AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
που την θυμηθηκες αυτη την ψυχη τωρα?Οχι,αλλου παει το μυαλο μου,θα εκδηλωθει,δεν γινεται...thesspunter?
που την θυμηθηκες αυτη την ψυχη τωρα?Οχι,αλλου παει το μυαλο μου,θα εκδηλωθει,δεν γινεται...thesspunter?
Η επίθεση των κλώνων
Κάθε μέρα μπαίνει ο πούστης αλλά δεν μιλάειπου την θυμηθηκες αυτη την ψυχη τωρα?Οχι,αλλου παει το μυαλο μου,θα εκδηλωθει,δεν γινεται...
Αστα αυτα και λεγε ποιος εισαι...και τις παραθεσεις οχι επιλεκτικα,εμενα με ξεχασες,ζηλευω...Φιλε μου διαβαζα πιο μπροστα και αναφερθηκατε στην συμπεριφορα των
παοκτσηδων.
Εψαξα πιο πισω και τα βρηκα.
Η συμπεριφορα ηταν πιο ηπια και κρατησε μερικες ωρες (το χοντρο κραξιμο).
Εσας απο οτι βλεπω συνεχιζεται.
Τεσπα.
Καθε ενας νεος που γραφει εδω δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κλωνος καποιου.
Με όσους είναι ήπιοι, είμαστε ήπιοι. Στα μουνόπανα συμπεριφερόμαστε όπως του αξίζειΦιλε μου διαβαζα πιο μπροστα και αναφερθηκατε στην συμπεριφορα των
παοκτσηδων.
Εψαξα πιο πισω και τα βρηκα.
Η συμπεριφορα ηταν πιο ηπια και κρατησε μερικες ωρες (το χοντρο κραξιμο).
Εσας απο οτι βλεπω συνεχιζεται.
Τεσπα.
Καθε ενας νεος που γραφει εδω δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κλωνος καποιου.
το παραρτημα και ο σπαθας καθαρισαν για τον κουμπαρο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ι χαΚάθε μέρα μπαίνει ο πούστης αλλά δεν μιλάει
Τι να πει?Τον καλυπτει ο Μινος...Κάθε μέρα μπαίνει ο πούστης αλλά δεν μιλάει
Αστα αυτα και λεγε ποιος εισαι...και τις παραθεσεις οχι επιλεκτικα,εμενα με ξεχασες,ζηλευω...
καλημέρα πικραμένο αγριολούλουδοτο παραρτημα και ο σπαθας καθαρισαν για τον κουμπαρο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ι χα
καλημερα πουστρακια
Για να αρχισει ωραια η κουβεντα μας,θα πεις πρωτα ενα μεγαλο ευχαριστω που εκπληρωσαμε την υποσεχση μας για αχαλινωτο σεξ χθες το βραδυ...το παραρτημα και ο σπαθας καθαρισαν για τον κουμπαρο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ι χα
καλημερα πουστρακια
το παραρτημα και ο σπαθας καθαρισαν για τον κουμπαρο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ι χα
καλημερα πουστρακια
Με όσους είναι ήπιοι, είμαστε ήπιοι. Στα μουνόπανα συμπεριφερόμαστε όπως του αξίζει
Εγραψες για το Σφαγη του Γαμαικανου(τιποτα μπροστα στις χθεσινες παπαριες που διαβασαμε απο τους ασχετους),τα συγχαρητηρια που δωσαμε τα ξεχασες να τα αναφερεις.Ετσι δημιουργειτε εντυπωσεις χρονια τωρα,με την παραπληροφορηση.Αν θες να κανεις παραθεσεις,να τα γραφεις ολα.Θα μας πεις και ποιος εισαι η θα με αφησεις να μαντεψω?Φιλε μου δεν επελεξα συγκεκριμενα, οτι μου κινησε την περιεργεια αυτο επελεξα.
Αμα ζηλευεις κανε παραπονα στον μαξιμο.
Δειξε μου σε ποιον ήπιο την είπαμεΕγω που διαβασα σημερα αλλα και τα προηγουμενα ποστ,
ειδα αλλα πραματα απο αυτα που αναφερεις.
Διαβασα αρκετες σελιδες πριν μπω στην διαδικασια να γραψω
και δεν ξερω αν αξιζει ή άξιζε να μπω σε αυτο τον κοπο
γιατι μια ζωη θα ειναι ιδια τα πραματα.
ρε μαλακα με τι ασχολείσαι;Δειξε μου σε ποιον ήπιο την είπαμε
τωρα σοωαρα τον χαμπο τον διαβαζει κανενας ρε σεις?Εγραψες για το Σφαγη του Γαμαικανου(τιποτα μπροστα στις χθεσινες παπαριες που διαβασαμε απο τους ασχετους),τα συγχαρητηρια που δωσαμε τα ξεχασες να τα αναφερεις.Ετσι δημιουργειτε εντυπωσεις χρονια τωρα,με την παραπληροφορηση.Αν θες να κανεις παραθεσεις,να τα γραφεις ολα.Θα μας πεις και ποιος εισαι η θα με αφησεις να μαντεψω?
Αστα αυτα και λεγε ποιος εισαι...και τις παραθεσεις οχι επιλεκτικα,εμενα με ξεχασες,ζηλευω...
πιον χαμπο?τωρα σοωαρα τον χαμπο τον διαβαζει κανενας ρε σεις?
τον χαραλαμπο κρεμμυδιπιον χαμπο?