αμα επιμενεις οκ θα μαζευτουμε να σε ικανοποιησουμεπως γουσταρω να με σκισουν τα παοκια ολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααμα επιμενεις οκ θα μαζευτουμε να σε ικανοποιησουμε
τι πρωτότυπος
εντάξει για Σάββατο βράδυ? Κανονίσατε με τους συνδέσμους? Όλοι στον πύργο τον λευκό με κίτρινα κασκόλ?
ναι αλλα πες στο μεγαστορ σας να μας τα δινουν τσαμπα αλλιως θα παμε σε σ.φ. δικους σας να τα "δανειστουμε"αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
τι πρωτότυπος
εντάξει για Σάββατο βράδυ? Κανονίσατε με τους συνδέσμους? Όλοι στον πύργο τον λευκό με κίτρινα κασκόλ?
δώρο μαζί με το κασκόλ και ένα ταττού του ΘΕΟΥ στο στήθοςναι αλλα πες στο μεγαστορ σας να μας τα δινουν τσαμπα αλλιως θα παμε σε σ.φ. δικους σας να τα "δανειστουμε"
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε συ πετραν να σου πω.αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
τι πρωτότυπος
Δεν εχω προβλημα να παρετε το κυπελλο.
Η επαρση μου την δινει (μπαρτσελονα της ελλαδος και τα σχετικα)
και μην μου πεις οτι εσυ δεν τα λες, γιατι οι περισσοτεροι απο
εσας αυτο λενε.
χενα ετσι;;;θα παρουμε και δωρο διαρκειας;;;δώρο μαζί με το κασκόλ και ένα ταττού του ΘΕΟΥ στο στήθος
αστον μωρε τον σιχαθηκα μην ασχολησε μαζι του...Ρε συ πετραν να σου πω.
εσας αυτο λενε.
όπου συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι, θα υπάρχουν και πολλές απόψεις. Καλές, κακές, μαλακίες, αστείες. Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεταιΡε συ πετραν να σου πω.
εσας αυτο λενε.
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αστον μωρε τον σιχαθηκα μην ασχολησε μαζι του...
Τα χαλασατε? Δεν τον μαμας πια?
με πληγώνειςαστον μωρε τον σιχαθηκα μην ασχολησε μαζι του...
οχι τον μπαμπαοΤα χαλασατε? Δεν τον μαμας πια?
ναι δεν τον γουσταρω πλεον γερασε
καλυτερα ετσι...εχεις καταντησει κουραστικος,κομπλεξικος,γραφικος και προπαγανδιστηςμε πληγώνεις
δεν θέλεις να ξαναγλύψεις την μουνάρα μου?οχι τον μπαμπαο
ναι δεν τον γουσταρω πλεον γερασε
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλυτερα ετσι...εχεις καταντησει κουραστικος,κομπλεξικος,γραφικος και προπαγανδιστης
Αυτα που ανεφερες ειναι χαρακτηριστικα αλλου!!!!
Μην του μιλάς και τον αποπροσανατολίζεις. Ψάχνει τα χάπια του και τον εμποδίζει η κοιλιά του αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααΑυτα που ανεφερες ειναι χαρακτηριστικα αλλου!!!!
ετσι οπως κρεμονται τα μουνοχειλα σου μονο για να τα κανω αντισκηνο ειναιδεν θέλεις να ξαναγλύψεις την μουνάρα μου?
θα την ριξω και μετα να σε δω τι θα λεςΜην του μιλάς και τον αποπροσανατολίζεις. Ψάχνει τα χάπια του και τον εμποδίζει η κοιλιά του αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
μπα ακου με που σου λεω...Αυτα που ανεφερες ειναι χαρακτηριστικα αλλου!!!!
κακος πουστης ειναι
που θα την ρίξεις ρε μαλάκα? Πάνω στο πόδι σου? Ψάχνεσαι για αναπηρική? ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααθα την ριξω και μετα να σε δω τι θα λες
εγω φταιω που σε αφησα να μου ξεφυγεις οταν ησουν μικρος...γιατι τωρα σ'αρεσει κιολας να σε γαμαωπου θα την ρίξεις ρε μαλάκα? Πάνω στο πόδι σου? Ψάχνεσαι για αναπηρική? ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K