Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε παναθα ρεεε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  μια ερωτηση κρισεως πιστευετε οτι παοκ η αρης θα παρει δευτερη θεση στα πλει οφς για τσαμπιονς λιγκ???  μα ρε παιδια μα ρε παιδιααα σοβαρευτειτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πες έναν (όχι 2) που έφυγε από εμάς,ήρθε σ'εσάς και αυτή τη στιγμή υπήρχε περίπτωση να τον έχουμε κάτι παραπάνω από αποθηκάριο για τις φανέλες μας..

Είπαμε καλό το κόμπλεξ αλλά όχι και να ξεφτυλίζεσαι τόσο πολύ.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παναθα ρεεε   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:   μια ερωτηση κρισεως πιστευετε οτι παοκ η αρης θα παρει δευτερη θεση στα πλει οφς για τσαμπιονς λιγκ???   μα ρε παιδια μα ρε παιδιααα σοβαρευτειτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε βρε παράγκα και εσύ πάνε να χαρείς το δικό σου πέτσινο πρωτάθλημα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ωχ..αρχισαμε παλι τα ιδια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αρε παοκακιαααα αρε παοκακιαααααα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γλυτσιάρικά βαζελάκια άντε να σηκώσετε λίγο κεφάλι μετά τις συνεχόμενες πούτσες από τις αδερφές του πειραιά. Αφού χαίρεσαι τα ψεύτικα πρωταθλήματα τότε σου δίνω και εγώ τα συγχαρητήριά μου. Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γλυτσιάρικά βαζελάκια άντε να σηκώσετε λίγο κεφάλι μετά τις συνεχόμενες πούτσες από τις αδερφές του πειραιά. Αφού χαίρεσαι τα ψεύτικα πρωταθλήματα τότε σου δίνω και εγώ τα συγχαρητήριά μου. Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν

ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τρελο γελιο..αχαχαχαχαχαχχαχαχα καθε χρονο τα ιδια... γεια σας ρε πρωταθλητες παοκτσηδες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μουαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τρελο γελιο..αχαχαχαχαχαχχαχαχα καθε χρονο τα ιδια... γεια σας ρε πρωταθλητες παοκτσηδες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μουαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Εσείς βγάζατε dvd ρε αδερφές όχι εμείς. Τα ξέχασες;;;;;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απαντάς όμως..
αν και εισαι εξαιρετικα νοημων για να μπω στην διαδικασια να απαντησω στη ερωτηση που δεν απευθηνες βεβαια σε μενα θα σου πω...ο παικταρας ο βιτολο που περυσι ηταν μηχανακι αλλα φετος ειναι παλτο για σας...και μην μου πεις οτι αν εμενε θα τον ειχες για τις φανελες

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απαντάς όμως..
Λες και δεν ξέρεις. Αλλά πλέον στην προπαγάνδα σας ο ναφτί είναι καλυτερος του περσινού mvp σας (ναι για τον βιτόλο λέω), ο Ίβιτς είναι αργός (και ας είναι φέτος μέσα στους τρεις κορυφαίους της ομάδας που θα τερματίσει 2η ή 3η). Ο Χαλκιάς απλώς είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής (που προσωπικά και ο σηφάκης μου αρέσει). Ο Παπάζογλου έδειξε ότι μάλλον δεν μπορεί σε μεγάλες ομάδες.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Γράψε και κάτι έξυπνο ρε, να έχει νόημα η κουβέντα
μην μπαινεις στην διαδικασια...λιγη στοργη και προδρεμ θελει η κοπελιτσα που μαλλον δεν την παιρνει στο σπιτι και μπηκε εδω μεσα για να τις δωσει καποιος σημασια

Επισκέπτης
Λες και δεν ξέρεις. Αλλά πλέον στην προπαγάνδα σας ο ναφτί είναι καλυτερος του περσινού mvp σας (ναι για τον βιτόλο λέω), ο Ίβιτς είναι αργός (και ας είναι φέτος μέσα στους τρεις κορυφαίους της ομάδας που θα τερματίσαι 2η ή 3η). Ο Χαλκιάς απλώς είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής (που προσωπικά και ο σηφάκης μου αρέσει). Ο Παπάζογλου έδειξε ότι μάλλον δεν μπορεί σε μεγάλες ομάδες.

Για το βιτόλο δε χρειάζεται να τα λέμε....απλώς Ναφτί.
Για τον κουνιάδο της πετρουλάκαινας για μία ομαδούλα σαν τη δικιά σας καλός είναι,στον Άρη του ΕΡΚ δε στέκεται με τπτ.
Για παπάζογλου δε χρειάζεται κανένα απολύτως σχόλιο.
Για Χαλκιά η σύγκριση με τον Κρητίκαρο απλά δεν υπάρχει.
Δεν είναι κριτήριο η κλήση στην ομάδα του ρεχάγκελ βέβαια σε καμία περίπτωση..

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μην μπαινεις στην διαδικασια...λιγη στοργη και προδρεμ θελει η κοπελιτσα που μαλλον δεν την παιρνει στο σπιτι και μπηκε εδω μεσα για να τις δωσει καποιος σημασια

να ενα εξυπνο που ειπε ο λελεουρας.  πρωταθλητης μπαοκτζης και εσυ?  ααχχααχχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μπαοκτζη ξεχνα και την 2ρη και την 3τη θεση... θα με θυμηθεις...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για το βιτόλο δε χρειάζεται να τα λέμε....απλώς Ναφτί.
Για τον κουνιάδο της πετρουλάκαινας για μία ομαδούλα σαν τη δικιά σας καλός είναι,στον Άρη του ΕΡΚ δε στέκεται με τπτ.
Για παπάζογλου δε χρειάζεται κανένα απολύτως σχόλιο.
Για Χαλκιά η σύγκριση με τον Κρητίκαρο απλά δεν υπάρχει.
Δεν είναι κριτήριο η κλήση στην ομάδα του ρεχάγκελ βέβαια σε καμία περίπτωση..
Τότε γιατί είμαστε 10 πόντους από πάνω σου;;;;  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom