Επισκέπτης
ενα λαθος ρε ταυρε!!!γραψε λαθος!!!
Ναι.....που έγινες μπαόκι.
Δεν πειράζει ρε φίλε κανείς δεν είναι άσφαλτος..
ενα λαθος ρε ταυρε!!!γραψε λαθος!!!
Καλά ρε δυο φορές σε έχυσα χθες, θέλεις να μου τον παίξεις κι όλας μωρή λυσάρα?εισαι οντως,οχι βλακς αλλα πανηβλακας,δεν κλαιω αλλα παιζω μαζι σου τοση ωρα.Γι`αυτο σε λεω βλακα!!!!!
Αλλος ΕΙΔΙΚΟΣ-ΑΝΙΔΕΟΣ.Ρε καντε οτι θελετε.θελετε το μυαλο σας στα σκατα??αφηστε το.Παογκτζης να ξερει απο μπαλλα ειναι ανεκδοτο φιλε,αν ηξερες απο μπαλλα αυτη τη στιγμη θα κρυβοσουν και δεν θα εγραφες μαλακιες...
Δεν σε μάλωσα ρε φίλε...ενα λαθος ρε ταυρε!!!γραψε λαθος!!!
βλακα.γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!βλακα!!!!!!!Καλά ρε δυο φορές σε έχυσα χθες, θέλεις να μου τον παίξεις κι όλας μωρή λυσάρα?
Μιλας μπουκωμενος,ειναι φανερο.Οταν ξελαμπικαρεις τα ξαναλεμε...Αλλος ΕΙΔΙΚΟΣ-ΑΝΙΔΕΟΣ.Ρε καντε οτι θελετε.θελετε το μυαλο σας στα σκατα??αφηστε το.
δεν το πιστευω,αλλα η καζουρα με καζουρα γινεται,τεσπα.Δεν σε μάλωσα ρε φίλε...
Σκέφτηκες όμως ότι μπορεί να γράφεις μαλακίες εδώ και 20'???
Φιλικά...
Έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου. Όταν φτύσεις τις πουτσότριχες, ξαναμιλαμε.βλακα.γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!βλακα!!!!!!!
[size=10pt]ΣΦΑΓΗ[/size]
Ζεσταινω τις παντοφλες του μπαμπα σου......
Η επίθεση των κλώνωνΗ απαντηση του γαμαικανου μετα το 4-1!!
Ποιος λες να ναι ετουτος εδω?Η επίθεση των κλώνων
Ε δεν είμαι μέντιουμ ρε παπαρίδη. Κάτσε να δούμε τον τρόπο γραφής του και θα αποφανθούμεΠοιος λες να ναι ετουτος εδω?
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ""ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ"
Άγγελος Αναστασιάδης
Εμενα καπου παει το μυαλο μου,θελω λιγο ακομα να σιγουρευτω...Ε δεν είμαι μέντιουμ ρε παπαρίδη. Κάτσε να δούμε τον τρόπο γραφής του και θα αποφανθούμε
thesspunter?Εμενα καπου παει το μυαλο μου,θελω λιγο ακομα να σιγουρευτω...
"ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ"
Άγγελος Αναστασιάδης
Πες μας και συ για την άνετη επικράτηση της παοκΤο χάσαμε το κορμι(πρωτάθλημα) πατριώτη.
Τώρα ούτε εμείς δεν θα σας το δώσουμε,που μάλλον θα το δίναμε αν πηγαίνατε για κούπα.