Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ε δεν θα πεθανουμε κιολα...
εδω ο κοσμος καιγεται και εμεις με τις μουνοτριχες θα ασχολουμαστε?
οπως λες 2 ωρες ο αγωνας κανενα αθλητικο μετα και αμα τυχει και μετα το κεφαλι μεσα στα σκατα παλι...
Στενοχωρια υπαρχει το πολυ για 2-3 ωρες μετα τα ματς,υστερα βλεπεις φιλους και κανεις χαβαλε με το αποτελεσμα,δεν θα πεθανουμε κιολας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
υπάρχει και νορμάλ ποακτζής;
εύγε αγόρι μου.
Ο Λελέουρας είναι αδελφός και μερακλής τσιπουράκιας. Και επίσης γνωρίζει πολύ καλά οτι

[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]

αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
όχι εσύ.... ακόμα και οι δημοσιογράφοι σου αυτό λένε........
δεν νομιζω...ολοι θελουν το απολυτο στα υπολοιπα αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι εχω ευκολο προγραμμα
το μονο που ακουω ειναι παοκτσηδες βαζελους και γαυρους για το ποιος εχει το πιο δυσκολο προγραμμα...ο μονιμος καυγας

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ο Λελέουρας είναι αδελφός και μερακλής τσιπουράκιας. Και επίσης γνωρίζει πολύ καλά οτι

[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]

αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
μην λες τετοια ρε θα μας βγει το ονομα
και συμφωνω απολυτα με το τελευταιο
ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΤΙΣΠΙ
α ρε τι μου θυμισες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν νομιζω...ολοι θελουν το απολυτο στα υπολοιπα αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι εχω ευκολο προγραμμα
το μονο που ακουω ειναι παοκτσηδες βαζελους και γαυρους για το ποιος εχει το πιο δυσκολο προγραμμα...ο μονιμος καυγας

το πιο εύκολο πάντως το έχει ο γαβρος.
όπως και την πιο μπουρδέλο ομάδα αυτή τη στιγμή.
την καλύτερη μπάλλα την παίζει ο βάζελας.
τώρα ποιός θα το πάρει ...
στην Ελλάδα η μπάλλα παίζεται με 16 ομάδες όπου στο τέλος πρωτάθλημα παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός. 

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το πιο εύκολο πάντως το έχει ο γαβρος.
όπως και την πιο μπουρδέλο ομάδα αυτή τη στιγμή.
την καλύτερη μπάλλα την παίζει ο βάζελας.
τώρα ποιός θα το πάρει ...
στην Ελλάδα η μπάλλα παίζεται με 16 ομάδες όπου στο τέλος πρωτάθλημα παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός. 
Αν κρινω απο τις 2 τελευταιες αγωνιστικες ειχε οντως ευκολο προγραμμα,ευκολα καθαρισαν τα κορακια για παρτη του :2funny: :2funny:
                Που να δειτε την επομενη αγωνιστικη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Βεβαια για να τα λεμε ολα και το πανιωνακι χθες πονεσε... :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
όσα σπαθιά παιδιά έχω γνωρίσει παοκτζήδες είτε καβαλιώτες ήταν, είτε Φιλιππιαδιώτες. οι λοιποί στην πλειονότητά τους γλειώδη κομπλεξικά αρχίδια της κοινωνίας είναι.

Μ'αυτές τις μαλακίες που λες περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά; Ακούς εκεί μόνο οι Καβαλιώτες παοκτσήδες είναι καλά παιδιά. Τί έχουν ρε μαλακιστήρι διαφορετικό DNA & ειδικά οι καβαλιώτες είναι εντάξει παιδιά; Μωρή πούστρα ρουφιανοβάζελε αυτό που σου πρέπει είναι να σε πετάξουμε μες την 4Α & να σου κάνουν τον κλανιά βάρκα με πανιά. Που θα μου πεις ότι σιχάινεσαι πιο πολύ τον Π.Α.Ο.Κ. απ' τον Ολυμπιακό, αλλά ποιος ξέρει τί τραυματική εμπειρία είχες από παοκτσήδες & έχεις τέτοιο μίσος, μάλλον σε έχουν κάνει τίποτα αδέρφια τουλούμι στο ξύλο & σε έσωσαν Καβαλιώτες παοκτσήδες από βέβαιο θάνατο, γι' αυτό μνημονεύεις τους Καβαλιώτες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ελα ρε !Συμφωνουμε και σε κατι,δεν παμε καλα...Και βεβαια ξερεις για ποιο λογο το δωσαν στη γρια αυτο το ματς,σε εχω για μπαλαδοφατσα αντιθετα με το 99% οσων γραφουν υπερ του παοκ εδω μεσα...περιμενω την γνωμη σου.

Μπα ένα ταπεινό αρρωστάκι είμαι :) Εξ' αιτίας του ματς με το γάβρο την επόμενη αγωνιστική, αυτό εννοείς;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπα ένα ταπεινό αρρωστάκι είμαι :) Εξ' αιτίας του ματς με το γάβρο την επόμενη αγωνιστική, αυτό εννοείς;
Ναι,θα περασει στο φτερο απο Καυταντζογριο ο γαυρος...περιμενω να δω αποδοση στο κουπονι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom