Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όχι ρε δεν ειμαστε 2οι. Αφού δεν το θέλεις εσύ. Και ούτε σας περνάμε 14 πόντους. Τρώμε κουτόχορτο.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Copy paste απο περσι κανεις?Τα ιδια λεγατε και τοτε...και το Ουεφακι μουρλια ειναι.
Θα συνεχίζεις να το βλέπεις αυτό το copy paste. Όπως και εγώ συνηθίζω αυτό που θα συνεχίζεται να γίνεται κάθε επταετία.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα συνεχίζεις να το βλέπεις αυτό το copy paste. Όπως και εγώ συνηθίζω αυτό που θα συνεχίζεται να γίνεται κάθε επταετία.
Πλακα εχει,ξεσκιζεστε ολο το χρονο,τρωτε το παραμυθι και στο τελος ευχαριστειτε το Θεο για το ουεφα...και ειστε και στα καλυτερα σας!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τα ληκια αρχισαν να συνειδητοποιουν οτι και που μας νικησαν δε καταφεραν και τπτ για τον εαυτο τους εκτος απο το να κοψουν το πρωταθλημα απο εμας και ξαναρχισαν την κλαψα. classic

τι θες να σου πουμε ψεματα? καθε χρονο τσιμπουκια κανεις και εισαι κατω απ τα αρχιδια μας. αφου ετσι ειναι τι να κανουμε.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τα ληκια αρχισαν να συνειδητοποιουν οτι και που μας νικησαν δε καταφεραν και τπτ για τον εαυτο τους εκτος απο το να κοψουν το πρωταθλημα απο εμας και ξαναρχισαν την κλαψα. classic
τι θες να σου πουμε ψεματα? καθε χρονο τσιμπουκια κανεις και εισαι κατω απ τα αρχιδια μας. αφου ετσι ειναι τι να κανουμε.
Οπως καθε φορα που χανεις ετσι και τωρα αρχισες τις μαλακιες και τα βρισιδια,μη μιλας μπουκωμενος γιατι δεν σε καταλαβαινουν,αντε βολεψου με το Ουεφα και μας σπας τα αρχιδια του χρονου κομπλεξικε...

Επισκέπτης

Ποιος κλαίει είπαμε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κλάαααααααμαααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιικραααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααα

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Οπως καθε φορα που χανεις ετσι και τωρα αρχισες τις μαλακιες και τα βρισιδια,μη μιλας μπουκωμενος γιατι δεν σε καταλαβαινουν,αντε βολεψου με το Ουεφα και μας σπας τα αρχιδια του χρονου κομπλεξικε...
ετσι κλαψε. μπορεις να μου δειξεις ενα ποστ μου με βρισιδια ? μηπως με περασες με καναν αλλον? η τωρα σας πειραζουν και τα ''ειστε κατω απ τα αρχιδια μας'' ? τουλαχιστον το καλο ειναι οτι καταλαβαινεις οτι εμενα το ουεφα δεν μου αρκει ενω για σενα ειναι ταβανι . το ποιος ειναι κομπλεξικος φαινεται

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάσαι τί έλεγε πριν από 3 χρόνια;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλακα εχει,ξεσκιζεστε ολο το χρονο,τρωτε το παραμυθι και στο τελος ευχαριστειτε το Θεο για το ουεφα...και ειστε και στα καλυτερα σας!!
χαχαχααχαχαχαχχα και εσύ τρως το παραμύθι του οδοντίατρου;;;;;;; Προβατάκι.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ετσι κλαψε. μπορεις να μου δειξεις ενα ποστ μου με βρισιδια ? μηπως με περασες με καναν αλλον? η τωρα σας πειραζουν και τα ''ειστε κατω απ τα αρχιδια μας'' ? τουλαχιστον το καλο ειναι οτι καταλαβαινεις οτι εμενα το ουεφα δεν μου αρκει ενω για σενα ειναι ταβανι . το ποιος ειναι κομπλεξικος φαινεται
Ξυπνα,ταβανι ειναι και για τους δυο μας εκτος κι αν εσυ εχεις παει ποτε και δεν το θυμαμαι...Πανε πρωτα και μετα θεσε ταβανι και πατωματα,στα ονειρα ολα ευκολα ειναι...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξυπνα,ταβανι ειναι και για τους δυο μας εκτος κι αν εσυ εχεις παει ποτε και δεν το θυμαμαι...Πανε πρωτα και μετα θεσε ταβανι και πατωματα,στα ονειρα ολα ευκολα ειναι...
Όσο κομπλεξικό και αν είσαι έχεις ματια και είδες... και ας μη τα παραδέχεσαι!!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Πως καβλωνω οταν ακουω μεγαλες κουβεντες απο μικρα σωματεια...που πας ρε Καραμητρο??Ποιο Τσου λου?Αυτο σου ταιζουν τωρα?
το μικρο σωματειο ειναι αυτο που κανει μια νικη απεναντι σε μεγαλη ομαδα και το συζηταει καμια εβδομαδα...η κανενα μηνα...η μεχρι να φαει την επομενη σφαλιαρα...
βλεπε καβαλα με τον βαζελο,γιαννενα με παοκ,ληκια με παοκ...
ποσο μεγαλοι νιωθατε οταν εβγαινε ο μαλακας στα μεγαφωνα και ελεγε οτι οι αλλοι ειναι χεσμενοι...
ουτε στα ερασιτεχνικα αυτα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΟΚ γάμα την αεκ τη πουτάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παοκ παρε τα αρχιδια μου.αντε σηκωσατε και γλωσσα μικρομεσσαιοι.
Κοιτάξτε πάλι μην αρχίσετε τα γλυψίματα όπως το 98 μετά τη σφαγή παπαπέτρου με τα πανό περί αδερφικών σχέσεων ξαδέρφες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτάξτε πάλι μην αρχίσετε τα γλυψίματα όπως το 98 μετά τη σφαγή παπαπέτρου με τα πανό περί αδερφικών σχέσεων ξαδέρφες.
αστο φιλε πηγαινε να τσακωθεις με καναν πανθρακικο καναν ατρομητο εκει ειναι το επιπεδο σου.ασε την ΑΕΚ μη ξανοιγεσε τοσο.θα πνιγεις.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αστο φιλε πηγαινε να τσακωθεις με καναν πανθρακικο καναν ατρομητο εκει ειναι το επιπεδο σου.ασε την ΑΕΚ μη ξανοιγεσε τοσο.θα πνιγεις.
Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Αλλά αλήθεια πως είναι να είσαι η μικρή ομάδα της πόλης σου;;;;; Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom