Στεναχωρεθηκα αφανταστα ηθελα να παιζαν τουλαχιστον ετσι οπως ξερουν.ηταν παιγχνιδι κλειδι.Περα απο το ονειρο μου ως παοκτσης που ευελπιστουσα για πρωταθλημα.. ηθελα η ομαδα μου σημερα να επαιζε και ως [size=30pt]ΠΑΟΚ[/size] ετσι οπως ξερει.αλλα απογοητευτικα σημερα.με θλιβει το γεγονος επισης διοτι καμια ελληνικη ομαδα απαυτες που θεωρητικα ειναι μεγαλες ομαδες δεν τις χαρακτηριζει η σταθεροτητα.και αναρωτιεμαι σαν φιλαθλος τωρα αν ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο αποκτησει αλλη αιγλη.αυτο μονο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
ετσι νικο αυτη ειναι η αληθεια.ενταξει δεν θα αποκλεισω κ το γεγονος αν ο σπαθας ηταν κατευθυνομενος..ξες..στην ελλαδα ζουμε.ολα παιζουν.αλλα δεν ηταν η αιτια που χασαμε αυτη η ψιλοκακη του διαιτησια απο ενα σημειο κ μετα.απλα δεν παιξαμε.αυτο ολο
οποια κατευθυνση και να ειχε θεωρησε αδικημενος οταν εχεις ευκαιριες να παρεις ενα παιχνιδι και το σφυριγματα του καθε διαιτητη δε σε αφηνουν.αυτο δε συνεβει σημερα.για παραδειγμα θυμαμαι 2 παιχνιδια της ομαδας μου οπου δεν μετρησαν γκολ και θα μπορουσε τωρα ο ολυμπιακος να ηταν στο -2.αλλα ρε φιλε ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να το συζητησω για αν ο φετινος ολυμπιακος ηταν ομαδα θα τα επαιρνε.so simple αδερφεετσι νικο αυτη ειναι η αληθεια.ενταξει δεν θα αποκλεισω κ το γεγονος αν ο σπαθας ηταν κατευθυνομενος..ξες..στην ελλαδα ζουμε.ολα παιζουν.αλλα δεν ηταν η αιτια που χασαμε αυτη η ψιλοκακη του διαιτησια απο ενα σημειο κ μετα.απλα δεν παιξαμε.αυτο ολο
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Τελικα εχει αρκετα σκουλικα εδω στο sait, με το που κερδισαν λες και εβρεξε
καμια εβδομαδα και βγηκαν ολα απο την λασπη ( εκτος απο μερικους βεβαια που τους
βλεπω και στις δυσκολες τους εδω μεσα )
Οσο για μας σημερα 1. δεν παιξαμε σαν ΠΑΟΚ
2. ο Σπαθας σαν καλος χειρουργος εκανε μικροχειρουργικη δουλεια
3. δεν ξερω αν φταει ο Σπαθας η κατι αλλο αλλα ο τσαμπουκας μας
πηγε περιπατο.
υ.γ. Σημερα θυμηθηκα παλιους αδερφους που μου ελεγαν πως καποτε τον ΠΑΟΚ δεν τον αφηναν
να παρει πρωταθλημα αν και αξιζε αρκετα. Δυστυχως αρχισα και εγω πλεον να τα βλεπω
[size=10pt][size=10pt]ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ[/size][/size]
καμια εβδομαδα και βγηκαν ολα απο την λασπη ( εκτος απο μερικους βεβαια που τους
πηγε περιπατο.
υ.γ. Σημερα θυμηθηκα παλιους αδερφους που μου ελεγαν πως καποτε τον ΠΑΟΚ δεν τον αφηναν
να παρει πρωταθλημα αν και αξιζε αρκετα. Δυστυχως αρχισα και εγω πλεον να τα βλεπω
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
A και σταματηστε αριανα τα περι ηθους και fair play. Ανθρωποι που ανεβαζουν πανο
για την νεκρη μανα καποιου αλλου μονο για ηθους δεν πρεπει να μιλανε
( για να μην αναφερθω και για μανες και πατερες που γραφετε εδω μεσα... )
ρε φιλε πως γινεται να λες οτι ουσιαστικα δεν αξιζες τη νικη σημερα αλλα ''καποιος''δε σε ααφηνει να παρεις το πρωταθλημα.ειναι ευκολο να μου το εξηγησεις???Τελικα εχει αρκετα σκουλικα εδω στο sait, με το που κερδισαν λες και εβρεξε
πηγε περιπατο.
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Εγω αυτο ειδα, μια ομαδα νωθρη απο την μια αλλα και εναν χειρουργο
που απο το 2. λεπτο αρχισε τις επεμβασεις του, μικρες μεν πολυ
πτυχημενες δε. Και σε συνδιασμο με την μη καλη αγωνηστικη κατασταση του
ΠΑΟΚ ηρθε αυτο το αποτελεσμα.
οπως ειπα παραπανω ο παοκ σημερα τον ζαγορακη να ειχε ρεφερι δε θα κερδιζε.Εγω αυτο ειδα, μια ομαδα νωθρη απο την μια αλλα και εναν χειρουργο
να σου πω φιλε σε περιπτωσεις αγωνων που απο τη μια δεν αξιζεις ουτε το Χ αλλα ταυτοχρονα σε αδικουν το να κοιτας τη διαιτησια ειναι το ευκολοτερο.ειναι ομως ξεκαθαρο.σημερα δεν αξιζε ο παοκ τη νικη.
ναι ρε δουλευω νυχτα και σχεδον μονο βραδια ειμαι μεσα.μη παθεις και τιποτα ρε.χαλλλλαρανικολα εδω εισαι ρε?αναπτυσσομαι σενα αλλο θρεντ πικραινομαι να σκεφτομαι την σημερινη μας ηττα
A και σταματηστε αριανα τα περι ηθους και fair play. Ανθρωποι που ανεβαζουν πανο
δεν ειναι το ιδιο φιλε να σηκωνεις ενα πανο για νεκρη μανα(σε ποιο αναφερεσαι?) με το να πηγαινεις στα παιδοεφηβικα με κρανη και καδρονια και να χτυπας γονεις και παιδια...
φυσικα και υπαρχει διαφορα ηθους αδερφε...
οπως και το οτι εσυ εστησες κωλο στην καλαμαρια και σηκωσες πανο
" παοκ κανε τη χαρη καθε παοκτζη και ριξε τον αρη στη β εθνικη"
πραγμα πρωτοφανες για ομαδα...να ζητανε οι ιδιοι οι οπαδοι να χασει...και η ομαδα να ακολουθει...
και πριν προλαβεις να πεις τιποτα περσυ ο Αρης σε κραστησε Α1 που κερδισε τον κολοσο αν και πολλοι μαλακες δικοι μας λεγαν καθιστε να χασετε....
Διαφορα ηθους υπαρχει τεραστια...ακομη και στους οργανωμενους με τον Σουπερ 3 να εχει ξεφυγει χρονια μπροστα απο σας...
ναι ρε δουλευω νυχτα και σχεδον μονο βραδια ειμαι μεσα.μη παθεις και τιποτα ρε.χαλλλλαρα
ναι απο απεναντι με τις μλκς π λεμε ξεχαστηκα
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
οπως ειπα παραπανω ο παοκ σημερα τον ζαγορακη να ειχε ρεφερι δε θα κερδιζε.
να σου πω φιλε σε περιπτωσεις αγωνων που απο τη μια δεν αξιζεις ουτε το Χ αλλα ταυτοχρονα σε αδικουν το να κοιτας τη διαιτησια ειναι το ευκολοτερο.ειναι ομως ξεκαθαρο.σημερα δεν αξιζε ο παοκ τη νικη.
Απο τον Νοεμβρη ενα ματς δεν αξιζε να παρω και δεν το πηρα.
Στο ιδιο διαστημα ποσα ματς επρεπε να χασει ο βαζελος και
ποσα ο γαυρος????
Απλα σημερα φανικε η εξωαγωνηστικη μας ανεπαρκεια
ρε φιλαρακι να σου πω κατι?γιατι πρεπει μια ζωη να εισαι στη κλαψα και να μην κοιτας ποτε την ουσια και ποτε να μην κοιτας πρακτικα την ομαδα σου(οχι εσυ προσωπικα)Απο τον Νοεμβρη ενα ματς δεν αξιζε να παρω και δεν το πηρα.
Στο ιδιο διαστημα ποσα ματς επρεπε να χασει ο βαζελος και
ποσα ο γαυρος????
Απλα σημερα φανικε η εξωαγωνηστικη μας ανεπαρκεια
εγω ξαναλεω ειμαι ολυμπιακος. χεστηκα αν ησουν καλυτερος χεστηκα αν ο βαζελος φετος ειχε μια ευνοια απο παντου χεστηκα αν δε μας δωσαν ενα πεναλτι ,ενα κορνερ,ενα γκολ,και μια κοκκινη.
ξερεις γιατι ολα αυτα?γιατι δεν αξιζα φετος το πρωταθλημα.οχι σε συγκριση με σενα η τον βαζελο ,αλλα σε συγκριση με τον ολυμπιακο που εχω δει και χαιρομουν.απο το νοεμβριο οπως λες δεν ειναι ενα παιχνιδι ειναι παραπανω αλλα δεν εχει καμοια ουσια .σημερα επρεπε να μπεις να τρως σιδερα να βαλεις μισο γκολ και να περιμενεις το Χ2 στο ντερμπι.δεν το εκανες ομως αδερφε.αυτο ειναι το θεμα
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Το βλεπω το ηθος μερικων και εδω μεσα, πραγματικα 100 χρονια μπροστα.......δεν ειναι το ιδιο φιλε να σηκωνεις ενα πανο για νεκρη μανα(σε ποιο αναφερεσαι?) με το να πηγαινεις στα παιδοεφηβικα με κρανη και καδρονια και να χτυπας γονεις και παιδια...
φυσικα και υπαρχει διαφορα ηθους αδερφε...
οπως και το οτι εσυ εστησες κωλο στην καλαμαρια και σηκωσες πανο
" παοκ κανε τη χαρη καθε παοκτζη και ριξε τον αρη στη β εθνικη"
πραγμα πρωτοφανες για ομαδα...να ζητανε οι ιδιοι οι οπαδοι να χασει...και η ομαδα να ακολουθει...
και πριν προλαβεις να πεις τιποτα περσυ ο Αρης σε κραστησε Α1 που κερδισε τον κολοσο αν και πολλοι μαλακες δικοι μας λεγαν καθιστε να χασετε....
Διαφορα ηθους υπαρχει τεραστια...ακομη και στους οργανωμενους με τον Σουπερ 3 να εχει ξεφυγει χρονια μπροστα απο σας...
Οσο για το πανο δεν νομηζω να μην ξερεις σε ποια νεκρη μανα αναφεροταν
τι λες ρε.πρωτον δυσκολο το διπλο αλλα και να ερθει ο βαζελος πρεπει να κανει 2γκελες σε 3 αγωνες.αυτα δε τα κανει ουτε η ανω γαιρδοβουστενανικο κατι μ λεει πως εκει μεσα θα παρετε διπλο και δ χαθηκε τπτ ακομα
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ρε φιλαρακι να σου πω κατι?γιατι πρεπει μια ζωη να εισαι στη κλαψα και να μην κοιτας ποτε την ουσια και ποτε να μην κοιτας πρακτικα την ομαδα σου(οχι εσυ προσωπικα)
εγω ξαναλεω ειμαι ολυμπιακος. χεστηκα αν ησουν καλυτερος χεστηκα αν ο βαζελος φετος ειχε μια ευνοια απο παντου χεστηκα αν δε μας δωσαν ενα πεναλτι ,ενα κορνερ,ενα γκολ,και μια κοκκινη.
ξερεις γιατι ολα αυτα?γιατι δεν αξιζα φετος το πρωταθλημα.οχι σε συγκριση με σενα η τον βαζελο ,αλλα σε συγκριση με τον ολυμπιακο που εχω δει και χαιρομουν.απο το νοεμβριο οπως λες δεν ειναι ενα παιχνιδι ειναι παραπανω αλλα δεν εχει καμοια ουσια .σημερα επρεπε να μπεις να τρως σιδερα να βαλεις μισο γκολ και να περιμενεις το Χ2 στο ντερμπι.δεν το εκανες ομως αδερφε.αυτο ειναι το θεμα
Σαφος και χεστηκες για τον βαζελο η για τον ΠΑΟΚ απο την στηγμη που ο προεδρος
σας ειχε εξασφαλισει μια δεκαετια προταθληματα. Πραγματικα θα ηθελα να δω τους δικους
σας ( και δεν μιλαω για σενα προσωπικα ) αν με τον τροπο που πηρατε εσεις μερικα
πρωταθληματα τα παρει ο βαζελος.
Οσο για μας βλεπεις ειμαι ο πρωτος που λεω πως δεν παιξαμε καθολου καλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K