Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
να σε σφάξει ο Ολυμπιακός πάει κι έρχεται

να σε σφάξει ο τίποτας,η Καστοριά της Θεσσαλονίκης(από ένα Κύπελλο) πάει πολύ

ΤΟ 7.17 ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ....ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ξαναελα αν σου βασταει χαριλαου
* που πας βρε θοδωρουλα;

Συνημμένα

• 4027.jpg
    4027.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης

Έλα πάρε πάλι:

http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]]

Και που'σαι..με μέτρο τα χαρτομάντηλα,αυξήθηκε κι ο ΦΠΑ και δε βγαίνουμε..

Επισκέπτης
ξαναελα αν σου βασταει χαριλαου
* που πας βρε θοδωρουλα;

Τι κλάψα είναι αυτή ρε Γαμαικαν??

Σκέτη γκάααααααααααααααααβλααααααααααααααα.............

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πως το λένε εκείνο το βελγικό γήπεδο....μου διαφεύγει...εδώ το έχω αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ

για τα πλέι οφ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τι κλάψα είναι αυτή ρε Γαμαικαν??

Σκέτη γκάααααααααααααααααβλααααααααααααααα.............
εδω και δυο μερες κλαινε ακαταπαυστα
σε ολα τα ραδια
σε ολα τα καφε
μας εχουν ζαλισει
ΝΑΤΣΟ αυριο τα σπουδαια
δυσκολο ματς αδελφε νατσο
δυσκολο ρε γαμωτο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πως το λένε εκείνο το βελγικό γήπεδο....μου διαφεύγει...εδώ το έχω αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ

για τα πλέι οφ...
και εκει θα σε πεταξω απο το τσαμπιονς λινγκ
ασε μας τωρα παιζουμε ματσαρα για να παμε τελικο
να φερουμε κουπα στην πολη
γιατι εσεις..... :bigdick:

Επισκέπτης
εδω και δυο μερες κλαινε ακαταπαυστα
σε ολα τα ραδια
σε ολα τα καφε
μας εχουν ζαλισει
ΝΑΤΣΟ αυριο τα σπουδαια
δυσκολο ματς αδελφε νατσο
δυσκολο ρε γαμωτο

Mη μασάς ρε..
Αν παίξουμε όπως με τα πουτανάκια μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τπτ.

Έρμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Πάρε τ'αρχίδια μου και κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Δε σε έσφαξε ο γείτονας αλλά το αφεντικό του. Το οποίο αφεντικό του έχει πάρει πολλούς πόντους από τα κοράκια. Και τότε που έσφαξε τη μαριονέτα του στον πρώτο γύρο εμάς είχε στόχο  :2funny: :2funny: :2funny:
Το θέμα είναι να μην δεχτούμε στο επόμενο ματς με την μαγια τη μέλισσα κανένα φαλτσοσφύριγμα υπέρ μας. Να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε σε τέτοια περίπτωση (που τη βλέπω να έρχεται).
Το πρωτάθλημα μας το έκλεψαν. Και δεν μας το έκλεψαν μόνο προχθές. Μας το έκλεψαν μέσα στον πανιώνιο, μέσα στην τρίπολη, μέσα στο περιστέρι, μέσα στο οακα με τον Ίβιτς. Επίσης μας το έκλεψαν στο πεναλντι που πήρε ο νίνης στον πανιώνιο, στο πέναλντι που δεν έδωσε εχθές στον αστέρα, στο πέναλντι που δεν έδωσε στον el loco  :grin: ,  σε αυτά που θα κάνει ο βάζελος μέσα στο περιστέρι (και είμαι σίγουρος). Ο βαζελος δεν θα τον πάρει τον γαύρο. Αλλιώς δε θα έβαζε τον εγκάθετό του, στην φωλιά του ερπετού. Κάτι καλό μυρίζει στα γιάννενα τελευταία αγωνιστική. Εμείς πρέπει να τα πάρουμε όλα. Και ότι γίνει γίνει.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και εκει θα σε πεταξω απο το τσαμπιονς λινγκ
ασε μας τωρα παιζουμε ματσαρα για να παμε τελικο
να φερουμε κουπα στην πολη
γιατι εσεις..... :bigdick:
Το αφεντικό σας δεν πρόκειται να σας κάνει άλλο δώρο φέτος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δε σε έσφαξε ο γείτονας αλλά το αφεντικό του. Το οποίο αφεντικό του έχει πάρει πολλούς πόντους από τα κοράκια. Και τότε που έσφαξε τη μαριονέτα του στον πρώτο γύρο εμάς είχε στόχο  :2funny: :2funny: :2funny:
Το θέμα είναι να μην δεχτούμε στο επόμενο ματς με την μαγια τη μέλισσα κανένα φαλτσοσφύριγμα υπέρ μας. Να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε σε τέτοια περίπτωση (που τη βλέπω να έρχεται).
Το πρωτάθλημα μας το έκλεψαν. Και δεν μας το έκλεψαν μόνο προχθές. Μας το έκλεψαν μέσα στον πανιώνιο, μέσα στην τρίπολη, μέσα στο περιστέρι, μέσα στο οακα με τον Ίβιτς. Επίσης μας το έκλεψαν στο πεναλντι που πήρε ο νίνης στον πανιώνιο, στο πέναλντι που δεν έδωσε εχθές στον αστέρα, στο πέναλντι που δεν έδωσε στον el loco  :grin: ,  σε αυτά που θα κάνει ο βάζελος μέσα στο περιστέρι (και είμαι σίγουρος). Ο βαζελος δεν θα τον πάρει τον γαύρο. Αλλιώς δε θα έβαζε τον εγκάθετό του, στην φωλιά του ερπετού. Κάτι καλό μυρίζει στα γιάννενα τελευταία αγωνιστική. Εμείς πρέπει να τα πάρουμε όλα. Και ότι γίνει γίνει.
βρε αχαριστε ο αγας σου ο πατερας και ο βγενο σε καναν ομαδα με τους δανεικους και τις χορηγιες
και μιλας απο πανω
κοκοπιτακος=πιονι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε αχαριστε ο αγας σου ο πατερας και ο βγενο σε καναν ομαδα με τους δανεικους και τις χορηγιες
και μιλας απο πανω
κοκοπιτακος=πιονι
Εξάλλου όλη τη δουλειά φέτος την κάνει ο μουν. Όπως πέρσι ο δάρλας. Αλήθεια πως και έγινε ο Σάντος να βγάζει εκτός ομάδας τον δάρλα, όταν στο περσινό βάζελοα - ΠΑΟΚ διαπίστωσε μειωμένο πάθος;;; Κάνουν τέτοια πράγματα στα αφεντικά;;; Ο Κοντρέρας από το καλοκαίρι ήταν να πάει παιανία. Τελικά είχε κλείσει για χριστούγεννα. Και όμως είναι ακόμα εδώ. Αλήθεια τι κάναμε με τον βάζελο πριν 3 αγωνιστικές;;;; Αλήθεια από πότε έχετε να τον κερδίσετε εσείς;;;;; Αλήθεια τι λέει η θύρα κοσμοτε:;;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εξάλλου όλη τη δουλειά φέτος την κάνει ο μουν. Όπως πέρσι ο δάρλας. Αλήθεια πως και έγινε ο Σάντος να βγάζει εκτός ομάδας τον δάρλα, όταν στο περσινό βάζελοα - ΠΑΟΚ διαπίστωσε μειωμένο πάθος;;; Κάνουν τέτοια πράγματα στα αφεντικά;;; Ο Κοντρέρας από το καλοκαίρι ήταν να πάει παιανία. Τελικά είχε κλείσει για χριστούγεννα. Και όμως είναι ακόμα εδώ. Αλήθεια τι κάναμε με τον βάζελο πριν 3 αγωνιστικές;;;; Αλήθεια από πότε έχετε να τον κερδίσετε εσείς;;;;; Αλήθεια τι λέει η θύρα κοσμοτε:;;;;
αν ρε μαλεα θελαν να επηρεασουν τα πραματα και να σας σφαξουν θα βαζαν τον σπαθα
στο μπαοκ-βαζελος
και θα τελειωνε το παραμυθι
ολα τα αλλα ειναι για να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας στο προχθεσινο αγωνα
και την κωλοφαρδη ομαδα-φουσκα
* ουτε μια ευκαιρια
ουτε μια

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν ρε μαλεα θελαν να επηρεασουν τα πραματα και να σας σφαξουν θα βαζαν τον σπαθα
στο μπαοκ-βαζελος
και θα τελειωνε το παραμυθι
ολα τα αλλα ειναι για να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας στο προχθεσινο αγωνα
και την κωλοφαρδη ομαδα-φουσκα
* ουτε μια ευκαιρια
ουτε μια
Δεν δικαιολογώ καμία ανυπαρξία. ΕΞάλλου φέτος έχουμε πάρει 4-5 επαγγελματικές νίκες με μικρότερες ομαδίτσες χωρίς να παίξουμε. Προχθές ο διαιτητής μας το απαγόρεψε. Από το 50 έπρεπε να παίζετε με 8. Στο 1-0 ο κάμπορα, όπως και εσύ είδες, έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, αν όχι απ'ευθείας κόκκινη. Μετά από 8 λεπτά ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-0. Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος, ασχέτως αν παίζαμε καλά ή όχι, τότε τι είναι αλλοίωση αποτελέσματος;;;; αρανο και ναφτί έπρεπε να βγουν από το 30. Και όλα αυτά χωρίς υπερβολή. δε θα κάτσω να ψάξω τα ανάποδα πλάγια, τα κόρνερ, τα ανύπαρκτα φάουλ, τα δικά σας φάουλ που δεν έδινε τα οποία είναι μικρότερης σημασίας. Μόνο τα τρανταχτά αναφέρω. Πιονάκια. -3 βαθμοί στο οακα +3 τώρα. Και ήρθατε στα ίσα σας κακομοίρηδες.

Επισκέπτης
Δεν δικαιολογώ καμία ανυπαρξία. ΕΞάλλου φέτος έχουμε πάρει 4-5 επαγγελματικές νίκες με μικρότερες ομαδίτσες χωρίς να παίξουμε. Προχθές ο διαιτητής μας το απαγόρεψε. Από το 50 έπρεπε να παίζετε με 8. Στο 1-0 ο κάμπορα, όπως και εσύ είδες, έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, αν όχι απ'ευθείας κόκκινη. Μετά από 8 λεπτά ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-0. Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος, ασχέτως αν παίζαμε καλά ή όχι, τότε τι είναι αλλοίωση αποτελέσματος;;;; αρανο και ναφτί έπρεπε να βγουν από το 30. Και όλα αυτά χωρίς υπερβολή. δε θα κάτσω να ψάξω τα ανάποδα πλάγια, τα κόρνερ, τα ανύπαρκτα φάουλ, τα δικά σας φάουλ που δεν έδινε τα οποία είναι μικρότερης σημασίας. Μόνο τα τρανταχτά αναφέρω. Πιονάκια. -3 βαθμοί στο οακα +3 τώρα. Και ήρθατε στα ίσα σας κακομοίρηδες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι ναι τραγουδα οσο θες
μπορεις να ψεματιαζεις οσο θες τον ευατο σου
αν ετσι αισθανεσαι καλυτερα μπορεις να υοθετησεις αυτο το παραμυθακι
και αν η πουτσα μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο
και ο ιβιτς με δευτερη για το χερι που κανει
οι καρτες σας ηταν δικαιες
απλα επρεπε να αποβαλει τον καμπορα
τιποτα παραπανω
απλα καλομαθατε μα βασαρες,καλοπουλους,ΣΤΑΥΡΙΔΗΔΡΕΣ
αυτα να τα ξεχασεις κοκοπιτακο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ναι τραγουδα οσο θες
μπορεις να ψεματιαζεις οσο θες τον ευατο σου
αν ετσι αισθανεσαι καλυτερα μπορεις να υοθετησεις αυτο το παραμυθακι
και αν η πουτσα μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο
και ο ιβιτς με δευτερη για το χερι που κανει
οι καρτες σας ηταν δικαιες
απλα επρεπε να αποβαλει τον καμπορα
τιποτα παραπανω
απλα καλομαθατε μα βασαρες,καλοπουλους,ΣΤΑΥΡΙΔΗΔΡΕΣ
αυτα να τα ξεχασεις κοκοπιτακο
Εγώ αγαπητέ έχω αρχίδια και παραδέχομαι. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ο σταυρίδης σας είχε σφάξει. Και για εμένα ήταν ντροπή εκείνη η νίκη. Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Μάλλον τις φάσεις με αρανο και ναφτι δεν τις έχεις δει. Λογικό αν ήσουν γήπεδο να μη τα πρόσεξες. Ο διαιτητής σας άφησε να παίζετε όσο σκληρά θελετε. Εμάς δε μας άφησε ούτε να κοιτάμε. Αλλά είπαμε, αν τελικά αγωνιστούμε πλέυ οφ (και εμείς αλλά και εσείς) μη κλαφτείτε πάλι σαν αδερφές για τη διαιτησία. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σας σφάξει.

Επισκέπτης
Ακόμα μια φορά αποστομωτικός. Δεν έχω τι να πω.

Γεγονός είναι ότι με τις μαλακίες που γράφεις δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια στον άλλο να επιχειρηματολογήσει..
Τι να σου απαντήσω όταν γράφεις ότι έπρεπε να παίζω απ'το 50' με 8 και τονίζεις μάλιστα ότι τα λες χωρίς δόση υπερβολής?
Πες μου εσύ τι να απαντήσω όταν αυτο-ακυρώνεσαι??

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεγονός είναι ότι με τις μαλακίες που γράφεις δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια στον άλλο να επιχειρηματολογήσει..
Τι να σου απαντήσω όταν γράφεις ότι έπρεπε να παίζω απ'το 50' με 8 και τονίζεις μάλιστα ότι τα λες χωρίς δόση υπερβολής?
Πες μου εσύ τι να απαντήσω όταν αυτο-ακυρώνεσαι??
Ακόμα και οι βαζελοδημοσιογράφοι τα λένε, οι οποίοι έχουν και "έννομο συμφέρον" από το προχθεσινό αποτέλεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom