AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειδικα αν παιξει αυτο το μαυρακι λεω να τα χωσω,εκτος κι αν σφυριζει Παμποριδης...με τον πανθραξ?αμα δινει πανω απο 10 παιξτο τι εχεις να χασεις?μονο τα φραγκα σου
Ειδικα αν παιξει αυτο το μαυρακι λεω να τα χωσω,εκτος κι αν σφυριζει Παμποριδης...με τον πανθραξ?αμα δινει πανω απο 10 παιξτο τι εχεις να χασεις?μονο τα φραγκα σου
στους ορχεις μου τι θα γινει...αν και ειναι το μονο ματς που φοβαμαι δεν νομιζω να ξεφυγει απο το χ...λογικό.
προσπαθείς να το ξεχάσεις για να μην πάθεις εγκεφαλικό από την αγωνία.
Γάμησέ τον μωρέ. Υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται το ψωμί που έφαγαν. Δεν είναι μέσα σε αυτούς. Πάμε παρακάτω
τα ασχημα ,αν ερθουν, τα ξεχναω πολυ γρηγορα...Θα το θυμάσαι για πολύ καιρό μετά![]()
Δεν ξερω για αυτους,εμεις τα κλασικα...Δαμιανιδη τον πουλο.Άσχετο. Τι πίπες κάναμε όλες στο μπάσκετ?
Κύστη στο γόνατο. stop. Φαρμακευτική αγωγή. stop. Πίσω σε καμιά 10ρια μέρες. οβερ εντ αουτΓια τον Κρητίκαρο ξέρουμε κάτι??
Άσχετο. Τι πίπες κάναμε όλες στο μπάσκετ?
Αν έχεις και αυτό που έχω εγώ, να είσαι ευτυχισμένος. Στεναχώρια μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα που ξεκινάνε οι πραγματικές ψωλιές, ξεχνάς τις ασήμαντεςτα ασχημα ,αν ερθουν, τα ξεχναω πολυ γρηγορα...
δεν ξερω γιατι!!!!
μου συμβαινει τιποτα?
Ενα αθλημα το οποιο εχουμε παρατησει εδω και 2 χρονια επειδη "μας θελει η Ευρωλιγκα και ανηκουμε εκει"...Τι είναι μπάσκετ??
πελατης της καβαλας εχω καταντησει εγω...Δεν ξερω για αυτους,εμεις τα κλασικα...Δαμιανιδη τον πουλο.
Ένα άθλημα στο οποίο γαμιόμαστε επειδή νομίζουμε οτι οι αυτοκρατορίες δεν καταρρέουνΤι είναι μπάσκετ??
Κατι ακουσα οτι σας φαγαν οι βολες εσας,δεν το ειδα το ματσακι αλλα ουτως η αλλως η φετεινη χρονια ειναι για delete...πελατης της καβαλας εχω καταντησει εγω...
πελατης της καβαλας εχω καταντησει εγω...
ε δεν θα πεθανουμε κιολα...Αν έχεις και αυτό που έχω εγώ, να είσαι ευτυχισμένος. Στεναχώρια μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα που ξεκινάνε οι πραγματικές ψωλιές, ξεχνάς τις ασήμαντες
τα πιο πολλα ματς που εχω χασει φετος απο τις βολες τα χασει 80% των βολων εξωΚατι ακουσα οτι σας φαγαν οι βολες εσας,δεν το ειδα το ματσακι αλλα ουτως η αλλως η φετεινη χρονια ειναι για delete...
και ποιος ειπε οτι εχω ευκολο προγραμμα...έχετε πλάκα οι μπαοκτσήδες...
λέτε έχουμε εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος και στα 5 ματς παίζετε με τους άλλους 3 που πάνε για πλέι οφ και έναν που παίζει μια κατηγορία.....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχχαχααχχαχαχα
ε δεν θα πεθανουμε κιολα...
εδω ο κοσμος καιγεται και εμεις με τις μουνοτριχες θα ασχολουμαστε?
οπως λες 2 ωρες ο αγωνας κανενα αθλητικο μετα και αμα τυχει και μετα το κεφαλι μεσα στα σκατα παλι...
και ποιος ειπε οτι εχω ευκολο προγραμμα...
κουραζεις!!!