καλα ρε κλουζο ολα τα προσεχεις?γιατι άλλαξες υπογραφη?
αλλαξα γιατι μου σπαει τ αρχιδια μια ηλιθια εδω μεσα
καλα ρε κλουζο ολα τα προσεχεις?γιατι άλλαξες υπογραφη?
ε...φυσικαμα αυτη ειναι η μαγκια
οταν πηγαινεις κ αν πηγαινεις οπως ο ΠΑΟΚ να το παιρνεις
εσυ ξερεις τι θα πει να παιρνεις εναν τιτλο?
μονο πικρες σε κερναει η ομαδα σου στους τελικους
αν ειναι να τα παθαινω κ γω αυτα καλυτερα να πηγαινω καθε 5 χρονια κ να το παιρνω παρα χρονο παρα χρονο κ παιρνω τ αρχιδια μου
ρε μαλακα αντε ασχολησου με την ομαδα σουΤουρνέ κάνουνε σε όλη την Ελλάδα μπας και σηκώσουν κανένα κύπελλο....
Πάτρα,Τούμπα,Καυτατζόγλειο,ΟΑΚΑ....
αλλά τίποτα
μέχρι τώρα σε 3 τελικούς δεν έχουν κάνει ούτε....σουτ!!!!!
βρε εσενα κ να στο δινουν δεν το παιρνειςε...φυσικα
μια το γκαγκατσοκυπελλο
και μια το στημενο με τα τρια μετρα οφσαιντ του οκκα
ετσι και εγω παιρνω μπαμπεσικα κυπελλα...
καλα ρε κλουζο ολα τα προσεχεις?
αλλαξα γιατι μου σπαει τ αρχιδια μια ηλιθια εδω μεσα
ποια ειναι η ηλιθια? στην πεφτει καμια απο δω μεσα να της ξεριζώσω τα εξτενσιονς?
το ξερα οτι αυτο θα σκεφτοσουνσορρυ, απλα νόμιζα πως ειχες την διαισθηση ότι σε λιγο καιρό δεν θα ίσχυε.
ποια ειναι η ηλιθια? στην πεφτει καμια απο δω μεσα να της ξεριζώσω τα εξτενσιονς?
βρε ουστΤο...Λιλάκι!!!
το ξερα οτι αυτο θα σκεφτοσουν
το αλλαξα μετα απο μια κουβεντα διαρκειας πριν λιγες μερες
ελα ρε,η ανναμαρια ειναι το ζωο που με εκνευριζει
κ οχι μονο εμενα
βρε ουστ
αν το σηκωσει η βαζελα(κουφια η ωρα)βρε εσενα κ να στο δινουν δεν το παιρνεις
βασικα πρεπει να παρει τον μπουλο της οσο πιο γρηγορα γινεταια, αυτη ούτως η άλλως πρέπει να φαει ανάποδες.
Σκέψου deker σκηνικό:
εκεί που πηγαίνατε για πρωτάθλημα....και τα αρειανά δεν θα έβρισκα τρύπα να κρυφτούν...να πάρουν τώρα το κύπελλο...και να βγούν 2οι στα πλεϊ-οφ...και να πάνε για σεντόνι...βλέπω να μην βρίσκεται μετά εσείς τρύπα...
ποιος κ ποτε?
ο άλλος έπινε καφέ και μόλις τον είδε φάτσα-κάρτα...τον παράτησε!!!
Ακόμη μια φορά με κάνεις να βεβαιωθώ ότι θέλετε ισονιμία όταν σας συμφέρει. Αδερφές....Ποιο πεναλτυ ρε αστειοι???????? Ποια κωλοδαχτυλα??????? Ουτε οι ΑΜΜΕΣΟΙ αντιπαλοι μας πλεον δε διαμαρτυρονται οπως εσεις........... εχετε χασει τη μπαλα για τα καλα πλεον και που ειστε ακομα........
Αυτα που τα ειδες? Ησουν και συ με τους παρτιζανομογγολους με τα κρανη και τα λοσταρια???? ΝΤΡΟΠΕΣ των οπαδων και της Μακεδονιας..........
Ψιτ, που 'σαι, σημερα υποστηριζετε την τριπολιτσα, μη μπερδευτειτε.......ααααα και μην ξεχασω, μη ΣΤΗΘΗΤΕ στον πουρακια σημερα, δε χρειαζεται, δε μας φτανει με τιποτα ο δορυφορος, μην ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΤΕ..........
Στο γκαγκατσοκύπελλο εγώ απέκλεισα ολυμπιακο και αεκ εσύ;;;;; Αρά ποιον βοήθησε ο γκαγκάτση για να πάει τελικό:;; Μη ξεχάσω και τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί κυπέλλου μέσα στην κιτρινόμαυρη ( ) Τούμπα που εξελίχτηκαν σε αδερφιές τύπου έπρεπε να γίνει αλλού ο αγώνας. Αδερφάρες!!!!!!!!!!!!!!!!ε...φυσικα
μια το γκαγκατσοκυπελλο
και μια το στημενο με τα τρια μετρα οφσαιντ του οκκα
ετσι και εγω παιρνω μπαμπεσικα κυπελλα...
βαλτα στον κωλο σου τα δοκαριαείπαμε
3 τελικοί,0 σουτ....
και 2 δοκάρια!!!
και 2 δοκάρια!!!