Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τον χαμπο τον διαβαζει κανεις?
τι γελο εριξα παλι πρωι πρωι...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα

Μπαααααα, αυτος εχει μαυρο προ πολλου....... μη γελας, αυτα που γραφει ο χαμπος ενα χρονο, τα λουζομαστε μια 30ετια απο μπουζες-πετρουλακηδες και σια.......... φαντασου τρυπημα στα μυαλα ο Αρειανος....

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μπαααααα, αυτος εχει μαυρο προ πολλου....... μη γελας, αυτα που γραφει ο χαμπος ενα χρονο, τα λουζομαστε μια 30ετια απο μπουζες-πετρουλακηδες και σια.......... φαντασου τρυπημα στα μυαλα ο Αρειανος....
ε και απο την διοικηση σου τα ακους ομως...
δεν περασε καιρος που ελεγαν οτι πατε για το απολυτο και για πρωταθλημα μετα τις μεταγραφες του αεροδρομιου

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αχαχαχαχα
δεν ειδα πρωτοσελιδα ακομα. Τι λέει ο γίγαντας?
το κορυφαιο που εχω διαβασει ειναι στουτγκαρδη για μουσλι με 3 μυρια...αν 1 στο 1000000000000 ισχυει κατι τετοιο,αν και πιο πολυ για κολπο των μανατζαρεων το κοβω,ετοιμαζω ταξιδι για ντοιτσλαντ να τον παω εγω με το αμαξι μην χαθει στην διαδρομη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το κορυφαιο που εχω διαβασει ειναι στουτγκαρδη για μουσλι με 3 μυρια...αν 1 στο 1000000000000 ισχυει κατι τετοιο,αν και πιο πολυ για κολπο των μανατζαρεων το κοβω,ετοιμαζω ταξιδι για ντοιτσλαντ να τον παω εγω με το αμαξι μην χαθει στην διαδρομη
ελεος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κολπο του Βγενο ειναι για να καταληξει στη Παναθα...παλι κοτσο τους επιασε ο ζαγορ.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ξερει να σας φροντιζει το αφεντικο σας.Αγοραζει τους παικτες σας ωστε να εξασφαλισει το πρωταθλημα :2funny: :2funny:
τωρα που το ξανασκεφτομαι ...βρε λες να σας χαρισει το κυπελλο αφου μας κοψατε βαθμους?
χρησιμη σας βγηκε η κουμπαρια τελικα

PitmanGr

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να ειστε και πολυ μαλακες.
πιπης και μαλακιες, παλιοκομπλεξικοι του κερατα.
Οτι μαλακια σας κατεβει την λετε.
Κλεινω τωρα σε 1 ωρα πεταω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom