Οσο για μας βλεπεις ειμαι ο πρωτος που λεω πως δεν παιξαμε καθολου καλα.
οχι ο δευτερος εισαι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δυστυχως χαθηκε καιρο αλλα δε γαμιεται .το θεμα ειναι το καλοκαιρι τι θα κανει ο προεδροςναι ψιλοδυσκολο αλλα ποτε δ ξες.ελληνικο πρωταθλημα τα παντα ολα!!!![]()
ξερεις τι γινεται.επειδη λογο ηλικιας (30)εχω ζησει ελαχιστα απο τα πετρινα χρονια και ολη τη καλυτερη περιοδο του ολυμπιακου.ρε φιλαρακι αυτο συμβαινει σε ολους.αν ησουν μια αγωνιστικη πριν το τελος του πρωταθληματος και επερνες ενα καλπικο που θα σου εδινε κουπα σαφως και θα εβγαινες στους δρομους σαφως και θα πανηγυριζες σαφως και θα ησουν και τα μυαλα στο μπλεντερ αλλα για διαιτησια τιποτα.αν στη περιπτωση που αυτος που θα επερνε την κουπα δεν θα ησουν εσυ αλλα εσυ θα την εχανες θα ελεγες για διαιτητες ,παραγκες,χειρουργια και ενα σωρο.καπως ετσι ειναι η στοφα του οπαδου.την ιδια φαση την βλεπεις διαφορετικα .Σαφος και χεστηκες για τον βαζελο η για τον ΠΑΟΚ απο την στηγμη που ο προεδρος
σας ειχε εξασφαλισει μια δεκαετια προταθληματα. Πραγματικα θα ηθελα να δω τους δικους
σας ( και δεν μιλαω για σενα προσωπικα ) αν με τον τροπο που πηρατε εσεις μερικα
πρωταθληματα τα παρει ο βαζελος.
οχι ο δευτερος εισαι![]()
ξερεις τι γινεται.επειδη λογο ηλικιας (30)εχω ζησει ελαχιστα απο τα πετρινα χρονια και ολη τη καλυτερη περιοδο του ολυμπιακου.ρε φιλαρακι αυτο συμβαινει σε ολους.αν ησουν μια αγωνιστικη πριν το τελος του πρωταθληματος και επερνες ενα καλπικο που θα σου εδινε κουπα σαφως και θα εβγαινες στους δρομους σαφως και θα πανηγυριζες σαφως και θα ησουν και τα μυαλα στο μπλεντερ αλλα για διαιτησια τιποτα.αν στη περιπτωση που αυτος που θα επερνε την κουπα δεν θα ησουν εσυ αλλα εσυ θα την εχανες θα ελεγες για διαιτητες ,παραγκες,χειρουργια και ενα σωρο.καπως ετσι ειναι η στοφα του οπαδου.την ιδια φαση την βλεπεις διαφορετικα .
Κοιτα ρε που θα τα βρουμε με τον γαυρος στο τελος......![]()
![]()
![]()
ψυχολογος βρεΚοιτα ρε που θα τα βρουμε με τον γαυρος στο τελος......![]()
![]()
![]()
ε ολο και κατι θα εχειΔεν εχει και κανα μασατζιδικο ανοιχτο τετοια ωρα ρε γμτ........
( αλλα λογια να αγαπιωμαστε...)
Η αληθεια να λεγεται.περα απο την αγαπη που εχω σαυτην την ομαδα.Είμαι ΠΑΟΚ γιατί...
... γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει Δικέφαλος αετός, Βυζάντιο, Πόντος, Μικρά Ασία, Πόλη, Αγιά Σοφιά, ξεριγωμός, πόνος, Αλησμόνητες Πατρίδες!
... γιατί έτσι έμαθα από τον πατέρα μου κι αυτός από τον δικό του κι αυτό είναι κάτι πολύτιμο που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και θα το μεταφέρω κι εγω στο δικό μου παιδί!
... γιατί όταν χάνει ο "Δικέφαλος", όλες οι χαρές είναι μισές, όλα τα χρώματα μοιάζουν γκρίζα, όλες οι μελωδίες ακούγονται φάλτσες, η πιο ωραία γυναίκα σου είναι αδιάφορη!
... γιατί έχω μάθει να πιστεύω στο ανέφικτο, να κυνηγάω το όνειρο, επειδή έτσι με οδηγεί το Παοκτσήδικο ένστινκτό μου!
... γιατί δεν τον εγκαταλείπω στις λύπες κι όταν ξέρω ότι έρχονται δύσκολες στιγμές. Γιατί όταν αρρωστήσει ένας δικός μου, βρίσκομαι δίπλα του, όχι γιατί προσδοκάω κέρδος ή γιατί υπάρχει ιδιοτέλεια, αλλά γιατί απλά τον αγαπάω και το θελω!
... γιατί, έστω και μια φορά, ονειρεύτηκα ότι φορούσα τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, σκόραρες και μετά σκαρφάλωσα στα κάγκελα της θύρας 4!
... γιατί η οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να σε προδώσει. Ο ΠΑΟΚ ποτέ!
... γιατί κάποιοι μου έχουν μιλήσει για το πρώτο γήπεδο στο Σιντριβάνι και για το πώς έχτισαν με τα χέρια τους, τούβλο τούβλο, την Τούμπα και νομίζω ότι το έχω ζήσει κι εγω!
... γιατί όσο με ...πληγώνει, τόσο με ...πωρώνει!
... γιατί βουρκώννω όταν βλέπω στην ασπρόμαυρη φωτογραφία τον "Μεγαλέξανδρο" Κούδα να παρασύρει τον Καψή!
... γιατί άπειρες φορές βράχηκα μέχρι το μεδούλι, έβγαλα το λαρύγγι μου στην κερκίδα και τα μυαλά μου πόνεσαν, αλλά εγω εκεί!
... γιατί δεν ξεχνάω ποτέ τα Αδέρφια μου, που έτσι άδικα και πρόωρα έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι!
... γιατί έτσι ρε!
ΥΓ1.: Το πραγματικό νόημα της ζώης κρύβεται σε αξίες άφθαρτες και αρχές διαχρονικές, που κουβαλάμε μέσα μας και είναι πάνω από κάθε ...σεντόνι! Είτε τεντώνει είτε όχι!
ΥΓ2.: Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, πέρα από κάθε πρόσωπο, ιδιοκτήτη, πρόεδρο, προπονητή, ποδοσφαιριστή που σήμερα είναι στην ομάδα! Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πριν από αυτούς, θα υπάρχει και μετά από αυτούς!
ΥΓ3.: ΠΑΟΚ σημαίνει υπερηφάνεια! Στον ΠΑΟΚτσή δεν ταιριάζει η απαισιοδοξία, η μεμψιμοιρία, η κατήφεια και η μιζέρια γιαυτό έχει μάθει πάντα να ξεπερνάει τις πίκρες και να προσδοκά να δει την ομάδα του εκεί που της πρέπει!
[size=30pt]Για ολα ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ[/size]
τον δικεφαλο αετο οποτε τον βλεπεις εδω να ανοιγοκλεινει τα φτερα του θα μπαινεις θα λες ενα respect αετε και μετα θα την μπουλευεις.αυτη ειναι η τιμωρια σου απο εδω κ περα λαμογιο βαζελε
φανταζεσαι να χασεις απο ατρομητο και απο γιαννενα? εξω τους παιζεις..και να σε κερδισει κ ο γαυρος?ω ρε γλεντια
δεν με εμπνεει ο βαζελος.τεσπα
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αλλά σε εμπνέει ο πάοκ....
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παίχτο και 4πλό...την άλλη κυριακή έχει φιέσταααααααααααααααααααααααααα
Στεναχωρεθηκα αφανταστα [size=15pt]ηθελα να παιζαν τουλαχιστον ετσι οπως ξερουν[/size].ηταν παιγχνιδι κλειδι.Περα απο το ονειρο μου ως παοκτσης που ευελπιστουσα για πρωταθλημα.. ηθελα η ομαδα μου σημερα να επαιζε και ως [size=30pt]ΠΑΟΚ[/size] ετσι οπως ξερει.αλλα απογοητευτικα σημερα.με θλιβει το γεγονος επισης διοτι καμια ελληνικη ομαδα απαυτες που θεωρητικα ειναι μεγαλες ομαδες δεν τις χαρακτηριζει η σταθεροτητα.και αναρωτιεμαι σαν φιλαθλος τωρα αν ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο αποκτησει αλλη αιγλη.αυτο μονο.