλοι 'ΚΟΝΟΜΑΝΕ.....  ;)

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
o εντινιο στο παοκ ...πολυ καλη μεταγραφη(δανεικος απο μαλαγα )...δινει λυσεις ,ειδικα απο τη στιγμη που παπαζογλου και φιλομενο δεν εχουν δωσει και πολλα.για ξενο πρωταθλημα,οπως το ισπανικο ,ισως δεν αποτελει κατι το ξεχωριστο,αλλα για ελλαδα σιγουρα ειναι πολυτελεια τετοιο παικτακι

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
o εντινιο στο παοκ ...πολυ καλη μεταγραφη(δανεικος απο μαλαγα )...δινει λυσεις ,ειδικα απο τη στιγμη που παπαζογλου και φιλομενο δεν εχουν δωσει και πολλα.για ξενο πρωταθλημα,οπως το ισπανικο ,ισως δεν αποτελει κατι το ξεχωριστο,αλλα για ελλαδα σιγουρα ειναι πολυτελεια τετοιο παικτακι
ΑΕΚαρα είσαι Αντωνάκι??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο εντινιο απο που βγηκε σαν μεταγραφη?
ειχε ακουστει πριν απο λιγο καιρο αλλα τα πραγματα ειχαν ησυχασει οποτε το ξεχασαμε το θεμα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακάρι να έρθει ο Εντινιο. Πολύ καλός παικτης.

Όμως πιστεύω ότι το κυριοτερο θέμα σήμερα είναι ο Γκαλέτι. Εϋχομαι να μην έχει τίποτα το παλληκάρι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Όμως πιστεύω ότι το κυριοτερο θέμα σήμερα είναι ο Γκαλέτι. Εϋχομαι να μην έχει τίποτα το παλληκάρι.
αφου παρακαλας ρε να μην παιξει
γιατι το 3μπαλο δεν το γλιτωνετε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Ναι!!Θα σε βοηθησει πολυ ο μουρλο_εντι...
Καλος παικτης,αν και χασογκολης..Δυνατος ψηλα,με καλη τεχνικη για το υψος του...
Παντως καλυτερος του Μουσλι δεν ειναι με τιποτα!!!!
υ.γ.γκαλεττι παιχταρα,αν και αρχιδακι!!!ολα καλα να πανε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom