Την καβάλα απέκλεισες και αυτή με σφαγή.2 πόντους στα play off δηλαδή??
Ίσως γιατί εγώ έφτασα στο τέρμα και σε άλλη διοργάνωση..
Δηλαδή από το Σεπτέμβριο κάνατε κράτειν για τα πλέυ οφ;;;;;; Άσε που μάλλον για τρεις πάει
Την καβάλα απέκλεισες και αυτή με σφαγή.2 πόντους στα play off δηλαδή??
Ίσως γιατί εγώ έφτασα στο τέρμα και σε άλλη διοργάνωση..
Την καβάλα απέκλεισες και αυτή με σφαγή.
Την καβάλα απέκλεισες και αυτή με σφαγή.
Άσε που μάλλον για τρεις πάει
Άσε που τις περιοσσότερες μαλακίες εδώ μέσα εσύ τις γράφεις γενικότερα
Δεν εμπιστέυεσαι τη κρίση σου για τα ίδια τα γραφόμενά σου;;;;Μεγάλη τιμή για μένα να θεωρείς εσύ μαλακίες τα γραφόμενά μου.
Αν τα έβρισκες ΕΣΥ σωστά θα έπρεπε να ψαχτώ..
Δεν εμπιστέυεσαι τη κρίση σου για τα ίδια τα γραφόμενά σου;;;;
Και θα μου κλάσεις τα παπαριαΚοίτα....αν έχεις όρεξη για μαλακίες,μπορεί να βαριέμαι λίγο αλλά δδε θα σου χαλάσω και το χατήρι.
ποιος σε πολεμαει μωρη γαμιολα
σιγα μην φοβηθουμε και την γυφτια
ε...ποιον λεει;Δε νομίζω να εννοεί εσάς πάντως
Κάτσε ρε μεγάλε. Να παραδέχεσαι και 2-3 πράγματα στο φινάλε. [glow=red,2,300]Δεν ήταν ό ορισμός του πέναλντι στο δέυτερο ματς στην καβάλα;;;; Ο ναφτί δεν έπρεπε να φάει δεύτερη κίτρινη για τα κωλοδάχτυλα:;;;;;[/glow] Αλλα μόνο στο μπλα μπλα θέλετε και εσείς ισονομία.
Άσε που τις περιοσσότερες μαλακίες εδώ μέσα εσύ τις γράφεις γενικότερα
Ρε "μεγαλε".... τα πιστευετε και τα λετε?????????? (Σοβαρα ρωταω)
Μάξιμε....
Τα πιστεύουν
Διαφωνείς κάπου;;;;;;; (Σοβαρά ρωτάω)Ρε "μεγαλε".... τα πιστευετε και τα λετε?????????? (Σοβαρα ρωταω)
αντε καλα εσυ ζεις στην κοσμαρα σουΤουλάχιστον αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ευχή του εκφωνητή στο κλειστό της Πυλαίας «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν»!
Φίλαθλοι της σερβικής ομάδας έδωσαν το «παρών» στο «παλατάκι» για να συμπαρασταθούν στον ΠΑΟΚ. Τραγουδούσαν μαζί με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» τα συνθήματα της κερκίδας και όλα κυλούσαν ομαλά. Ομως κάποια στιγμή ο εκφωνητής του γηπέδου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, ευχήθηκε «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν για το φάιναλ φορ»! Οσοι το άκουσαν εξεπλάγησαν, αφού δεν είναι σύνηθες να ακούγεται διά μικροφώνου τέτοια ευχή σε αντίπαλο ελληνικής ομάδας!
Το θέμα δεν μπορούσε να περάσει «στο ντούκου». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, έπεσε από τα σύννεφα όταν το πληροφορήθηκε. «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είναι ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε», τόνισε ο επικεφαλής της διοίκησης.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος ερωτηθείς για το θέμα είπε: «Δεν το άκουσα. Πάντως είναι καλό για μία ελληνική ομάδα να πάει μπροστά γιατί το ελληνικό μπάσκετ με τίτλους παίρνει αξία στον ευρωπαϊκό χώρο».
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ μονο και παντα εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βαμος....παμε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα σημερα με την καβαλα