Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πολυ ενημερωμενος εισαι για τα οικονομικα του παοκ τελικα...
πρωτον τα 3 χρονια που ειναι ο ζαγορακης στην διοικηση του παοκ δεν χρωσταει τιποτα...πληρωνονται ολα και ολοι...για το αν υπαρχει ταμειακο προβλημα το οποιο θα λυθει και παλι πες μου εσυ τα ξερεις καλυτερα απο εμας...
για τα χρεη που αφησε ο μπαμπης φευγοντας και ενω διαγραφηκαν με το αρθρο 44 θα μας πεις η και η αποκρυψη τους ειναι μερος της προπαγανας σας;
ε; παλικαρακι μου;

Ψαξε, ρωτα, μαθε, πως πηρες πιστοποιητικο περσυ, πως ανοιξε η τρυπα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ στα 2,5+ και πως θα παρεις πιστοποιητικο για του χρονου, καθως και γιατι καθε 3μηνο κανεις αμκ......... εκτος αν και το "ταμειακο" προβλημα περιμενεις να καλυφτει απο την αμκ.......(οπως το χειμωνα, με τα 600-700 που μαζευτηκαν)..... ρωτα τον λιλλη, τρεχει ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.......

Το 1,5 που αφησε τρυπα ο μπαμπης, ειναι θηλια μεν, αντιμετωπισημη δε, ειδικα τωρα που ειμαι στον τελικο και εχω Ευρωπη για του χρονου, στον ΑΡΗ κανεις δεν παιζει με τα οικονομικα ρισκαροντας την βιωσιμοτητα του συλλογου, μετα απο αυτα που εχουμε παθει, δε βασιζονται σε μαλακιες του τυπου "θα ξεσηκωσουμε τον κοσμο να βγει στους δρομους" και θα "χαριστουν" τα χρεη..... αυτα ΠΕΡΑΣΑΝ.... ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΑ.....(κατι τετοιες μαλακιες πιστευε και πηγαινε να κανει ο μπαμπης, γι αυτο πουλαει εφημεριδες τωρα)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λακαμά Ζαγόρα(και όλοι ρεπόρτερ της πόλης)

μια φορά ας έρθει παίκτης στην πόλη μας και να πείτε "δεν μας αρέσει" ή "δεν είναι καλός"

μια ζωή δημόσιες σχέσεις.....για αυτό είμαστε πίσω 100 χρόνια από την Αθήνα

τώρα παινεύει τον Γκουστάβο(ο οποίος είχε καποια καλά δείγματα)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι σου κανει εντυπωση? Δεν τους εχεις μαθει πλεον? Κωλομπαριλικια για ενα ξεροκομματο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κι όμως....αυτοί που δεν είναι παπαγαλάκια και έχουν γνώμη-Πανούτσος,Γεωργίου,Συρίγος,Καίσαρης κα-είναι και οι πιο ακριβοπληρωμένοι....

οι υπόλοιποι είναι παπαγαλάκια χωρίς άποψη....Κατσαροί κλπ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κι όμως....αυτοί που δεν είναι παπαγαλάκια και έχουν γνώμη-Πανούτσος,Γεωργίου,Συρίγος,Καίσαρης κα-είναι και οι πιο ακριβοπληρωμένοι....

οι υπόλοιποι είναι παπαγαλάκια χωρίς άποψη....Κατσαροί κλπ

Ασε, πλεον δεν εχω εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑ, τι λεει, ΓΙΑΤΙ το λεει, ΠΟΤΕ το λεει και ΓΙΑΤΙ το λεει ΟΤΑΝ το λεει........... μονο τα ματακια, τα αυτακια και την κριση μου εμπιστευομαι, οσο για νεα και εξελιξεις και ειδησεις, εχω μπει στη λογικη και τη διαδικασια να ΠΕΡΙΜΕΝΩ οτι ειναι να γινει, παρα να τρωω τις μπουρδες τους.........

Εχουμε τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που μας ΑΞΙΖΟΥΝ (δυστυχως)........γενικοτερα στην Ελλαδα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να ξαραχνιαζω το thread σας, μουσαφιρηδες????? Οντως κουραστηκα, δεν περιγραφω αλλο...... ξερω αλλωστε ποτε θα ξαναεμφανιστειτε, στις 25/4 ΑΝ στραβωσει το πραγμα.........μεχρι τοτε, κανετε τα ταματα και τις προσευχες σας στον αλλαχ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί εγώ θα χάσω το κύπελλο;;;;; Εκτός αν ο μόνος λόγος που το θέλεις είναι για να τη λες σε εμάς. Επομένως δικαιώνεις την γενικότερη πεποίθηση ότι είσαι μια μικρή ομάδα όχι μόνο στο μεγεθος (κάτι που είναι αντικειμενικό) αλλά και στη νοοτροπία (κάτι το οποίο στηρίζεται σε εσάς).

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τωωωωωωωωρα??????? Απο περσι τα εχουν ξεπουλησει, μαζι με το καφε κρουασαν molto του σορτς  (στον κωλο)!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να τα βαλουν και αυτα εκει που εβαλαν τα αλλα του αστερα, της ξανθουλας και τις καβαλιτσας???????? (Απο το στομα μου και στου θεου τ' αυτι!!!!!! )
κοσμοτε λέμε κοσμοτε. Μπας και πουληθεί και κανα διαρκείας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κοκοπιτακο
λεγε ρε μαλακα στα ισια...
τι βλεπεις για τον τελικο;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοκοπιτακο
λεγε ρε μαλακα στα ισια...
τι βλεπεις για τον τελικο;
Ο προπονητής σας είναι καλύτερος. Αν καταφέρει και εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του καλβο και την ανύπαρκτη άμυνα του λαγού μπορεί να το πάρει στα μουλωχτά τα ματσάκι. Γιατί αν πάτε στα ίσια θα φάτε πολλά γκολ.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ψαξε, ρωτα, μαθε, πως πηρες πιστοποιητικο περσυ, πως ανοιξε η τρυπα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ στα 2,5+ και πως θα παρεις πιστοποιητικο για του χρονου, καθως και γιατι καθε 3μηνο κανεις αμκ......... εκτος αν και το "ταμειακο" προβλημα περιμενεις να καλυφτει απο την αμκ.......(οπως το χειμωνα, με τα 600-700 που μαζευτηκαν)..... ρωτα τον λιλλη, τρεχει ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.......

Το 1,5 που αφησε τρυπα ο μπαμπης, ειναι θηλια μεν, αντιμετωπισημη δε, ειδικα τωρα που ειμαι στον τελικο και εχω Ευρωπη για του χρονου, στον ΑΡΗ κανεις δεν παιζει με τα οικονομικα ρισκαροντας την βιωσιμοτητα του συλλογου, μετα απο αυτα που εχουμε παθει, δε βασιζονται σε μαλακιες του τυπου "θα ξεσηκωσουμε τον κοσμο να βγει στους δρομους" και θα "χαριστουν" τα χρεη..... αυτα ΠΕΡΑΣΑΝ.... ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΑ.....(κατι τετοιες μαλακιες πιστευε και πηγαινε να κανει ο μπαμπης, γι αυτο πουλαει εφημεριδες τωρα)
και ρωταω τωρα εγω...
ερανο εξω απο το γηπεδο σου γιατι εκανες?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Με διαφορά το καλύτερο videaki στα χρονικά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γυφτακια μετα την κυριακη προβαρετε ολοι τα πρασινα του αφεντικου,σας πανε τρελλα...τον κοντο του χρονου θα τον αποδοκιμασει κανεις γυριστρουλες?Ακομη ερχονται στα αυτια μου οι φωνες για προδοσια και τα γιουχαισματα...πραγματικα ειναι το μονο σπορ στο οποιο βγαινετε πρωταθλητες χωρις αντιπαλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom