Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το βιολί βιολάκι..
ΔΕΝ πάτησες την περιοχή μου ούτε σε μία φάση.
Πουθενά δεν έεχει επηρεάσει αποτέλεσμα μία κίτρινη κάρτα.Ο Γκαρσία είναι τόσα χρόνια επαγγελματίας παίχτης (παιχταράς κατ'εμέ αν και ψυχάκιας) που δε μπορεί να επηρεάστηκε από μία κίτρινη.
Όταν έφαγες τις κόκκινες το ματς είχε τελειώσει.
Όταν μιλάμε για ματς Άρης-παοκ δε μπορείς να αναφέρεις το πόσο επαγγελματικά καθαρίζεις "μικρά" παιχνίδια.
Δεν υπήρχες μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με μένα και γι'αυτό καθάρισα το ματς πιο εύκολα κι απ'ότι περίμενα.
Όταν βρίζετε (και καλά κάνετε) τον Κόντη και κάνετε χειρότερα,πάρτε τον λοιπόν να τελειώνουμε κι εμείς μ'αυτόν..
Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Άφησέ το καλύτερα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τρεις αποβολές, ουκ ολίγα φάουλ, «ανάποδα» οφσάιντ είναι τα λάθη που από τον Ηρακλή χρεώνουν στον διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Βασίλη Παμπορίδη.

Ο Παμπορίδης τα 'κανε... μαντάρα, κατά τον Ηρακλή
Τονίζουν ότι «ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα» στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά δεν ξεχνούν και τη μετριότατη δική τους εμφάνιση. Η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, αργά, μετά τον αγώνα της Τούμπας, οι παίκτες όμως προτίμησαν να «σταθούν» περισσότερο στη δική τους μέτρια απόδοση, η οποία προκάλεσε και αντιδράσεις οπαδών. «Θα έπρεπε να αποβάλει τον Βιεϊρίνια, αλλά και τον Κονσεϊσάο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής διαιτησίας Γιάννης Δόβελος, άποψη η οποία εκφράστηκε και από όλους τους σχολιαστές διαιτησίας μετά τον αγώνα. Το επικαλούνταν με παράπονο οι διοικούντες του Ηρακλή χθες. Υπάρχει όμως και άλλη «φωνή», του Ντένις Επστάιν, που λέει: «Κάναμε εμείς πολλά λάθη, γίνονται τέτοια μαρκαρίσματα»...

Σπάνια

Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής ήταν μια κίνηση που είχε να καταγραφεί πολύ καιρό από τη διοίκηση του Αντώνη Ρέμου, αφού φιλοσοφία της ήταν και παραμένει, όπως λένε στη Μίκρα, να μην εκδίδονται ανακοινώσεις για το «θεαθήναι». Με σαφή υπονοούμενα, πάντως, τόνισαν μεταξύ άλλων, σε αυτήν: «Παρεκκλίνουμε της αταλάντευτης αρχής μας, μετά τη... σεμιναριακά "ακριβοδίκαιη" παρουσία του κ. Παμπορίδη, ο οποίος τόσο αποτελεσματικά δικαίωσε ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες και δεν μας μένει παρά να τον... "συγχαρούμε" και να του ευχηθούμε την καταξίωση και σε... ευρωπαϊκό επίπεδο...».

Μια μονο απο τις "επαγγελματικες νικες σας,εκει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ????

Επισκέπτης
Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Άφησέ το καλύτερα

Κοίτα δεν έχω καμιά πρεμούρα να συμφωνήσουμε σε κάτι,αλλά πες μου που ακριβώς διαφωνείς σε αυτά που έγραψα.

Υ.Γ. Ντέκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρ..
Που είσαι μωρή κουφάλα?? πάλι βαρυστομάχιασες?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο δεύτερος είναι να ασχοληθούν περαιτέρω με το συγκεκριμένο παιχνίδι και φυσικά να τους κυνηγάει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Είναι σαφές ότι στον Αρη έχουν σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Καλόπουλου και πιο συγκεκριμένα (τουλάχιστον) για τον αριθμό των καρτών που βγήκαν από το τσεπάκι του έλληνα διαιτητή, αλλά και για το πρώτο πέναλτι που καταλόγισε ή ακόμη για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς για χτύπημα στον Κριστιάν Νασούτι.
                ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ???ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ 4-1!!

Επισκέπτης
Ο δεύτερος είναι να ασχοληθούν περαιτέρω με το συγκεκριμένο παιχνίδι και φυσικά να τους κυνηγάει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Είναι σαφές ότι στον Αρη έχουν σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Καλόπουλου και πιο συγκεκριμένα (τουλάχιστον) για τον αριθμό των καρτών που βγήκαν από το τσεπάκι του έλληνα διαιτητή, αλλά και για το πρώτο πέναλτι που καταλόγισε ή ακόμη για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς για χτύπημα στον Κριστιάν Νασούτι.
                 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ???ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ 4-1!!

Ο Γκαρσία όμως είναι ευαισθητούλης κι αγχώνεται..
Α ρε πουΤΣΟξυΛΟ που χρειάζεται στα χαϊδεμένα!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
54' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Κάσας (ΑΕΛ) για εκτός φάσης χτύπημα στον Χαλκιά, αν και το ριπλέι δείχνει ότι ο διαιτητής Παπασταμάτης ξεγελάστηκε.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ???

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Γκαρσία όμως είναι ευαισθητούλης κι αγχώνεται..
Α ρε πουΤΣΟξυΛΟ που χρειάζεται στα χαϊδεμένα!!
εμμμμ ετσι ειναι αδελφε νατσο
οταν εχεις μαθει να καθεσαι συνεχως πρωτο τραπεζι πιστα
και ξαφνικα σε βαζουν να κατσεις διπλα στις χεστρες....
[glow=red,2,300][shadow=red,left][move]ποναει
[/move][/shadow][/glow]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ<ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ??ΜΙΛΗΣΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΟΙ.ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...

Επισκέπτης
εμμμμ ετσι ειναι αδελφε νατσο
οταν εχεις μαθει να καθεσαι συνεχως πρωτο τραπεζι πιστα
και ξαφνικα σε βαζουν να κατσεις διπλα στις χεστρες....
[glow=red,2,300][shadow=red,left][move]ποναει
[/move][/shadow][/glow]

Σπρώχνεσαι όλη τη χρονιά.
Σου έχει ανοίξει η κωλάθρα σα βαρέλα (παραπατάει ο κουτσια στη μπάλα κι αυτή πάει μέσα).
Και όταν φτάσει η ώρα να σε βουτήξει ο αντίπαλος απ'το γιακά και σε κολάει στα σχοινιά,σε παίζει για πλάκα και γλιτώνεις το διασυρμό μόνο και μόνο απ'το fair play του αντιπάλου,σου φταίει η κίτρινη στο Γκαρσία είσαι για πολύ πουΤΣΟξυΛΟ....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ<ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ??ΜΙΛΗΣΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΟΙ.ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...
ρε συ αυριο εχει ματσαρα ρε
δεν εχουμε χρονο να ασχοληθουμε αλλο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ αγαπητέ έχω [glow=red,2,300]αρχίδια[/glow] και παραδέχομαι. [glow=red,2,300]Ποτέ δεν έκρυψα ότι ο σταυρίδης σας είχε σφάξει[/glow]. Και για εμένα [glow=red,2,300]ήταν ντροπή εκείνη η νίκη.[/glow] Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Μάλλον τις φάσεις με αρανο και ναφτι δεν τις έχεις δει. Λογικό αν ήσουν γήπεδο να μη τα πρόσεξες. Ο διαιτητής σας άφησε να παίζετε όσο σκληρά θελετε. Εμάς δε μας άφησε ούτε να κοιτάμε. Αλλά είπαμε, αν τελικά αγωνιστούμε πλέυ οφ (και εμείς αλλά και εσείς) μη κλαφτείτε πάλι σαν αδερφές για τη διαιτησία. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σας σφάξει.

Αρχιδια αρχιδια εχεις (δεν ξερω εσυ προσωπικα, δε θυμαμαι τι ελεγες ΤΟΤΕ), αλλα ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

Μετα απο 3 χρονια θυμηθηκατε τη ΣΦΑΓΗ πουλακια μου????????????

Τοτε ΜΟΚΟ???????????

Βλεπαμε και ξαναβλεπαμε τα ριπλευ, με τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ (το τακλιν ηταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ) ο οποιος ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και παρεμενε ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ουτε για τα ματια του κοσμου δεν πηγε να κανει οτι βλεπει τι επαθε ο καραμπελας, απλα κοιταζε ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ....... σα σημερα το θυμαμαι το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ και το βλεμμα του......

Στο 3ο λεπτο ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ και φυσικα μιλαμε για ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ χτυπημα 10000%, γνωριζοντας οτι η αλλαγη θα ηταν ο Αουρελιο που ειχε στειλει επισης ο ΙΔΙΟΣ εκτος για ενα μηνα στο παιχνιδι του 1ου γυρου............ (δεν εχω το link αυτη τη στιγμη με εκεινο το χτυπημα ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ στις καθυστερησεις του αγωνα).......

Και τα 2 χερια τα απλωμενα τα οποια βαφτισατε "ακουσια" και δε δοθηκαν πεναλτυ......

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ....... αλλα οταν τα λεγαμε ημασταν "κλαψιαρηδες" "αρουληδες" "looser" και το μουνι της μανας του γεωργιαδη...........

Αν ησουν ΜΑΓΚΑΣ παοκακι, δε θα εστηνες το σταυριδη, θα δοκιμαζοσουν για την κατηγορια, ησουν στη ζωνη του υποβιβασμου αλλωστε και φυσικα επρεπε να πεσεις, ησουν μακραν η χειροτερη ομαδα εκεινη τη χρονια, ΑΛΛΑ δεν επρεπε να στεναχωρησουμε τον Θοδωρακη τοτε........

Οποτε αυτα, μετα απο 3 ΧΡΟΝΙΑ, "το ξερω ειχες σφαχτει τοτε" αστα κατα μερος.......

Σκυψε

Φφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααππππππππππππππππ

Ξανασκυψε στις ορεξεις των ΕΚΑΣΤΟΤΕ αφεντικων σου και μοκο...............

Υ.Γ. Αααααααα και συνεχισε να ψαχνεις καρτες που δεν πηραν οι παικτες μου, ΠΛΑΚΑ εχετε....... (αν θελεις βαλε και τη δευτερη κιτρινη του Ιβιτς, ετσι το λεω, αν θελεις..... )
Υ.Γ. 1 Ααααααα και αυριο στις 5, ξερεις, πιτσα μπυρα καναπε, για να υποστηριξεις την ομαδα σου, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ξεκινησες με ασπροπυργο, συνεχισες με αστερα τριπολης, μετα ξανθη και τωρα..... καβαλα, παρακαλα, κλαψε μπροστα στην τηλεοραση, που ξερεις, μπορει να πιασει το ονειρο σου και να μη ζησεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ της ζωης σου....... να ΞΑΝΑΔΕΙΣ το ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ να σηκωνει ΚΟΥΠΑ......... δεν το αντεχεις, γεννηθηκες μ' αυτο, μεγαλωσες μ' αυτο, πονεσες μ'αυτο, εκλαψες για αυτο, δεν το αντεχεις να το ξερεις μεσα σου, οτι η μεγαλη ομαδα της Μακεδονιας δεν ειναι η δικη σου, δε μπορεις να εισαι ΟΠΑΔΟΣ της........
Υ.Γ. 2 Ευχαριστουμε για το 2ημερο, ησασταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ (εκτος απο ΓΕΛΙΟΙ).........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε στα τετοια μου τα play-off
ο διπλος σκοπος μου επετευχθει
και αν μπω με το καλο και εκει θα σου κανω και αλλη ζημια με αλλο τροπο
ολα τα λεφτα ηταν αυτο το κρισιμο ματς
ενα απο τα κρισιμοτερα για την ιστορια του παοκ
και το χασατε
γιατι δεν παιξατε ΤΙΠΟΤΑ
και αντι να τα την πεσετε και στους παικτες
βρηκατε το αλλοθι της διαιτησιας που ηταν εφαμιλλη της διαιτησιας καλοπουλου στον πρωτο γυρο
[glow=red,2,300]αν παραδεχτεις οτι μας εσφαξε ο καλοπουλος στον πρωτο γυρο
θα παραδεχτω και εγω για το προχθεσινο ματς[/glow]
* καλα για τον σταυριδη δεν το συζητω
τοτε ελαβε χωρα ενα απο τα πιο στυγερα εγκληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου
αφου αμεσως μετα τον εξαφανισαν
δεν υπαρχει ο τυπος
εξαφανιστηκε
τον βγαλαν μονο και μονο για εκεινο το ματς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι λες ρε Γαμα, τι σχεση εχει το ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ????????

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ποιος θα μου θυμίσει εκείνο το γήπεδο στο Βέλγιο...ακόμα δεν μου έρχεται

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αν ησουν ΜΑΓΚΑΣ παοκακι, δε θα εστηνες το σταυριδη, θα δοκιμαζοσουν για την κατηγορια, ησουν στη ζωνη του υποβιβασμου αλλωστε και φυσικα επρεπε να πεσεις, ησουν μακραν η χειροτερη ομαδα εκεινη τη χρονια, ΑΛΛΑ δεν επρεπε να στεναχωρησουμε τον Θοδωρακη τοτε........

Ειδαμε και την δικια σας ΜΑΓΚΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να σε σφάξει ο Ολυμπιακός πάει κι έρχεται

να σε σφάξει ο τίποτας,η Καστοριά της Θεσσαλονίκης(από ένα Κύπελλο) πάει πολύ

ΤΟ 7.17 ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ....ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ