Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
όταν ο ΠΑΟΚ πήγαινε κάθε χρόνο σε τελικό και τον έβλεπε όλη η Ελλάδα με Κωστίκο,Δημόπουλο,Κούδα κλπ-κάνοντας τα

Tώρα πρόσφατα δηλαδή...
Κλάαααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικραααααααααααααααααααα
Δυστυχίαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σε ξεφτύλισε ο Ολυμπιακός με παίκτες μαζεμένους από τις παραλίες...με τον Σεγκούρα!!!!στην Θεσσαλονίκη μέσα....

και πήγα εγώ με τον γάβρο στα χάι του με Καρεμπέ Τζιοβάνι και τον έριξα 4 για πλάκα....

ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ....

κάτσε τώρα να σε ξεφτυλίσει και ο Νιόπλιας-μετά τον Σεγκούρα και τον Λεμονή

που σε έξι μήνες θα δουλεύει στον...Ακράτητο!!!

Διακρινω μια πικρια ποιητα μου.............. :2funny:

Εεεεετσι........  :sunglasses:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Tώρα πρόσφατα δηλαδή...
Κλάαααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικραααααααααααααααααααα
Δυστυχίαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ασ'τους, δυσκολες στιγμες περνανε.......... και ακομα που εισαι..... τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ερχονται!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
κάτσε τώρα να σε ξεφτυλίσει και ο Νιόπλιας-μετά τον Σεγκούρα και τον Λεμονή

που σε έξι μήνες θα δουλεύει στον...Ακράτητο!!!
Τυχερέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Για μια μέρα θα είστε τ'αφεντικά της πόλης..
Εμείς θα λείπουμε γιατί θα παίζουμε τελικό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός βέβαια κι αν παίξετε κανένα φιλικό με τις γριές....

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Ασ'τους, δυσκολες στιγμες περνανε.......... και ακομα που εισαι..... τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ερχονται!!!!!!!!!!!!

Πολύ κούραση ρε Μάξιμε....
Όλο το απόγευμα τρέχω για το πανί!!

Τυχεροί οι ζμπαουγτζήδες. Φραπεδιά,παραλία και χάζι.
Ενώ εμείς....λιώνουν τα νειάτα μας στη βιοπάλη!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γκολ και ξύλο στον πουσταρά τον θρύλο...

όταν εσείς...φιλιόσασταν μεταξύ σας στο Καυτατζόγλειο :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Telikos 2001 PAOK-Gayros 19_jpg.jpg
    Telikos 2001 PAOK-Gayros 19_jpg.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Telikos 2001 PAOK-Gayros 24_jpg.jpg
    Telikos 2001 PAOK-Gayros 24_jpg.jpg
    182,7 KB · Εμφανίσεις: 9

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΧΧΧ Ξαφνικά μάθαμε ότι εμπλέκεται σε θέματα ομάδων της Βόρειας Ελλάδας και ο πρόεδρος του πρωταθλητή ΧΧΧ Ασχολείται ο αξιότιμος κύριος Πατέρας και με άλλα θέματα, εκτός της δικής του ομάδας; ΧΧΧ Ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες ομάδων της Μακεδονίας και της Θράκης, καλά θα κάνει να μην μπαίνει «σφήνα» ΧΧΧ Υπάρχει μπροστά μας ο τελικός του κυπέλλου και επομένως ας κοιτάξει να λύσει τα εσωτερικά προβλήματα του ΠΑΟ ΧΧΧ Εκεί που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων, όλοι θέλουν να φύγουν ΧΧΧ Ας μην ασχολείται λοιπόν με ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, πατώντας σε πρόσκαιρες «συμμαχίες» ΧΧΧ Έχουν γνώση και κρίση οι Βορειοελλαδίτες και δεν περιμένουν από κανέναν να τους δώσει «γραμμή» τι πρέπει να κάνουν ΧΧΧ Ειδικά όταν πρόκειται για παράγοντα ομάδας της Αθήνας, που ευνοήθηκε τόσο πολύ φέτος από διαιτησίες για να πάρει το πρωτάθλημα ΧΧΧ Στον τελικό πάντως, δεν θα «περάσει» η μπογιά ΧΧΧ Πάμε σ΄ άλλο θέμα τώρα ΧΧΧ Ο Παντελή από σήμερα μπαίνει πιο δυνατά, αφού αναμένεται να έχει και δικαίωμα υπογραφής στον Ηρακλή ΧΧΧ Πρώτες του κινήσεις αναμένεται να είναι η ανανέωση με Κατσαμπή και το θέμα προπονητή ΧΧΧ Βλέπω να μένει ο Τάσος, δεν ξέρω εάν θα μείνει ο Μπουμπένκο ΧΧΧ Υπάρχει διάσταση στο οικονομικό, αλλά θα το χειριστεί ο Κύπριος σύμφωνα με τα βαλάντια της ομάδας ΧΧΧ Στον ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης έχει τέσσερις επιχειρηματίες που του υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν λεφτά ΧΧΧ Οι δυο είναι από την Αθήνα ΧΧΧ Από βδομάδα ξεκινάει επαφές για να φέρει λεφτά στην ΠΑΕ, μέσα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΧΧΧ Εάν δεν θα τον «πουλήσουν» και τώρα δε γνωρίζω ΧΧΧ Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα «χτυπήσει» όπου μπορεί για να μπουν λεφτά στα ταμεία ΧΧΧ Παράλληλα, θα γίνουν οι επαφές για το πιο σημαντικό θέμα του ΠΑΟΚ ΧΧΧ Τη ρύθμιση χρεών ΧΧΧ Αυτό είναι το βασικό για τον ΠΑΟΚ και όχι ΜΟΝΟ το γήπεδο ΧΧΧ Η νέα Τούμπα θα γίνει στην ώρα της ΧΧΧ Θα αποφασίσουν όλοι μαζί ΧΧΧ Για τη ρύθμιση των χρεών όμως, πρέπει να ασχοληθεί συσπειρωμένη, όπως πάντα, όλη η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια ΧΧΧ Διορθώνω κάτι που έγραψα χτες σχετικά με τη συνέντευξη Γκάλη ΧΧΧ Ο Χρήστος ο Σαμαράς έκανε όλες τις επαφές με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αναστασοπούλου ΧΧΧ Και δέχθηκε να μιλήσει ο Γκάλης, ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός ΧΧΧ Ξέρετε ότι ο Νικ σπάνια μιλάει και επιλέγει σε ποιους θα μιλήσει ΧΧΧ Τον «έψησε» ο Σαμαράς ΧΧΧ Ο Πάρις έδωσε μια καλή ιδέα στη δημοσιογράφο ΧΧΧ Αύριο πάλι, πρώτα ο ΘΕΟΣ…

Αθανατη βορειοελλαδιτικη δημοσιογραφια.....

Κυρ νικο, οταν εχωνε τη μυτη του ο πατερας-βγενοπουλος και εστελνε λεφτα ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ δεν εγραψες κανενα παρομοιο αρθρο, τοτε ηταν καλα, ε? Μην τους ξυπνας ομως και μην τους κοντραρεις τους "απο κατω" γιατι οπως σωστα γραφεις, ο τοντωρας ψαχνει επιχειρηματιες και ΛΕΦΤΑ, μην του κλεισουν για τα καλα τη κανουλα και μετα ποιος σας σωζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ........αλλωστε πλησιαζει η ωρα που θα σκασει η μπομπα, καποιοι πρεπει να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ πιστοποιητικο και μαλλον οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ τελειωσαν.........

Αντε, πολλα σας λεω και θα σας ξυπνησω...........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ κούραση ρε Μάξιμε....
Όλο το απόγευμα τρέχω για το πανί!!

Τυχεροί οι ζμπαουγτζήδες. Φραπεδιά,παραλία και χάζι.
Ενώ εμείς....λιώνουν τα νειάτα μας στη βιοπάλη!!!!

Σε καταλαβαινω "νεε" μου, κουραγιο!!!!!!!!!!

Τυχεροι δε λες τιποτα, τωρα που ειναι αραχτοι, γιατι ΣΥΝΤΟΜΑ θα παρει φωτια το κωλαρακι τους.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το ξέρεις καλά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ

τα είπαμε αυτά....από τον ΠΑΟΚ ξεκινάτε την αθλητική εφημερίδα....

απέξω και ανακατωτά...ισολογισμούς,μεταγραφές,διοικητικά

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το ξέρεις καλά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ

τα είπαμε αυτά....από τον ΠΑΟΚ ξεκινάτε την αθλητική εφημερίδα....

απέξω και ανακατωτά...ισολογισμούς,μεταγραφές,διοικητικά

Αγωνιουμε, περιμενουμε ποτε θα σκασει η μπομπα και επειδη θα ειναι τοσο μεγαλη η εκρηξη, μη μας πιασει αδιαβαστους και μας ερθουν τα σκαγια!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως για εσας, ο κοσμος το εχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι, το ρδελομπου σας, αλλα θα φατε παλι το "νεο γηπεδο" και τον "ροναλτινιο" σε πρωτοσελιδα!!!!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής

Συνημμένα

• Old School Ekdromh_jpg.jpg
    Old School Ekdromh_jpg.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Old School Veria 1_jpg.jpg
    Old School Veria 1_jpg.jpg
    158,6 KB · Εμφανίσεις: 14

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
μαγκες το πανω ετοιμο?? ;)
you know what i mean ε?
για τον τελικο λεμεεε...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, απασχολεί για μια ακόμα φορά τα μέσα. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να επιπλήξει έναν ιερέα που ο κακομοίρης έχει ένα πάθος…
Ο παπά Χρήστος, γνωστός και ως Παπα ΠΑΟΚ, είναι φανατικός οπαδός του… ΠΑΟΚ και σε κάθε αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του!!!

Για τον Μητροπολίτη Άνθιμο, όμως, αυτή δεν είναι η… πρέπουσα εικόνα ιερέα. Έτσι λοιπόν του… «έβαλε» τις φωνές και του είπε να μην εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο.

Ο παπά ΠΑΟΚ όμως δεν μασάει από τέτοιες παρατηρήσεις και έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μητροπολίτη.

«Νομίζω ότι αυτό προσβάλει και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους, όσους πάνε στο γήπεδο. Δηλαδή αυτά τα παιδιά που πάνε στο γήπεδο και στην εκκλησία τι είναι; Αλήτες; Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, θα είμαι εκεί και ότι κι αν είναι θα το πληρώσω εγώ. Δεν θα βάλω τον ΠΑΟΚ να το πληρώσει, εγώ θα το πληρώσω, αλλά θα είμαι κοντά στο λαό»,

Γεια σου Παπά.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Αγωνιουμε, περιμενουμε ποτε θα σκασει η μπομπα και επειδη θα ειναι τοσο μεγαλη η εκρηξη, μη μας πιασει αδιαβαστους και μας ερθουν τα σκαγια!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως για εσας, ο κοσμος το εχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι, το ρδελομπου σας, αλλα θα φατε παλι το "νεο γηπεδο" και τον "ροναλτινιο" σε πρωτοσελιδα!!!!!!!!
ωραιο ηταν αυτο ρε συ...γελασα πρωι πρωι...
δεν μου λες ομως εσυ πρωταθλητη του καλοκαιριου της μπαρτσελονα της ελλαδας;;;
ποσες φορες θα τρεξεις αεροδρομιο τον ιουλιο-αυγουστο για τις μεταγραφαρες που θα σου φερουν ο κοντης και η παρεα του για να τους αποχαιρετησεις παλι τα χριστουγεννα;;
υ.γ.
τα λεφτα του βιτολο μπηκαν η ακομα;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ωραιο ηταν αυτο ρε συ...γελασα πρωι πρωι...
δεν μου λες ομως εσυ πρωταθλητη του καλοκαιριου της μπαρτσελονα της ελλαδας;;;
ποσες φορες θα τρεξεις αεροδρομιο τον ιουλιο-αυγουστο για τις μεταγραφαρες που θα σου φερουν ο κοντης και η παρεα του για να τους αποχαιρετησεις παλι τα χριστουγεννα;;
υ.γ.
τα λεφτα του βιτολο μπηκαν η ακομα;;;

Μη μπερδευεσαι νεε μου, αλλο αποτυχημενες μεταγραφες και αστοχες δηλωσεις του θεαθηναι, οι δικοι σου αλλωστε ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τετοια,ε? και αλλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ και ατασθαλιες σε βαθμο κακουργηματος....... αναμενονται εξελιξεις.........

Α και κατι για τους προχωρημενους, ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ τελος......

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μη μπερδευεσαι νεε μου, αλλο αποτυχημενες μεταγραφες και αστοχες δηλωσεις του θεαθηναι, οι δικοι σου αλλωστε ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τετοια,ε? και αλλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ και ατασθαλιες σε βαθμο κακουργηματος....... αναμενονται εξελιξεις.........

Α και κατι για τους προχωρημενους, ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ τελος......
πολυ ενημερωμενος εισαι για τα οικονομικα του παοκ τελικα...
πρωτον τα 3 χρονια που ειναι ο ζαγορακης στην διοικηση του παοκ δεν χρωσταει τιποτα...πληρωνονται ολα και ολοι...για το αν υπαρχει ταμειακο προβλημα το οποιο θα λυθει και παλι πες μου εσυ τα ξερεις καλυτερα απο εμας...
για τα χρεη που αφησε ο μπαμπης φευγοντας και ενω διαγραφηκαν με το αρθρο 44 θα μας πεις η και η αποκρυψη τους ειναι μερος της προπαγανας σας;
ε; παλικαρακι μου;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σας γαμάω και ανεβαίνω πάνω να σας....ξαναγαμήσω από του χρόνου