Επισκέπτης
Τώρα γιατί μου το χαλάς και μιλάς σωστά ρε παπάρα?
Η πούτσα καθαρίζει το μυαλό (στιγμιαία όμως)..
Τώρα γιατί μου το χαλάς και μιλάς σωστά ρε παπάρα?
Που το είδες το πανό ρε πανίβλακα?
Δεν φαίνεται καλά γαμώ το κινητό μουΜιας και ο λόγος περί πανιών....ξέρεις τι περιμένω!
Δεν περίμενα να είστε τόσο κομπλεξικοί και σιχαμένοι. Τέλος πάντων στα παπάρια μου, δεν είμαστε και φίλοι. Κλάψτε άνεταΕχθές εμφανιστήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Ακόμα όμως τίποτα δεν έχει χαθεί. Ελπίδες υπάρχουν. Έχουμε δείξει ότι τέτοιες ήττες δε μας επηρεάζουν ψυχολογικά.
ΥΓ: Συγχαρητήρια στον βάζελο για τη μεγαλοπρεπή του εμφάνιση στο κλεάνθης βικελίδης
Την έπεσε κανείς σε παίχτη σας στον αγωνιστικό χώρο? Αν μιλάς για την φάση με τον φροντιστή σας δεν έχω άποψη γιατί απλά δεν είχα μπει ακόμα στο γήπεδο. Α και κάτι άλλο. Άδικη ήταν η δεύτερη του Σνάουτσερ. Του Βιειρίνια ήταν καραμπινάτες, μην λέμε και ότι θέλουμε. Τώρα αν σας τσεκούρωσε ο Σπάθας ελέω αεκ δεν με αφορά. Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είσασταν ααπλά ανύπαρκτοι, δεν κατεβήκατε ποτέ στο παιχνίδι. [size=30pt]ΜΗΔΕΝ[/size] σουτ εντός περιοχήςΚανένα κόμπλεξ αγαπητέ. Η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή. Τραγικός ΠΑΟΚ όπως είπα τραγική και η διατησία. Ο αρανο έπρεπε να βγει απο το 25, ο καμπορα απο το 50. Δεν μπορούμε όμως να πούμε τίποτα λόγω της εμφάνισής μας. Το θέμα μας όπως κατάλαβες δεν είναι η ομάδα σου, η οποία έπαιξε καλύτερα και παθιασμένα και το ήθελε περισσότερο από εμάς. Το θέμα είναι άλλο. Και το ξέρεις καλά. Και αυτό φαίνεται από τις 2 ανύπαρκτες κόκκινες. Ήταν ήδη 2-0. Όμως χάνουμε τον Βιερίνια σε σημαντικά ματς. Ο σπάθας είδε και μπροστά.
ΑΛήθεια εσείς οι αρειανοί που κλαιγόσασταν για αυτά που είχαν γίνει με τον σηφάκη στη γριά, για τα χθεσινά γιατί δεν λέτε τίποτα;;; Έστω να τα καταδικάσετε...
Εχθές εμφανιστήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Ακόμα όμως τίποτα δεν έχει χαθεί. Ελπίδες υπάρχουν. Έχουμε δείξει ότι τέτοιες ήττες δε μας επηρεάζουν ψυχολογικά.
ΥΓ: Συγχαρητήρια στον βάζελο για τη μεγαλοπρεπή του εμφάνιση στο κλεάνθης βικελίδης
Μαλακιες λες!! Αφου θα παρουν το πρωταθλημα...Τα υπόλοιπα στα play off..
Τους σιχάθηκε η ψυχή μου γιατρέ. Λίγοι σε όλα. Αι στο διάολο πιαΜαλακιες λες!! Αφου θα παρουν το πρωταθλημα...![]()
Ασε που στα play ωχ,δεν τους βλεπω ουτε uefa να βγαινουν...Τους σιχάθηκε η ψυχή μου γιατρέ. Λίγοι σε όλα. Αι στο διάολο πια
Μαλακιες λες!! Αφου θα παρουν το πρωταθλημα...![]()
Κοίτα για να μην λέμε παπαριές δεν είναι τυχαία στην θέση που είναι. Έχουν κάνει ομάδα που παίρνει αποτελέσματα. Εκμεταλεύτηκαν και το φετινό χάλι όλων των υπόλοιπων και ανέβηκαν ψηλά. Χθες όμως ήταν το απόλυτο μηδέν. [size=30pt]ΜΗΔΕΝ[/size] σουτ εντός περιοχήςΑσε που στα play ωχ,δεν τους βλεπω ουτε uefa να βγαινουν...![]()