Επισκέπτης
Η χανούμα έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα..
Κυρίως ψυχολογικό.
Κυρίως ψυχολογικό.
Και εσύ μεγάλο κόμπλεξ.Η χανούμα έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα..
Κυρίως ψυχολογικό.
αχαχαχαχαχαχα.ναι ρε οπως τα λες ειναι.ακριβως.ρε τον παοκακο.θελει και τσου λου.κατσε να μην την χασεις την θεση απο την καβαλα.Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Αλλά αλήθεια πως είναι να είσαι η μικρή ομάδα της πόλης σου;;;;; Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό.
Και εσύ μεγάλο κόμπλεξ.
Κυρίως ψυχολογικό.
πιστευω πιο πολυ ποιοτητα παιχτων και ανωτεροτητα φανελας.στον πρωτο γυρο με 1000 προβληματα τον κερδισε για την πλακα της.τωρα που παιζουν και ολοι ειλικρινα πιστευω οτι θα εχουμε αρκκετα μεγαλο σκορ υπερ της αεκ.Η χανούμα έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα..
Κυρίως ψυχολογικό.
μη μιλάς έτσι για τον αρη θεσσαλονίκης. θα νιώσεις την οργή του θεού.αχαχαχαχαχαχα.ναι ρε οπως τα λες ειναι.ακριβως.ρε τον παοκακο.θελει και τσου λου.κατσε να μην την χασεις την θεση απο την καβαλα.
+14 πονταλάκιαΚλάααααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικρααααααααααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πιστευω πιο πολυ ποιοτητα παιχτων και ανωτεροτητα φανελας.στον πρωτο γυρο με 1000 προβληματα τον κερδισε για την πλακα της.τωρα που παιζουν και ολοι ειλικρινα πιστευω οτι θα εχουμε αρκκετα μεγαλο σκορ υπερ της αεκ.
ξέχασες τον κάκοπιστευω πιο πολυ ποιοτητα παιχτων και ανωτεροτητα φανελας.στον πρωτο γυρο με 1000 προβληματα τον κερδισε για την πλακα της.τωρα που παιζουν και ολοι ειλικρινα πιστευω οτι θα εχουμε αρκκετα μεγαλο σκορ υπερ της αεκ.
Και έχουμε και τον εργοτέλη ρε γαμώτο. Λες να μας φτάσετε;;;; Αν και τα κουκιά δε φτάνουνΑυτοί τώρα είναι νεκροί..
Και δε σου βάζω κάτω και το ότι θα κατέβουν στο γήπεδο και θα δουν μπροστά τους κίτρινες φανέλες..
Χεσμεντέν!!!!!!!
+14 πονταλάκια
ναι ξέρω εσείς 7 μήνες ξεκουράζεστε για να γαμήσετε στα πλέυ οφ. Καψεροί...Πόσοι πόντοι διαφορά είναι αυτοί στα πλεΪόφια??
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rUDe4GnVSrs[/video[/video]]ξέχασες τον κάκο
ναι ξέρω εσείς 7 μήνες ξεκουράζεστε για να γαμήσετε στα πλέυ οφ. Καψεροί...
Στα παπάρια μου τι έχει κάνει σε άλλους αγώνες σας. Εγώ ξέρω τι έκανε πέρσι στα πλευ οφ στην έδρα σας[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rUDe4GnVSrs[/video[/video]]
κοιτα να δεις ποσο πολυ αγαπαει ο κακος την αεκ.
Την ξέρεις την απάντηση όπως και εγώ. Αυτό που σου έγραψα ήταν ίσως λίγο σύνθετο για να το καταλάβεις. Οπότε θα στο πω απλοϊκά. Είσαι τόσο μικρή ομάδα που και καμία διαφορά να μην είχαμε πάλι θα γευόσουν τα τρία μου. Όσοι δηλαδή είναι και τώρα οι πόντοι.Δε μου απάντησες..
Την ξέρεις την απάντηση όπως και εγώ. Αυτό που σου έγραψα ήταν ίσως λίγο σύνθετο για να το καταλάβεις. Οπότε θα στο πω απλοϊκά. Είσαι τόσο μικρή ομάδα που και καμία διαφορά να μην είχαμε πάλι θα γευόσουν τα τρία μου. Όσοι δηλαδή είναι και τώρα οι πόντοι.
Είναι μεγάλη αδικία για εσάς που στα πλέυ οφ δε παίζεται το πρωτάθλημα. Το είχατε στο τσεπάκι. Και έτσι θα αρκεστείτε απλά στο τσου λου3 πόντοι???
Μέχρι το τέλος δλδ 2 και αν!!!
Άνετα......
Είναι μεγάλη αδικία για εσάς που στα πλέυ οφ δε παίζεται το πρωτάθλημα. Το είχατε στο τσεπάκι. Και έτσι θα αρκεστείτε απλά στο τσου λου
μιλας για τον αγωνα που δεν περασες την σεντρα ουτε μια φορα?Στα παπάρια μου τι έχει κάνει σε άλλους αγώνες σας. Εγώ ξέρω τι έκανε πέρσι στα πλευ οφ στην έδρα σας