Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πρεπει να ειστε και πολυ μαλακες.
πιπης και μαλακιες, παλιοκομπλεξικοι του κερατα.
Οτι μαλακια σας κατεβει την λετε.
Κλεινω τωρα σε 1 ωρα πεταω.
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. καλό ταξίδι. Αι στον πούτσο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πρεπει να ειστε και πολυ μαλακες.
πιπης και μαλακιες, παλιοκομπλεξικοι του κερατα.
Οτι μαλακια σας κατεβει την λετε.
Κλεινω τωρα σε 1 ωρα πεταω.
Τωρα βρηκες τον παλιο σου εαυτο,ειπα κι εγω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως χωρίς πλάκα ποιότητα έχουμε. Σταθερότητα δεν έχουμε

Θελουμε ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και καποιες ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ σε θεσεις-ΚΛΕΙΔΙΑ............

Ασε που το τσουλου δεν ειναι για τα δεδομενα μας, πλην βαζελου-γαυρου, ειδικα τωρα που ο 2ος παιζει προκριματικα με μεγαθηρια, θελει ΔΥΝΑΤΟ-ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ, βαθος παγκου και φυσικα ομαδα με ποιοτητα και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, οχι ομαδα φωτοβολιδα..........

Προτιμω και θεωρω πιο εφικτο, πορεια στο UEFAcup, 2-3 χρονιες και οσο γινεται, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στο θεμα μας.......

Αυτος ο αρχιμογγολος, ο λιλλης ντε, τωρα που επιτελους "θυμηθηκε" και ανοιξε το θεμα "μπαμπαδες-παιδια-κουμπαροι στο ελληνικο ποδοσφαιρο", θα μας πει και για τα ΔΙΚΑ του κου(ωλο)μπαριλικια?????????????????????????

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παοκια κανονιστε να νικησετε την Αεκ,αν μπορεσουμε να κοψουμε καποιους βαθμους απο τον Βαζελο να φτασετε στουσ 2,και να εχετε ελπιδες για την κατακτηση του πρωταθληματος!!

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Aπό τη συνέντευξη του Σαντος:
"...Κάποιος που είναι χρόνια στο χώρο ξέρει τι σημαίνει αυτό. Αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους παίκτες του Άρη, που καλά έκαναν και εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και έκαναν το παιχνίδι τους. Σε αντίθεση με τους δικούς μας, που στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Τέτοιες διαιτησίες πρέπει να τις εξοστρακίσουμε. Οι διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους και τα λάθη είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν, όχι όμως προς τη μία πλευρά. Περιμένω ότι ο κ. Κάκος θα κάνει ένα καλό παιχνίδι, και τα λάθη του δε θα είναι συνειδητές αποφάσεις. Δε θέλω να ακυρώσω τη νίκη του Άρη, δε φταίει μόνο ο διαιτητής που χάσαμε... "
Ετσι μιλάει ο σωστός ανθρωπος - Φαντασθειτε όμως οτι περιμένει σωστή διατησία από τον Κάκο. Μακάρι γιατί ο συγκεκριμένος είναι καλός αρκεί να μη βλέπει τον Γκαρσία :2funny: :2funny:
Λοιπόν, πάμε για τη νίκη - Καλη επιτυχία και στον Γάβρο :) :) ( που φτάσαμε!!)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παοκια κανονιστε να νικησετε την Αεκ,αν μπορεσουμε να κοψουμε καποιους βαθμους απο τον Βαζελο να φτασετε στουσ 2,και να εχετε ελπιδες για την κατακτηση του πρωταθληματος!!
να νικησει ο παοκ μπορει και να γινει,εσεις με τι προσοντα θα κερδισετε τον βαζελο;με τι παιχτες;

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
να νικησει ο παοκ μπορει και να γινει,εσεις με τι προσοντα θα κερδισετε τον βαζελο;με τι παιχτες;
Δεν πειράζει  - μακάρι να το κάνουν με το όνομα  :2funny: :2funny: και για παίχτες ... με τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ -ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Στο θεμα μας.......

Αυτος ο αρχιμογγολος, ο λιλλης ντε, τωρα που επιτελους "θυμηθηκε" και ανοιξε το θεμα "μπαμπαδες-παιδια-κουμπαροι στο ελληνικο ποδοσφαιρο", θα μας πει και για τα ΔΙΚΑ του κου(ωλο)μπαριλικια?????????????????????????
δουλεια δεν εχεις ολο με τα του παοκ ασχολησε ομως...κρυφοπαοκι εισαι τελικα

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
δουλεια δεν εχεις ολο με τα του παοκ ασχολησε ομως...κρυφοπαοκι εισαι τελικα

Το έχουμε πεί : Ολοι στη Β.Ελλάδα που θέλουν να υποστηρίζουν μεγάλη ομάδα είναι ΠΑΟΚ κατα βάθος  ;) ;) ;)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Δεν γουσταρω να με υποστηριζουν αλλοι, :s&m_2: ξαφικα πριν λιγες βδομαδες ολοι μου γηναν ντεμεκ παοκια

και με τον που χασαμε απο το σκουλικι βγαλαν παλι το πραγματικο τους κομπλεξ.

Ρε ουστ απο εδω.........

ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
νο κομεντς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 24250_381010919105_9627504105_3569354_4906847_n.jpg
    24250_381010919105_9627504105_3569354_4906847_n.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 15

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο θεμα μας.......

Αγγελάκης οε οε οε οε οε οε
αγγελάκης οε οε οε οε οε οε

Και από πέρσι έχετε πατέρα για κουμπάρο.  :birdman: :birdman:

Που είναι ο κοντρέρας ρε κομπλεξικέ ερπετέ;;;;;;; Πόσο έληξε το ντέρμπυ κορυφής στην Τούμπα;;;;;

Τι φανέλα φορούσε ο γιος του γιου της πόρνης την κυριακή;;;;;

Πιονάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γαμιέται το 44

Επισκέπτης
Κλάααααααααααμαααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιικρααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κλάααααααααααμαααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιικρααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααα
Τι δυστυχία βρε καψερέ:;; 2ός είμαι για 2η συνεχόμενη χρονιά. Δεν κάνω νίκες φωτοβολίδες αλλά έχω μια σταθερότητα. Έχω το κούτελό μου καθαρό. Δεν γλύφω εκεί που έβριζα. Εγώ αν δεν πάρω το πρωτάθλημα θα παλέψω με τον γαύρο για το τσου λου. σύ τι θα παλέψεις φέτος:;;;; Λες να έχεις και 2ο δωράκι από πατέρα;;;;;

Επισκέπτης
Κλάααααααααααμααααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιικραααααααααααααααααααααα
Δυστυχίαααααααααααααααααααααααααααααα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν περίμενα και τίποτα πρωτότυπο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι δυστυχία βρε καψερέ:;; 2ός είμαι για 2η συνεχόμενη χρονιά. Δεν κάνω νίκες φωτοβολίδες αλλά έχω μια σταθερότητα. Έχω το κούτελό μου καθαρό. Δεν γλύφω εκεί που έβριζα. Εγώ αν δεν πάρω το πρωτάθλημα θα παλέψω με τον γαύρο για το τσου λου. σύ τι θα παλέψεις φέτος:;;;; Λες να έχεις και 2ο δωράκι από πατέρα;;;;;
Πως καβλωνω οταν ακουω μεγαλες κουβεντες απο μικρα σωματεια...που πας ρε Καραμητρο??Ποιο Τσου λου?Αυτο σου ταιζουν τωρα?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως καβλωνω οταν ακουω μεγαλες κουβεντες απο μικρα σωματεια...που πας ρε Καραμητρο??Ποιο Τσου λου?Αυτο σου ταιζουν τωρα?
Όχι ρε δεν ειμαστε 2οι. Αφού δεν το θέλεις εσύ. Και ούτε σας περνάμε 14 πόντους. Τρώμε κουτόχορτο.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom