Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και ρωταω τωρα εγω...
ερανο εξω απο το γηπεδο σου γιατι εκανες?

Τι ασχετο ηταν αυτο? Ερανο εκανα για τα 70.000 που εφαγα στο κεφαλι στα γιαννενα, κουπονακι, ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, εδωσε ενα 'η οσα ηθελε 10ευρα για να μαζευτει το προστιμο και να βοηθηθει η ΠΑΕ, ΛΕΣΧΗ εχω, οτι ΘΕΛΩ κανω, ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ διοικηση ψηφιζω και αν μου κανει τον κρατω 'η τον στελνω αδιαβαστο..........η ΠΑΕ με την οποια δυνατοτητα της μου εφερε Κουπερ, ανανεωνει παικτες, θα φερει κι αλλους, θα γινουν και ΛΑΘΗ, λογικο ειναι, αλλα το αποτελεσμα ακομα και στη φετινη ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ειναι θετικο, αν πανε καλα ολα το Σαββατο και στα πλει οφ, ΣΟΥΠΕΡ, αν στραγωσει κατι ΟΚ, συνεχιζουμε μπροστα..... μονο μπροστα μπορει να παει αυτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.........

Εσυ, μιας και το αναφεραμε, γιατι σε βαζουν να αγορασεις καθε τρεις και λιγο "μετοχες"????????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί εγώ θα χάσω το κύπελλο;;;;; Εκτός αν ο μόνος λόγος που το θέλεις είναι για να τη λες σε εμάς. Επομένως δικαιώνεις την γενικότερη πεποίθηση ότι είσαι μια μικρή ομάδα όχι μόνο στο μεγεθος (κάτι που είναι αντικειμενικό) αλλά και στη νοοτροπία (κάτι το οποίο στηρίζεται σε εσάς).

Καλα, σε λιγο θα πεις οτι υποστηριζεις και ΑΡΗ........ :2funny:

Και στην Καβαλα δε θα επαιρνες ΕΣΥ την προκριση αλλα κατι αλανια σερβομογγολοι εκει ηταν...... χωρια τη στενοχωρια που τραβηξε η μιση τουμπα στο 94' στη Ξανθη........

Επισκέπτης

Και στην Καβαλα δε θα επαιρνες ΕΣΥ την προκριση αλλα κατι αλανια σερβομογγολοι εκει ηταν...... χωρια τη στενοχωρια που τραβηξε η μιση τουμπα στο 94' στη Ξανθη........

Εδώ για να την πει,δανείζεται βιαντεάκια απ'τους νιόνιους...τι να λέμε τώρα???

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τι ασχετο ηταν αυτο? Ερανο εκανα για τα 70.000 που εφαγα στο κεφαλι στα γιαννενα, κουπονακι, ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, εδωσε ενα 'η οσα ηθελε 10ευρα για να μαζευτει το προστιμο και να βοηθηθει η ΠΑΕ, ΛΕΣΧΗ εχω, οτι ΘΕΛΩ κανω, ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ διοικηση ψηφιζω και αν μου κανει τον κρατω 'η τον στελνω αδιαβαστο..........η ΠΑΕ με την οποια δυνατοτητα της μου εφερε Κουπερ, ανανεωνει παικτες, θα φερει κι αλλους, θα γινουν και ΛΑΘΗ, λογικο ειναι, αλλα το αποτελεσμα ακομα και στη φετινη ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ειναι θετικο, αν πανε καλα ολα το Σαββατο και στα πλει οφ, ΣΟΥΠΕΡ, αν στραγωσει κατι ΟΚ, συνεχιζουμε μπροστα..... μονο μπροστα μπορει να παει αυτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.........

Εσυ, μιας και το αναφεραμε, γιατι σε βαζουν να αγορασεις καθε τρεις και λιγο "μετοχες"????????????
εμενα με αναγκασε κανενας να παρω μετοχες;;;
μονα ζυγα δικα σου τα θες και τα λες...
οπως εσυ κανεις ερανο για να βοηθησεις την ομαδα σου ετσι και εγω την βοηθαω με και εχω και ανταποδοση,αγοραζω μετοχες.
αρα ποοια ειναι η διαφορα μας ρε μεγαλε και καθεσαι και μας τα πρηζεις συνεχεια με τον παοκ
πατε για κυπελλο 4η φορα σε μια δεκαετια,πανυγηριζετε που κρατατε παικτες που σας ανηκουν και ακομα καθεσαι εδω μεσα και μου λες για τον τροπο που λειτουργει η οαμδα μου και για τα προβληματα τα οικονομικα και για το πως θα συνεχισω να λειτουργω...εσεις που ειστε απλες καντε τα κουμαντα σας καντε ομαδα να φτανετε ν κοντραρετε τους κατω και ασε με εμενα να κανω αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου για να μαζευω λεφτα να βγαζω την χρονια...
καλημερα σε ολους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εμενα με αναγκασε κανενας να παρω μετοχες;;;
μονα ζυγα δικα σου τα θες και τα λες...
οπως εσυ κανεις ερανο για να βοηθησεις την ομαδα σου ετσι και εγω την βοηθαω με και εχω και ανταποδοση,αγοραζω μετοχες.
αρα ποοια ειναι η διαφορα μας ρε μεγαλε και καθεσαι και μας τα πρηζεις συνεχεια με τον παοκ
πατε για κυπελλο 4η φορα σε μια δεκαετια,πανυγηριζετε που κρατατε παικτες που σας ανηκουν και ακομα καθεσαι εδω μεσα και μου λες για τον τροπο που λειτουργει η οαμδα μου και για τα προβληματα τα οικονομικα και για το πως θα συνεχισω να λειτουργω...εσεις που ειστε απλες καντε τα κουμαντα σας καντε ομαδα να φτανετε ν κοντραρετε τους κατω και ασε με εμενα να κανω αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου για να μαζευω λεφτα να βγαζω την χρονια...
καλημερα σε ολους

Δε σου λεω οτι σε αναγκαζει καποιος να παρεις μετοχες, αλλα σε ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ αγοραζοντας μετοχες για να τις ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ μετα στον γκαγκατση και τον καθε γκαγκατση και να σε τρυπαει, χωρια που καθε τρεις και λιγο σου κοτσαρει μια αμκ που ποτε δεν πιανει το στοχο της και ποτε δε θα μαθεις ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ σου, τα παλια και η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑΣ, οπως φετος τα 2,5 εκ.

Τεσπα, στα @@ κιολας, σιγα μη σου ανοιξω τα ματια, δε πα να σκασετε σα καρπουζια, η μπομπα θα σκασει συντομα, σφιξαν οι κωλοι.......

Οσο για τους παικτες, ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οποιον ΘΕΛΩ να του ΑΝΑΝΕΩΝΩ το συμβολαιο, ΕΣΕΙΣ μας πρηξατε τα παπαρια με τους παικτες ΜΑΣ, εσεις και η ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ σας, που ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ, ΤΡΥΠΑΕΙ δεξια αριστερα ομαδες και παικτες, ΤΑΖΕΙ λαγους με πετραχειλια και επιδιδεται στο γνωστο φαινομενο της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ που ηταν ειναι και θα ειναι το αιωνιο συμβολο σας.........

Αλλα στον ΑΡΗ τρυπημα ΤΕΛΟΣ, οσο και να πλησιαζετε παικτες ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ τους και τους δινετε ΟΤΙ ζητανε και φουσκωνετε τα μυαλα τους, εξ αιτιας της ανυπαρξιας σας.... αυτα πλεον ΔΕΝ περνανε....... ξερεις για ποιους μιλαω, αν δεν ξερεις ΨΑΞΕ,ΡΩΤΑ,ΜΑΘΕ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ για να την πει,δανείζεται βιαντεάκια απ'τους [glow=red,2,300]νιόνιους[/glow]...τι να λέμε τώρα???

Σεβασμο, αυτοι ειναι πιο ιστορικη ομαδα απο τους μουσαφιρηδες........

Με ξενα αρχιδια γαμησι που λεμε,ε?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ λέω ότι στα αρχίδια μου. Εσύ όμως ποιος ήθελες πριν 3 εβδομάδες να πάρει πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ή ο λαγός ο πράσινος;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ για να την πει,δανείζεται βιαντεάκια απ'τους νιόνιους...τι να λέμε τώρα???
Δεν χρειάζεται να στην πω. Αυτό γίνεται νομοτελειακά χωρίς ιδιαίτερη δική μου προσπάθεια. Βοηθάς και εσύ βέβαια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ λέω ότι στα αρχίδια μου. Εσύ όμως ποιος ήθελες πριν 3 εβδομάδες να πάρει πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ή ο λαγός ο πράσινος;;;;
Ποτε δεν τεθηκε τετοιο ερωτημα,ο στοχος του πρωταθληματος ηταν μονο στη φαντασια σας,τα λεγαμε και τοτε...αλλα εσεις τα λογια μας τα εκλαμβανατε ως δουλεμα,το δουλεμα που τρωτε απο τους Μινους δεν το χετε παρει χαμπαρι τοσα χρονια...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποτε δεν τεθηκε τετοιο ερωτημα,ο στοχος του πρωταθληματος ηταν μονο στη φαντασια σας,τα λεγαμε και τοτε...αλλα εσεις τα λογια μας τα εκλαμβανατε ως δουλεμα,το δουλεμα που τρωτε απο τους Μινους δεν το χετε παρει χαμπαρι τοσα χρονια...
Ενώ εσάς ο στόχος του κυπέλλου είναι εφικτός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φάνηκε τα τελευταία χρόνια...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τουλαχιστον θα παλεψω μεχρι τελους,δεν σταματησα στην επαρχια οπως καποιοι αλλοι...
Το κύπελλο εξάλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Ποτέ δεν πρόκειται ομάδα να χτίσει κάτι πάνω σε ένα κύπελλο. Άσε που δε θα το πάρεις κιόλας. Είστε μια καλή φίλα προσκείμενη ομάδα για τη φιέστα του λαγού.

Επισκέπτης
Το κύπελλο εξάλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Ποτέ δεν πρόκειται ομάδα να χτίσει κάτι πάνω σε ένα κύπελλο. Άσε που δε θα το πάρεις κιόλας. Είστε μια καλή φίλα προσκείμενη ομάδα για τη φιέστα του λαγού.

Εσύ πάντως είσαι πιο αγχωμένος κι από εμάς σχετικά με τον τελικό..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ πάντως είσαι πιο αγχωμένος κι από εμάς σχετικά με τον τελικό..
Εγώ θα τρώω πίτσα και θα πίνω μπυρα. Το άγχος το έχω μη γίνει καμιά μαλακία στη Τούμπα με εσάς και μας αποκλείσουν από τα πλέυ οφ. Είστε γνωστές αδερφές άλλωστε. Το δείξατε και στο βόλλεϋ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ θα τρώω πίτσα και θα πίνω μπυρα. Το άγχος το έχω μη γίνει καμιά μαλακία στη Τούμπα με εσάς και μας αποκλείσουν από τα πλέυ οφ. Είστε γνωστές αδερφές άλλωστε. Το δείξατε και στο βόλλεϋ
Ετσι,ετσι,σου προτεινω να παρεις χαπια για τον υπνο πριν το μεταξυ μας ματς γιατι σας περιμενουν τα δυσκολα...οσο για το κυπελλο ειναι η ευκαιρια να ξαναβαλλετε τα αγαπημενα σας πρασινακια και το παλιο σας συμβολο το τριφυλλι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σωστα,ενω εσεις χτιζετε σε παραπανω,στο πρωταθλημα Σαββατου!!

Επισκέπτης

Ενώ αν δε σας αποκλείσουν θα τα σαρώσετε όλα..

Σας αφήνω τώρα γιατί πάω να ευχηθώ στο βαφτιστήρι μου το παοκτσάκι για τη γιορτή του γιατί την κάνει από σήμερα κι όχι το άλλο Σάββατο που ο νονός του θα σηκώνει κούπα..

Γιατί υπάρχουν κι αυτοί οι παοκτσήδες..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενώ αν δε σας αποκλείσουν θα τα σαρώσετε όλα..

Σας αφήνω τώρα γιατί πάω να ευχηθώ στο βαφτιστήρι μου το παοκτσάκι για τη γιορτή του γιατί την κάνει από σήμερα κι όχι το άλλο Σάββατο που ο νονός του θα σηκώνει κούπα..

Γιατί υπάρχουν κι αυτοί οι παοκτσήδες..
Καν του και δωρο μια πρασινη φανελλα,θα του χρειαστει στο μελλον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom