Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
στους ορχεις μου τι θα γινει...αν και ειναι το μονο ματς που φοβαμαι δεν νομιζω να ξεφυγει απο το χ...
θα ιδιουμ εχω ντερμπι τωρα...
αληθεια ποια ομαδα εδωσε φετο 4 βαθμους στον πανθραξ?

Μμμ... Από "Α" νομίζω αρχίζει το όνομά της :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Άσχετο. Τι πίπες κάναμε όλες στο μπάσκετ?

Ναι, δεν είχαν προλάβει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μου για τη νίκη των Τρικάλων & η Καβάλα μου έκοψε τη χαρά... Ένα φιλαράκι που δεν έβλεπε τον αγώνα είχε βάλει & στοίχημα μ' ένα σκουλήκι κι όταν με πήρε τηλέφωνο & του το είπα παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Κατι ακουσα οτι σας φαγαν οι βολες εσας,δεν το ειδα το ματσακι αλλα ουτως η αλλως η φετεινη χρονια ειναι για delete...

Έτσι ακριβώς, στο τέλος στις βολές κρίθηκε. Ε όχι & delete... Το +35 δεν ξεχνιέται λατρείες μου!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έτσι ακριβώς, στο τέλος στις βολές κρίθηκε. Ε όχι & delete... Το +35 δεν ξεχνιέται λατρείες μου!!!
Για αυτο το ειπα,εσεις εχετε και κατι να θυμαστε για χρονια,αφου το ξερουμε κατι τετοιες νικες μια στα χιλια ειναι ολη η ιστορια σας.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Μπαα...είναι ο πατέρας του μπαόκι και δεν υπάρχουν περιθώρια!

Έχετε δει τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube με παιδάκια που οι παοκτσήδες πατεράδες τους τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από τα 3, έτσι; Οπότε τί περιθώρια να υπάρξουν, κάνουμε οργανωμένη δουλειά... Κι εγώ θέλω όταν ο γιος μου πάει τριών να τον πάω σε παιχνίδι στην Τούμπα για να τον "βαφτίσω"...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έχετε δει τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube με παιδάκια που οι παοκτσήδες πατεράδες τους τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από τα 3, έτσι; Οπότε τί περιθώρια να υπάρξουν, κάνουμε οργανωμένη δουλειά... Κι εγώ θέλω όταν ο γιος μου πάει τριών να τον πάω σε παιχνίδι στην Τούμπα για να τον "βαφτίσω"...
Το καταλαβαμε εχθες,απο την πολλη πλυση εγκεφαλου καποιοι νομιζουν πως ειναι η Ρεαλ :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Αν κρινω απο τις 2 τελευταιες αγωνιστικες ειχε οντως ευκολο προγραμμα,ευκολα καθαρισαν τα κορακια για παρτη του :2funny: :2funny:
                Που να δειτε την επομενη αγωνιστικη...

Και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ αποχώρησε ο Βαρούχας - Μπαρούφας απ' την Αλήτικη Κυριακή...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Το καταλαβαμε εχθες,απο την πολλη πλυση εγκεφαλου καποιοι νομιζουν πως ειναι η Ρεαλ :2funny: :2funny:

Ε εντάξει αυτός ο αδερφός πέταξε & μια ασόβαρη δήλωση, ίσως του τραβήξουμε λίγο το αυτάκι χαϊδευτικά... Αλλά απ' το να ήμουν οπαδός της ομάδας του βασιλιά της Ισπανίας προφανώς & είμαι περήφανος που είμαι παοκτσής. Barca & πάλι Barca!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ε εντάξει αυτός ο αδερφός πέταξε & μια ασόβαρη δήλωση, ίσως του τραβήξουμε λίγο το αυτάκι χαϊδευτικά... Αλλά απ' το να ήμουν οπαδός της ομάδας του βασιλιά της Ισπανίας προφανώς & είμαι περήφανος που είμαι παοκτσής. Barca & πάλι Barca!
Ασε την Μπαρτσα,αυτη ειναι δικια μας,μονο εσεις εχετε αποκλειστικοτητα στις πλυσεις εγκεφαλου? :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Αληθεια τι παιχτηκε εκει,μειωση προσωπικου?Ουτε τους 3 εκπροσωπους του ΠΟΚ ειδα...

Ναι, περικοπές απ' την Ε.Ρ.Τ. Αρχικά οι εκπρόσωποι του Π.Ο.Κ. πλην του Καραγκιοζόπουλου δέχτηκαν να μείνουν στην Αλήτικη Κυριακή χωρίς να πληρώνονται, τιμής ένεκεν, αλλά η Ε.Ρ.Τ. τελικά δεν το δέχτηκε. Όσο για το Βαρούχα ο καραγκιοζάκος ο Που ρου που που δυο Κυριακές έλεγε ότι είναι άρρωστος & του ευχόταν περαστικά & τελικά αποδείχτηκε ότι κι αυτον τον είχα κόψει, για τέτοια καραγκιοζάκια μιλάμε. Και τώρα η Αλήτικη Κυριακή δε βλέπεται (όχι ότι πριν βλεπόταν). Μέχρι & τις επίμαχες φάσεις τις σχολιάζει μόνος του ο πανίβλακας, για τέτοιο φιάσκο μιλάμε. Δεν ξέρω πώς θα το πάρετε αλλά εμένα η Αθλητική Κυριακή μου άρεσε όπως ήταν πριν 10-15 χρόνια που έδειχνε & ρεπορτάζ έξω απ' το γήπεδο πριν απ' το παιχνίδι κ.τ.λπ., αυτά μ' αρέσουν εμένα & όχι να μου σχολιάζουν μια ώρα τις επίμαχες φάσεις των παιχνιδιών του γάβρου & του βάζελου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι, περικοπές απ' την Ε.Ρ.Τ. Αρχικά οι εκπρόσωποι του Π.Ο.Κ. πλην του Καραγκιοζόπουλου δέχτηκαν να μείνουν στην Αλήτικη Κυριακή χωρίς να πληρώνονται, τιμής ένεκεν, αλλά η Ε.Ρ.Τ. τελικά δεν το δέχτηκε. Όσο για το Βαρούχα ο καραγκιοζάκος ο Που ρου που που δυο Κυριακές έλεγε ότι είναι άρρωστος & του ευχόταν περαστικά & τελικά αποδείχτηκε ότι κι αυτον τον είχα κόψει, για τέτοια καραγκιοζάκια μιλάμε. Και τώρα η Αλήτικη Κυριακή δε βλέπεται (όχι ότι πριν βλεπόταν). Μέχρι & τις επίμαχες φάσεις τις σχολιάζει μόνος του ο πανίβλακας, για τέτοιο φιάσκο μιλάμε. Δεν ξέρω πώς θα το πάρετε αλλά εμένα η Αθλητική Κυριακή μου άρεσε όπως ήταν πριν 10-15 χρόνια που έδειχνε & ρεπορτάζ έξω απ' το γήπεδο πριν απ' το παιχνίδι κ.τ.λπ., αυτά μ' αρέσουν εμένα & όχι να μου σχολιάζουν μια ώρα τις επίμαχες φάσεις των παιχνιδιών του γάβρου & του βάζελου.
Εννοειται,αλλα μια ερωτηση.Κοψαν τους αλλους και κρατησαν αυτον τον ασχετο τον στατιστικολογο που μας τα χει πρηξει με τις τελικες και τα αλλα τα ασχετα με μπαλα?Ποσο ανιδεοι απο αθλητισμο ειναι ρε συ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ναι ρε συ, σου λέω δε βλέπεται, δεν ξέρω αν είδες από περιέργεια. Κάνουν την ΕΡΤ ανταγωνιστική :) Ακόμα & το σκηνικό της εκπομπής είναι σχεδιασμένο για 8-9 άτομα & τώρα είναι λες & ο πανίβλακας & η Αννούλα έχουν φυματίωση & έχουν φύγει όλοι απ' το studio :)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι ρε συ, σου λέω δε βλέπεται, δεν ξέρω αν είδες από περιέργεια. Κάνουν την ΕΡΤ ανταγωνιστική :) Ακόμα & το σκηνικό της εκπομπής είναι σχεδιασμένο για 8-9 άτομα & τώρα είναι λες & ο πανίβλακας & η Αννούλα έχουν φυματίωση & έχουν φύγει όλοι απ' το studio :)
Μ'αρεσει που για να δειξουν οτι και καλα κατι αλλαξε φετος ξεκιναν απο αγωνες της Β'...Μετα οταν επανερχονται στην Σουπερλιγδα αρχιζουν ξανα μανα τις ιδιες μαλακιες¨"Γιατι εχασε σημερα ο ΠΑΟ?","Τι εφταιξε και δεν πηρε τη νικη ο Ολυμπιακος?"Για γελια οι τυποι,αλλα τι να σου κανω που δεν υπαρχει εναλλακτικη...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μ'αρεσει που για να δειξουν οτι και καλα κατι αλλαξε φετος ξεκιναν απο αγωνες της Β'...Μετα οταν επανερχονται στην Σουπερλιγδα αρχιζουν ξανα μανα τις ιδιες μαλακιες¨"Γιατι εχασε σημερα ο ΠΑΟ?","Τι εφταιξε και δεν πηρε τη νικη ο Ολυμπιακος?"Για γελια οι τυποι,αλλα τι να σου κανω που δεν υπαρχει εναλλακτικη...
υπαρχει ΠΑΤΑΓΩΝΙΑ λεγετε στο μεγκα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Για αυτο το ειπα,εσεις εχετε και κατι να θυμαστε για χρονια,αφου το ξερουμε κατι τετοιες νικες μια στα χιλια ειναι ολη η ιστορια σας.

Όσο για το μπασκετάκι τί μου θύμισες τώρα... Θυμάμαι ήμουν 12 χρονών το '96 & είχαμε ανέβει Θεσ/νίκη οικογενειακά για ταξίδι λαμπροβδομάδα, πρώτη μου φορά εμένα στην πόλη... Και τότε είχε παιχτεί το άλλο ιστορικό παιχνίδι μεταξύ μας που σας είχαμε σκίσει με 102-70, πρώτη μου φορά στο Παλαί & αλησμόνητη μέχρι να πεθάνω... Θυμάμαι είχαμε πάει τελευταία μέρα για να βρούμε εισιτήριο με το γάβρο πατέρα μου & επειδή δε βρίσκαμε πουθενά μας είχε δώσει τελικά δυο εισιτήρια απ' αυτά που φύλαγε για φίλους ο τότε πρόεδρός σας, δε θυμάμαι πώς τον έλεγαν... Και μας είχε πει τότε: "Μπορώ να σας δώσω δυο εισιτήρια αλλά δυστυχώς είναι για την κερκίδα του Π.Α.Ο.Κ. που είναι οι φιλοξενούμενοι..." Εγώ με το που το άκουσα άστραψε το μάτι μου από χαρά!!! Και είχα την τύχη να γνωρίσω τον ημίτρελο θρυλικό Νικόλα τότε στο παιχνίδι, γυρνοβολούσε στην κερκίδα μας & μοίραζε σφαλιάρες σε όποιον δε φώναζε... Και την άλλη μέρα είχε βγει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ με εξώφυλλο: "ΠΟΣΟ ΚΑΒΛΩΝΩ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ ΧΩΝΩ"... Θυμάμαι είχα κάνει θεό τον πατέρα μου να μου αγοράσει εκείνο το φύλλο αλλά εκείνος ούτε που το συζητούσε, θα είχα εκείνο το ιστορικό φύλλο ρε πούστη μου... Οπότε αρκέστηκα σε έναν Μπούζα :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Ακόμη & τη βραδινή αθλητική εκπομπή της ΕΤ-3 την έκοψαν οι μαλάκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom