οχι ρωταω γιατι παλι εκανα το λαθος να διαβασω τι εχει γραφτει κατα την διαρκεια της απουσιας μουΚαλημέρα χοντρούλα μου. Γουστάρεις ώριμους άντρες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ποιός είναι ο χάμπος?τον χαμπο τον διαβαζει κανεις?
τι γελο εριξα παλι πρωι πρωι...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τον χαμπο τον διαβαζει κανεις?
τι γελο εριξα παλι πρωι πρωι...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα
Μπαααααα, αυτος εχει μαυρο προ πολλου....... μη γελας, αυτα που γραφει ο χαμπος ενα χρονο, τα λουζομαστε μια 30ετια απο μπουζες-πετρουλακηδες και σια.......... φαντασου τρυπημα στα μυαλα ο Αρειανος....
ο χαραλαμπος κρεμμυδης ντεΠοιός είναι ο χάμπος?
ε και απο την διοικηση σου τα ακους ομως...Μπαααααα, αυτος εχει μαυρο προ πολλου....... μη γελας, αυτα που γραφει ο χαμπος ενα χρονο, τα λουζομαστε μια 30ετια απο μπουζες-πετρουλακηδες και σια.......... φαντασου τρυπημα στα μυαλα ο Αρειανος....
δεν περασε καιρος που ελεγαν οτι πατε για το απολυτο και για πρωταθλημα μετα τις μεταγραφες του αεροδρομιου
αχαχαχαχαο χαραλαμπος κρεμμυδης ντε
δεν ειδα πρωτοσελιδα ακομα. Τι λέει ο γίγαντας?
τσου λουαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Παιδες τα λεμε μετα απο κανα μηνα.
Φευγω εκτος καβάλας για ταξιδι
εις το εξωτερικον με την εργασια.
μπάιιιιιιιιιιιιιιι
Πετράαααααααααααααααααααααν...
Σήμερα προβλέπω πίπη!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςτσου λου
εφικτότατο
Πάντως χωρίς πλάκα ποιότητα έχουμε. Σταθερότητα δεν έχουμε
Ε δεν νομιζω να καρφωθει τοσο πολυΠετράαααααααααααααααααααααν...
Σήμερα προβλέπω πίπη!!!
το κορυφαιο που εχω διαβασει ειναι στουτγκαρδη για μουσλι με 3 μυρια...αν 1 στο 1000000000000 ισχυει κατι τετοιο,αν και πιο πολυ για κολπο των μανατζαρεων το κοβω,ετοιμαζω ταξιδι για ντοιτσλαντ να τον παω εγω με το αμαξι μην χαθει στην διαδρομηαχαχαχαχα
ελεοςτο κορυφαιο που εχω διαβασει ειναι στουτγκαρδη για μουσλι με 3 μυρια...αν 1 στο 1000000000000 ισχυει κατι τετοιο,αν και πιο πολυ για κολπο των μανατζαρεων το κοβω,ετοιμαζω ταξιδι για ντοιτσλαντ να τον παω εγω με το αμαξι μην χαθει στην διαδρομη
Επισκέπτης
τσου λου
Απ'ευθείας ομίλους ή προκριματικά??
στους 16 σε στελνουν απ'ευθειαςΑπ'ευθείας ομίλους ή προκριματικά??
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κολπο του Βγενο ειναι για να καταληξει στη Παναθα...παλι κοτσο τους επιασε ο ζαγορ.το κορυφαιο που εχω διαβασει ειναι στουτγκαρδη για μουσλι με 3 μυρια...αν 1 στο 1000000000000 ισχυει κατι τετοιο,αν και πιο πολυ για κολπο των μανατζαρεων το κοβω,ετοιμαζω ταξιδι για ντοιτσλαντ να τον παω εγω με το αμαξι μην χαθει στην διαδρομη
ναι ξερει αυτος μας παιρνει οτι καλυτεροΚολπο του Βγενο ειναι για να καταληξει στη Παναθα...παλι κοτσο τους επιασε ο ζαγορ.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ξερει να σας φροντιζει το αφεντικο σας.Αγοραζει τους παικτες σας ωστε να εξασφαλισει το πρωταθλημαναι ξερει αυτος μας παιρνει οτι καλυτερο
Ξερει να σας φροντιζει το αφεντικο σας.Αγοραζει τους παικτες σας ωστε να εξασφαλισει το πρωταθλημα
τωρα που το ξανασκεφτομαι ...βρε λες να σας χαρισει το κυπελλο αφου μας κοψατε βαθμους?Ξερει να σας φροντιζει το αφεντικο σας.Αγοραζει τους παικτες σας ωστε να εξασφαλισει το πρωταθλημα
χρησιμη σας βγηκε η κουμπαρια τελικα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K