Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ευχή του εκφωνητή στο κλειστό της Πυλαίας «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν»!

Φίλαθλοι της σερβικής ομάδας έδωσαν το «παρών» στο «παλατάκι» για να συμπαρασταθούν στον ΠΑΟΚ. Τραγουδούσαν μαζί με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» τα συνθήματα της κερκίδας και όλα κυλούσαν ομαλά. Ομως κάποια στιγμή ο εκφωνητής του γηπέδου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, ευχήθηκε «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν για το φάιναλ φορ»! Οσοι το άκουσαν εξεπλάγησαν, αφού δεν είναι σύνηθες να ακούγεται διά μικροφώνου τέτοια ευχή σε αντίπαλο ελληνικής ομάδας!

Το θέμα δεν μπορούσε να περάσει «στο ντούκου». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, έπεσε από τα σύννεφα όταν το πληροφορήθηκε. «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είναι ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε», τόνισε ο επικεφαλής της διοίκησης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ερωτηθείς για το θέμα είπε: «Δεν το άκουσα. Πάντως είναι καλό για μία ελληνική ομάδα να πάει μπροστά γιατί το ελληνικό μπάσκετ με τίτλους παίρνει αξία στον ευρωπαϊκό χώρο».

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ μονο και παντα εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρτιζάν γερά και γάμα τα μουνιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακoμα δεν απάντησες. Ήταν ή δεν ήταν πέναλντι της καβάλας:;;; Έκανε ή δεν έκανε κωλοδάχτυλα ο ναφτί;;;;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Ακoμα δεν απάντησες. Ήταν ή δεν ήταν πέναλντι της καβάλας:;;; Έκανε ή δεν έκανε κωλοδάχτυλα ο ναφτί;;;;;;
καλα ρε μαλακα γιατι δεν πας στην τουμπα;
φοβασαι να περασεις την παπαναστασιου
θες να ερθω να περασουμε μαζι τον δρομο;
καλοκαιριασε και δεν μπορεις να κρυψεις και την μπλουζα ρε γαμωτο
ρε κοκοπιτακο θα τους πω να μην σε πειραξουν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ποιο πεναλτυ ρε αστειοι???????? Ποια κωλοδαχτυλα??????? Ουτε οι ΑΜΜΕΣΟΙ αντιπαλοι μας πλεον δε διαμαρτυρονται οπως εσεις........... εχετε χασει τη μπαλα για τα καλα πλεον και που ειστε ακομα........

Αυτα που τα ειδες? Ησουν και συ με τους παρτιζανομογγολους με τα κρανη και τα λοσταρια???? ΝΤΡΟΠΕΣ των οπαδων και της Μακεδονιας..........

Ψιτ, που 'σαι, σημερα υποστηριζετε την τριπολιτσα, μη μπερδευτειτε.......ααααα και μην ξεχασω, μη ΣΤΗΘΗΤΕ στον πουρακια σημερα, δε χρειαζεται, δε μας φτανει με τιποτα ο δορυφορος, μην ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΤΕ..........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αντε καλα εσυ ζεις στην κοσμαρα σου
τωρα μας τα ειπες για νεο?
εσυ τι λες?
ποιον θα στηριζαμε?
τους απογονους του στολου?
μη μου πεις οτι το κανεις εσυ?
προσεχε θα κλαψουμε

ΕΠΙΣΗΜΑ στο ΚΡΑΤΙΚΟ σας γηπεδο να φωναζουν ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ "καλη επιτυχια" σε μια ΞΕΝΗ ομαδα??????????

Συνεχιστε την κατρακυλα, μας χαριζετε απιστευτες στιγμες γελιου...........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ευχή του εκφωνητή στο κλειστό της Πυλαίας «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν»!

Φίλαθλοι της σερβικής ομάδας έδωσαν το «παρών» στο «παλατάκι» για να συμπαρασταθούν στον ΠΑΟΚ. Τραγουδούσαν μαζί με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» τα συνθήματα της κερκίδας και όλα κυλούσαν ομαλά. Ομως κάποια στιγμή ο εκφωνητής του γηπέδου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, ευχήθηκε «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν για το φάιναλ φορ»! Οσοι το άκουσαν εξεπλάγησαν, αφού δεν είναι σύνηθες να ακούγεται διά μικροφώνου τέτοια ευχή σε αντίπαλο ελληνικής ομάδας!

Το θέμα δεν μπορούσε να περάσει «στο ντούκου». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, έπεσε από τα σύννεφα όταν το πληροφορήθηκε. «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είναι ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε», τόνισε ο επικεφαλής της διοίκησης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ερωτηθείς για το θέμα είπε: «Δεν το άκουσα. Πάντως είναι καλό για μία ελληνική ομάδα να πάει μπροστά γιατί το ελληνικό μπάσκετ με τίτλους παίρνει αξία στον ευρωπαϊκό χώρο».

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ μονο και παντα εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άνοιξε ρε καραγκιόζη ένα λεξικό,να δεις τη σημασία της λέξης ρουφιάνος....έμαθες μια λέξη και την πετάς όπου να'ναι....

ΥΓ το Τρίπολη-άρης γιατί έχει φραγή?......τί?....τόσο σίγουρο το έχουν?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλά ρε Τριπολιτσιώτες...

δεν σέβεστε το....Πιπελούχο Ελλάδος 2010?....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΕΠΙΣΗΜΑ στο ΚΡΑΤΙΚΟ σας γηπεδο να φωναζουν ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ "καλη επιτυχια" σε μια ΞΕΝΗ ομαδα??????????

Συνεχιστε την κατρακυλα, μας χαριζετε απιστευτες στιγμες γελιου...........
την ποια?
σκουπησε τωρα τα φλοκια της τριπολης κ ασχολεισου με την ομαδουλα σου που θα πιασεις στο στομα σου την μεγαλυτερη ομαδα της πολης
οτι γουσταρουμε κανουμε στο ωραιοτερο ιδιοτικο γηπεδο της Ελλαδος
:pipa2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βαμος....
προσεξτε μην το κανετε αβαβα το ματς
εμεις μπηκαμε και μαθηματικα στην 5αδα
δεν χρειαζεται να στηθειτε
ναι ρε δεν το ειδες?
ρε ειστε καημενοι τελειως
φατε κ μια πουτσα πακετο απο την τριπολη κ ολα καλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
την ποια?
σκουπησε τωρα τα φλοκια της τριπολης κ ασχολεισου με την ομαδουλα σου που θα πιασεις στο στομα σου την μεγαλυτερη ομαδα της πολης
ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ
ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
την ποια?

δεν το ήθελαν το ματς,ήταν αδιάφοροι...

πέρσυ που το ήθελαν,έφαγαν 4!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ
ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ
κοιταξε να δεις
η ιστορια εχει δειξει οτι οταν παω σε τελικους οποιον εχω βρει μπροστα μου τον εχω ξεμουνιασει
σε αντιθεση με την μικρη σας ομαδα η οποια τρωει απο τους ηλιοκαμενους απο ηλιοθερεπεια παικτες της οποιαδηποτε αντιπαλης πολλα........
γι αυτο μην βγαζεις απο τωρα γλασσα γιαι θα εισαι κρυμμενος σε λιγες μερες
κ οχι τιποτα,ειναι κριμα να σου κανω τουρτα για τα 40 χρονια σου :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κοιταξε να δεις
η ιστορια εχει δειξει οτι οταν παω σε τελικους οποιον εχω βρει μπροστα μου τον εχω ξεμουνιασει
σε αντιθεση με την μικρη σας ομαδα η οποια τρωει απο τους ηλιοκαμενους απο ηλιοθερεπεια παικτες της οποιαδηποτε αντιπαλης πολλα........

Σκέψου deker σκηνικό:

εκεί που πηγαίνατε για πρωτάθλημα....και τα αρειανά δεν θα έβρισκα τρύπα να κρυφτούν...να πάρουν τώρα το κύπελλο...και να βγούν 2οι στα πλεϊ-οφ...και να πάνε για σεντόνι...βλέπω να μην βρίσκεται μετά εσείς τρύπα... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μα ο κουπερ σκιζοταν
αααααα
ξεχασα,ο κοντης κανει κουμαντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το δωσαμε ρε συ το ματς
πως θα γινει να το καταλαβεις....
οποτε θελαμε γκολ βαζαμε
εσυ ετοιμασου για νεο βιασμο στου χαριλαου...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις
ξερεις ρε απο ποτε εχεις να πας σε τελικο
αιντα αιντα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φυσικα και φαβορι ειναι η βαζελα
στην εδρα του παιζει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σκέψου deker σκηνικό:

εκεί που πηγαίνατε για πρωτάθλημα....και τα αρειανά δεν θα έβρισκα τρύπα να κρυφτούν...να πάρουν τώρα το κύπελλο...και να βγούν 2οι στα πλεϊ-οφ...και να πάνε για σεντόνι...βλέπω να μην βρίσκεται μετά εσείς τρύπα... :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φαε τη γλωσσα σου :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τουρνέ κάνουνε σε όλη την Ελλάδα μπας και σηκώσουν κανένα κύπελλο....

Πάτρα,Τούμπα,Καυτατζόγλειο,ΟΑΚΑ....

αλλά τίποτα

μέχρι τώρα σε 3 τελικούς δεν έχουν κάνει ούτε....σουτ!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερεις ρε απο ποτε εχεις να πας σε τελικο
αιντα αιντα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φυσικα και φαβορι ειναι η βαζελα
στην εδρα του παιζει...
μα αυτη ειναι η μαγκια
οταν πηγαινεις κ αν πηγαινεις οπως ο ΠΑΟΚ να το παιρνεις
εσυ ξερεις τι θα πει να παιρνεις εναν τιτλο? :2funny:
μονο πικρες σε κερναει η ομαδα σου στους τελικους
αν ειναι να τα παθαινω κ γω αυτα καλυτερα να πηγαινω καθε 5 χρονια κ να το παιρνω παρα χρονο παρα χρονο κ παιρνω τ αρχιδια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom