Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ"

Petrosyn
το τι μαλακια διαβασα αυτη την στιγμη δεν λεγετε...
εχει καταντησει βαρετο κουραστικο και γραφικο να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ημαστε ελεφαντες...
εχετε τρελαθει ολοι σας γιατι μιλησαμε για διαιτησια αλλα χωρις να αναφερομαστε σε εσας...
ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι οι διαμαρτυριες μας δεν εχουν να κανουν με εσας...
αντε ξεκοληστε επιτελους...
οποιος με λεει παραρτημα ειναι μεγαλος καραγκιοζης...
οποιος διαμαρτυρεται γιατι εβγαλα ανακοινωση για την διαιτησια ας μου πει γιατι δεν βγαλατε ανακοινωση μετα το ματς με τον κουμπαρο ενω σε ολα αυτα βγαλατε...
οποιος κραζει τον προεδρο μου ας μου πει γιατι αποθεωνετε τους δικους σας προεδρους και παραγοντες που καθε τρεις και λιγο ειναι στα ραδιοφωνα και στις τηλεορασεις και βλεπουν παντου αορατους εχθρους που κυνηγανε την περηφανη ομαδα του αρεως...
αντε ξυπνατε θα λετε και θα απανταμε...
θα λεμε και θα απαντατε ποσο μαλακες μπορει να ειστε και να ειμαι μου δεν εχω πιειε ακομα καφε και καθομαι και διαβαζω μαλακιες πρωι πρωι...
γαμιεστε ολοι ρε
καλημερα ειπα???
καλημερα
γαμιεται ο αρης και ο συνδεσμος σας στην νεαπολη που δεν εχετε
αι σιχτιρ με σκασατε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχει καταντησει βαρετο κουραστικο και γραφικο να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ημαστε ελεφαντες...
εχετε τρελαθει ολοι σας γιατι μιλησαμε για διαιτησια αλλα χωρις να αναφερομαστε σε εσας...
ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι οι διαμαρτυριες μας δεν εχουν να κανουν με εσας...
οποιος διαμαρτυρεται γιατι εβγαλα ανακοινωση για την διαιτησια ας μου πει γιατι δεν βγαλατε ανακοινωση μετα το ματς με τον κουμπαρο ενω σε ολα αυτα βγαλατε...
οποιος κραζει τον προεδρο μου ας μου πει γιατι αποθεωνετε τους δικους σας προεδρους και παραγοντες που καθε τρεις και λιγο ειναι στα ραδιοφωνα και στις τηλεορασεις και βλεπουν παντου αορατους εχθρους που κυνηγανε την περηφανη ομαδα του αρεως...
θα λεμε και θα απαντατε ποσο μαλακες μπορει να ειστε και να ειμαι μου δεν εχω πιειε ακομα καφε και καθομαι και διαβαζω μαλακιες πρωι πρωι...
γαμιεστε ολοι ρε
καλημερα ειπα???
καλημερα
αι σιχτιρ με σκασατε
Περίοδο έχεις ρε μαλάκα?  :2funny:

Καλημέρα και γαμιέσαι  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι εχει η δικια  και μου την εχει βαρεσει...και διαβαζω και μαλακιες πρωι πρωι...
ε ποσο θελω ο ανθρωπος
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εδω δεν γράφονται μαλακίες. Γιατί δεν τραβάς μια παχιά να στανιάρεις?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ειδαμε και την δικια σας ΜΑΓΚΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλαρακι, αυτη ειναι η μαγκια, εγω ΠΛΗΡΩΣΑ τη μαλακια που δερνει καποιους, τα λαμογια που με τρυπησανε, τα χρεη που ειχα κ.λ.π. κ.λ.π. και τωρα εφτασα εδω που εφτασα, εσυ καθησε και χειροκροτα τον μπατμαν-γουμενο σε νεα version, οταν ερθει η ωρα μην αρχισεις την ΚΛΑΨΑ...... α και ζητιανεψε καμια κρατικη χορηγια μηπως ξελασπωσεις.....

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαρακι, αυτη ειναι η μαγκια, εγω ΠΛΗΡΩΣΑ τη μαλακια που δερνει καποιους, τα λαμογια που με τρυπησανε, τα χρεη που ειχα κ.λ.π. κ.λ.π. και τωρα εφτασα εδω που εφτασα, εσυ καθησε και χειροκροτα τον μπατμαν-γουμενο σε νεα version, οταν ερθει η ωρα μην αρχισεις την ΚΛΑΨΑ...... α και ζητιανεψε καμια κρατικη χορηγια μηπως ξελασπωσεις.....
ενω εσυ καθαρε δεν εχεις παρει ποτε κρατικη χορηγια ετσι???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οποιος διαμαρτυρεται γιατι εβγαλα ανακοινωση για την διαιτησια ας μου πει γιατι [glow=red,2,300]δεν βγαλατε ανακοινωση μετα το ματς με τον κουμπαρο ενω σε ολα αυτα βγαλατε...[/glow]
γαμιεστε ολοι ρε
καλημερα ειπα???
καλημερα
αι σιχτιρ με σκασατε

Ξεκολλα ρε παπαρα μ' αυτο, 10 φορες το εγραψες, ΨΑΞΟΥ, ανακοινωση με το βαζελο και το πεναλτυ στον καμπορα ΒΓΑΛΑΜΕ, ηταν η 1η ανακοινωση κατα της διαιτησιας..........

Γαμιεται ο μπαοκ και το οφσαιντ γκολ που εβαλε αλλα τι λεω ΟΥΤΕ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, τι γκολ και μαλακιες.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ενω εσυ καθαρε δεν εχεις παρει ποτε κρατικη χορηγια ετσι???

ΟΛΟΙ εχουν κρατικες χορηγιες, απλα καποιοι δεν πληρωνουν τα χρεη τους, ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ, συνεχιζουν και χρεωνονται και περνιονται και για μαγκες...... πλησιαζει η ωρα του ταμειου..... ΟΛΟΙ εχουν κρατικες χορηγιες  ;)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκολλα ρε παπαρα μ' αυτο, 10 φορες το εγραψες, ΨΑΞΟΥ, ανακοινωση με το βαζελο και το πεναλτυ στον καμπορα ΒΓΑΛΑΜΕ, ηταν η 1η ανακοινωση κατα της διαιτησιας..........

Γαμιεται ο μπαοκ και το οφσαιντ γκολ που εβαλε αλλα τι λεω ΟΥΤΕ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, τι γκολ και μαλακιες.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα.
καλημερα και σε σενα κουφαλιτσα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν μπορω ρε αλλο κουραστηκα...
γαμω την δικια μου δουλεια ουτε κοπανα δεν μπορω να κανω

Σε νιωθω, ευτυχως εγω καταφερνω καμια κοπανιτσα που και που, σαν σημερα π.χ. μια βολτιτσα (τυπικη) απο εφορια εχω μονο, αλλα βαριεμαι  :headbang: :headbang: :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν μπορω ρε αλλο κουραστηκα...
γαμω την δικια μου δουλεια ουτε κοπανα δεν μπορω να κανω
Είμαι σε κατάσταση νιρβάνας εδώ και μέρες. Δουλεύω πέντε λεπτά και δέκα μαλακίζομαι εδώ μέσα. Σε κανα δυο μήνες που δεν θα έχουμε καθόλου δουλειά θα είμαι όλος δικός σας  :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ΟΛΟΙ εχουν κρατικες χορηγιες, απλα καποιοι δεν πληρωνουν τα χρεη τους, ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ, συνεχιζουν και χρεωνονται και περνιονται και για μαγκες...... πλησιαζει η ωρα του ταμειου..... ΟΛΟΙ εχουν κρατικες χορηγιες  ;)
στον παοκ αναφερεσαι οτι δεν πληρωνει παικτες?χρεη σε τριτους δεν εχω και τα μονα χρεη που εχω ειναι προς το δημοσιο απο προηγουμενες διοικησεις και περιμενω να ρυθμιστουν ...οχι να χαριστουν...
αλλος αφησε απληρωτους παιχτες...οχι εγω

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στον παοκ αναφερεσαι οτι δεν πληρωνει παικτες?χρεη σε τριτους δεν εχω και τα μονα χρεη που εχω ειναι προς το δημοσιο απο προηγουμενες διοικησεις και περιμενω να ρυθμιστουν ...οχι να χαριστουν...
αλλος αφησε απληρωτους παιχτες...οχι εγω

Οι "προηγουμενες διοικησεις" αφησαν "απληρωτους" παικτες με 400.000 και 500.000 εκατομμυρια ΔΡΑΧΜΕΣ συμβολαια, τυπου κυζεριδη,αγαθοκλεους,κατσιαρου,λουμπουτη, αλλα ΠΛΗΡΩΣΑ και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα, εσυ πληρωνεις(?) τους παικτες και φεσωνεις ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..... τεσπα...γαματο...μεγαλη συζητηση, απλα πραγματα, αλλα ποτε δεν κατεληξα με μπαοξη σ' αυτη τη συζητηση, βαριεμαι τωρα να την ξανανοιγω, ακρη δε θα βγαλουμε.......

Γαμιεται ο μπαοκ και η ομαδα που παιζει σημερα για το κυπελλο, αλλα τι λεω, ΔΕΝ παιζει κυπελλο σημερα ο μπαοκ....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προστιμο στο Σηφακη που εβλεπε την Κυριακη ΜΕΣΑ απο το γηπεδο και ΔΕΝ πληρωσε εισητηριο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom