Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η χανούμα έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα..
Κυρίως ψυχολογικό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Αλλά αλήθεια πως είναι να είσαι η μικρή ομάδα της πόλης σου;;;;; Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό.
αχαχαχαχαχαχα.ναι ρε οπως τα λες ειναι.ακριβως.ρε τον παοκακο.θελει και τσου λου.κατσε να μην την χασεις την θεση απο την καβαλα.

Επισκέπτης
Και εσύ μεγάλο κόμπλεξ.
Κυρίως ψυχολογικό.

Κλάααααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικρααααααααααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η χανούμα έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα..
Κυρίως ψυχολογικό.
πιστευω πιο πολυ ποιοτητα παιχτων και ανωτεροτητα φανελας.στον πρωτο γυρο με 1000 προβληματα τον κερδισε για την πλακα της.τωρα που παιζουν και ολοι ειλικρινα πιστευω οτι θα εχουμε αρκκετα μεγαλο σκορ υπερ της αεκ.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχα.ναι ρε οπως τα λες ειναι.ακριβως.ρε τον παοκακο.θελει και τσου λου.κατσε να μην την χασεις την θεση απο την καβαλα.
μη μιλάς έτσι για τον αρη θεσσαλονίκης. θα νιώσεις την οργή του θεού.

αλήθεια εσύ είσαι η μεγάλη ομάδα της χαβούζας;;; Δε σου φαίνεται

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κλάααααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιικρααααααααααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
+14 πονταλάκια
+ 2 συμμετοχές στην Α' εθνική

Επισκέπτης
πιστευω πιο πολυ ποιοτητα παιχτων και ανωτεροτητα φανελας.στον πρωτο γυρο με 1000 προβληματα τον κερδισε για την πλακα της.τωρα που παιζουν και ολοι ειλικρινα πιστευω οτι θα εχουμε αρκκετα μεγαλο σκορ υπερ της αεκ.

Αυτοί τώρα είναι νεκροί..
Και δε σου βάζω κάτω και το ότι θα κατέβουν στο γήπεδο και θα δουν μπροστά τους κίτρινες φανέλες..

Χεσμεντέν!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξέχασες τον κάκο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοί τώρα είναι νεκροί..
Και δε σου βάζω κάτω και το ότι θα κατέβουν στο γήπεδο και θα δουν μπροστά τους κίτρινες φανέλες..

Χεσμεντέν!!!!!!!
Και έχουμε και τον εργοτέλη ρε γαμώτο. Λες να μας φτάσετε;;;; Αν και τα κουκιά δε φτάνουν

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rUDe4GnVSrs[/video[/video]]
κοιτα να δεις ποσο πολυ αγαπαει ο κακος την αεκ.
Στα παπάρια μου τι έχει κάνει σε άλλους αγώνες σας. Εγώ ξέρω τι έκανε πέρσι στα πλευ οφ στην έδρα σας

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε μου απάντησες..
Την ξέρεις την απάντηση όπως και εγώ. Αυτό που σου έγραψα ήταν ίσως λίγο σύνθετο για να το καταλάβεις. Οπότε θα στο πω απλοϊκά. Είσαι τόσο μικρή ομάδα που και καμία διαφορά να μην είχαμε πάλι θα γευόσουν τα τρία μου. Όσοι δηλαδή είναι και τώρα οι πόντοι.

Επισκέπτης
Την ξέρεις την απάντηση όπως και εγώ. Αυτό που σου έγραψα ήταν ίσως λίγο σύνθετο για να το καταλάβεις. Οπότε θα στο πω απλοϊκά. Είσαι τόσο μικρή ομάδα που και καμία διαφορά να μην είχαμε πάλι θα γευόσουν τα τρία μου. Όσοι δηλαδή είναι και τώρα οι πόντοι.

3 πόντοι???
Μέχρι το τέλος δλδ 2 και αν!!!

Άνετα......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
3 πόντοι???
Μέχρι το τέλος δλδ 2 και αν!!!

Άνετα......
Είναι μεγάλη αδικία για εσάς που στα πλέυ οφ δε παίζεται το πρωτάθλημα. Το είχατε στο τσεπάκι. Και έτσι θα αρκεστείτε απλά στο τσου λου

Επισκέπτης
Είναι μεγάλη αδικία για εσάς που στα πλέυ οφ δε παίζεται το πρωτάθλημα. Το είχατε στο τσεπάκι. Και έτσι θα αρκεστείτε απλά στο τσου λου

Τσου λου δε βγαίνω διότι η χανούμα έχει σαφές προβάδισμα πλέον και θα βγει αυτή,εκτός αν συνέλθει ο γαύρος..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στα παπάρια μου τι έχει κάνει σε άλλους αγώνες σας. Εγώ ξέρω τι έκανε πέρσι στα πλευ οφ στην έδρα σας
μιλας για τον αγωνα που δεν περασες την σεντρα ουτε μια φορα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom