Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εγώ αγαπητέ έχω αρχίδια και παραδέχομαι. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ο σταυρίδης σας είχε σφάξει. Και για εμένα ήταν ντροπή εκείνη η νίκη. Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Μάλλον τις φάσεις με αρανο και ναφτι δεν τις έχεις δει. Λογικό αν ήσουν γήπεδο να μη τα πρόσεξες. Ο διαιτητής σας άφησε να παίζετε όσο σκληρά θελετε. Εμάς δε μας άφησε ούτε να κοιτάμε. Αλλά είπαμε, αν τελικά αγωνιστούμε πλέυ οφ (και εμείς αλλά και εσείς) μη κλαφτείτε πάλι σαν αδερφές για τη διαιτησία. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σας σφάξει.
ρε στα τετοια μου τα play-off
ο διπλος σκοπος μου επετευχθει
και αν μπω με το καλο και εκει θα σου κανω και αλλη ζημια με αλλο τροπο
ολα τα λεφτα ηταν αυτο το κρισιμο ματς
ενα απο τα κρισιμοτερα για την ιστορια του παοκ
και το χασατε
γιατι δεν παιξατε ΤΙΠΟΤΑ
και αντι να τα την πεσετε και στους παικτες
βρηκατε το αλλοθι της διαιτησιας που ηταν εφαμιλλη της διαιτησιας καλοπουλου στον πρωτο γυρο
αν παραδεχτεις οτι μας εσφαξε ο καλοπουλος στον πρωτο γυρο
θα παραδεχτω και εγω για το προχθεσινο ματς
* καλα για τον σταυριδη δεν το συζητω
τοτε ελαβε χωρα ενα απο τα πιο στυγερα εγκληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου
αφου αμεσως μετα τον εξαφανισαν
δεν υπαρχει ο τυπος
εξαφανιστηκε
τον βγαλαν μονο και μονο για εκεινο το ματς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ακόμα και οι βαζελοδημοσιογράφοι τα λένε, οι οποίοι έχουν και "έννομο συμφέρον" από το προχθεσινό αποτέλεσμα.
Ρε συ ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει έννομο συμφέρον από το αποτέλεσμα αυτό.
Είτε ο βάζελος,είτε ο γαύρος,ο οποισδήποτε.
Άλλο σε ρωτάω εγώ,όπως είδες (αν είδες) το ματς...υπήρχε άλλο σημείο από τον άσσο??
Πιστεύεις πραγματικά ότι θα μπορούσες προχθες να φύγεις έστω και με Χ??

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε στα τετοια μου τα play-off
ο διπλος σκοπος μου επετευχθει
και αν μπω με το καλο και εκει θα σου κανω και αλλη ζημια με αλλο τροπο
ολα τα λεφτα ηταν αυτο το κρισιμο ματς
ενα απο τα κρισιμοτερα για την ιστορια του παοκ
και το χασατε
γιατι δεν παιξατε ΤΙΠΟΤΑ
και αντι να τα την πεσετε και στους παικτες
βρηκατε το αλλοθι της διαιτησιας που ηταν εφαμιλλη της διαιτησιας καλοπουλου στον πρωτο γυρο
αν παραδεχτεις οτι μας εσφαξε ο καλοπουλος στον πρωτο γυρο
θα παραδεχτω και εγω για το προχθεσινο ματς
* καλα για τον σταυριδη δεν το συζητω
τοτε ελαβε χωρα ενα απο τα πιο στυγερα εγκληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου
αφου αμεσως μετα τον εξαφανισαν
δεν υπαρχει ο τυπος
εξαφανιστηκε
τον βγαλαν μονο και μονο για εκεινο το ματς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Για αυτό είστε αρειανοί. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ο καλόπουλος που σας έσφαξε:;;;; Επειδή έδωσε πέναλντι σε χέρι από 9 μέτρα;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πως το λένε εκείνο το βελγικό γήπεδο....μου διαφεύγει...εδώ το έχω αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ

για τα πλέι οφ...
Χωσεεεεεε,ετσι σας θελω,να βγαινει ο πραγματικος εαυτος σας,οπλισου με χειροβομβιδες και πανε στο τσαντηρι να απολαυσεις τον νεο σου βιαστη Χαβιε...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει έννομο συμφέρον από το αποτέλεσμα αυτό.
Είτε ο βάζελος,είτε ο γαύρος,ο οποισδήποτε.
Άλλο σε ρωτάω εγώ,όπως είδες (αν είδες) το ματς...υπήρχε άλλο σημείο από τον άσσο??
Πιστεύεις πραγματικά ότι θα μπορούσες προχθες να φύγεις έστω και με Χ??
Έννομο συμφέρον από αυτό το ματς είχε ο βαζελος και ο ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ξέρω τι γράφω. Πουθενά δεν είπα ότι παίξαμε ή ότι αξίζαμε τη νίκη ή ότι δεν ήσασταν καλύτεροι. Αλλά ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει εδώ και δύο χρόνια, με μεγάλη σταθερότητα, ότι τα μικρά ματς τα καθαρίζει "επαγγελματικά" αξίζει δεν αξίζει να τα πάρει. Προχθές η διαιτησία όχι μόνο δε μας άφησε αλλά ήταν και προκλητική εναντίον μας. Και εσύ δεν έπαιξες καμία σπουδαία μπάλα. Δεν έκανες όυτε έναν οργανωμένο συνδυασμό. 3,5 φάσεις έκανες εκ των οποίων έβαλες 2 γκολ λόγω κάμπορα (που παρεπιπτόντως έδειξε ότι το έχει το γκολ). Ήσουν φανερά πιο παθιασμένος. Εμείς λίγο στο βλέμμα να δείχναμε πάθος τρώγαμε κίτρινες.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ξέρω τι γράφω. Πουθενά δεν είπα ότι παίξαμε ή ότι αξίζαμε τη νίκη ή ότι δεν ήσασταν καλύτεροι. Αλλά ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει εδώ και δύο χρόνια, με μεγάλη σταθερότητα, ότι τα μικρά ματς τα καθαρίζει "επαγγελματικά" αξίζει δεν αξίζει να τα πάρει. Προχθές η διαιτησία όχι μόνο δε μας άφησε αλλά ήταν και προκλητική εναντίον μας. Και εσύ δεν έπαιξες καμία σπουδαία μπάλα. Δεν έκανες όυτε έναν οργανωμένο συνδυασμό. 3,5 φάσεις έκανες εκ των οποίων έβαλες 2 γκολ λόγω κάμπορα (που παρεπιπτόντως έδειξε ότι το έχει το γκολ). Ήσουν φανερά πιο παθιασμένος. Εμείς λίγο στο βλέμμα να δείχναμε πάθος τρώγαμε κίτρινες.

ρε κοκ το θεμα ειναι οτι εμεις δεν φανηκαμε ποτε μεσα στο γηπεδο κ δεν καναμε ουτε φαση.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσεις κοκοπιτακο ηρθατε με τουπε στο γηπεδο
επισης ηρθατε ψηλοχεσμενουα
και σε πληρη αγωνιστικη συγχυση
δες τι ερασιτεχνικο λαθος κανει ο κοντρερας στο πεναλτυ
επισης κοκοπιτακο οποτε βρισκει καποιον προπονηταρα απενταντι του ο σαντος
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κιαυτο π λες κοκ περι επαγελματικο καθαρισμα που ξερουμε να κανουμε στα ματσακια ναι..συμφωνω απλα σαυτο που επρεπε να φανουμε και να δειξουμε τι εστι [size=30pt]Παοκ[/size] δεν το καναμε.Ολοι τους 90 λεπτα στην κοσμαρα τους ηταν

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε κοκ το θεμα ειναι οτι εμεις δεν φανηκαμε ποτε μεσα στο γηπεδο κ δεν καναμε ουτε φαση.
Το ξέρω αυτό. Όπως δεν είχαμε κάνει ούτε μα ατρόμητο στην τούμπα, ούτε με αστέρα στην τούμπα ούτε και σε πολλά άλλα ματς. Και όμως τα πήραμε εκείνα τα ματσάκια. Αν αυτή η διαιτησία γινόταν στην Αγγλία ή στη Γερμανία ο διαιτητής όχι μόνο δε θα ξανασφύριζε αλλά ούτε θα τον άφηναν να μπει σε γήπεδο ως θεατής.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ξέρω αυτό. Όπως δεν είχαμε κάνει ούτε μα ατρόμητο στην τούμπα, ούτε με αστέρα στην τούμπα ούτε και σε πολλά άλλα ματς. Και όμως τα πήραμε εκείνα τα ματσάκια.

τα πηραμε γιατι καναμε και φαση για γκολ  :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Ζαγορ το περασε το μυνημα στην ΚΕΔ,απο την Κυριακη θα επανελθουμε στην προ του ντερμπυ κατασταση,θα κιτρινιζονται μονο οι αντιπαλοι και οταν θυμουνται τα κορακια θα δινουν και καμια κιτρινη σε μαρκαρισματα του παοκ,ωστε να επανελθει η ομαδα στις "επαγγελματικες" νικες...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ζαγορ το περασε το μυνημα στην ΚΕΔ,απο την Κυριακη θα επανελθουμε στην προ του ντερμπυ κατασταση,θα κιτρινιζονται μονο οι αντιπαλοι και οταν θυμουνται τα κορακια θα δινουν και καμια κιτρινη σε μαρκαρισματα του παοκ,ωστε να επανελθει η ομαδα στις "επαγγελματικες" νικες...

Ενταξει δεν νομιζω ο παοκ να ειχε την διαιτησια μαζι του ποτε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγκυκλοπαιδικα φέτος πρέπει να έχουμε πάνω από 10 κόκκινες ενώ ταυτόχρονα είμαστε 2οι.
Πες μου μια ομάδα πλην των κομπλεξικών, που διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία σε αγώνα με εμάς.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πάντως εγκυκλοπαιδικα φέτος πρέπει να έχουμε πάνω από 10 κόκκινες ενώ ταυτόχρονα είμαστε 2οι.
Σταγονα στον ωκεανο με βαση αυτες που θα πρεπε να εχετε.Και απο Κυριακη θα σας σημειωνω τις καρτες που σας χαριζουν μια προς μια...

Επισκέπτης

Το βιολί βιολάκι..
ΔΕΝ πάτησες την περιοχή μου ούτε σε μία φάση.
Πουθενά δεν έεχει επηρεάσει αποτέλεσμα μία κίτρινη κάρτα.Ο Γκαρσία είναι τόσα χρόνια επαγγελματίας παίχτης (παιχταράς κατ'εμέ αν και ψυχάκιας) που δε μπορεί να επηρεάστηκε από μία κίτρινη.
Όταν έφαγες τις κόκκινες το ματς είχε τελειώσει.
Όταν μιλάμε για ματς Άρης-παοκ δε μπορείς να αναφέρεις το πόσο επαγγελματικά καθαρίζεις "μικρά" παιχνίδια.
Δεν υπήρχες μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με μένα και γι'αυτό καθάρισα το ματς πιο εύκολα κι απ'ότι περίμενα.
Όταν βρίζετε (και καλά κάνετε) τον Κόντη και κάνετε χειρότερα,πάρτε τον λοιπόν να τελειώνουμε κι εμείς μ'αυτόν..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σταγονα στον ωκεανο με βαση αυτες που θα πρεπε να εχετε.Και απο Κυριακη θα σας σημειωνω τις καρτες που σας χαριζουν μια προς μια...
Δηλαδή εσύ θέλεις σε κάθε αγώνα να τελειώνουμε με 10 για να αισθάνεσαι ότι το πρωτάθλημα είναι δίκαιο:;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom