AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.Όχι ρε δεν ειμαστε 2οι. Αφού δεν το θέλεις εσύ. Και ούτε σας περνάμε 14 πόντους. Τρώμε κουτόχορτο.
Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.Όχι ρε δεν ειμαστε 2οι. Αφού δεν το θέλεις εσύ. Και ούτε σας περνάμε 14 πόντους. Τρώμε κουτόχορτο.
Θα συνεχίζεις να το βλέπεις αυτό το copy paste. Όπως και εγώ συνηθίζω αυτό που θα συνεχίζεται να γίνεται κάθε επταετία.Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.
Πλακα εχει,ξεσκιζεστε ολο το χρονο,τρωτε το παραμυθι και στο τελος ευχαριστειτε το Θεο για το ουεφα...και ειστε και στα καλυτερα σας!!Θα συνεχίζεις να το βλέπεις αυτό το copy paste. Όπως και εγώ συνηθίζω αυτό που θα συνεχίζεται να γίνεται κάθε επταετία.
τι θες να σου πουμε ψεματα? καθε χρονο τσιμπουκια κανεις και εισαι κατω απ τα αρχιδια μας. αφου ετσι ειναι τι να κανουμε.Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.
Δεν περίμενα και τίποτα πρωτότυπο.
Οπως καθε φορα που χανεις ετσι και τωρα αρχισες τις μαλακιες και τα βρισιδια,μη μιλας μπουκωμενος γιατι δεν σε καταλαβαινουν,αντε βολεψου με το Ουεφα και μας σπας τα αρχιδια του χρονου κομπλεξικε...τα ληκια αρχισαν να συνειδητοποιουν οτι και που μας νικησαν δε καταφεραν και τπτ για τον εαυτο τους εκτος απο το να κοψουν το πρωταθλημα απο εμας και ξαναρχισαν την κλαψα. classic
τι θες να σου πουμε ψεματα? καθε χρονο τσιμπουκια κανεις και εισαι κατω απ τα αρχιδια μας. αφου ετσι ειναι τι να κανουμε.
τα ληκια αρχισαν να συνειδητοποιουν οτι και που μας νικησαν δε καταφεραν και τπτ για τον εαυτο τους εκτος απο το να κοψουν το πρωταθλημα απο εμας και ξαναρχισαν την κλαψα. classic
τι θες να σου πουμε ψεματα? καθε χρονο τσιμπουκια κανεις και εισαι κατω απ τα αρχιδια μας. αφου ετσι ειναι τι να κανουμε.
ετσι κλαψε. μπορεις να μου δειξεις ενα ποστ μου με βρισιδια ? μηπως με περασες με καναν αλλον? η τωρα σας πειραζουν και τα ''ειστε κατω απ τα αρχιδια μας'' ? τουλαχιστον το καλο ειναι οτι καταλαβαινεις οτι εμενα το ουεφα δεν μου αρκει ενω για σενα ειναι ταβανι . το ποιος ειναι κομπλεξικος φαινεταιΟπως καθε φορα που χανεις ετσι και τωρα αρχισες τις μαλακιες και τα βρισιδια,μη μιλας μπουκωμενος γιατι δεν σε καταλαβαινουν,αντε βολεψου με το Ουεφα και μας σπας τα αρχιδια του χρονου κομπλεξικε...
Θυμάσαι τί έλεγε πριν από 3 χρόνια;;;;;Οπως καθε φορα που χανεις ετσι και τωρα αρχισες τις μαλακιες και τα βρισιδια,μη μιλας μπουκωμενος γιατι δεν σε καταλαβαινουν,αντε βολεψου με το Ουεφα και μας σπας τα αρχιδια του χρονου κομπλεξικε...
χαχαχααχαχαχαχχα και εσύ τρως το παραμύθι του οδοντίατρου;;;;;;; Προβατάκι.....Πλακα εχει,ξεσκιζεστε ολο το χρονο,τρωτε το παραμυθι και στο τελος ευχαριστειτε το Θεο για το ουεφα...και ειστε και στα καλυτερα σας!!
Ξυπνα,ταβανι ειναι και για τους δυο μας εκτος κι αν εσυ εχεις παει ποτε και δεν το θυμαμαι...Πανε πρωτα και μετα θεσε ταβανι και πατωματα,στα ονειρα ολα ευκολα ειναι...ετσι κλαψε. μπορεις να μου δειξεις ενα ποστ μου με βρισιδια ? μηπως με περασες με καναν αλλον? η τωρα σας πειραζουν και τα ''ειστε κατω απ τα αρχιδια μας'' ? τουλαχιστον το καλο ειναι οτι καταλαβαινεις οτι εμενα το ουεφα δεν μου αρκει ενω για σενα ειναι ταβανι . το ποιος ειναι κομπλεξικος φαινεται
Είσαι μεγάλο ευκολάκιKαλά ούτε εγώ περίμενα από σένα,αλλά τι να λέμε??
ζμπάουγκ είσαι!
Οχι,για θυμησε μου.Θυμάσαι τί έλεγε πριν από 3 χρόνια;;;;;
Όσο κομπλεξικό και αν είσαι έχεις ματια και είδες... και ας μη τα παραδέχεσαι!!!Ξυπνα,ταβανι ειναι και για τους δυο μας εκτος κι αν εσυ εχεις παει ποτε και δεν το θυμαμαι...Πανε πρωτα και μετα θεσε ταβανι και πατωματα,στα ονειρα ολα ευκολα ειναι...
το μικρο σωματειο ειναι αυτο που κανει μια νικη απεναντι σε μεγαλη ομαδα και το συζηταει καμια εβδομαδα...η κανενα μηνα...η μεχρι να φαει την επομενη σφαλιαρα...Πως καβλωνω οταν ακουω μεγαλες κουβεντες απο μικρα σωματεια...που πας ρε Καραμητρο??Ποιο Τσου λου?Αυτο σου ταιζουν τωρα?
παοκ παρε τα αρχιδια μου.αντε σηκωσατε και γλωσσα μικρομεσσαιοι.ΠΑΟΚ γάμα την αεκ τη πουτάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτάξτε πάλι μην αρχίσετε τα γλυψίματα όπως το 98 μετά τη σφαγή παπαπέτρου με τα πανό περί αδερφικών σχέσεων ξαδέρφες.παοκ παρε τα αρχιδια μου.αντε σηκωσατε και γλωσσα μικρομεσσαιοι.
αστο φιλε πηγαινε να τσακωθεις με καναν πανθρακικο καναν ατρομητο εκει ειναι το επιπεδο σου.ασε την ΑΕΚ μη ξανοιγεσε τοσο.θα πνιγεις.Κοιτάξτε πάλι μην αρχίσετε τα γλυψίματα όπως το 98 μετά τη σφαγή παπαπέτρου με τα πανό περί αδερφικών σχέσεων ξαδέρφες.
Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Αλλά αλήθεια πως είναι να είσαι η μικρή ομάδα της πόλης σου;;;;; Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό.αστο φιλε πηγαινε να τσακωθεις με καναν πανθρακικο καναν ατρομητο εκει ειναι το επιπεδο σου.ασε την ΑΕΚ μη ξανοιγεσε τοσο.θα πνιγεις.