Ειδες ποσο μπροστα ειναι η ομαδαρα μας????????
μπροστα δεν λες τπτ.απλα ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ και δεν με βρηκες στην μερα μου.τπτ αλλο
Ειδες ποσο μπροστα ειναι η ομαδαρα μας????????
έχουν κάνει πολλοι ποδοσφαιριστές χειρονομίες στην τουμπα αλλά κανένας "σεκιουριτάς" μας δεν ασχολήθηκε μαζί τους αντίθετα μαζεύαν τους μπερδεμένους μας...
μπροστα δεν λες τπτ.απλα [glow=red,2,300]ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ[/glow] και δεν με βρηκες στην μερα μου.τπτ αλλο
Το πανο για την μανα του Γκαρσια το ειδες μαξιμε?Μαλλον δεν ειδες το σκηνικο, τεσπα, δεν πειραζει, αφου δε τσιμπησαν οι δικοι μας και δεν εγινε καμια χοντρη μαλακια ολα καλα.
η φαση στο 2λεπτο με καλβο,το πεναλντι,η φαση στο 45 με νετο,ηφαση στο δευτερο με νετο σουτ ασταθη αποκρουση χαλκια.ε μετα το 64 τι να κανω ρε μεγαλε???και fair play και εχω παιχνιδι την τεταρτη>εσυ δλδ για πες μια υποψια ευκαιριας?καμία ευκαιρία
ιδίως μετά το πέναλτυ χεστήκανε
και 2 γκολ σαν εκείνο το θρυλικό του Τζόνι Αναστασιάδη με το καλάμι!!!...ούτε στο Playstation δεν μπαίνουνε....
Επιτελους, αν το εκαναν απο την αρχη της χρονιας, θα ειμασταν πολυ καλυτερα τωρα......
Το πανο για την μανα του Γκαρσια το ειδες μαξιμε?
Λες να παιχτηκε τετοιο σεναριο?Ναι ρε γαμωτο, τι αλητες που ειναι οι δικοι μας, ουτε μια ΦΗΜΗ δεν επιβεβαιωσαν.......
Εσυ το μυριστηκες οτι το παιχνιδι το ειχαν μιλησει λιλλης με αθανασιαδη για αβαβα, αλλα δεν καταφεραν να το παρουν??????
η αληθεια ειναι αυτη.Ησασταν καλυτεροι απλα σημερα.και κανατε τις 2 απο τις 3 ουσιαστικα φασεις γκολ.ο παπαρας ο σπαθας θα μπορουσε να παιζε πιο ισορροπημενα.αλλα το αποτελεσμα πιστευω δεν κριθηκε εκει.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ.
ηταν θεμα ψυχολογιας δλδ? απο την εναρξη του πρωταθληματος αισθανοσασταν χαμενοι και χωρις στοχους?
Σε βρισκω δικαιο και σωστο...η αληθεια ειναι αυτη.Ησασταν καλυτεροι απλα σημερα.και κανατε τις 2 απο τις 3 ουσιαστικα φασεις γκολ.ο παπαρας ο σπαθας θα μπορουσε να παιζε πιο ισορροπημενα.αλλα το αποτελεσμα πιστευω δεν κριθηκε εκει.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ.
η αληθεια ειναι αυτη.Ησασταν καλυτεροι απλα σημερα.και κανατε τις 2 απο τις 3 ουσιαστικα φασεις γκολ.ο παπαρας ο σπαθας θα μπορουσε να παιζε πιο ισορροπημενα.αλλα το αποτελεσμα πιστευω δεν κριθηκε εκει.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ.
ολα τα λεφταΤο πανο για την μανα του Γκαρσια το ειδες μαξιμε?
Εχουν πολυ φαντασια στις "πληροφοριες" τους τα παοκακια...ολα τα λεφτα
μπερδευεσαι εμεις παιζουμε την τεταρτη σε ενα θεσμο που η χρονια για σενα σε αυτον το θεσμο εχει τελειωσει προ πολλου.για 2 ομάδες τελείωσε σήμερα η χρονιά
τον Πανθρακικό που έπεσε και μαθηματικά και τον άρη...
Μπα,εγω εχω και κυπελλο,εσυ σταματησες σημερα,απο αυριο διακοπες...για 2 ομάδες τελείωσε σήμερα η χρονιά
τον Πανθρακικό που έπεσε και μαθηματικά και τον άρη...
και παρολο που φιλε εκτος απο εσενα υπαρχουν παρα πολλοι οπαδοι και απο τη δικια σου ομαδα και απο αλλες που την υποστηριζουν επειδη εχουν ιδανικα και κανενα συμφερον.δυστυχος ομως η διοικηση σου σημερα σε κανει ρζιλι βγαζοντας μια ανακοινωση για μενα ΝΤΡΟΠΗ που αντι να πει ''μαγγες ωραιο το ταξιδι μας,ημασταν η ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη του πρψταθληματος,καταφεραμς και μπηκαμε σφηνα στις 2 πλουσιοτερες ομαδες και αντι να ειναι περηφανοι για αυτο λενε για διαιτησια για σπαθες και ενα σορο μαλακιες.αυτα θα μας φανε φιλε.και αυτοι ειναι η ΑΙΤΙΑ που πολλες φορες το κλιμα μεταξυ μας ειναι μπουρδελο.φανταζομαι εχεις καταταλαβει οτι δεν τα λεω μονο για την ομαδα σου αλλα και για τη δικια μου και για ολεςΗ αληθεια να λεγεται.περα απο την αγαπη που εχω σαυτην την ομαδα.Είμαι ΠΑΟΚ γιατί...
... γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει Δικέφαλος αετός, Βυζάντιο, Πόντος, Μικρά Ασία, Πόλη, Αγιά Σοφιά, ξεριγωμός, πόνος, Αλησμόνητες Πατρίδες!
... γιατί έτσι έμαθα από τον πατέρα μου κι αυτός από τον δικό του κι αυτό είναι κάτι πολύτιμο που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και θα το μεταφέρω κι εγω στο δικό μου παιδί!
... γιατί όταν χάνει ο "Δικέφαλος", όλες οι χαρές είναι μισές, όλα τα χρώματα μοιάζουν γκρίζα, όλες οι μελωδίες ακούγονται φάλτσες, η πιο ωραία γυναίκα σου είναι αδιάφορη!
... γιατί έχω μάθει να πιστεύω στο ανέφικτο, να κυνηγάω το όνειρο, επειδή έτσι με οδηγεί το Παοκτσήδικο ένστινκτό μου!
... γιατί δεν τον εγκαταλείπω στις λύπες κι όταν ξέρω ότι έρχονται δύσκολες στιγμές. Γιατί όταν αρρωστήσει ένας δικός μου, βρίσκομαι δίπλα του, όχι γιατί προσδοκάω κέρδος ή γιατί υπάρχει ιδιοτέλεια, αλλά γιατί απλά τον αγαπάω και το θελω!
... γιατί, έστω και μια φορά, ονειρεύτηκα ότι φορούσα τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, σκόραρες και μετά σκαρφάλωσα στα κάγκελα της θύρας 4!
... γιατί η οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να σε προδώσει. Ο ΠΑΟΚ ποτέ!
... γιατί κάποιοι μου έχουν μιλήσει για το πρώτο γήπεδο στο Σιντριβάνι και για το πώς έχτισαν με τα χέρια τους, τούβλο τούβλο, την Τούμπα και νομίζω ότι το έχω ζήσει κι εγω!
... γιατί όσο με ...πληγώνει, τόσο με ...πωρώνει!
... γιατί βουρκώννω όταν βλέπω στην ασπρόμαυρη φωτογραφία τον "Μεγαλέξανδρο" Κούδα να παρασύρει τον Καψή!
... γιατί άπειρες φορές βράχηκα μέχρι το μεδούλι, έβγαλα το λαρύγγι μου στην κερκίδα και τα μυαλά μου πόνεσαν, αλλά εγω εκεί!
... γιατί δεν ξεχνάω ποτέ τα Αδέρφια μου, που έτσι άδικα και πρόωρα έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι!
... γιατί έτσι ρε!
ΥΓ1.: Το πραγματικό νόημα της ζώης κρύβεται σε αξίες άφθαρτες και αρχές διαχρονικές, που κουβαλάμε μέσα μας και είναι πάνω από κάθε ...σεντόνι! Είτε τεντώνει είτε όχι!
ΥΓ2.: Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, πέρα από κάθε πρόσωπο, ιδιοκτήτη, πρόεδρο, προπονητή, ποδοσφαιριστή που σήμερα είναι στην ομάδα! Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πριν από αυτούς, θα υπάρχει και μετά από αυτούς!
ΥΓ3.: ΠΑΟΚ σημαίνει υπερηφάνεια! Στον ΠΑΟΚτσή δεν ταιριάζει η απαισιοδοξία, η μεμψιμοιρία, η κατήφεια και η μιζέρια γιαυτό έχει μάθει πάντα να ξεπερνάει τις πίκρες και να προσδοκά να δει την ομάδα του εκεί που της πρέπει!
[size=30pt]Για ολα ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ[/size]