Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το ματσάκι Αστέρας - Ηρακλής κατ' εμέ ήταν στημένο 100%. Ούτε τα 4 γκολ ήταν τυχαία.
Ελα ρε !Συμφωνουμε και σε κατι,δεν παμε καλα...Και βεβαια ξερεις για ποιο λογο το δωσαν στη γρια αυτο το ματς,σε εχω για μπαλαδοφατσα αντιθετα με το 99% οσων γραφουν υπερ του παοκ εδω μεσα...περιμενω την γνωμη σου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέλω όσο τίποτα να τους ξεκωλιάσουμε αλλά δυστυχώς η ντροπή της 4αρας δεν ξεπλένεται (τι σκατά με έπιασε Δευτεριάτικα?)  :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μην μπαίνεις στη λούμπα να ασχοληθείς με τον Βιτόλο. Καλός παίχτης, μου την έδωσε όταν έφυγε, αλλά όταν είδα Ναφτί ησύχασα. Αν δεν θέλει μια να παίζει στον ΑΡΗ, δεν θέλω δέκα.
ακουσα οτι ετοιμαζετε πανο για τον μοδιστρο...αληθευει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θέλω όσο τίποτα να τους ξεκωλιάσουμε αλλά δυστυχώς η ντροπή της 4αρας δεν ξεπλένεται (τι σκατά με έπιασε Δευτεριάτικα?)  :2funny:

αμα ρίξεις 5 δεν ξεπλένεται;
ααααααααααααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ελα ρε !Συμφωνουμε και σε κατι,δεν παμε καλα...Και βεβαια ξερεις για ποιο λογο το δωσαν στη γρια αυτο το ματς,σε εχω για μπαλαδοφατσα αντιθετα με το 99% οσων γραφουν υπερ του παοκ εδω μεσα...περιμενω την γνωμη σου.
καποιος θα περασει αερα απο το καυτατζογρειο την κυριακη?

Επισκέπτης
Μην μπαίνεις στη λούμπα να ασχοληθείς με τον Βιτόλο. Καλός παίχτης, μου την έδωσε όταν έφυγε, αλλά όταν είδα Ναφτί ησύχασα. Αν δεν θέλει μια να παίζει στον ΑΡΗ, δεν θέλω δέκα.

Δε χωράει καμία σύγκριση ρε..
Δε γουστάρω ση σκατοψυχιά του,τον σιχάθηκα όπως είχα σιχαθεί το βάτραχα όταν πανηγύριζε κόβοντας το πρωτάθλημα από την αεκ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλημερα απανταχου κουφαλες...καλη εβδομαδα και καλο μηνα...
επιτελους δευτερα...
αγκνιους καλοφαγωτα αντα παλι κονομησες χαρη στον παοκ...
Μπα φιλε,αυτη την εβδομαδα ημουν στο παρα ενα δυστυχως.Τριαδουλα με παοκ,Αρσεναλ και Βιλλα που μας εστειλε χθες...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε γουστάρω ση σκατοψυχιά του,τον σιχάθηκα όπως είχα σιχαθεί το βάτραχα όταν πανηγύριζε κόβοντας το πρωτάθλημα από την αεκ...
Γάμησέ τον μωρέ. Υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται το ψωμί που έφαγαν. Δεν είναι μέσα σε αυτούς. Πάμε παρακάτω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο βάτραχος είχε δίκιο ο μοδίστρας δεν έχει.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι γνώστης στα των συνδέσμων τεκτενόμενα αδελφέ.
ουτε και εγω...το ειχα ακουσει μετα το πρωτο ματς στο ναο ξερεις εκεινο το μας,ελα μωρε μην κανεις πως δεν θυμασαι...4
ΠΑΟΚ-ΝΕΑΠΟΛΗ λεμε
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μπα φιλε,αυτη την εβοδομαδα ημουν στο παρα ενα δυστυχως.Τριαδουλα με παοκ,Αρσεναλ και Βιλλα που μας εστειλε χθες...
δεν πειραζει φιλε παιξε σε 2 εβδομαδες 2πλο τον παοκ μονο και θα κονομησεις καλα...
μονο που δεν θυμαμαι με ποιον παιζουμε :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν πειραζει φιλε παιξε σε 2 εβδομαδες 2πλο τον παοκ μονο και θα κονομησεις καλα...
Να το παιξω μηπως διπλο την αλλη εβδομαδα που δινει και καλο ποσοστο? :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λογικό.
προσπαθείς να το ξεχάσεις για να μην πάθεις εγκεφαλικό από την αγωνία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
με τον πανθραξ?αμα δινει πανω απο 10 παιξτο τι  εχεις να χασεις?μονο τα φραγκα σου

πουτάνα ζωή. και με την ΑΕΛ και τον Αρη τα φράγκα τους θα έχαναν αυτοί που το παιξαν...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom